FIDEL Sk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 59
- Like
- 7.756
- Πόντοι
- 12.056
υψος? ηλικια?
Αν θες να της βγάλεις ταυτότητα τότε:
ζήτα της και 3 φωτογραφίες ασπρόμαυρες για ταυτ. και 2 μάρτυρες για ταυτοπροσωπία.
υψος? ηλικια?
Το έκανα εικόνα όταν το διάβασα και γελούσα μόνη μουΚαι καριτσάκι της λαικής να κουβαλάς τα απαραίτητα αξεσουάρ!???
ΣατανααααααΚαλησπέρα και καληνύχτα
Μα το Γιαραμπή αυτό σκέφτηκα να γράψω αλλά είπα να μην τραβηχτώ με παραθέσεις ???Αν θες να της βγάλεις ταυτότητα τότε:
ζήτα της και 3 φωτογραφίες ασπρόμαυρες για ταυτ. και 2 μάρτυρες για ταυτοπροσωπία.
Δεν σου ταιριάζει κοριτσάρα μου εσένα αυτή η εικόνα!Αυτά ειναι για κυράτσες!???Το έκανα εικόνα όταν το διάβασα και γελούσα μόνη μου
Καυυυυυυλα
Καυυυυυυλα
Μεταξύ μας τώρα αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό.!!! Βάζεις φωτογραφία τα υπέροχα χειλάκια σου ενώ δεν δίνεις φιλιά... Είναι σαν να έβγαζες τον κώλο σου χωρίς να τον δίνεις. Μας καταστρέφεις... Δείξε έλεος
Είναι σαν να βάζω φωτό το πρόσωπο μου με μάσκα ...δίνω μια "γεύση" από τα χαρακτηριστικά του προσώπου μου , με τη διαφορά ότι " κόβω" τα μάτια και το μέτωπο .... Δεν βρίσκω κάτι το μεμπτό σε αυτό ....Μεταξύ μας τώρα αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό.!!! Βάζεις φωτογραφία τα υπέροχα χειλάκια σου ενώ δεν δίνεις φιλιά... Είναι σαν να έβγαζες τον κώλο σου χωρίς να τον δίνεις. Μας καταστρέφεις... Δείξε έλεος
Πλάκα κάνω... Δεν είναι πουθενά το μεμπτό. Έχεις αναλύσει διεξοδικά τι κάνεις και γιατί το κανεις. Απλά σχολίασα τον "απαγορευμένο καρπό". Ελπίζω να μην το πήρες στραβάΕίναι σαν να βάζω φωτό το πρόσωπο μου με μάσκα ...δίνω μια "γεύση" από τα χαρακτηριστικά του προσώπου μου , με τη διαφορά ότι " κόβω" τα μάτια και το μέτωπο .... Δεν βρίσκω κάτι το μεμπτό σε αυτό ....
Φωτό βλέπουμε....τηλέφωνο δν μπορώ να βρω να κανονίσουμεΕίναι σαν να βάζω φωτό το πρόσωπο μου με μάσκα ...δίνω μια "γεύση" από τα χαρακτηριστικά του προσώπου μου , με τη διαφορά ότι " κόβω" τα μάτια και το μέτωπο .... Δεν βρίσκω κάτι το μεμπτό σε αυτό ....
Ε τώρα θα είναι καλό, άμα φαινόταν και λίγο περισσότερο το σπέρμα θα ήταν ακόμη καλύτεροΚαλό απόγευμα!
Ο φωτισμός φταίει ....Ε τώρα θα είναι καλό, άμα φαινόταν και λίγο περισσότερο το σπέρμα θα ήταν ακόμη καλύτερο
Για κάποιον τύπο ήταν ακόμα καλύτερο εξού και η κατάθεση στο στήθος... ?Καλό απόγευμα!
Γενναία κατάθεση!Για κάποιον τύπο ήταν ακόμα καλύτερο εξού και η κατάθεση στο στήθος... ?
Στράγγιξε το παιδί θα συνέλθει σε καμία βδομάδαΓενναία κατάθεση!
Ετοιμάσου ......Στράγγιξε το παιδί θα συνέλθει σε καμία βδομάδα
Θα έχω λαι εγώ αυτή τη χαρά σύντομαΓενναία κατάθεση!