Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.042
- Πόντοι
- 11.146
...νταξ?πανοραμικη!!!!
...νταξ?πανοραμικη!!!!
φουλ νταξ...νταξ?
Πονηρε την έχεις αποθηκεύσει......
...η καλυτερη σου φωτογραφια ever!
...οχι. Ειναιι λινκ απο το δικο σου νημα, αλλα μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαιΠονηρε την έχεις αποθηκεύσει......
Μου έχουν παραδεχτεί ότι το κανουν .....φωτό ΚΑΙ βίντεο μου........οχι. Ειναιι λινκ απο το δικο σου νημα, αλλα μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι
Είναι το λεγόμενο...υλικό για το σπίτι..Μου έχουν παραδεχτεί ότι το κανουν .....φωτό ΚΑΙ βίντεο μου.....
καμια σχεση με την πορνοσταρ σιγουρα σωματικα για τα δεδομενα μου εισαι πολυ καλυτερη....!Λοιπόν ..... Όσον αφορά την πορνοστάρ που μου έστειλες .....
Όταν έψαξα να τη δω στο Google , είδα μια πολύ μικροκαμωμένη κοπέλα , αλλά στο βίντεο που μου έστειλε ο @georgekp34 , φαίνεται να έχει βάλει κιλά και έχει αποκτήσει έντονους γλουτούς , γι'αυτό το είπε .καμια σχεση με την πορνοσταρ σιγουρα σωματικα για τα δεδομενα μου εισαι πολυ καλυτερη....!
περι ορεξεως κ καβλας ....Μου έχουν παραδεχτεί ότι το κανουν .....φωτό ΚΑΙ βίντεο μου.....
Ο Όλυμπος κι ο Κίσαβος, τα δυο βουνά μαλώνουν, το ποιο να ρίξει την βροχή, το ποιο να ρίξει χιόνι. Ο Κίσαβος ρίχνει βροχή κι ο Όλυμπος το χιόνι και μενα το τσουτσουνι μου τα βλέπει και ορθωνει...
Χαίρομαι!Ο Όλυμπος κι ο Κίσαβος, τα δυο βουνά μαλώνουν, το ποιο να ρίξει την βροχή, το ποιο να ρίξει χιόνι. Ο Κίσαβος ρίχνει βροχή κι ο Όλυμπος το χιόνι και μενα το τσουτσουνι μου τα βλέπει και ορθωνει...
Μιλάμε για καλλιτέχνιδα , όχι αστεία! Καυλιάρα Άρτεμις!
Θ Ε Α Ρ Α!Πόσο καυλώνω να γαμάω γκόμενα φορώντας την stringara της πάνω από τη ζουμερή ΚΩΛΑΡΑ της...είσαι τρέλα!!!Λοιπόν ..... Όσον αφορά την πορνοστάρ που μου έστειλες .....
εδώ κάπου πρέπει να πω πως μου σηκώθηκε μέχρι και η γλώσα μου...κώλος εξαιρετικός μουνοχειλάκια οπως φαινεται εδώ γλύκα, ωραιο πλούσιο σώμα θηλυκό όχι κόκκαλο σαν τα ανορεκτικά μανεκεν,αν εδινε και φιλιά θα ήταν περίπτωση ,αλλά και έτσι το βλέπω το διώρο ραντεβού να γίνεται συντομα ,ε το να ταξιδεύεις 90 χιλιόμετρα και άλλα τοσσα πάλι πίσω θέλει τουλαχιστον 2 ωρο ...