Νέα

Ασφυξία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpasmenoKaravi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Γνώρισα στο chat μια κοπέλα και μου ζήτησε κάτι πάρα πολύ κουφό. Θέλει λέει να της προκαλέσω ασφυξία για μερικά δευτερόλεπτα, διότι έτσι την βρίσκει. Έμεινα μαλάκας. Έχετε ακούσει ποτέ κάτι αντίστοιχο; Είναι νόμιμο;

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Γνώρισα στο chat μια κοπέλα και μου ζήτησε κάτι πάρα πολύ κουφό. Θέλει λέει να της προκαλέσω ασφυξία για μερικά δευτερόλεπτα, διότι έτσι την βρίσκει. Έμεινα μαλάκας. Έχετε ακούσει ποτέ κάτι αντίστοιχο; [size=30pt]Είναι νόμιμο;[/size]
:grin:
μην την πεθανεις τυπε

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
Βαλτην να σου υπογραψει μια δηλωση του Ν.105, οτι δεν ευθηνεσε για τιποτα, και μετα  :knockinb: :knockinb: :zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε σεις μην λετε μαλακιες και θα βρισκουμε σκασμενες γκομενες παντου  :2funny: :2funny: :2funny:

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
Το λες σοβαρά αυτό;
Τύπε μου μακριά από τέτοια..Επικίνδυνα πολύ και αν συμβεί η μαλακία θα τρέχεις!!Στο τέλος θα τη γλιτώσεις αν σου έχει υπογράψει κανένα χαρτί,αλλά και πάλι άντε να αποδείξεις ότι δεν την πίεσες εσύ για να υπογράψει...Κράτα αρχείο με τις συνομιλίες σας!!Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει!!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε τι λες?????? θα σκασεις την γκομενα και θα σε σωσει ενα χαρτι που υπεγραψε?????
εγω νομιζα οτι πλακα κανεις  :idiot:

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Γνώρισα στο chat μια κοπέλα και μου ζήτησε κάτι πάρα πολύ κουφό. Θέλει λέει να της προκαλέσω ασφυξία για μερικά δευτερόλεπτα, διότι έτσι την βρίσκει. Έμεινα μαλάκας. Έχετε ακούσει ποτέ κάτι αντίστοιχο; Είναι νόμιμο;
να της πεις , ότι αν θέλει να αυτοκτονήσει , υπάρχουν και άλλοι τρόποι. να πέσει στις ρόδες ενός αυτοκινήτου , ας πούμε.ή , να πετάξει (να πέσει) από το μπαλκόνι της.(αν έχει).πάντως , αν η κυρία τα τινάξει , γιατί εσύ έσφιξες πιο δυνατά το σχοινί, τότε θα είναι δύσκολα τα πράγματα για σένα.με το συμπάθειο... :grin:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
να της πεις , ότι αν θέλει να αυτοκτονήσει , υπάρχουν και άλλοι τρόποι. να πέσει στις ρόδες ενός αυτοκινήτου , ας πούμε.ή , να πετάξει (να πέσει) από το μπαλκόνι της.(αν έχει).

Αλλο ομως να φευγεις πανω στο  :knockinb: εχει διαφορα :grin:

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Μα δεν το συζητώ για σκοινί, μου κάνει πολύ βάρβαρο. Παλάμη ίσως.

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
Αρχίζω και μυρίζομαι τρόλιασμα!!!!!!!!!!!!!!!!

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Eνα διάσημο θύμα αυτού του "παιγνιδιού", Ντέιβιντ Καραντάιν.

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
"Ένα σχοινί ήταν τυλιγμένο γύρω από το λαιμό του, ένα άλλο γύρω από τα γεννητικά του όργανα, ενώ και τα δύο μαζί ήταν δεμένα μεταξύ τους και κρέμονταν από τη σιδερένια βέργα της ντουλάπας"

Αυτό θα πεί σκηνοθεσία στην μαλ@κία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom