Διαγραμμένο μέλος 197662
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.167
- Πόντοι
- 361
ΠάνταΤίμιος μύστης
ΠάνταΤίμιος μύστης
Σε ευχαριστώ πολύ!Ραντεβού το προηγούμενο Σάββατο με την όμορφη σέξυ Artemis!!
Καλησπέρα σας συναγωνιστές το προηγούμενο Σάββατο το μεσημέρι ραντεβού στο ξενοδοχείο πριβέ στο Μεταξουργείο με την Άρτεμις η κοπέλα ιδρώνει την φανέλα κάνει ότι μπορεί να σε ευχαριστήσει πρόσωπο όμορφο το στήθος φυσικό και η κωλαρα της το κάτι άλλο κάναμε δίωρο ραντεβού και έδωσα ρέστα με ικανοποιείσαι μέχρι το τελευταίο λεπτό και παρά πολύ καθαρή αλλά η κωλαρα της δεν πεζεται χαίρεσαι να την παίρνεις στα 4 εσύ και εκείνη!! Μπράβο Αρτέμης θα τα ξαναπούμε σίγουρα!! Καλή εβδομάδα από την Θήβα!!
Τα κατω πολυ ωραια , αλλα τα επανω ειναι θεσπεσια !!!! δυστυχως δεν τα δινει , κριμα !!!!Μεγάλα χειλάκια εχει
Δεν σου αρέσουν ;;;Μεγάλα χειλάκια εχει
Γιατί να περιμένεις τόσοΜόλις πάω σπίτι θα τον παίξω
Δεν σου αρέσουν ;;;
Καλό το γλυφομούνι αλλά περισσότερο με ιντριγκάρει την Άρτεμις στημένη στα τέσσερα και το την μούρη μου χωμένη στην κωλαρα της.
Βρε μωρό δείξε μας και λίγο την κωλαρα σουΔεν σου αρέσουν ;;;
Την έχω δείξει τόσες φορές...δεν την βαρεθηκατε;;;;Βρε μωρό δείξε μας και λίγο την κωλαρα σου
Τα ρωτάς;;;; Τι να βαρεθούμε;;;Την έχω δείξει τόσες φορές...δεν την βαρεθηκατε;;;;
Εεε κωλο συνέχεια....Τα ρωτάς;;;; Τι να βαρεθούμε;;;
Καλημερααα...ότι και να ανεβάσεις το αποτέλεσμα θα είναι ενα....να μας κάνεις να την παίξουμεΕεε κωλο συνέχεια....
Μπα πανάθεμα σε........ζημιάρααααΔεν μου ανεβαίνει το βίντεο δυστυχώς , έχω προσπαθήσει αρκετές φορές, τέλος πάντων, σκριν σοτ λοιπόν .....
Δεν μου ανεβαίνει το βίντεο δυστυχώς , έχω προσπαθήσει αρκετές φορές, τέλος πάντων, σκριν σοτ λοιπόν .....