Διαγραμμένο μέλος 197662
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.167
- Πόντοι
- 361
Καίγεσαι;Η αλήθεια είναι ότι μέσα στα ραντεβού με το κλιματιστικό τέρμα και την όλη φάση, ζεσταίνομαι ......
Καίγεσαι;Η αλήθεια είναι ότι μέσα στα ραντεβού με το κλιματιστικό τέρμα και την όλη φάση, ζεσταίνομαι ......
Δεν έφτασα στα όρια του καψίματος με τέτοιο κρύο έξω.....όταν ανέβει όμως λίγο ακόμα η θερμοκρασία, θα γίνει κ αυτό....Καίγεσαι;
Ε θα ανέβει που θα πάει, εκτός κι αν την ανεβάσουμε οικιοθελώς ???Δεν έφτασα στα όρια του καψίματος με τέτοιο κρύο έξω.....όταν ανέβει όμως λίγο ακόμα η θερμοκρασία, θα γίνει κ αυτό....
Εμείς οι δυο εννοείς;Ε θα ανέβει που θα πάει, εκτός κι αν την ανεβάσουμε οικιοθελώς ???
Ε ναιΕμείς οι δυο εννοείς;
υπαρχουν κι περιπτωσεις που εχεις φουλ το αιρκοντισιον κι δεν σε χτυπαει καθολου κι εχεις σκασει ηδη ??Δεν έφτασα στα όρια του καψίματος με τέτοιο κρύο έξω.....όταν ανέβει όμως λίγο ακόμα η θερμοκρασία, θα γίνει κ αυτό....
Μπορώ λες;;;; Αφού μου αρέσουν τα ...." light" εμένα ..... ?
Θυμάμαι θυμάμαι.....υπαρχουν κι περιπτωσεις που εχεις φουλ το αιρκοντισιον κι δεν σε χτυπαει καθολου κι εχεις σκασει ηδη ??
αρτεμτης εχεις δικος σου χωρο ???Θυμάμαι θυμάμαι.....
Όχι...αρτεμτης εχεις δικος σου χωρο ???
Καλημέρα, το ωράριο πλέον είναι 14.00-22.00 καθημερινά ( και σκ )
Πληροφορίες κάτω στην υπογραφή μου ή στα "σχετικά" στο προφίλ μου (πατώντας πάνω στο όνομα μου εδώ αριστερά)
?Τι κωλαρα είναι αυτή
Μοσούλη το έκανες το νήμα?Καλημέρα, το ωράριο πλέον είναι 14.00-22.00 καθημερινά ( και σκ )
Πληροφορίες κάτω στην υπογραφή μου ή στα "σχετικά" στο προφίλ μου (πατώντας πάνω στο όνομα μου εδώ αριστερά)
Αυτός είναι ο σκοπός..... ?Μοσούλη το έκανες το νήμα?
Πρέπει να τιμηθεί αυτό το έργο τέχνης!Καλημέρα, το ωράριο πλέον είναι 14.00-22.00 καθημερινά ( και σκ )
? ??Πρέπει να τιμηθεί αυτό το έργο τέχνης!
ΘεαΚαλημέρα, το ωράριο πλέον είναι 14.00-22.00 καθημερινά ( και σκ )
Αυτός είναι ο σκοπός..... ?
Θα ανεβάσω κ άλλο υλικό αφού σου άρεσε!
Φωτιά μας έβαλες...???Καλημέρα, το ωράριο πλέον είναι 14.00-22.00 καθημερινά ( και σκ )