Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Φίλε Kifinas,

Κάπου έχεις δίκιο, παραπήρα φόρα...Πολύ φόρα... Και δεν έπρεπε.

Πάντως ποτέ δεν έχω πειράξει πρώτος. Και δεν έχω να χωρίσω τίποτα μαζί σου, αν και ίσως κάποια πράγματα τα αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά.

Και δεν με θεωρώ μάχιμο (αν και με τον Μαλ. Ιω. Βαρ. σε λίγο θα ξεμείνουμε από νέους οπαδούς και μας βλέπω να κατεβαίνουμε στα 60 -αν είμαστε καλά- να κάνουμε κερκίδα.....)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
και για να μην μείνουν παρεξηγήσεις.
ο λόγος που σε φωτογράφισα στο χθεσινό post είναι γιατί δεν σε έχω για μαλάκα απο όσα έχω διαβάσει.
Κάπου κατάλαβα οτι σου βγήκε το οπαδικό και ξέφυγες.
και εγώ απο τον καναπέ μου όποτε παίζουμε σας περνάω γενιές 14  :grin:
δεν σου κάνω κριτική ούτε πουλάω εξυπνάδα, αύριο μεθαύριο θα ξεφύγω εγώ, ίσως να το έχω κάνει και δεν το ξέρω.
και φυσικά δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε σιγά μην κόψουμε την καλημέρα.
εδώ "πλακώθηκα" με το Warhol και στο καπάκι του ζήτησα το τηλ για να περάσω απο το μαγαζί για tatoo
αν και τον φοβάμαι λίγο, μην μου κεντήσει κανένα SUPER 3 σε ανύποπτη στιγμή  :grin:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
ΧΕΧΕΧΕΧΕ!

Μπορεί να το γράψει και σαλονικιώτικα ZUPER 3!!!!

Επισκέπτης
καποια ατομα ξεφυγαν και η κουβεντα πηρε διαφορετικη τροπη!!και επειδη δεν σχολιασα κανεναν και ουτε μιλησα ασχημα οτι ομαδα και αν υποστηριζει ,απο οπου και αν ειναι,θελω και οι υπολοιποι να μην μην βριζουν και να μην κανουν προσβλητικα σχολια για μενα!!πραγματικα με εξοργισανε αυτοι και καλυτερα που μιλαγαμε μεσω του φορουμ!!ΥΓ.το μονο σχεδιο που δεν χτυπαω ταττοο ειναι οτιδηποτε,αναφερεται,παραμπεμπει σε ακροδεξια ιδεολογια!!αυτα......

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τώρα με συγχωρείς ρε φίλε... την αλητεία και τον χουλιγκανισμό την ονομάζεις μαγκιά; Για να ξέρουμε τί λέμε δηλαδή.

Σωστός ο Αντισθένης...Θρασύδειλοι κουραδόμαγκες που εκμεταλλεύονται την έλλειψη πολιτικής βούλησης για την πάταξη του φαινομένου, μήπως και δυσαρεστήσουν 5-6000 χιλιάδες "ψηφοφόρους" και τους προέδρους ορισμένων ομάδων των οποίων οι χουλιγκάνοι αποτελούν τα Waffen SS τους...
Αν οι μπάτσοι είχαν τη δυνατότητα να κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει, όλοι αυτοί οι τσάμπα μάγκες ή θα σάπιζαν σε καμια φυλακή ή θα είχαν βάλει μυαλό, όπως στην Αγγλία (που εκεί είχαν πραγματικούς χούλιγκαν, όχι τσογλανάκια που με την 1η ευκαιρία έψαχναν κανα πανεπιστήμιο να κρυφτούν ή το δικηγόρο του fuhrer- συγνώμβ προέδρου τους να καθαρίσει)...Αλλά που..Αφού υπάρχουν τα κορόιδα που πληρώνουν φόρους για να καλύπτονται οι ζημιές που προκαλούν οι ανωτέρω ¨κυριοι"...
Εξαιρώ όμως τους οπαδούς του Άρη...Αφενός γιατί δεν έχουν διοίκηση για να υπηρετήσουν. αφετέρου διότι είναι οι μόνοι οπαδοί παγκοσμίως που κατάφεραν να υποβιβάσουν την ομάδα τους μπουκάροντας στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς στο γήπεδο τη στιγμή που η ομάδα τους προηγούνταν και αν νικούσε σωζόταν...
Ναι ξέρω, φταέι ο Κόκκαλης, ο Τζίγγερ, ο Παναγόπουλος, οι Αμερικάνοι, η Μοσάντ και τα κακά ΜΜΕ που δεν αφιερώνουν μια εβδομαδιαία τουλάχιστον εκπομπή στο κύπελο που είχε πάρει ο Άρης το 1970 κάτι και στη θρυλική πορεία του ν' ανέβει Α' εθνική δύο φορές αλλά και πάλι, οι οπαδοί του σκόρπισαν απλόχερα το γέλιο!

P.S. Όχι ρε μάγκες να λέμε ότι ο Άρης έφερε το μάσκετ στην Ελλάδα! Ήμαρτον! Μήπως ανακάλυψε τη φωτιά, εφηύρε το τροχό και διατύπωσε τη θεωρία της σχετικότητας;
Τεράστια ομάδα θα συμφωνήσω, πήρε τα σκήπτρα από τον ΠΑΟ τότε αλλά βασίστηκε υπερβολικά στο ταλέντο δύο παικτών που ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ από τις ακαδημίες του...
Η συμβολή του υπήρξε σημαντική αλλά υπήρχε μπάσκετ και πριν τον Άρη (η ΑΕΚ με το 1ο ελληνικό ευρωπαϊκό τίτλο τί να πει δηλαδή) και όπως βλέπω υπάρχει και μετά και μάλιστα πολύ καλύτερο.

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Το παρακολουθώ μέρες το θέμα, όλο έλεγα ότι θα πω κάτι, τώρα θα σας τυλίξω με ένα τεράστιο «σεντόνι» ως προς το μήκος της δημοσίευσης και όποιος αντέξει.
Αρχικά να διευκρινίσω ότι είμαι Θεσσαλονικιός, ΠΑΟΚ και ζω στην πρωτεύουσα.
1. Το πρόβλημα της αθλητικής Θεσσαλονίκης είναι αντανάκλαση της παθογένειας που χαρακτηρίζει το σώμα της πόλης. Κομμάτι της πόλης είναι και οι ομάδες της και εκ των πραγμάτων διαθέτουν τα χαρακτηριστικά της.
Στη Θεσσαλονίκη μας μεγαλώνουν με την ιδέα της Αθήνας που καταληστεύει πόρους, διακρίσεις και δόξα. Αυτό έχει μία βάση, αλλά δεν διατηρεί καλές σχέσεις με την αλήθεια. Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο της Αθήνας για την υπονόμευση της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται, απλώς, για το μεγάλο ψάρι που τρώει το μικρό. Και η Θεσσαλονίκη βολεύεται με το να είναι μικρό ψάρι. Εκεί είναι το πρόβλημα. Οι αθλητικοί (και όχι μόνο) παράγοντες της πόλης οχυρώνονται πίσω από το άλλοθι του αθηνοκεντρικού κράτους και αποδίδουν την υστέρηση τους στους σκοτεινούς κύκλους των Αθηνών. Κουραφέξαλα. Οι ίδιοι έχουν ως κύριο στόχο την εξυπηρέτηση ιδίων συμφερόντων και η ύπαρξη του δράκου της Αθήνας τους βολεύει για να υφάνουν το παραμύθι τους. Από την άλλη, στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν τόσο ισχυροί επιχειρηματίες, όσο της Αθήνας. Υπάρχουν, όμως, ισχυροί. Γιατί δεν αναλαμβάνουν τις ομάδες; Δεν γνωρίζω. Προφανώς επειδή δεν θέλουν να μπλέξουν και, τέλος πάντων, η αστική τάξη της Θεσσαλονίκης είναι παραδοσιακά συντηρητική.
Αποτέλεσμα; Οι παράγοντες βολεύονται, ο Τύπος βολεύεται, όλοι έχουν ένα άλλοθι-της Αθήνας-για να κρυφτούν από πίσω. Και ο κόσμος τρώει το παραμύθι που έχει, είπαμε, ωραίο δράκο.
Ετσι, αν σήμερα ο γαύρος μας βάλει πέντε γκολ στο Καραϊσκάκη, κάποιος θα βρεθεί να μιλήσει για το κατεστημένο της Αθήνας.

2. Τι συνέβη, όμως, όταν η Θεσσαλονίκη έγινε κατεστημένο στο μπάσκετ; Ο Αρης και ό,τι αντιπροσώπευε, ήταν η χειρότερη έκφραση κατεστημένου στον αθλητισμό. Εγινε μόδα, ανέπτυξε μηχανισμούς και οι διαιτητές «σφύριζαν φάουλ ακόμα και στον αέρα που κούναγε τα μαλλιά του Γκάλη.» Η έπαρση και ο εκμαυλισμός αυτών των ανθρώπων οδήγησαν, πολύ γρήγορα, στην κατάρρευση της αυτοκρατορίας που είχαν οικοδομήσει.

3. Οσοι δεν είστε από τη Θεσσαλονίκη πρέπει να δείξετε κατανόηση στους οπαδούς που κάνουν βίαια επεισόδια και φωνάζουν για την Αθήνα. Ρίξτε μια ματιά στις εφημερίδες που διαβάζουν, ακούστε τα ραδιόφωνα και θα καταλάβετε.

ggl

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
0
Έχω ζήσει σαν φοιτητής πολλά χρόνια στη θεσ/νικη. Και λόγο εργασίας έχω πολλές σχέσεις με την πόλη και τους ανθρώπους της. Για μενα προσωπικά το μεγαλύτερο πρόβλημα τη πόλης είναι η λογική που πέρασαν τα τελευταία 5-10 χρόνια μια ομάδα ανθρώπων με καθαρά προσωπικά και πολιτικά οφέλη. Τον μύθο της κακιάς Αθηνας και της φτωχής πλην τίμιας Θεσ/νικης. Θα τονίσω ότι το παραμύθι ΙΣΧΥΕΙ αλλά για όλη την Ελλάδα και όχι μόνο για τον Βορρά. Θα τονίσω ότι από μια εξαιρετικά προοδευτική και ανοικτή σε ιδέες πόλη με παράδοση σε καινοτομίες και σε πρωτοπορίες έχει γίνει τα τελευταία 10 χρόνια προπύργιο του συντηριτισμού και της πιο αναχρονιστικής αντίδρασης. Ξέρω ότι πολιτικολογώ αλλά δεν μπορεί να περάσει απαρατηρητο ότι η μισαλοδοξία, ο ρατσισμός και οι ακροδεξιές αντιλήψεις ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ στην Β. Ελλάδα. Τα τυπάκια (γνωστά ) που όπου δούν μαρκούτσι στέκονται μπροστά και μιλάνε και μοιράζουν μπουκαλάκια με νερό με το όνομά τους για να μαζέψουν ψήφους κρύβουν την ανικανότητα τους και την ανυπαρξία τους πίσω από τον κακό δράκο των Αθηνών. Πολύ σωστά ο φίλος flyeron έθεσε το θέμα. ΑΡΙΣΤΟΣ. Το ζήτημα είναι ότι μέσα σε όλα αυτά η πόλη έχασε τον προσανατολισμό της. Για κακή τύχη στον αθλητικό τομέα οι διοικούντες δεν ήταν πάντα οι καλύτεροι ή οι επιλογές τους ήταν πολλές φορές λάθος. Η αγανάκτηση του απλου κόσμου του απλού οπαδού για τα κακώς κείμενα δηλητιριάστηκε από την καφρίλα και την πολιτική υστεροβουλία κάποιων. Λυπάμαι που το λέω αλλά το πρόβλημα στην πόλη είναι πιο βαθύ.
Τώρα από όλα τα αισχρά και απαράδεκτα που είδα στην κουβέντα. εικόνες ντροπής, λόγια μίσους, ύβρεις, βίντεο ντροπή κλπ αυτό που με πειραξε πιο πολύ ήταν ότι ΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ του site δεν τα έσβυσε, και τα άφησε χύμα να προσβάλουν την λογική και την νοημοσυνη όλων. Δεν είναι λογοκρισία. Η ανοχή όλων μας μας έφτασε σε αυτό το σημειο να σφάζεται κόσμος για κάτι που θά έπρεπε κανονικά να είναι διασκέδαση. Είμαι άρρωστος γαύρος και κάνω πλάκα και μου κάνουν πλάκα. Αλλά να κάτσω να ΧΤΥΠΗΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ το θεωρώ αναξιοπρεπές και απαράδεκτο. Αν καποιοι νομίζουν ότι είναι μάγκες και ότι μπορούν μέσα από τον όχλο να αντλούν δύναμη, τότε τους θυμίζω ότι κάτι τέτοια γινόντουσαν στην Γερμανία το 1934-39. ΝΑΖΙ τους λέγανε. Και μην μου μιλήσουν για αριστερές ιδεολογίες και δημοκαρατικά πιστεύω γιατί θα τους θυμίσω ότι ακολουθούν ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ και ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΤΙΚΕΣ πρακτικές.
Εκεί που αρχίζει η βία, παυουμε να είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΤΕΛΟΣ

Επισκέπτης
παγκοσμιο φαινομενο  ειναι και οπαδοι να δουλευουν στις εταιρειες του προεδρου της ομαδας τους και να χρησιμοποιουνται  σαν στρατιωτακια!!οπως επισης ειναι παγκοσμιο φαινομενο προεδρος ομαδας να εχει παρε δωσε με την κυβερνηση οσον αφορα τις επιχειρησεις του!!!!αλλα ειπαμε ειμαστε κομπλεξικοι ακι εσεις οι καλοι ανθρωποι που σας πολαμεμανε ολοι!!αν δεν θελετε να παρεδεχτειτε οτι το μπασκετ στην ελλαδα το εφερε ο αρης ,ειναι δικαιωμα σας!!αυτο δειχνει ποιοι πραγματικα ειναι οι κομπλεξικοι!!ΥΓ.ο κοκκαλης ειναι που ειπε κοτες και πελατες τους βαζελους!!ο κοκκαλης ηταν που στα επεισοδια στη σαραγοσα ειπε αυτοι ειναι οι οπαδοι μας και δεν τους αλλαζουμε!!και για τους παναθηναικους εχω να πω οτι ο ηλιοπουλος αναγνωρισε τους γαυρους που του καναν οτι του καναν και ο μαντουβαλος ,βουλευτης πειραια τους αθωωσε!!για να μην ξεχναμε !!!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Πω πωωωω τί μας λες ρε παιδί μου...

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
παγκοσμιο φαινομενο  ειναι και οπαδοι να δουλευουν στις εταιρειες του προεδρου της ομαδας τους και να χρησιμοποιουνται  σαν στρατιωτακια!!οπως επισης ειναι παγκοσμιο φαινομενο προεδρος ομαδας να εχει παρε δωσε με την κυβερνηση οσον αφορα τις επιχειρησεις του!!!!αλλα ειπαμε ειμαστε κομπλεξικοι ακι εσεις οι καλοι ανθρωποι που σας πολαμεμανε ολοι!!αν δεν θελετε να παρεδεχτειτε οτι το μπασκετ στην ελλαδα το εφερε ο αρης ,ειναι δικαιωμα σας!!αυτο δειχνει ποιοι πραγματικα ειναι οι κομπλεξικοι!!ΥΓ.ο κοκκαλης ειναι που ειπε κοτες και πελατες τους βαζελους!!ο κοκκαλης ηταν που στα επεισοδια στη σαραγοσα ειπε αυτοι ειναι οι οπαδοι μας και δεν τους αλλαζουμε!!και για τους παναθηναικους εχω να πω οτι ο ηλιοπουλος αναγνωρισε τους γαυρους που του καναν οτι του καναν και ο μαντουβαλος ,βουλευτης πειραια τους αθωωσε!!για να μην ξεχναμε !!!

Φίλε το μπάσκετ στην Ελλάδα δεν το έφερε ο Αρης. Ιστορικά το έφερε η ΧΑΝΘ και προ της μεγάλης ομάδας του Αρη (με πλήθος ελληνόπουλων όπως Σούμποτιτς, Μισούνοφ κ.α) σου θυμίζω πως η ΑΕΚ είχε κατακτήσει (έστω και υπό τριτοκοσμικές συνθήκες) ευρωπαϊκό τίτλο. Ο Αρης έφερε στην Ελλάδα τον Γκάλη που, για να θυμούνται οι παλαιοί, είχε απορρίψει ο Παναθηναϊκός.
Ο Αρης έβαλε το μπάσκετ σε επαγγελματικά πρότυπα και τίποτα παραπάνω.

Επισκέπτης
τι ειχε κανει ο παναθηναικος???πας καλα??για μαθε την ιστορια καλυτερα!!ο παναθηναικος ηθελε τον γκαλη και δεν καταφερε να τον παρει!!πολυ απλα!!και πριν τον αρη οι συνθηκες στην ελλαδα ηταν απλα τριτοκοσμικες!!!ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ασχολιοταν με το μπασκετ!!!!!!και χρωσταμε παρα πολλα σε αυτην την ομαδα!!!δεν φτανει που σας εκανε ανθρωπους και μαθαμε ολοι αυτο το αθλημα μιλατε κιολας!!αντι να πειτε ναι ρε ο αρης εφερε το μπασκετ στην ελλαδα και ειμαστε περηφανοι για αυτο  καθεστε και λετε οτι σας ερθει!!κανεις δεν λεει οτι τοτε απαγορευοταν να παιζει ξενος παιχτης στην ελλαδα και ουσιαστικα ειχαμε 2 πενταδες,μια για την ευρωπη και μια για την ελλαδα!!οσο για την εληνοποιησεις στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλαμε για σχοινι!!

Επισκέπτης
η ομαδα του ολυμπιακου επι εποχης ιωαννιδη στηριχτηκε στο μοντελο του αρη!!ο ιωαννιδης σας πηγε στο σεφ απο το παπαστρατειο που παιζατε!!ο παναθηναικος πηρε το πρωτο του τιτλο μετα απο πολλα χρονια ,με τον γκαλη στην ομαδα!!!!και ειδαμε πως του συμπερηφερθηκανε!!!αυτα να μην ξεχνατε!!ΥΓ.το ποιος εφερε τον τραμπουκισμο στην ελλαδα το ξερεις πολυ καλα!!και ειδαμε ολοι τινος οπαδοι εγραφαν αυτα τα απαραδεκτα σχολια για εμενα !!!ομως τα εκανες γαργαρα και εχεις το θρασσος και μιλας για αλητεια?δεν ειδα τοτε να σχολιασεις τιποτα!!δυο μετρα και δυο σταθμα!!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Ως γνωστόν, ο βάζελος έκανε κρα να πάρει τον Γκάλη. Για την ακρίβεια, αυτός το έφερε από το Σίτον Χωλ, και ο Άρης τον πήρε μέσα από τα χέρια του (οι κακές γλώσσες λένε ότι του ρίξανε και την Τζένη...).

Μην φτάνουμε στο "όσα δεν φτάνει η αλεπού...".

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
συγνωμη ποια ειναι η τζενη?  :P

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν ξέρω γιατί αλλά όταν διαβάζω τα ποστ του γουώρχολ μου έρχεται αμυδρά ο χαρακτήρας χούλιγκαν που ερμηνεύει ο καλυβάτσης στο ΑΜΑΝ...

Για να ηρεμήσουν ( ; ) τα πνεύματα ομολογώ ότι ο Άρης θα έπρεπε να είχε μπει στο Basket Hall of fame πιο ψηλά και από τους Σικάγο Μπουλς των 80s-90s, να του απονεμηθεί το Νόμπελ μπάσκετ (καινούργια κατηγορία) και φυσικά ο Άρης στο ποδόσφαιρο, αν δεν τον καταδίωκε η αθηναϊκή μασονία θα είχε περισσότερους τίτλους και από τη Ρ. Μαδρίτης...

Και τώρα με συγχωρείτε αλλά έχω να ξοδέψω το μισθό που μου δίνουν οι Κόκκαλης, Τζίγγερ, Γιαννακόπουλος , Παναγόπουλος και Γούμενος για να διασύρω τον Άρη και στο ιντερνετ...

P.S. Flyeron, respect φίλε... Έτσι μιλάνε οι νοήμονες Θεσσαλονικείς...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τώρα από όλα τα αισχρά και απαράδεκτα που είδα στην κουβέντα. εικόνες ντροπής, λόγια μίσους, ύβρεις, βίντεο ντροπή κλπ αυτό που με πειραξε πιο πολύ ήταν ότι ΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ του site δεν τα έσβυσε, και τα άφησε χύμα να προσβάλουν την λογική και την νοημοσυνη όλων. Δεν είναι λογοκρισία. Η ανοχή όλων μας μας έφτασε σε αυτό το σημειο να σφάζεται κόσμος για κάτι που θά έπρεπε κανονικά να είναι διασκέδαση. Είμαι άρρωστος γαύρος και κάνω πλάκα και μου κάνουν πλάκα. Αλλά να κάτσω να ΧΤΥΠΗΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ το θεωρώ αναξιοπρεπές και απαράδεκτο. Αν καποιοι νομίζουν ότι είναι μάγκες και ότι μπορούν μέσα από τον όχλο να αντλούν δύναμη, τότε τους θυμίζω ότι κάτι τέτοια γινόντουσαν στην Γερμανία το 1934-39. ΝΑΖΙ τους λέγανε. Και μην μου μιλήσουν για αριστερές ιδεολογίες και δημοκαρατικά πιστεύω γιατί θα τους θυμίσω ότι ακολουθούν ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ και ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΤΙΚΕΣ πρακτικές.
Εκεί που αρχίζει η βία, παυουμε να είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΤΕΛΟΣ

Καλά τα λες αν και αποδίδεις το πρόβλημα της Θεσσαλονίκης σε συγκεκριμένη πολιτική παράταξη και ιδεολογία πράγμα ανακριβές..Τη νοοτροπία του μονίμως αδικημένου θεσσαλονικιού τη συναντάμε σε όλες τις παρατάξεις ..
Ελπίζω τα περί ναζισμού να πάνε και σε αυτούς που κάθε 17 Νοέμβρή και ΔΕΘ΄καίνε τη  Θεσσαλονίκη στο όνομα των ιδεολογικών τους ονειρώξεων.

Aabadista

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Str81977 ξέχασες τους τεράστιους Lakers and Celtics και τις απίστευτες μονομαχίες τους!!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Και τι να κλάσουν οι άμπαλοι μπροστά στο μεγαλείο του Αυτοκράτορα...

Aabadista

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αυτοκράτορας στις τάξεις του οποίου μόλις και μετά βίας βρίσκεις έναν παίκτη(Σχορτσιανίτη) που αποτελεί στέλεχος της Εθνικής ομάδας basketball.....Σχορτσιανίτη που έφυγε κακήν κακώς από τον αυτοκράτορα ως ανίκανος......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom