GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.713
- Πόντοι
- 25.165
Και εγω...Μπορώ να έχω σε pm το κινητό σ?
Και εγω...Μπορώ να έχω σε pm το κινητό σ?
Καλησπέρα αρτεμη μπωρο σε παρακαλώ να έχω το τηλέφωνο σουΔεν χρειάζομαι τις γόνιμες και την ωορρηξία για να υγρανθω κολπικά.....
ΚαλησπέραΚαλησπέρα, είμαι στις μέρες μου και δεν είμαι διαθέσιμη αυτή την εβδομάδα.
ΚαλησπέραΑπό τη Δευτέρα, ναι !
Δεν έχει επιλογή για προσωπική συνομιλία το προφίλ..Γιατί το ζητάτε δημόσια. Στείλτε μήνυμα
Είσαι μια λατρεία εσύ
Από αυτό που εγραψες, από πού προκύπτει ότι έχει απαράδεκτη συμπεριφορα?Απαράδεκτη συμπεριφορά από την κοπέλα....
Συνοπτικά :
Απόπειρα για ραντεβού όπου έστειλα μερικά sms και συν τοις άλλοις σε προηγούμενες σελίδες εδώ μέσα που είχαμε μια συνομιλία λέγοντάς της και εξηγώντας της να ενεργοποιήσει τα μηνύματα ή τις κλήσεις διότι δεν έχω άλλη δυνατότητα για επικοινωνία μέσω viber όπως λέει ότι συνεννοείται λόγω ότι μου το'χουν χακάρει και αναγκαστικά το διέγραψα κι εκείνη πέρα βρέχει
Για μένα ΜΑΚΡΙΑ !!!
Προτού κάνεις τον υπερασπιστή της γράφω ξεκάθαρα ότι είχαμε συνομιλία σε προηγούμενες σελίδες. Μη βαριέσαι λοιπόν να κάνεις μία περιήγηση και θα δεις την ακριβή συνομιλία μας μεταξύ εμού και της εν λόγωΑπό αυτό που εγραψες, από πού προκύπτει ότι έχει απαράδεκτη συμπεριφορα?
Η κοπέλα έχει ξεκαθαρίσει ότι η επικοινωνία γίνεται μονο μέσω μηνυμάτων viber. Σε άλλη κοπέλα είχα διαβάσει ότι έδινε mail για να της στείλεις εκεί μήνυμα. Η καθεμία επιλέγει τον τρόπο που την βολεύει. Δεν είναι θέμα συμπεριφοράς.
Συνομιλία όπου μου έκανες υπόδειξη να "ενεργοποιήσω " τα sms στο κιν μου , εγώ δεν είπα ποτέ ότι θα το κάνω . Η καθεμία δουλεύει με τον δικό της τρόπο , εγώ μέσω μηνυμάτων βαιμπερ.Προτού κάνεις τον υπερασπιστή της γράφω ξεκάθαρα ότι είχαμε συνομιλία σε προηγούμενες σελίδες. Μη βαριέσαι λοιπόν να κάνεις μία περιήγηση και θα δεις την ακριβή συνομιλία μας μεταξύ εμού και της εν λόγω
Ότι θυμάσαι χαίρεσαι. Δε σου έκανα υπόδειξη απλά σου είπα ενεργοποίησέ τα αν μπορείς. Και απ'ότι βλέπω έχεις επιλεκτική μνήμη. Σου ανέφερα ότι είδα τι γράφεις σε έτερο site και μου απάντησες ότι έχεις πάνω από χρόνο να μπεις εκεί και ισχύουν όσα γράφεις εδώ. Εγώ όμως έτυχε να σε βρω απ'το άλλο site και ορμώμενος από αυτά που έγραφες επέλεξα να σου στείλω sms. Που θες να ξέρω ότι δεν ισχύει; Και στο κάτω κάτω τόσο δύσκολο σου είναι να κάνεις μια διευκόλυνση ως προς τον τρόπο επικοινωνίας απ'τη στιγμή που δεν υπάρχει viber για το λόγο που εξήγησα παραπάνω;Συνομιλία όπου μου έκανες υπόδειξη να "ενεργοποιήσω " τα sms στο κιν μου , εγώ δεν είπα ποτέ ότι θα το κάνω . Η καθεμία δουλεύει με τον δικό της τρόπο , εγώ μέσω μηνυμάτων βαιμπερ.
Κι εσύ ξαναδιάβασε την σαφή απάντησή της στην σελίδα 463Ότι θυμάσαι χαίρεσαι. Δε σου έκανα υπόδειξη απλά σου είπα ενεργοποίησέ τα αν μπορείς. Και απ'ότι βλέπω έχεις επιλεκτική μνήμη. Σου ανέφερα ότι είδα τι γράφεις σε έτερο site και μου απάντησες ότι έχεις πάνω από χρόνο να μπεις εκεί και ισχύουν όσα γράφεις εδώ. Εγώ όμως έτυχε να σε βρω απ'το άλλο site και ορμώμενος από αυτά που έγραφες επέλεξα να σου στείλω sms. Που θες να ξέρω ότι δεν ισχύει; Και στο κάτω κάτω τόσο δύσκολο σου είναι να κάνεις μια διευκόλυνση ως προς τον τρόπο επικοινωνίας απ'τη στιγμή που δεν υπάρχει viber για το λόγο που εξήγησα παραπάνω;
Επειδη βλέπω ότι είσαι και αγενής "ότι θυμάσαι χαίρεσαι " να λες αλλού....εμένα δεν με γνωρίζεις ούτε εγώ εσένα γι'αυτό πρόσεχε το τόνο σου και το λεξιλόγιο σου. Ευτυχώς έχω άριστη μνήμη και όσοι με ξερουν μπορουν να το επιβεβαιώσουν. Στο άλλο σάιτ που λες εχω χάσει κωδικούς , έχω να μπω πάνω απο χρόνο όπως σου είπα. Εσυ ήθελες να ανοίξω sms ή κλήσεις για να διευκολυνθείς , εγώ ΔΕΝ απάντησα ότι θα το κάνω . Τότε και μόνο τότε θα είχες το δικαίωμα να μιλήσεις έτσι , αν έλεγα ναι και τελικά δεν το εκανα . Δεν με αφορά ο λόγος που δεν έχεις βαιμπερ, δεν σε αφορά ο λόγος που εγω το προτιμω . Ετσι δουλεύω και με λίγα ραντεβού με φυσιολογικούς και ευγενικούς ανθρώπους, που σέβομαι και με σέβονται , εσύ είσαι στα ΟΧΙ με τη συμπεριφορά που βγάζεις εδω. Δεν πίεσα κανέναν . Όσον αφορά τον κύριο πάνω που τον βαφτισες "υπερασπιστή" , μίλησε με βάση τη λογική και καλά έκανε, του το απαγορεύεις;;;;;;;; Έλα σε παρακαλώ, αντεε.Ότι θυμάσαι χαίρεσαι. Δε σου έκανα υπόδειξη απλά σου είπα ενεργοποίησέ τα αν μπορείς. Και απ'ότι βλέπω έχεις επιλεκτική μνήμη. Σου ανέφερα ότι είδα τι γράφεις σε έτερο site και μου απάντησες ότι έχεις πάνω από χρόνο να μπεις εκεί και ισχύουν όσα γράφεις εδώ. Εγώ όμως έτυχε να σε βρω απ'το άλλο site και ορμώμενος από αυτά που έγραφες επέλεξα να σου στείλω sms. Που θες να ξέρω ότι δεν ισχύει; Και στο κάτω κάτω τόσο δύσκολο σου είναι να κάνεις μια διευκόλυνση ως προς τον τρόπο επικοινωνίας απ'τη στιγμή που δεν υπάρχει viber για το λόγο που εξήγησα παραπάνω;
Εσένα σε έχρισε δικηγόρο της ή νταβατζή της; Και όχι μόνο αυτό λες ότι βλακίες προλαβαίνεις. Δεν αναγράφεται τίποτε στη σελίδα που παρέθεσες. Άντε κάνε ένα κρύο ντουζ γιατί η ζέστη κάνει κουδούνι κι έχεις κάψει ότι εγκεφαλικά κύτταρα διέθετεςΚι εσύ ξαναδιάβασε την σαφή απάντησή της στην σελίδα 463
Και να μην επιμένεις σε ό,τι βολεύει εσένα. Η μοναδική μας Artemis παρέχει εναλλακτική κι εύκολη επικοινωνία.
Εσύ είσαι λάθος!
Γιατί πρώτη φορά να κάνει εξαίρεση σε σένα, που θα αναγκαστεί να την επαναλάβει και σε επόμενους που θα προβάλουν τον ίδιο λόγο;