You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
καταρχην οταν δεν ξερεις τον αλλον μη κανεις προσωπικα σχολια!!εγω ειμαι αρειανος μενω στην αθηνα και οταν φοραω την μπλουζα του αρη κατι μαλακισμενα σαν εσενα το κανουν τουμπεκα γιατι δεν εχουν τα αρχιδια να πουνε λεξη οταν ειναι μονοι τους!!μιλατε γαυροι και βαζελοι για κρατικη βοηθεια?κοιταξετε να συνελθετε λιγακι!!βαλτε λιγη μαγκια στη ζωη σας και λιγη αξιοπρεπεια γιατι εκει πασχετε!!και σχολια για τον πατερα μου ειτε ειναι καλα ειτε ασχημα κανενας δεν θα κανει!!το καταλαβετε??καποια μαλακισμενα ειπαν απαραδεκτα πραγματα και γαμησαν την κουβεντα!!επειδη ομως ξεπερασαν τα ορια οι μαλακιες κομμενες!!και σκατοφλωρε βαζελι μονο και μονο απο το ψευδωνυμο σου καραμανλης καταλαβαινεις τι ζωο εισαι!!επειδη τα περισσοτερα βαζελια μιλησαν για θεσσαλονικη αθηνα να μαθουν οτι δεν τολματε να κυκλοφορησετε πανω με μπλουζα της ομαδας σας και εχετε μουτρα να μιλησετε??αντε γιατι αρκετα ανεχτηκα πολλους απο εδω μεσα!!!!!
Επισκέπτης
Επισκέπτης
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
Τώρα με συγχωρείς ρε φίλε... την αλητεία και τον χουλιγκανισμό την ονομάζεις μαγκιά; Για να ξέρουμε τί λέμε δηλαδή.
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
καποιοι εδω μεσα στειλανε καποια μηνυματα!!οι φωτογραφιες ειναι για αυτους!!ξερω και εγω να απαντω με τον ιδιο τροπο!
Επισκέπτης
και η φωτογραφια με το παιδι τον οπαδο του αρη ηταν δυσαρεστη!!και οι φωτογραφιες καποιων που πηραν πανο αλλης ομαδας ηταν δυσαρεστη!!και τα σχολια εναντιων μου ηταν δυσαρεστα!!
Επισκέπτης
Επισκέπτης
μιας κ μιλαμε για ξυλο...(βαριομουν να τις ανεβασω οποτε δινω το επισημο σαιτ τους...)...για να μαθετε τι θα πει ξυλο...κ οχι κοτοπουλα σαν τις ελλαδας....(αν μπορεσω θ ανεβασω κ απο τουρκια κ αργεντινη που σκοτωνονται....)...ρε μαγκες αν κανετε κατι..καντε το σωστα...καποτε θα σκοτωθειτε οι περισσοτεροι κ θα γλυτωσουμε....
Επισκέπτης
κοιτα δεν μου τη βαρεσε ξαφνικα και εβαλα τετοιες φωτογραφιες και ουτε ηθελα αλλα εχω και τα ορια μου!!αρκετα ανεχτηκα καποιους!
Επισκέπτης
ναι φιλε μου warhol...δν μιλαω μονο για σενα...διαβασα απ την αρχη τι παιχτηκε/ειπωθηκε....δν θα κρινω τι ειναι σωστο κ τι λαθος...αλλα δν νομιζω οτι τους απαντας με αυτο τον τροπο....καλυτερα αγνοησε τους...ειναι ευκολοτερο κ αποδοτικοτερο...συγνωμη για την παρεμβαση...
Επισκέπτης
επειδη υποστηριζω διαφορετικη ομαδα και ειμαι απο τηθεσσαλονικη αν και μενω πια αθηνα,αυτο τους δινει το δικαιωμα να με βριζουν,να κανουν σχολια υποτιμητικα για την θεσσαλονικη,να κανουν σχολια για το πατερα μου?εγω μια χαρα κουβεντα εκανα,εκανα την αυτοκριτικη μου και καποιοι ξεκινησαν να με βριζουν και να βαζουν διαφορες φωτογραφιες!!και εγω εχω τα ορια μου!!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
δεν εγκρινω αυτα τα πραγματα αλλα δυστυχως μονο ετσι καταλαβαινουν !!
Σκέψου να τα ενέκρινες κιόλας.
Επισκέπτης
φανταζεσαι ??
Επισκέπτης
ρε μαγκα στ'αρχιδια σου....απλα πραγματα...κ τι εγινε που σχολιασαν??? Οτι κ να ειπαν το ειπαν μεσω ενος φορουμ...ουτε καν μπροστα σου...2 φορες στ αρχιδια σου γραψτους....μη τους κανεις μαγκες αναφερομενος σ'αυτους οποιοι κ να ναι...
Οποιος γουσταρει ας ερθει να σε βρει μονος του κ θα τα πειτε...(ξερεις εσυ....τι θα πειτε..)...οχι μαγκιες μεσω φορουμ κ ανταλλαγες λεξεων απο μαγκες των σπρευ/πληκτρολογιων κλπ....Ας ηταν ο καθενας μονος του κ στα ισα κ τοτε θα τους ελεγα στους φλωρους/πρεζακηδες που θα ηταν...Ολα τα μαλακισμενα ασχολουνται με το ξυλο...ουτε fighters να ηταν...Ξυλο για ποιο πραγμα??? Για το τπτ...Αντε σκοτωθειτε ρε ζωα....Παλευετε μεταξυ σας να κονομανε κατι μεγαλομαλακες για παρτη σας....
Οποιος γουσταρει ας ερθει να σε βρει μονος του κ θα τα πειτε...(ξερεις εσυ....τι θα πειτε..)...οχι μαγκιες μεσω φορουμ κ ανταλλαγες λεξεων απο μαγκες των σπρευ/πληκτρολογιων κλπ....Ας ηταν ο καθενας μονος του κ στα ισα κ τοτε θα τους ελεγα στους φλωρους/πρεζακηδες που θα ηταν...Ολα τα μαλακισμενα ασχολουνται με το ξυλο...ουτε fighters να ηταν...Ξυλο για ποιο πραγμα??? Για το τπτ...Αντε σκοτωθειτε ρε ζωα....Παλευετε μεταξυ σας να κονομανε κατι μεγαλομαλακες για παρτη σας....
επειδη υποστηριζω διαφορετικη ομαδα και ειμαι απο τηθεσσαλονικη αν και μενω πια αθηνα,αυτο τους δινει το δικαιωμα να με βριζουν,να κανουν σχολια υποτιμητικα για την θεσσαλονικη,να κανουν σχολια για το πατερα μου?εγω μια χαρα κουβεντα εκανα,εκανα την αυτοκριτικη μου και καποιοι ξεκινησαν να με βριζουν και να βαζουν διαφορες φωτογραφιες!!και εγω εχω τα ορια μου!!
Φίλε Warhol,
Επειδή το παρακάναμε μπουρδέλο εδώ και οι άλλοι δεν μας φταίνε σε τίποτα, από μένα το τελευταίο σ΄αυτό το ποστ για σένα είναι:
Δεν είχα και ποτέ δεν έχω σκοπό να σε θίξω για την οικογένειά σου και αν τύχει και ξαναδιαβάσεις το ποστ μου θα δεις είναι έτσι. Δεν νομίζω ότι θίγεται κάποιος από αυτό που έγραψα, είναι απλά ένας τρόπος έκφρασης. Αν όμως θεωρείς εαυτόν θιγμένο έχεις τη συγγνώμη μου.
1) σε άλλα θέματα έχω διαβάσει και απο σένα καλα post και μένω έκπληκτος με αυτά που γράφεις εδώ.Φίλε Kifinas
τα άλλα ποσταρίσματα σου είναι πολύ καλά. Δεν είναι ωραίο να προβοκάρεις. Θες το ΝΑΙ, πάρτο και κανόνισε να μην ξαναγίνει. Και να θυμάσαι, ότι για λόγους αρχής δε χτυπάμε ΠΟΤΕ πρώτοι. Απλά σε δεύτερο χρόνο. Και φροντίζουμε να μας θυμούνται, κρατώντας μακρυά τους δημοσιογράφους....
Και μετράμε πιο πολύ από τον αριθμό μας (Παγκράτι, Μουσείο 80's).
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΤΣΙΡΩΝΗ!
2) μάλλον δίνουμε διαφορετική ερμηνεία στην λέξη προβοκάτσια
3) την απειλή "κανόνισε να μην ξαναγίνει" την έχω χεσμένη
4) σε αγώνα παο-οσφπ πηγαίνοντας με τον κολητό μας την έχουν πέσει 40-50 άτομα έξω αποτο γήπεδο (40 vs 2). ευτυχώς πήραν γραμμή τα ΜΑΤ τι πήγε να γίνει και τους πήραν στο κυνήγι. θα έπρεπε να το γενικεύσω και να γράφω οτι είστε κότες οτι δεν πάτε 1 προς 1 και άλλες πίπες? σορρυ αλλα μου κάνει λογική 12χρονου.
μα καλα σε κάθε γωνιά της αττικής βρίσκεσαι και γνωρίζεις από πρώτο χέρι τι γίνετε στα επεισόδια? σκέψου να είσουν ακόμα μάχιμος.
έχω να πατήσω γήπεδο απο το αεκ-οσφπ (γκολ καραγκιοζόπουλου). μετά το τέλος του αγώνα βρέθηκα στην μέση επεισοδίων και σήμερα ίσως και να μην ζούσα να μιλάω για μουνάκια στο site.
εκεί ήταν που είπα να πάνε να γαμηθούν όλοι, καλύτερα ζωντανός και "καναπεδάκιας" παρά στην εξέδρα και κορώνα-γράμματα.
με αυτά που γράφεις, μου αφήνεις την αίσθηση οτι κάτι άτομα σαν και εσένα μου στέρησαν την κυριακάτικη διασκέδαση.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K