Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 37.231
Έμαθαν τα παιδιά ότι δεν αντέχω τη ζέστη και μου έχουν έτοιμο το κλιματιστικό στους 18 ....πόσο με προσέχουν !!!Αμαν μωρε κ εσυ.. μην τα κανεις αυτα κ εχει κ ζεστη..
Έμαθαν τα παιδιά ότι δεν αντέχω τη ζέστη και μου έχουν έτοιμο το κλιματιστικό στους 18 ....πόσο με προσέχουν !!!Αμαν μωρε κ εσυ.. μην τα κανεις αυτα κ εχει κ ζεστη..
Την κλειτοριδα σου δειξε μας...τρελενομαι να την βλεπω!!!Με τις "σέξι" παντόφλες μου ..........
Hi...ενα τηλεφωνο επικοινωνιας?Καλή εβδομάδα!
Στείλε μου το βίντεο σε πμ αν δεν σου κάνει κόπο να την δω και εγώ !Παίδες η Άρτεμις θυμίζει πολύ Jennifer White κατά την άποψη μου. Είδα μια τσόντα της πρόσφατα και το σώμα την τώρα όπως ειναι μου τη θύμησε πολύ .
Καλησπερα.. θα μου στειλεις το τηλ σου;
Σελ 307 θα το δείτε.Hi...ενα τηλεφωνο επικοινωνιας?
.Στείλε μου το βίντεο σε πμ αν δεν σου κάνει κόπο να την δω και εγώ !
Μπήκε καλά η εβδομάδαΚαλή εβδομάδα!
Λοιπόν ..... Όσον αφορά την πορνοστάρ που μου έστειλες .....
Αν εσύ θέλεις το κλιματιστικό στους 18...εμείς πρέπει να το βάλουμε στο -18...τι πατουροπατουρο έχεις μανιτσα μου...μπράβο σουΛοιπόν ..... Όσον αφορά την πορνοστάρ που μου έστειλες .....
Ναι, θα έχει τα γούστα του, δεν λέω.Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο, αλλά φαντάζομαι ο καθένας έχει τα γούστα του
Ναι, θα έχει τα γούστα του, δεν λέω.
Αλλά αν κάποιος δεν σ' έχει ... του γούστου του, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά!
Καλημέρα!Καλημερα υπερδυναμη
Είμαι λιιιιιγο.......είσαι πολύ έκφυλο γκομενάκι. Πολύ σε γουστάρω
Είμαι λιιιιιγο.......
πανοραμικη!!!!...η καλυτερη σου φωτογραφια ever!