Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.819
- Πόντοι
- 206
Πολύ τυχερός..Καλή εβδομάδα!
Πολύ τυχερός..Καλή εβδομάδα!
Θεωρητικά ο ανανάς αλλάζει τι γεύση στο ποιο γλυκό δεν αλλάζει τη ποσότητα. ( in before Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από τα 2)πολυ χυμο ανανα πινει ο τυπος χαχαχχα
Καλή εβδομάδα!
Αρτεμις κάνεις πρωινά ραντεβού?εννοώ από τις 10 και μετα
Αρτεμις κάνεις πρωινά ραντεβού?εννοώ από τις 10 και μετα
Καλησπέρα, ξεκινάω μετά τις 15.00, φαίνονται στο προφίλ μου αναλυτικά όλες οι πληροφορίεςΚαι εμένα ενδιαφέρει η πληροφορία
Ένα τηλέφωνο επικοινωνίας;Καλησπέρα, ξεκινάω μετά τις 15.00, φαίνονται στο προφίλ μου αναλυτικά όλες οι πληροφορίες
εγω νομισα οτι χυσανε δυο ταυτοχρονα.Ο συγκεκριμένος είναι στο τοπ 3!
Μην τους διευκολύνεις, επίτηδες ρωτάνε, πρέπει να συμπληρώσουν και 5 μνμ για να ανέβουν levelArtemis♥️ - Page 307 - bourdela.com forum
Καλησπέρα σε όλους, δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο σημείο εδώ για να ρωτήσω, αλλά θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος αν μπορεί, πώς μπορώ να κάνω δικό μου νήμα εδώ μέσα επειδή είναι καινούργιο το προφίλ μου κ δεν μπορώ να απαντήσω στα προσωπικά μηνύματα που λαμβάνω. Ευχαριστώ.www.bourdela.com
για αυτους που βαριουνται να ψαξουν
Πως θα γιορτασουμε την προκριση κοριτσαρα?Πάντα υποστηρίζω τις ελληνικές ομάδες όταν παίζουν με ξένες, αλλά είμαι Ολυμπιακός
Πληρωνεις και βλέπεις.....Πως θα γιορτασουμε την προκριση κοριτσαρα?
Υγρα πολλα θελει. Και προφανως παιζει ρολο και ποσο "προικισμενος" ειναι ο αλλος..τετοιο μωρο θελει και αναλογα προσοντα..Θεωρητικά ο ανανάς αλλάζει τι γεύση στο ποιο γλυκό δεν αλλάζει τη ποσότητα. ( in before Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από τα 2)
Τι θα πληρώσουμε και τι ακριβως θα δουμε;Πληρωνεις και βλέπεις.....
Την καυλιάρα Άρτεμις καβάλα στο καυλι μαςΤι θα πληρώσουμε και τι ακριβως θα δουμε;
μαπετ σωουΤι θα πληρώσουμε και τι ακριβως θα δουμε;
Μιλας με γριφους γεροντα.μαπετ σωου
αν μιλησω οπως πρεπει πηγαινε φτιαξε ποπ κορν και αραξε αρχιζει κομωδιαΜιλας με γριφους γεροντα.