Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Ρε warhol αντε ασχολείσου εκεί με κανα τοπικό πρωτάθλημα και ασε εμας στη πρωτεύουσα να τη βρίσκουμε αλλιώς

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
θα συμφωνησω μαζι σου Yorgos. κανενας προεδρος δεν ειναι οπαδος και δεν ποναει την ομαδα. ολοι κοιτανε τον κωλο τους π.χ. κοκκαλης που τα τσεπωσε απο τους γαβρους και φετος τους πηρε τον μπορχα!!!!σε βομαι τις αποψεις ολων των φιλαθλων, ας διαφωνω πολλες φορες , και φυσικα δε θα μπω ποτε στη διαδικασια να πεισω τον καθενα οτι η δικη μου ομαδα ειναι καλυτερη , οτι εχω πιο πολλες επιτυχιες , οτι ολοι οι αλλοι εινξαι λαθος και εγω ειμαι σωστος. ειμαι αρης και ειμαι για μενα. δεχομαι την πλακα οταν χανω και μου αρεσει γιατι εχω φιλους βαζελους , γαβρους , παοκια κτλ, και αν θες τη γνωμη σου αυτο ειναι για μενα φιλαθλος. δεν μπορω ομως τους ψευτομαγκες που κρυβονται στον οχλο για να δειρουν η να βρισουν η να πουνε τη μαλακια τους. τα μηδενικα που κρυβουν την ανυπαρξια τους στο παραμυθι "οπαδος" , "θρησκεια" και αλλες πιπες. get a life μπουλη!!

Επισκέπτης
μιλας για τοπικο πρωταθλημα!!αντε τραβα στην γειτονια σου!! :grin:!!ομαδα μιας γειτονιας ειστε! :grin:!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ναι ξέρω, όλοι θα συμφωνήσουμε αλλά εκτός του ότι θα συνεχίσει αυτή η ιστορία το θέμα την τελευταία δεκαετία περίπου ξεφεύγει ακόμη περισσότερο.

Κάποιοι μάγκες έχουν καταλάβει τι ζώα κυκλοφορούν που δυστυχώς έχουν και δικαίωμα ψήφου. Ο οπαδισμός επηρεάζει ακόμη και την πολιτική ζωή της χώρας μας.

Είναι δυνατόν να είναι βουλευτής ο Φασούλας? Και να εκλέγεται από αυτούς που τους έριχνε τα απίστευτα μπινελίκια όταν ήταν στον ΠΑΟΚ? Είναι δυνατόν να είναι βουλευτής ο Ιωαννίδης? Είναι δυνατόν ο Βενιζέλος να έχει κάνει αναγωγή του παραδοσιακού ρουσφετιού σε παροχές σε ομάδες της Βορείου Ελλάδος? Άπειρα τα παραδείγματα.... Είναι δυνατόν κυβερνήσεις ολόκληρες ή δημαρχίνες να υπόσχονται γήπεδα σε ομάδες για να ανεβάσουν την δημοτικότητά τους?

Να τους κλείσουν όλους μπορούνε? Στο ΜΗΔΕΝ όλοι με ΜΗΔΕΝ ενισχύσεις, σε δημοπρασία και εάν βρεθεί κανένας να αγοράσει, εγώ σας κάνω όλους CIM/COB/ALEVELS/RIMMING for free για μια δεκαετία.

Επισκέπτης
το μονο που τους ενδιαφερει ειναι οι ομαδες τους να πηγαινουν  καλα με οποιοδηποτε κοστος!! αξιοκρατια δεν υπαρχει!!και δυστυχως οταν τα λεμε μας αποκαλουν γκρινιαρηδες!!γινονται τα αισχη αλλα βλεπεις οσο ειναι καποιοι απο πανω δεν τρεχει τιποτα!αυτα ειναι τα χαλια μας!

metallica1

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
δε με νοιαζει τι ομαδα εισαι αλλα εισαι για κλωτσιες . παιξε με τα κουβαδακια σου στα εξαρχεια μπουλη με iq πεταλουδας...

ρε κουραδομηχανη αφου σε λεω ,φτιαξε  μια μπουγατσα με σκατα .

φυτουλα, ο αρης ειναι ενα τιποτα για εμας στην αθηνα. δεν υπαρχετε, κατι σαν την Καλαμαρια ειστε

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
δεν ειμαι απο θεσσαλονικη ρε τσουτσεκι. αλλα αμα γουσταρεις θα σου φτιαξω μια με σκατα να φατε εσυ και τα ζωα που συναναστρεφεσαι. και να στη δωσω και ο ιδιος αμα θες να σου πω και τη συνταγη.

Επισκέπτης
ουτε εσεις υπαρχετε στη θεσσαλονικη!! :grin:!!κρυβεστε και το κανετε και καλα! :grin:!!!!και οσοι αρειανοι μιλαμε εδω μεσα,ολοι μενουμε αθηνα!!!αυτο κατι πρεπει να σου πει ρε καρναβαλι!!!

Επισκέπτης
;) ;) ;)

Συνημμένα

• 0splash_intro0.jpg
    0splash_intro0.jpg
    95,1 KB · Εμφανίσεις: 53

metallica1

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
zuper 3, stollen  (Gate 13 against ALL)

Συνημμένα

• zuper3-a.jpg
    zuper3-a.jpg
    44,1 KB · Εμφανίσεις: 53
  • zuper3.jpg
    zuper3.jpg
    63,6 KB · Εμφανίσεις: 33
  • zuper3-b.jpg
    zuper3-b.jpg
    126,4 KB · Εμφανίσεις: 42

asteroskoni

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
135
Πόντοι
1
αλανια πολυ ασχοληθηκαμε με τα  σκουλικια
παρτε και 1 videaki με πορεια και πεσιμο σε σκουλικια λιγο πριν μπουμε στο χαριλαου

athens fans  13

Επισκέπτης
αληθεια ρε μαγκες ο ηλιοπουλος τι κανει? :grin:καλα ειναι?

darksun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παπΑΡΗ  warhol, παρε και 1 απο μενα

ΧΑΙΔΑΡΙ-ΘΥΡΑ 13, WEST SIDE OF ATHENS

Συνημμένα

• aris chickens.jpg
    aris chickens.jpg
    53,5 KB · Εμφανίσεις: 45
  • aris chickens.jpg
    aris chickens.jpg
    53,5 KB · Εμφανίσεις: 49

Tulip

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Στην Γερμανία την λένε Zweite Liga
Και τη μεγάλη την λένε Bundesliga
Στην Ισπανία Secunda Division
Και τη μεγάλη Primera Division
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Β' ΕΘΝΙΚΗ
********  **** ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΡEΙΑΝΟΙ!!!!!!!!!!

Welcome to SuperLeague again warhol

Επισκέπτης
και ποιος σου ειπε οτι γαυρος ρε φιλε?αρειαναρα ειμαι!!και κατσε φρονιμα!!και παρτε και ενα βιντεακι ετσι για να γουσταρουμε!

Επισκέπτης
προσωπικα δεν γουσταρα αυτο που εγινε με τον ηλιοπουλο!!αλλα επειδη μαλακες βαλανε κατι φωτογραφιες εχω να πω οτι οταν στη θεσσαλονικη στο τελικο της ευρωλιγκα σας ριχνανε σουτια τα παοκια εμας ρε μαλακες παρακαλαγατε να σας σωσουμε!!!!οταν στο τελικο κυπελλου στη λαρισα τρωγατε τα σουτια τσιμουδια δεν βγαλετε!!αλλα εχουμε κατι χρωστουμενα με το παιδι που πηγατε να ξαψετε και φετος να σας δω μαλακισμενα!!!!τι ωραια που θα περασετε ζωα ε ζωα!!ακομα και απο τις γριες φαγατε σουτια!!αντε γιατι πολλοι μαλακες πηραν αερα και αρχισαν να με βριζουν!!

Karamanlis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
γιδι warhol παλι φαντασιωσεις εχεις?

ποιος μας εδειρε ρε Νερτζ?      ξερεις και απο πεσιματα φυτουλα του διαδυκτιου?

ουστ

μονο ΠΑΟ ειπαμε

ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΘΥΡΑ 13

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Φίλε warhol χαλάρωσε!

Εντάξει μη νοιώθει υπεύθυνος που η ομάδα σου επέλεξε να είναι τσιράκια του Εθνικού Προμηθευτή  (Ρε μεγάλε, πήρατε σε κάποια φάση προπονητή την Κεφτέ, τον καλύτερο μαθητή του Αλέφαντου...........ΞΕΦΤΥΛΑ!!!!!!!!!!)

Και (επειδή από προσωπικές εμπειρίες θεωρώ τους βόρειους τους καλύτερους Έλληνες) θυμίσου ότι ο μπαμπάς σου σίγουρα σου είπε ότι οι άντρες μετριώνται ένας προς έναν.

Όχι σαν τους γάβρους, που όταν δεν τους προστατεύει η αστυνομία χάνονται.....

Και μη λες ονόματα και μην ταυτίζεσαι με σκουπίδια. Από τα μη οπαδικά ποσταρίσματα σου είσαι σωστός!

Μην το γαμάς ρε φίλε!

Φίλε Kifinas

τα άλλα ποσταρίσματα σου είναι πολύ καλά. Δεν είναι ωραίο να προβοκάρεις. Θες το ΝΑΙ, πάρτο και κανόνισε να μην ξαναγίνει. Και να θυμάσαι, ότι για λόγους αρχής δε χτυπάμε ΠΟΤΕ πρώτοι. Απλά σε δεύτερο χρόνο. Και φροντίζουμε να μας θυμούνται, κρατώντας μακρυά τους δημοσιογράφους....

Και μετράμε πιο πολύ από τον αριθμό μας (Παγκράτι, Μουσείο 80's).

ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΤΣΙΡΩΝΗ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom