Διαγραμμένο μέλος 185342
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 298
- Πόντοι
- 20
Όποτε θέλετε δέχομαι επανεξέταση?Με άριστα!!!
Όποτε θέλετε δέχομαι επανεξέταση?Με άριστα!!!
Ελπίζω να δούμε σύντομα .Θα δεις ....
Θα σου βάλω πιο δύσκολα στην επανεξέταση....Όποτε θέλετε δέχομαι επανεξέταση?
Κάτι αρχίζει να με γαργαλάειΘα δεις ....
Θα το γράψω και αυτό στις υπηρεσίες γιατί η αλήθεια είναι ότι μου το ζητάνε πολλοί!Έγω ένα face sitting θέλω από την κωλάρα αυτή!??
Το τηλ παρακαλώ?Είμαι πολύ καλή γραμματέας , ανάθεσε μου ο,τι θες ....
Έψαχνα να βρω τη φώτο...Καλημέρα
Θα τα αντέξω κι αυτάΘα σου βάλω πιο δύσκολα στην επανεξέταση....
Γράψτο και βλέπω να γίνονται ασφυξίες!??Θα το γράψω και αυτό στις υπηρεσίες γιατί η αλήθεια είναι ότι μου το ζητάνε πολλοί!
Άντε να κλείσουμε μάτι τώραΒροχερή (υγρή) καληνύχτα!
να κανονίσουμε να βρεθούμε οι 3 μας να της εκφράσεις από κοντά την εκτίμηση σουΠαρ' όλο που δε μπαίνω σε νήματα άλλων κυριων ,σπανίως θα έλεγα, οφείλω να πω ότι αυτό το κορίτσι το βρίσκω σέξυ,χαριτωμένο και διακριτικό,εξού και τα λαικ μου!`
Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!! Όπως έχω ξαναπεί , με τιμούν διπλά τα όμορφα λόγια μιας άλλης γυναίκαςΠαρ' όλο που δε μπαίνω σε νήματα άλλων κυριων ,σπανίως θα έλεγα, οφείλω να πω ότι αυτό το κορίτσι το βρίσκω σέξυ,χαριτωμένο και διακριτικό,εξού και τα λαικ μου!
????Βροχερή (υγρή) καληνύχτα!
Τι όμορφη φατσουλααα....ποιο ωραία και από την πίσω όψη σου artemisΒροχερή (υγρή) καληνύχτα!
Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!Τι όμορφη φατσουλααα....ποιο ωραία και από την πίσω όψη σου artemis
Φιλε , για να το λες θα πρεπει να εχεις δει και τις δυο οψεις !!!!!Τι όμορφη φατσουλααα....ποιο ωραία και από την πίσω όψη σου artemis