stavros_alani
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 56
- Like
- 1.701
- Πόντοι
- 7.335
θεα με κωλαρα..χεχεχεχ..σου εχω στειλει pm μωρακι..καλως ηρθες και παλι!!!Η θεά Άρτεμις ήταν δυναμική κ λάτρης της φύσης, σε αυτά αναφέρομαι κυριως
θεα με κωλαρα..χεχεχεχ..σου εχω στειλει pm μωρακι..καλως ηρθες και παλι!!!Η θεά Άρτεμις ήταν δυναμική κ λάτρης της φύσης, σε αυτά αναφέρομαι κυριως
Καλά ρε συ ...δεν βαρέθηκες να σε ξεφτιλιζουν??ναι μλκ σαν εσενα .... ψευτονταραβερτζη
αυτα θα τα βρουμε συντομα ;) τωρα το ποιος ειναι ο ξεφτιλας αστοΚαλά ρε συ ...δεν βαρέθηκες να σε ξεφτιλιζουν??
Ημαρτον! Σεβασου και κάνα νήμα!
Ζητώ συγνώμη από την Άρτεμη σου το αφιερώνω και σταματάω μαζί σου.! :thubsdown:
Καλημερα σου, καλως ηρθες.θα ηθελα το τηλ σου
Καλημερα σου, καλως ηρθες.θα ηθελα το τηλ σου
δηλαδή εσύ τώρα δουλεύεις κανονικά τέτοιες εποχές; και αν ναι, με τι προφυλάξεις;
κυργιωργο μου,νομιζω οτι το θεμα αυτο εχει εξαντληθει.οι περισοτερες δουλευουν και μερα με την μερα ολο και ποιο πολλες και απο καποια γραφεια φυσικα και του μασαζ.το ζητουμενο ειναι αν πηγαινουν οι πελατες.η κοπελα μας εδω ξεκινησε και απο δω και περα σαν πελατες πρεπει να δουμε και να μαθουμε αν ειναι καλη και μπορει να σταθει στην αγορα.δηλαδή εσύ τώρα δουλεύεις κανονικά τέτοιες εποχές; και αν ναι, με τι προφυλάξεις;
σταυρο μου απο που το ειδες αυτο?τα συν λεω.μιλησα με το κοριτσι και μου ειπε τιμη μεταξυ αλλων και το μονο συν 20 ειναι το πρωκτικο.επισης να πω οτι μου φανηκε πολυ καταδεχτηκη,σοβαρη,προσχαρη,χωρις τουπε και ξυνιλες.μια χαρα κοπελα την εκοψα και μαλιστα σε καλη τιμη προσφερει τις υπηρεσιες της.μενει να δουμε ,απο αναφορες παικτων εδω,πως ειναι και στεκεται συνολικα σαν εμφανιση και βεβαια πως λειτουργει στον αγωνα.το ρισκο παιδια ειναι του πελατη οπως ρισκο ειναι να βγεις και εω και να πινεις μπυρες στα παγκακια..Αρτεμης γλυκια μου πολλα +20 και+30 βλεπω..καλυτερα να φτιαξεις μια τιμη με φιξ ολα μεσα..Μετα μαζευονται πολλα η ταπεινη μου γνωμη..
εμενα φιλε μου μου ειπε +20για cif +20 για cim +30 για αναλ..Βρε μια χαρα φαινεται εγω για τα + μιλησα για τιποτε αλλο..αυτα ειπε σε μενα..σταυρο μου απο που το ειδες αυτο?τα συν λεω.μιλησα με το κοριτσι και μου ειπε τιμη μεταξυ αλλων και το μονο συν 20 ειναι το πρωκτικο.επισης να πω οτι μου φανηκε πολυ καταδεχτηκη,σοβαρη,προσχαρη,χωρις τουπε και ξυνιλες.μια χαρα κοπελα την εκοψα και μαλιστα σε καλη τιμη προσφερει τις υπηρεσιες της.μενει να δουμε ,απο αναφορες παικτων εδω,πως ειναι και στεκεται συνολικα σαν εμφανιση και βεβαια πως λειτουργει στον αγωνα.
κυργιωργο μου,νομιζω οτι το θεμα αυτο εχει εξαντληθει.οι περισοτερες δουλευουν και μερα με την μερα ολο και ποιο πολλες και απο καποια γραφεια φυσικα και του μασαζ.το ζητουμενο ειναι αν πηγαινουν οι πελατες.η κοπελα μας εδω ξεκινησε και απο δω και περα σαν πελατες πρεπει να δουμε και να μαθουμε αν ειναι καλη και μπορει να σταθει στην αγορα.
και απο οτι φαινεται αγαπητε φιλε φρανκ αλλα ειπε σε σενα και αλλα σε μενα..διαφορετικους τιμοκαταλογους...σταυρο μου απο που το ειδες αυτο?τα συν λεω.μιλησα με το κοριτσι και μου ειπε τιμη μεταξυ αλλων και το μονο συν 20 ειναι το πρωκτικο.επισης να πω οτι μου φανηκε πολυ καταδεχτηκη,σοβαρη,προσχαρη,χωρις τουπε και ξυνιλες.μια χαρα κοπελα την εκοψα και μαλιστα σε καλη τιμη προσφερει τις υπηρεσιες της.μενει να δουμε ,απο αναφορες παικτων εδω,πως ειναι και στεκεται συνολικα σαν εμφανιση και βεβαια πως λειτουργει στον αγωνα.
νταξει τωρα ρε γιωργο,δουλευει.εμενα μου το ειπε.να βγει επίσημα να το πει η ίδια.
δουλεύει, ναι ή όχι;
κατσε σταυρο,μην σταυρονουμε κανεναν,θα το επιβεβαιωσω.εγω ρωτησα τιμη και μου ειπε ακριβως.80 την μια ωρα,μεχρι δυο φορες.κωλαρακι δινεις?ναι μου λεει ειναι συν 20.δεν ρωτησα τιποτε αλλο περι τιμων.και απο οτι φαινεται αγαπητε φιλε φρανκ αλλα ειπε σε σενα και αλλα σε μενα..διαφορετικους τιμοκαταλογους...
φιλε μου δεν σταυρωνω κανεναν δεν ειναι δουλεια μου αυτη..απλα σου ανεφερα τι μου ειπε αναλ+30 cim+20 cif+20 80 ευρω δυο φορες..τωρα αν σε εσενα ειπε αλλα δεν ξερω..εμενα αν ισχυει μου φαινονται πολλα..να δωσω δηλαδη για φουλ προγραμμα 150?????κατσε σταυρο,μην σταυρονουμε κανεναν,θα το επιβεβαιωσω.εγω ρωτησα τιμη και μου ειπε ακριβως.80 την μια ωρα,μεχρι δυο φορες.κωλαρακι δινεις?ναι μου λεει ειναι συν 20.δεν ρωτησα τιποτε αλλο περι τιμων.
Μαναρι μου γιατι δεν ανακοινωνεις εδω προγραμμα κ τιμες??Καλημέρα σε όλους , ευχαριστώ πολύ για το θερμό σας καλωσόρισμα, για πρόγραμμα κλπ θα σας ενημερώσω είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω προσωπικών μηνυμάτων εδώ , αλλά ραντεβού κλείνω μόνο μέσω τηλεφώνου
φιλε μου δεν σταυρωνω κανεναν δεν ειναι δουλεια μου αυτη..απλα σου ανεφερα τι μου ειπε αναλ+30 cim+20 cif+20 80 ευρω δυο φορες..τωρα αν σε εσενα ειπε αλλα δεν ξερω..εμενα αν ισχυει μου φαινονται πολλα..να δωσω δηλαδη για φουλ προγραμμα 150?????