Destroyer88
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2023
- Like
- 623
- Πόντοι
- 81
Αν και καυλωμενος πέθανα στα γέλιαΚαλό σ/κ!!!
Ποιος επιμελήθηκε τη μουσική? Χαχαχ
Αν και καυλωμενος πέθανα στα γέλιαΚαλό σ/κ!!!
Πάνω στη φάση , δεν έδωσα σημασία στο τραγούδι, δεν το άκουγα καν ...μετά που είδα το βίντεο, λέω τι ντεκαβλε! Τη τηλεόραση είχαμε απλά ανοιχτή σε ενα μουσικό κανάλι .Αν και καυλωμενος πέθανα στα γέλια
Ποιος επιμελήθηκε τη μουσική? Χαχαχ
Και πως θα συνεννοηθούμε μαζί σου βρε κοπελιά όσοι δεν έχουμε viber; Με σήματα καπνού ή με ταχυδρομικό περιστέρι; Σε άλλο site όμως που έχεις αγγελία γράφεις ότι εκτός από viber δέχεσαι και κλήσεις και sms κι απο'κει ορμώμενος σου έστειλα sms να κανονίσουμε.Viber δεν υπάρχει το'χω καταργήσει λόγω ότι μου το'χουν χακάρειΣωστά. Τα έχω απενεργοποιημένα. Αλλά όποιος μου είχε στείλει και έχει μείνει ο διάλογος , μπορεί να μου ξαναστείλει , μιλάω για εδώ στο σαιτ πμ. Στο κιν μου δε δέχομαι κλησεις ή sms , μόνο μηνύματα βαιμπερ.
αναρωτίεμαι πόση ώρα έψαξες?Καλησπέρα παιδιά!
Είμαι νέο μέλος και δεν έχω ξαναγράψει.
Ψάχτηκα αρκετή ώρα σε μνμτα κλπ αλλά δε βρήκα κάποιο τηλέφωνο της κοπέλας.
Πως θα μπορούσα να το βρω;
Ευχαριστώ!
Καλησπέρα, στο άλλο σάιτ έχω να μπω πάνω από ένα χρόνο , έχω χάσει τους κωδικούς. Δεν έχω πρόσβαση λοιπόν να αλλάξω τις πληροφορίες. Ισχύει ο,τι γράφω εδω .Και πως θα συνεννοηθούμε μαζί σου βρε κοπελιά όσοι δεν έχουμε viber; Με σήματα καπνού ή με ταχυδρομικό περιστέρι; Σε άλλο site όμως που έχεις αγγελία γράφεις ότι εκτός από viber δέχεσαι και κλήσεις και sms κι απο'κει ορμώμενος σου έστειλα sms να κανονίσουμε.Viber δεν υπάρχει το'χω καταργήσει λόγω ότι μου το'χουν χακάρει
Εφόσον λες ότι έχεις να μπεις τόσο καιρό στο άλλο site το δέχομαι. Ενεργοποίησε αν μπορείς τα sms σου διότι δεν έχω άλλη δυνατότητα εκτός από κλήσεις ή smsΚαλησπέρα, στο άλλο σάιτ έχω να μπω πάνω από ένα χρόνο , έχω χάσει τους κωδικούς. Δεν έχω πρόσβαση λοιπόν να αλλάξω τις πληροφορίες. Ισχύει ο,τι γράφω εδω .
Θα ενημερώσω εδώ οταν ξέρω σίγουραΆρτεμις μέχρι πότε θα είσαι διαθέσιμη το καλοκαίρι αν επιτρέπεται?
Έλεος ρε καρδιά μου, πόσο ακόμα από το πίσωκολλητο στο πισωποτιστικόΚαλή εβδομάδα!
Σε ευχαριστώ πολύ που , παρόλο που δεν είμαι ο τύπος σου , εκφράζεσαι (ξανά) για μένα με τρόπο που με τιμά .Artemis θα το ξαναπω.
Προμοταρεις τον εαυτο σου με επαγγελματκο τροπο χωρις φανφαρες.Τυφλα να εχουν τα επαγγελματικα marketing.
Υ.Γ.Αν και δεν ανηκεις στις γυναικες με το σωματοτυπο που μου αρεσει σου βαζω 10 με το τονο για το τροπο που διαχειριζεσαι ολο αυτο.
Αχ τι μας κανεις ρε κοριτσάρα μεσημεριάτικα!!!Εχεις αυτό που λένε κωλαρα σαν καρδιά!!!Καλή εβδομάδα!
Σφιχτός και ζουμερός.Καλή εβδομάδα!
Κανονικά θα έπρεπε να στείλει μήνυμα το 112, μείνετε μακριά από αυτόν τον κωλο μέχρι να περάσουν οι ζεστές, κίνδυνος εμφράγματοςΚαλή εβδομάδα!
Αχ αυτη η κωλαρα σου.Καλή εβδομάδα!