Νέα

Αριστούργημα του μεγάλου ποιητή Ρίτσου !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
σου εξηγησα πιο πανω!!!ξαναδιαβασε!!οκ αφου ετσι θες ειμαι φλωρος ,δεν εχω αρχιδια,ειμαι δηθεν και εσυ μαγκας!!!και τωρα παρατηστε με!!!

Δεν δίνω δεκάρα τσακιστή αν έχεις @@ ή δεν έχεις, αν είσαι φλώρος ή δεν είσαι, αν είσαι μάγκας ή όχι. Με νοιάζει μόνο αυτό που είπες.

Δεν μου εξήγησες τίποτα. Αοριστίες περί κομμάτων και άλλες αηδίες λες. Τι εννοείς ότι είμαι αργυρώνητος σε κάποιο κόμμα και γι' αυτό λέω αυτά που λέω; Κι ότι αν δεν τα έπαιρνα θα έλεγα άλλα;

Λοιπόν σε βεβαιώ ότι την εξουσία και όλα τα κόμματα τα έχω γραμμένα στα @@, άσχετα αν ψηφίζω, που ψηφίζω κάποιο κόμμα προφανώς. Εγώ δεν περιμένω να καλυτερεύσω τον εαυτό μου και την ευημερία μου από κανένα κόμμα και καμμιά συλλογικότητα και κανένα όραμα για καλύτερο κόσμο.

Σε αυτό τον κόσμο ζω και παλεύω καθημερινά. Όπως παλεύω με εσένα αυτή τη στιγμή. Να ξέρεις ότι όταν μπω στο ποτάμι θα βγω απέναντι, έστω και μισός. γι' αυτό μην με απειλείς.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
ΔΗΛΩΣΗ: οι studian και warhol αποτελουν εναν απο τους λογους που αξιζει κανεις να μπαινει εδω! δωστε τα χερια και ..για τα υπολοιπα αναλαμβανει ο Πανος! ;)

+1

Eπιπλέον, φίλοι, δίνετε χαρά και σε κακεντρεχείς κακομούτσουνους διαβολείς. Δεν τους αξίζει.  ;)

Εγώ λέω , όμως, να βάλω πράσινα. Με τα μπλε πρέπει να τους φάω όλους στη μάπα.      :sunglasses:      ΟΛΟΥΣ!    ;)

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
πελεκανε εισαι τρελα με την μπλε σου τη φανελα!!!

Ναι, αλλα εκτός απο Πανάθα, είμαι και Εθνικός Πειραιώς, όσο και αν σου φαίνεται απίστευτο, αν και καμμία σχέση δεν έχω με Πειραια!   :)

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
αυτο το ποστ το κανω γιατι εφτασα πριν τα 666...Αντιχριστοιιιιιιι!!!!

Επισκέπτης
οταν καποιος με θιγει προσωπικα απανταω!!!ειτε το γουσταρεις ειτε οχι!!αν δεν θες να καταλαβεις χεστηκα!!απο την αρχη το γυρισες στο προσωπικο!!εχω μια αξιοπρεπεια και δεν την φτυνει κανεις καραγκιοζης!!αι σιχτιρ με τον καθε μαλακα εδω μεσα!και λεω στους μοντ να μου διαγραψουν τον λογαριασμο ή να μου πουν πως να το κανω εγω!!αρκετα ανεχτηκα!!!!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
οταν καποιος με θιγει προσωπικα απανταω!!!ειτε το γουσταρεις ειτε οχι!!αν δεν θες να καταλαβεις χεστηκα!!απο την αρχη το γυρισες στο προσωπικο!!εχω μια αξιοπρεπεια και δεν την φτυνει κανεις καραγκιοζης!!αι σιχτιρ με τον καθε μαλακα εδω μεσα!και λεω στους μοντ να μου διαγραψουν τον λογαριασμο ή να μου πουν πως να το κανω εγω!!αρκετα ανεχτηκα!!!!!

Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου, σε διαβεβαιώ.

Βγάλε όση τσαντίλα και μίσος θέλεις. Πες με όπως θέλεις (καραγκιόζη, μαλάκα κλπ). Ένα πράγμα μην ξανακάνεις. Μην ξαναυπονοήσεις ότι τα παίρνω από κανέναν για να λέω αυτά που λέω.

Τέλος εκπομπής.

Επισκέπτης
και κατι τελευταιο!!δεν εχεις ιδεα πως ειναι να μην εχει φραγκο και να παλευεις για να ζησεις!!οποτε μην μου μιλας εμενα με τετοιο υφακι!!!περιμενω απαντηση απο τους  μοντς για αυτο που ζητησα!

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου, σε διαβεβαιώ.

Βγάλε όση τσαντίλα και μίσος θέλεις. Πες με όπως θέλεις (καραγκιόζη, μαλάκα κλπ). Ένα πράγμα μην ξανακάνεις. Μην ξαναυπονοήσεις ότι τα παίρνω από κανέναν για να λέω αυτά που λέω.

Τέλος εκπομπής.

Δεν ειπε οτι τα παιρνεις βρε παιδακι μου κι εσυ! Και στο κατω κατω, σημερα ακουστηκαν πολυ χειροτερα, επρεπε να παρουμε κανενα μπαζουκας και να σκοτωνουμε; Η μονο εσυ εχεις αξιοπρεπεια;

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
προσπαθω να βρω κατι ακρως φεμινιστικο...

να αρπαχτειτε με μενα που δεν τρεχει καστανο...

γιατι μαλλον σημερα σας μπηκε στραβα η σεληνη (που δεν ξερω και ποσων ημερων ειναι)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
και κατι τελευταιο!!δεν εχεις ιδεα πως ειναι να μην εχει φραγκο και να παλευεις για να ζησεις!!οποτε μην μου μιλας εμενα με τετοιο υφακι!!!περιμενω απαντηση απο τους  μοντς για αυτο που ζητησα!

Και που ξέρεις εσύ τι ξέρω και τι δεν ξέρω εγώ; Καλά κάνεις που παλεύεις για να ζήσεις και μπράβο σου. Πως ξέρεις εσύ όμως τις αγωνίες και τους αγώνες του καθενός εδώ πέρα και τους κατατάσεις αυθαίρετα σε κατηγορίες.

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι δικοί σου αγώνες στη ζωή είναι σημαντικότεροι και πιο επίπονοι από του καθενός άλλου εδω πέρα;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Το thread κλειδώνεται. Η βραδιά-αφιέρωμα στο μεγάλο μας ποιητή Γιάννη Ρίτσο τελειώνει εδώ.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom