Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 37.231
Σελ 307 , το αναφέρω και στην προηγούμενη σελίδαΚαλημέρα θα μα στείλεις και σε εμάς το τηλέφωνο σου να βρεθούμε.
Σελ 307 , το αναφέρω και στην προηγούμενη σελίδαΚαλημέρα θα μα στείλεις και σε εμάς το τηλέφωνο σου να βρεθούμε.
Πολλά.......Pre-game την Κυριακή???
Θα μπουν πολλά γκολ???
Pre-game την Κυριακή???
Θα μπουν πολλά γκολ???
Από το χέρι σου...περνάει!!!Πολλά.......
ΚΩΛΑΡΑ (η)
Αυτό το κόλπο που κάνεις με τη γλώσσα ενώ έχεις το καυλί μου μέσα στο στόμα σου, είναι απλά απίστευτο. Είσαι απλά υπέροχη, μια πραγματικά σταθερή αξία.Καλό σκ.
Και εμένα μου αρέσει αυτό , γιατί όταν το κάνω σπαρταρας μέσα στο στόμα μου ....Αυτό το κόλπο που κάνεις με τη γλώσσα ενώ έχεις το καυλί μου μέσα στο στόμα σου, είναι απλά απίστευτο. Είσαι απλά υπέροχη, μια πραγματικά σταθερή αξία.
Απο αυτο και μονο το σχολιο σε κανει να ξεχωριζεις απο τον ανταγωνισμο.Και εμένα μου αρέσει αυτό , γιατί όταν το κάνω σπαρταρας μέσα στο στόμα μου ....
Το έχω δηλώσει και παλιότερα αυτό και το σημαντικότερο είναι ότι το κάνω πράξη γιατί όντως μου αρέσει ...σαν φετίχ , με φτιάχνει.Απο αυτο και μονο το σχολιο σε κανει να ξεχωριζεις απο τον ανταγωνισμο.
Και είναι εκεί που νομιζεις πως δεν έχεις να βγάλεις άλλοΚαι εμένα μου αρέσει αυτό , γιατί όταν το κάνω σπαρταρας μέσα στο στόμα μου ....
Καθημερινές μέχρι 22.00.Καλησπερα, μεχρι τι ωρα εισαι διαθεσιμη;
Kαλημερα Άρτεμις, από τί ώρα ξεκινάς τα ραντεβού σου;Καθημερινές μέχρι 22.00.
Παρασκευή και Σάββατο μέχρι 24.00.
Μεσημερακι , 15.00Kαλημερα Άρτεμις, από τί ώρα ξεκινάς τα ραντεβού σου;
Δεν μασάνε τα παλικάρια. Εμπρός στον αγώνα.Κορμί μόνο για γενναίες καταθέσεις
Μαστορισα βλεπω δεν βαζεις καθολου δοντι!!!!!!!!!!!!Καλό σκ.
Μην βαζεις μουσικη...θελουμε να ακουμε τα βογγιτα σου!!!Γεια σας!