papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 139
- Like
- 52.616
- Πόντοι
- 27.261
Πίσω όψη!
ακυρη γοβα αλλα το διχτυ κωλολεει
Πίσω όψη!
Εισαι σε καλο δρομο ,συνεχισε....Πίσω όψη!
άκυρες οι pleaser γόβες ;;;;Πίσω όψη!
άκυρες οι pleaser γόβες ;;;;Πίσω όψη!
Αν αναφέρεσαι σ' εμένα, θα σου πω ότι με τίποτα η κοπέλα δεν είναι χοντρή. Ως προς την κριτική που λες, μ' ενοχλούν πολύ οι χαρακτηρισμοί και η απαξία με την οποία αναφέρεται στην κοπέλα αλλά και για όλες τις κοπέλες ανεξαιρέτως. Το ότι μπορεί ο συγκεκριμένος να προτιμάει αδύνατες είναι δικαίωμά του αλλά δεν μας ενδιαφέρουν οι προτιμήσεις κανενός. Το ότι κανένας δεν αναφέρεται αρνητικά για τον χαρακτήρα αλλά και για την υγιεινή της, αυτομάτως δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι στα δυνατά ατού της!Ούτε αυτή η "κριτική" σε ενοχλεί?Χαρακτηρισμοί όπως όμορφη, άσχημη, χοντρή, αδύνατη κλπ, κρύβουν την απόλυτη υποκειμενικότητα. Γι αυτό υποστηρίζω ότι δεν πρέπει να δίνουμε βάση στις κριτικές του καθενός. Αν πρέπει να σταθούμε κάπου, θα πρέπει να είναι σε κριτικές που αφορούν στην υγιεινή και στην καθαριότητα, όπως και στην ακραία κακή συμπεριφορά. Τώρα, αν κάποιοι την συγκεκριμένη κοπέλα την βλέπουν 《γιοματούλα》, τι να πω. Υπάρχουν ακόμα περιοχές στην Αφρική όπου οι δύστυχοι κάτοικοι τρώνε μιά φορά στο δεκαπενθήμερο...ο μπατίρης και κομπλεξικός πούσυ όλο χοντρή την έλεγε
για να πετύχει έκπτωση,
ενώ αντικειμενικά είναι μια πολύ ωραία γυναίκα.
το baby oil είναι απαραίτητο!Καυλιαρα μου ποσο σου πανε τα κοκκιναΚ με κόκκινο...
Χωρίς baby oil ..
Δείχνει να είναι καλύτερο. Ολα όμως θα φανούν στην πορεία!!!Καλημέρα σε όλους!!!
Αλλαγή εμφάνισης βλέπω στο σάιτ....
πώς σας φαίνεται;;;;;
Κ εμένα μου αρέσει!Δείχνει να είναι καλύτερο. Ολα όμως θα φανούν στην πορεία!!!
Εσένα πως σου φαίνεται;;;
λες ε;;;ΑΝΤΕ ανεβασε μας καμια νεα φωτο - ετσι για τα καλοριζικα στο site χαχαχ
ε βεβαια ετσι πρεπει !!!! χιχιχιχλες ε;;;
Να σου πω την αλήθεια, επιβάλλεται!!!λες ε;;;