gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 11.011
- Πόντοι
- 4.696
καλη ειναι και η επαναληψη τα μαθαινεις καλυτερα !! χαχαχχΠάλι αδιαβαστος εσύ .....έχω ανεβάσει πιο πίσω
καλη ειναι και η επαναληψη τα μαθαινεις καλυτερα !! χαχαχχΠάλι αδιαβαστος εσύ .....έχω ανεβάσει πιο πίσω
Δεν το έχω το νούμερο σου,πώς μπορώ να το βρω ;Καλησπέρα, στείλε μου στο βαιμπερ
Τι κωλαρα είναι αυτή!!Καλό σ/κ!!!
Σελίδα 307Δεν το έχω το νούμερο σου,πώς μπορώ να το βρω ;
Σε ευχαριστώ φίλε μουΣελίδα 307
Η ανάσα σου μου κάνε το κρέας κάγκελο μωρό μου
Μωράκι για κάποιο λόγο που δε ξέρω πρέπει να μ’εχεις μπλοκάρει. Αιμπες εκτός κ αν δεν πλέον βαιμπερ γίνεται λίγο να το στις γιατί ενδιαφέρομαι για 4ωρο. Σ’ευχαριστω καλη μου!!
8a mas apanthseis ?Καλησπέρα, στείλε μου στο βαιμπερ
Και σε εμάς8a mas apanthseis ?
Πως μπορώ να σε δω? Εχεις λογαριασμό σε Viber ή κανένα τηλ για ραντεβο?
όχι, στην τράπεζα έχει...Πως μπορώ να σε δω? Εχεις λογαριασμό σε Viber ή κανένα τηλ για ραντεβο?
Αρχικά ζητούν δεν παρακαλούν . Αλλά ρε φίλε εισαι σε ένα σάιτ που λέγεται μπουρδελα, άρα ερωτικο περιεχόμενο κι υπηρεσίες. Ο τρόπος ομως που αποκαλείς δηλώνει μια χαζή υποτίμηση για μια κοπέλα που απλά προσφέρει ήρεμα τις υπηρεσίες της. Εγώ θα σου πω ότι σε όλους ανθρώπους / κοπέλες που γνωρίζεις με πληρωμή η χωρίς να έχεις ένα μικρό σεβασμό εάν θες να σε σεβαστούν.όχι, στην τράπεζα έχει...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το ότι παρακαλάτε πόρνη για τηλέφωνο, με ξεπερνά...
Πλάκα κάνεις. Παρακαλάς, από έναν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ το τηλέφωνο για μια ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ συναλλαγη;Αρχικά ζητούν δεν παρακαλούν . Αλλά ρε φίλε εισαι σε ένα σάιτ που λέγεται μπουρδελα, άρα ερωτικο περιεχόμενο κι υπηρεσίες. Ο τρόπος ομως που αποκαλείς δηλώνει μια χαζή υποτίμηση για μια κοπέλα που απλά προσφέρει ήρεμα τις υπηρεσίες της. Εγώ θα σου πω ότι σε όλους ανθρώπους / κοπέλες που γνωρίζεις με πληρωμή η χωρίς να έχεις ένα μικρό σεβασμό εάν θες να σε σεβαστούν.