panos602100
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2008
- Like
- 110
- Πόντοι
- 0
Τον λεβιέ των ταχυτήτων....αλλά μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι....Γιατί τι είχες πιάσει πριν;
Τον λεβιέ των ταχυτήτων....αλλά μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι....Γιατί τι είχες πιάσει πριν;
Έχει πολύ πρόστυχο μυαλό κ με ξέρει καλά...Τον λεβιέ των ταχυτήτων....αλλά μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι....
Για εμένα λες;Έχει πολύ πρόστυχο μυαλό κ με ξέρει καλά...
ΝαιΓια εμένα λες;
Εεεεε μάλλον κάτι θα του έχεις κάνει....για αυτόΈχει πολύ πρόστυχο μυαλό κ με ξέρει καλά...
Πάλι μούσκεμα θα γίνουμε
Εγώ φίλε να ξέρεις πριν την αρτ ήμουν πουριτανοςΕεεεε μάλλον κάτι θα του έχεις κάνει....για αυτό
Το χρωμα στα νυχια ταιριαζει με το ροζουλι μουνακι σου....Δεν σου αρέσουν ;;;
Ποτε δε βαριομαστε μεγαλες κωλαρες...Την έχω δείξει τόσες φορές...δεν την βαρεθηκατε;;;;
Εσώρουχο δεν φορούσες ε?Με άπλυτα χέρια;;;;;;; Με πιάνει ταρακουλο κ μόνο που το είπες σε φανάρι ήταν , σήκωσα τη φούστα κ τράβηξα τη φωτό
Εεεεεεε άμα τα λέω εγώ...οι κακές παρέες χαλάνε τα καλύτερα παιδιαΕγώ φίλε να ξέρεις πριν την αρτ ήμουν πουριτανος
Δεν σου αρέσουν ;;;
Άστα ρε με έχει καταστρέψει δε με αφήνει ούτε να τον παίξωΕεεεεεε άμα τα λέω εγώ...οι κακές παρέες χαλάνε τα καλύτερα παιδια
Πρόσεχε την υγεια σου....βιταμίνες ξεκούραση και ύπνο...μην πάθουμε και τπτ...Άστα ρε με έχει καταστρέψει δε με αφήνει ούτε να τον παίξω
Όχι.....Εσώρουχο δεν φορούσες ε?
Προσοχή προσοχή....ξεκαπιστρωτο μουνακι κυκλοφορεί ελεύθερο στην Αθήνα...όποιος το δει να επικοινωνήσει με το bourdela.comΌχι.....
Και τώρα με τη ζέστη δε σε βλέπω να ξαναβάζειςΌχι.....
Εννοείται αυτό!Και τώρα με τη ζέστη δε σε βλέπω να ξαναβάζεις
Θέλω ανά δέκα μέρες να μου στέλνεις φωτογραφίες για εξακρίβωσηΕννοείται αυτό!
Σου είχα έρθει χωρίς εσώρουχα, χωρίς να το ζητήσεις κιόλας, τι μεγαλύτερη εξακρίβωση από αυτό,........Θέλω ανά δέκα μέρες να μου στέλνεις φωτογραφίες για εξακρίβωση
Ναι έχεις δίκιο δικαιολογία ψάχνω για να βλέπω πιο συχνά το μουνάκι σουΣου είχα έρθει χωρίς εσώρουχα, χωρίς να το ζητήσεις κιόλας, τι μεγαλύτερη εξακρίβωση από αυτό,........