tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.235
- Πόντοι
- 496
Εγώ κρατιεμαι να της τα ρίξω στο στόμα της!!!Με τέτοιο βίντεο δύσκολο να μην τον παίξεις
Εγώ κρατιεμαι να της τα ρίξω στο στόμα της!!!Με τέτοιο βίντεο δύσκολο να μην τον παίξεις
Να ξέρεις θα έχεις συνέπειες που δεν έχεις παρακολουθήσει τα βιντεάκια που ανέβαζα...Και ένα βιντεάκι μ πρωκτικό να τρίβεις την κλειτορίδα σου και βογκας πολύ παρακαλώ...υπόσχομαι δεν θα τον παίξω θα τα κρατήσω όλα για σένα!!!
Μουνάρα.
Μετα τον τραυματισμό που είχα στη μέση και την αποχή από τις προπονήσεις, παίζω λιγότερα κιλά στο γυμναστήριο πλεον και όχι τόσο ελεύθερα βάρη όπως πριν , γι'αυτό . Παλιότερα , έριχνες χαστούκι στο κωλομερι και πονούσε το χέρι σουΜου αρεσει που ο κωλος της ειναι νερουλος οσο πρεπει..
Αυτα τα περαδοθε και πλατς πλουτς με τρελαινουν!
Μας αρεσει που προπονεις τη κωλοτρυπιδα σου μωρακι....Μετα τον τραυματισμό που είχα στη μέση και την αποχή από τις προπονήσεις, παίζω λιγότερα κιλά στο γυμναστήριο πλεον και όχι τόσο ελεύθερα βάρη όπως πριν , γι'αυτό . Παλιότερα , έριχνες χαστούκι στο κωλομερι και πονούσε το χέρι σου
Περαστικα για την μεση σου και προσοχη..Μετα τον τραυματισμό που είχα στη μέση και την αποχή από τις προπονήσεις, παίζω λιγότερα κιλά στο γυμναστήριο πλεον και όχι τόσο ελεύθερα βάρη όπως πριν , γι'αυτό . Παλιότερα , έριχνες χαστούκι στο κωλομερι και πονούσε το χέρι σου
Bρε τα παρακολουθω αλλα δε τα χορταινω...!!!Να ξέρεις θα έχεις συνέπειες που δεν έχεις παρακολουθήσει τα βιντεάκια που ανέβαζα...
Και η κωλοτρυπίδα για γλείψιμο είναι μια το μουνί μια το κωλί, και το καυλί στο στόμα για mouthfuck, αλλά καλό να την έχετε από πάνω γιατί την άλλη φορά πήγε να πνίγειΝα ξέρεις θα έχεις συνέπειες που δεν έχεις παρακολουθήσει τα βιντεάκια που ανέβαζα...
Μα σου είπα να μη τον παίξεις για δύο μέρες και μου ήρθες με τον χείμαρρο και...με επνιξες !Και η κωλοτρυπίδα για γλείψιμο είναι μια το μουνί μια το κωλί, και το καυλί στο στόμα για mouthfuck, αλλά καλό να την έχετε από πάνω γιατί την άλλη φορά πήγε να πνίγει
Ε άρα εσύ φταιςΜα σου είπα να μη τον παίξεις για δύο μέρες και μου ήρθες με τον χείμαρρο και...με επνιξες !
Μα σου είπα να μη τον παίξεις για δύο μέρες και μου ήρθες με τον χείμαρρο και...με επνιξες !
Εξαρτάται....δεν έχουν όλοι ωραία γεύση .Γουστάρεις χείμαρρο;
Ε άμα τρώνε παστουρμάδες και σκορδα θα φτάσει η μόλυνση και στα ποτάμια.....Εξαρτάται....δεν έχουν όλοι ωραία γεύση .
Και χυμό ανανά.Να τρώτε μπόλικο ανανά...
Πρέπει να με πεις τι γεύσεις σου έχουν τύχειΕξαρτάται....δεν έχουν όλοι ωραία γεύση .
Ισχύει αυτό με τον ανανά?Και χυμό ανανά.
Σε εμένα δουλεύει ....Ισχύει αυτό με τον ανανά?
Κανονικά...θα γλύφει κ τα δάχτυλα της!!!Ισχύει αυτό με τον ανανά?