salah-paham
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2021
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Τι πείσμων είσαι εσύ ρε?/! Αθεράπευτη περίπτωση όμως!Με το να υποστηρίζεις το λάθος δεν είναι λύση αυτή
Τι πείσμων είσαι εσύ ρε?/! Αθεράπευτη περίπτωση όμως!Με το να υποστηρίζεις το λάθος δεν είναι λύση αυτή
Η κοπελια δουλευει με τον τροπο που δουλεύει.Εσυ θες να το αλλαξει.Εσυ εχεις το θεμα.Ισως υπαρχει αλλος λογος που επιμενεις....Με το να υποστηρίζεις το λάθος δεν είναι λύση αυτή
??? Που να πάω ακριβώς???Μη μπερδεύεσαι για σένα πήγαινε
Το μυαλό σου και μια λύρα κι εσύ. Αν αυτό κατάλαβες είσαι φωστήραςΗ κοπελια δουλευει με τον τροπο που δουλεύει.Εσυ θες να το αλλαξει.Εσυ εχεις το θεμα.Ισως υπαρχει αλλος λογος που επιμενεις....
Άντε πλύσου εσύ γιατί σκυλοβρωμάςΔεν έχει πλάκα πια,κατσε να τον στείλω για μπάνιο γιατί βαρέθηκα.
Η πιτα ηταν λεμονοπιτα και σε ξυνισε;Πες κι άλλες μαλακίες. Πλάκα έχεις καραγκιόζη
Από πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει κι αν καεί;Η πιτα ηταν λεμονοπιτα και σε ξυνισε;
Δε με νοιαζει αλλα εσυ μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια με τη χυλοπιτα που εχεις φαειΑπό πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει κι αν καεί;
ΚΙ εσύ τα δικά μου. Και αν μιλάς για το άκυρο που της είχα ρίξει ήδη εγώ προ πολλού τότε λανθάνειςΔε με νοιαζει αλλα εσυ μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια με τη χυλοπιτα που εχεις φαει
Άλλο που δε θες εσύενας κωλος θα μας σωσει απο ολα αυτα !!! παιζει τιποτα απο την οικοδεσποινα ???χαχααχ
Ποιο ακυρο ρε συ;ΚΙ εσύ τα δικά μου. Και αν μιλάς για το άκυρο που της είχα ρίξει ήδη εγώ προ πολλού τότε λανθάνεις
Αξιος!, ώρα ήταν πια.Μαντέψτε που πήγε αυτός με το πουστο-ονομα κάτι hotboyxxτονπαιρνωπολυ,πήγε για ένα μπάνιο που λετε περιποιημενο και κερασμένο από 'μενα.
Μα μας είχε πρηξει τ'αρχιδια ο ξεφτιλισμενοςΑξιος!, ώρα ήταν πια.
Μαργαρισε το παρόν της ξακουστής Artemis.Μα μας είχε πρηξει τ'αρχιδια ο ξεφτιλισμενος
Επεσαν αναφορες βροχη...Μαντέψτε που πήγε αυτός με το πουστο-ονομα κάτι hotboyxxτονπαιρνωπολυ,πήγε για ένα μπάνιο που λετε περιποιημενο και κερασμένο από 'μενα.
Εγώ προσωπικά μίλησα με τον ΑντισθενηΕπεσαν αναφορες βροχη...
Εσυ εισαι και παλαιοτερος.Αλλα τωρα ξερουμε ποιανου την πορτα θα χτυπησουμε αν θελουμε κατι......Εγώ προσωπικά μίλησα με τον Αντισθενη