Manowar24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 637
- Πόντοι
- 301
Καλο μηνα γλυκά!!!Να ξέρεις ότι οι μακρινοί σου θαυμαστές αδημονούν να σε απολαύσουν και από κοντά
Καλο μηνα γλυκά!!!Να ξέρεις ότι οι μακρινοί σου θαυμαστές αδημονούν να σε απολαύσουν και από κοντά
σε ποια πολη ειναι η κορασιδα ;
Λεκανοπέδιο Αττικήςσε ποια πολη ειναι η κορασιδα ;
Γιατι προφανως δε προλαβαινει να κλεισει μπουτι.Ρε παιδια γιατι δεν απανταει στα μηνυματα τι φαση δεν μπορω να καταλαβω
Μπα εγω πιστευω σνομπαρει οσους δεν ξερειΓιατι προφανως δε προλαβαινει να κλεισει μπουτι.
Εμενα παντως τις προαλλες που προσπαθησα να τη συναντησω αλλα δε ταιριαξανα οι χρονοι μας μου απαντησε και ας μη με ηξερεΜπα εγω πιστευω σνομπαρει οσους δεν ξερει
Πωωωωωωωω κωλαρα είσαι κούκλα!!!
Καλησπέρα προσφέρει αλλά δεν Απαντάει τώρα τελευταία και ρωτάει αν την έχεις και μεγάλη γεια την Πίσω Κίνησηκαλησπέρα
Προσφέρει Anal η κυρία ;
Στο χωριό μου λένε ότι γυναίκα που έχει τέτοιο κωλο , έχει πάντα δίκιο!!!
Οχι γιατι δε χρησιμοποιω.Μάγκες είχε κανείς θέμα ποτέ του με καπότα, να του δημιουργεί κάψιμο και φαγούρα με το που την βάζει πάνω στο κεφάλι;
Αααα μου αρέσει το χωριό σου!!!Στο χωριό μου λένε ότι γυναίκα που έχει τέτοιο κωλο , έχει πάντα δίκιο!!!
Τι να κάνουμε είμαστε μερακλήδες στο χωριό , μας αρέσουν πολύ τα ωραία!!!Αν θέλετε κυρία μου μπορούμε να σας φιλοξενήσουμε στις καλοκαιρινες διακοπές σας!!!Αααα μου αρέσει το χωριό σου!!!