trelogauros99
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2019
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα στην όμορφη θεα του κυνηγίου
γεια σου,καλώς σε βρήκαΓειά σου Άρτεμις καλώς μας ήρθες από ότι βλέπουμε φαίνεσαι δυνατό μωρό ελπίζω και στη πράξη να είσαι εξίσου καλή
όχι , καμία σχέσηΗ Άρτεμις από sirina είσαι?
καλημέραΚαλημέρα Άρτεμις Καλώς ήρθες.
καλημέρα νικοΚαλημερα σου, καλως ηρθες
καλημέρα!Καλημέρα Άρτεμις
καλημέρα, θα σου στείλω προσωπικο μήνυμαΚαλημέρα, με τέτοια κωλάρα, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πες μας τις υπηρεσίες σου και τα ωράριά σου, να δούμε πως θα σε βολέψουμε ;p
Π
Αυτην αναζήτησε την στο googleΗ Άρτεμις από sirina είσαι?
όχι δεν έχω, μπορείς να μου στείλεις εδώ προσωπικό μήνυμα αν θεςViber, εχεις ;
καλημέρα!!! Η αγαπημένη μου ολυμπια θεά...κ όχι τυχαία...Καλημέρα στην όμορφη θεα του κυνηγίου
καλημέρα.καλημέρα!!! Η αγαπημένη μου ολυμπια θεά...κ όχι τυχαία...
όχι δεν έχω, μπορείς να μου στείλεις εδώ προσωπικό μήνυμα αν θες
Καλημέρα σε όλους , ευχαριστώ πολύ για το θερμό σας καλωσόρισμα, για πρόγραμμα κλπ θα σας ενημερώσω είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω προσωπικών μηνυμάτων εδώ , αλλά ραντεβού κλείνω μόνο μέσω τηλεφώνου
Γιατί μυστικό είναι το πρόγραμμα και δεν το ανακοινώνεις εδώ;Καλημέρα σε όλους , ευχαριστώ πολύ για το θερμό σας καλωσόρισμα, για πρόγραμμα κλπ θα σας ενημερώσω είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω προσωπικών μηνυμάτων εδώ , αλλά ραντεβού κλείνω μόνο μέσω τηλεφώνου
Κυνηγάς??καλημέρα!!! Η αγαπημένη μου ολυμπια θεά...κ όχι τυχαία...
ναι μλκ σαν εσενα .... ψευτονταραβερτζηΚυνηγάς??
Καλησπέρα σε όλους, δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο σημείο εδώ για να ρωτήσω, αλλά θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος αν μπορεί, πώς μπορώ να κάνω δικό μου νήμα εδώ μέσα επειδή είναι καινούργιο το προφίλ μου κ δεν μπορώ να απαντήσω στα προσωπικά μηνύματα που λαμβάνω.
Ευχαριστώ.
εγω νομιζω πως δουλευουν ολες πια ... τωρα ολα τα αλλα δυστυχώς μαλλον πας με ρισκοδηλαδή εσύ τώρα δουλεύεις κανονικά τέτοιες εποχές; και αν ναι, με τι προφυλάξεις;