iagouaros1
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2019
- Like
- 177
- Πόντοι
- 1
Πόσο πάει την ώρα; Ερχεσαι σε νησι για σαββατοκύριακο;
Έχω ανεβάσει πολύ μαύρο....κάτι άλλο είχα στο μυαλό ...Μαγκες ποτε δεν κανει call back καποιο call girl να το γνωριζετε αυτο και για λογους διακριτικοτητας αλλα και αλλους λογους...
Αρτεμις τι φωτο θας μας ανεβασεις σημερα ; προτεινω μαυρα εσωρουχα !!! χιχι
Ορίστε παραπονιάρη.....Δεν μας χαλάς χατίρια αλλά την επόμενη χωρίς το μπλουζάκι!!!
Ουαου καυλιαρα μουΈχω ανεβάσει πολύ μαύρο....κάτι άλλο είχα στο μυαλό ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ορίστε παραπονιάρη.....
Η καλύτερη φωτογραφία (για μένα τουλάχιστον). Αντε να τελειώσει αυτό το lockdown να ξαναβρεθούμε για να σε ευχαριστηθώ πάλι!!!Έχω ανεβάσει πολύ μαύρο....κάτι άλλο είχα στο μυαλό ...
Ορίστε παραπονιάρη.....
Για ξανακοίτα κάπως καλύτερα (στην υπογραφή της ας πούμε για παράδειγμα) !!!!Πόσο πάει την ώρα; Ερχεσαι σε νησι για σαββατοκύριακο;
Δεν λέει τιμη, έστειλα και μηνυμα αλλά δεν απάντησε. Μπορείς να μου στείλεις με πμ πόσο παίρνει την ώρα; (να την έχω υπόψη όταν κατέβω Αθήνα)Για ξανακοίτα κάπως καλύτερα (στην υπογραφή της ας πούμε για παράδειγμα) !!!!
χαίρομαι που σου άρεσε κ τη ξεχώρισες....!!!! Θα με ευχαριστηθείς ξανά ....υπομονή...!!!Η καλύτερη φωτογραφία (για μένα τουλάχιστον). Αντε να τελειώσει αυτό το lockdown να ξαναβρεθούμε για να σε ευχαριστηθώ πάλι!!!
Φιλάκια πολλά!!!
Σε ευχαριστώ πολύ!!!Καλα εσυ οσο πας κ ομορφαινεις!!! Συμφωνω απο τις καλυτερες φωτο σου..
Το θέμα είναι πότε;;;χαίρομαι που σου άρεσε κ τη ξεχώρισες....!!!! Θα με ευχαριστηθείς ξανά ....υπομονή...!!!
Σε ευχαριστώ πολύ!!!
Συντομα θα την χασουμε, αποκλειεται να μην την ερωτευθει καποιος ωστε να την ξεκοψει
Έχω ανεβάσει πολύ μαύρο....κάτι άλλο είχα στο μυαλό ...
Ορίστε παραπονιάρη.....
Μια ισχυρη υποψηφιοτητα για την κατηγορια "Καλυτερο και πιο "ανεβαστικο"προφιλ call-girl "...κατι τυπικο για καποια που απλα ΤΟ ΕΧΕΙ...και φερει ονομα θεας!