kitsostelhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 582
- Πόντοι
- 21
Τύφλα να έχει ο Πικάσο ο Νταλί και ο Βαν Γκόνγκ με αυτή τη ζωγραφιάΚαλό σκ .....
Τύφλα να έχει ο Πικάσο ο Νταλί και ο Βαν Γκόνγκ με αυτή τη ζωγραφιάΚαλό σκ .....
Πανέμορφο το μουνακι σου!Εργο τέχνης εφάμιλλο του “L Origine du monde “του Γκούσταβ Κουρμπέ!Καλό σκ
ελα ρε μπρο, γράψε κάτι, 5 ποστ είναι, πήγαινε στην ενότητα της πολιτικής και γράψε για το Μητσοτάκη δυο κουβέντεςΚαλησπέρα.
Παρόλο που διαβάζω καιρό το σάϊτ, άνοιξα σήμερα λογαριασμό για πρώτη φορά μόνο και μόνο επειδή με ενδιαφέρει να κάνω ραντεβού με την Άρτεμις. Βέβαια κατόπιν εορτής κατάλαβα ότι και που άνοιξα λογαριασμό πάλι δεν μπορώ να το ζητήσω διότι πρέπει να έχω τουλάχιστον 5 πόστ. Οπότε δώρο άδωρο.
που της έστειλες ρε νέοπα;Καλησπέρα στην ομάδα γνωρίζει όταν κάνει ραντεβού διότι της έχω στείλει και δεν απαντάει
Πολύ θέλω να το γλυψω μωράκι!Καλό σκ
Κατάθεση ψυχής έκανε ο φίλος. Αααρε τυχερέΚαλό σκ .....
Στο viberελα ρε μπρο, γράψε κάτι, 5 ποστ είναι, πήγαινε στην ενότητα της πολιτικής και γράψε για το Μητσοτάκη δυο κουβέντες
που της έστειλες ρε νέοπα;
Δεν είμαι νέο μέλος έχω χάσει το παλιό μου e-mail και έχω φτιάξει καινούργιοΣτο viber
Τραβα την κουρτινα του να το δω λιγακι, ποσο το πεθυμησα το γλυκο σου το ********Καλό σκ
Γεια σας κύριε @koumanidas μαςΤραβα την κουρτινα του να το δω λιγακι, ποσο το πεθυμησα το γλυκο σου το ********
Καλησπερα το τηλέφωνο σου;Καλό τριήμερο!
Της έχω στείλει Και εγώ και στο V Μπερ και εδω προσωπικό μήνυμα Τίποτα φίλε μου δεν απαντάειΤελικα, δυσκολη η επικοινωνια με την ομορφη Αρτεμις.
που είναι το μωρό?? πάθαμε στέρηση.,.,