Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.809
- Πόντοι
- 456
Κάθε φωτογραφία σου και μία πρόσκληση - πρόκληση...Καλή εβδομάδα!
Κάθε φωτογραφία σου και μία πρόσκληση - πρόκληση...Καλή εβδομάδα!
Αυτοί ασχολούνται μαζί μου, αλλά οκ το καταλαβαίνω, τη δουλειά τους κάνουν κ αυτοι.............Είσαι τεράστια καυλα!!!
Απολαμβάνουμε τις φωτογραφίες σου!!!
Και μην ασχολείσαι με κακοπροαίρετους!!!
Αυτά!!!
Απόλυτο πλάσμα , απόλυτο...Καλημέρα, το ωράριο πλέον είναι 14.00-22.00 καθημερινά ( και σκ )
Πληροφορίες κάτω στην υπογραφή μου ή στα "σχετικά" στο προφίλ μου (πατώντας πάνω στο όνομα μου εδώ αριστερά)
Να περάσεις όμορφα αυτές τις μέρες και να επιστρέψεις ανανεωμένη!!!Καλησπέρα σε όλους!
Θα είμαι διαθέσιμη από Δευτέρα.... φιλάκια!
Καλή ξεκούραση ?Καλησπέρα σε όλους!
Η κριτική σου ανέβηκε απ'ότι είδα.Ξεκουράσου και ζήσε τις στιγμές!!!❤?
Μαλλον ξεχνατε οτι μιλαμε για πορνες...ποια ψυχη και ποια καρδια και ποιο μυαλο λετε?Όχι φίλε μου, δεν είναι αυτός ο σκοπός και ο στόχος σε ένα ραντεβού με μία κοπέλα. Ο στόχος ενός άντρα είναι να βρεθεί ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ με μία κοπέλα, η οποία για τους δικούς της λόγους αποφάσισε να εκτεθεί μ΄αυτόν τον τρόπο, να περάσει καλά για όσον χρόνο "νοίκιασε" το κορμί της και ταυτόχρονα η κοπέλα να φύγει με την λιγότερη δυνατή ψυχική φθορά. Καμμία κοπέλα δεν αποφάσισε να "βγει στο κλαρί", όπως αρέσει σε πολλούς να το αποκαλούν, επειδή τους λείπει η σεξουαλική ικανοποίηση. Αν το πιστεύετε αυτό, τότε αγνοείτε το βασικότερο, ότι δηλαδή στη γυναίκα πρωτίστως χρειάζεται να της ερεθίσεις την ψυχή, την καρδιά, το μυαλό και μετά το κορμί...
Σ'ευχαριστώ!Να περάσεις όμορφα αυτές τις μέρες και να επιστρέψεις ανανεωμένη!!!
Τη χρειαζομαιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!! Σ'ευχαριστώ ?Καλή ξεκούραση ?
Να 'σαι καλά! Αναμένουμε δυνατή επιστροφή?Τη χρειαζομαιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!! Σ'ευχαριστώ ?
Relax and enjoy ?Καλησπέρα σε όλους!
Διάβασε καλά τι γράφω, αλλιώς θα σε στείλω πάλι στην 1η δημοτικού.Μαλλον ξεχνατε οτι μιλαμε για πορνες...ποια ψυχη και ποια καρδια και ποιο μυαλο λετε?
Ποτε προλαβαινουν να "εθιστουν"καρδια και ψυχη???
Αν δεν πεσει ο παρας,δεν ερεθιζεται τιποτε....
Ολα παιχνιδι ειναι....
Αν ηθελε η ψυχη παραδακι για να ερεθιστει.............
Ουτε στο φιδακι τετοιο πισωγυρισμαΔιάβασε καλά τι γράφω, αλλιώς θα σε στείλω πάλι στην 1η δημοτικού.
Το συγκεκριμένο νήμα στο οποίο γράφεις ,φέρει το όνομα μου, θα σου πω λοιπόν για μένα ότι για να λειτουργήσω σε ένα ραντεβού πρέπει να υπάρχει (εκτός της καθαριότητας φυσικά) ΚΑΙ ο ανθρώπινος παράγονταςΜαλλον ξεχνατε οτι μιλαμε για πορνες...ποια ψυχη και ποια καρδια και ποιο μυαλο λετε?
Ποτε προλαβαινουν να "εθιστουν"καρδια και ψυχη???
Αν δεν πεσει ο παρας,δεν ερεθιζεται τιποτε....
Ολα παιχνιδι ειναι....
Αν ηθελε η ψυχη παραδακι για να ερεθιστει.............
Εχεις δικιο απολυτο και σου ζητω συγγνωμη,Αρτεμιδα!Το συγκεκριμένο νήμα στο οποίο γράφεις ,φέρει το όνομα μου, θα σου πω λοιπόν για μένα ότι για να λειτουργήσω σε ένα ραντεβού πρέπει να υπάρχει (εκτός της καθαριότητας φυσικά) ΚΑΙ ο ανθρώπινος παράγοντας
( μετάφρασε το κ ερμήνευσε το όπως θες αυτό).
Γι'αυτό , αν νιώσω άσχημα σε ένα ραντεβού, δεν ξαναπηγαινω , αγνοώντας τον παρά όπως αποκαλείς!
Εν πάση περιπτώσει, αν έχεις να πεις κάτι που αφορά εμένα στο συγκεκριμένο νήμα, γραψτο. Αλλιώς οτιδήποτε άλλο , που έχει να κάνει με γενικές συζητήσεις, ψάξε το ανάλογο νήμα κ γραψτο εκεί.
Παλι καλα που ειναι δημοτικο και οχι νηπιο ή προνηπιο....!Διάβασε καλά τι γράφω, αλλιώς θα σε στείλω πάλι στην 1η δημοτικού.