Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 37.279
Πάντα υποστηρίζω τις ελληνικές ομάδες όταν παίζουν με ξένες, αλλά είμαι ΟλυμπιακόςΟ ΠΑΟΚ???
Πάντα υποστηρίζω τις ελληνικές ομάδες όταν παίζουν με ξένες, αλλά είμαι ΟλυμπιακόςΟ ΠΑΟΚ???
Πάντα υποστηρίζω τις ελληνικές ομάδες όταν παίζουν με ξένες, αλλά είμαι Ολυμπιακός
Με την αδεια σου να ανεβασω αυτο απο χτες το βραδυ και να δηλωσω οτι σαν τον προλαλησαντα κι εγω θελω να σε γ@μ1σω αλλα για συναδελφικους και ομοιδεατικους λογους!!Πάντα υποστηρίζω τις ελληνικές ομάδες όταν παίζουν με ξένες, αλλά είμαι Ολυμπιακός
Με την αδεια σου να ανεβασω αυτο απο χτες το βραδυ και να δηλωσω οτι σαν τον προλαλησαντα κι εγω θελω να σε γ@μ1σω αλλα για συναδελφικους και ομοιδεατικους λογους!!
ναι το μλκ, κι εγω! Μεταφορικα ομως παντα, κυριολεκτικα προτιμω την Αρτεμουλα μας !!Κι εγώ θέλω να γαμ$σω το Ρέτσο !!!!!!!!!
Το γνωρίζω, το είχα διαβάσει πριν κάποιες σελίδες, αλλά είπα να σε πικαρω λιγάκι.Πάντα υποστηρίζω τις ελληνικές ομάδες όταν παίζουν με ξένες, αλλά είμαι Ολυμπιακός
Χωρίς να σε γνωρίζω , δείχνεις να είσαι από τα καλά παιδιά , μιλάς πάντα καλοπροαίρετα και χωρίς προσβολές... οπότε δεκτο το πικαρισμαΤο γνωρίζω, το είχα διαβάσει πριν κάποιες σελίδες, αλλά είπα να σε πικαρω λιγάκι.
πολυ χυμο ανανα πινει ο τυπος χαχαχχαΚαλή εβδομάδα!
Ο συγκεκριμένος είναι στο τοπ 3!πολυ χυμο ανανα πινει ο τυπος χαχαχχα
Βλέπω και βαθμολογία πελατών. Μπράβο και σωστή.Ο συγκεκριμένος είναι στο τοπ 3!
Κρίμα όμως αυτά έπρεπε να τρέχουν στα χείλη σου χιχιΟ συγκεκριμένος είναι στο τοπ 3!
Η ποσότητα των προσπερματικων , που είναι μεγάλη σα να έχει χυσει.. αλλά και τα χυσια που είναι τόσα πολλά που βαραίνει το προφυλακτικό... Το έχω πει στους συγκεκριμένους, ξέρουν...Βλέπω και βαθμολογία πελατών. Μπράβο και σωστή.
Ποια είναι τα κριτήρια σου??? Βάλε κάτι παραπάνω!!!!!
Μπορεί να κάνεις πλάκα, αλλά ΟΚ, είναι μια απάντηση.Η ποσότητα των προσπερματικων , που είναι μεγάλη σα να έχει χυσει.. αλλά και τα χυσια που είναι τόσα πολλά που βαραίνει το προφυλακτικό... Το έχω πει στους συγκεκριμένους, ξέρουν...
Ααα εκεί του άρεσε να τελειώσει ...Κρίμα όμως αυτά έπρεπε να τρέχουν στα χείλη σου χιχι
Σου είπα ακριβώς αυτό που πιστεύω και ναι το έχω αναφέρει μέσα στα ραντεβού, αν η αντίδραση ήταν το να γελάσουμε, δε σημαίνει ότι εγώ κάνω πλάκα .Μπορεί να κάνεις πλάκα, αλλά ΟΚ, είναι μια απάντηση.
Προσοχή όμως μήπως απο το βάρος, βγει το προφυλακτικό και έχουμε ιστορίες........
OK, δεκτό . Κανένα θέμα. Δεν υπάρχει καμμία παρεξήγηση..... Νασαι καλά και θα βρεθούμε στο άμεσο μέλλον.Σου είπα ακριβώς αυτό που πιστεύω και ναι το έχω αναφέρει μέσα στα ραντεβού, αν η αντίδραση ήταν το να γελάσουμε, δε σημαίνει ότι εγώ κάνω πλάκα .
ΤέλειαΚαλή εβδομάδα!