Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μαλλον φιλε σαβαλας και οι οι λοιποι ψευτομαγκες παναθηναικοι,ολυμπιακοι,δεν εχετε μαθει να ακουτε καποιον να λεει μια αντιθετοι γνωμη!!οποιος συμφωνει μαζι σας ειναι ο καλος θεσσαλονικιος και ολοι οι υπολοιποι ειμαστε κομπλεξικοι!!εγω προσωπικα σχολια δεν εκανα οπως καποιοι  μαλακες εδω μεσα!!οποιος γουσταρει να ερθει να τα πει σε μενα!!!!εχετε μια μαλακισμενη νοοτροπια,που σας εχει κανει ζωα!!εγω στην δουλεια μου αν δεν γουσταρω να χτυπησω ενα σχεδιο δεν το χτυπαω!!και ετσι γουσταρω στην τελικη!!οτι και να σας πει καποιος μυαλο δεν βαζετε!!εκει κολλημενοι στις ηλιθιες θεωριες σας!!τι να ασχοληθω μαζισα ςαλλο!!δεν καταλαβαινετε τιποτα!!σαβαλας  εχω ενα πανο του αρη στο μαγαζι μου!!αν θες ελα να δοκιμασεις να το παρεις!!

Επισκέπτης
εγω την αυτοκριτικη μου την εκανα και ειπα και για την ομαδα μου !!!εσεις δεν εχετε το θαρρος να το κανετε!!ολα ειναι καλα,παραγκα ποτε δεν υπηρξε .οι κασετες που βγηκαν με συνομιλιες ηταν προβοκατσια των κομπλεξικων θεσσαλονικιων που ουσιαστικα αυτοι κινουν τα νηματα στο ελληνικο ποδοσφαιρο  :grin:!!ο αρης στο μπασκετ τι να κλασει μπροστα στην υπερομαδα του γαυρου εκεινης της εποχης με ελληνιαδη,παραγιο και λοιπους παιχταραδες που εκαναν ολη την ευρωπη να παραμιλαει με τα κατορθωματα τους  :grin:!!ο δε παναθηναικος ειχε ενα πολυβολο στην επιθεση που ονομαζοταν γκεκος και φυσικα τον κοκολαγκη!!μαλιστα ηταν να πανε ολοι αυτοι nba αλλα οι θεσσαλονικεις δεν τους αφησαν επιτηδες  :grin:!!τα πανδεινα τραβατε καημενοι μου!! :grin:!!ΥΓ.στην εθνικη επαιζε και ενας αλλος παιχταρας του γαυρου!ο τρανος μπακατσιας!!δεν υπηρχε αλλος ελληνας στην θεση 1 που να ηταν καλυτερος!! :grin:!!καντε τωρα τους συνηρμους για το σε ποιες ομαδες παιζαν η παιζουν οι περισσοτεροι παιχτες!!αλλα ολοι εσεις που τοσο καρο γεμιζατε τα γηπεδα μπασκετ κατι παραπανω θα ξερετε απο εμας τους κομπλεξικους αρειανους που δεν πηγαιναμε και επαιζε η ομαδα μεταξυ συγγενων και φιλων  :grin:~~!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Το παρακολουθώ μέρες το θέμα, όλο έλεγα ότι θα πω κάτι, τώρα θα σας τυλίξω με ένα τεράστιο «σεντόνι» ως προς το μήκος της δημοσίευσης και όποιος αντέξει.
Αρχικά να διευκρινίσω ότι είμαι Θεσσαλονικιός, ΠΑΟΚ και ζω στην πρωτεύουσα.
1. Το πρόβλημα της αθλητικής Θεσσαλονίκης είναι αντανάκλαση της παθογένειας που χαρακτηρίζει το σώμα της πόλης. Κομμάτι της πόλης είναι και οι ομάδες της και εκ των πραγμάτων διαθέτουν τα χαρακτηριστικά της.
Στη Θεσσαλονίκη μας μεγαλώνουν με την ιδέα της Αθήνας που καταληστεύει πόρους, διακρίσεις και δόξα. Αυτό έχει μία βάση, αλλά δεν διατηρεί καλές σχέσεις με την αλήθεια. Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο της Αθήνας για την υπονόμευση της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται, απλώς, για το μεγάλο ψάρι που τρώει το μικρό. Και η Θεσσαλονίκη βολεύεται με το να είναι μικρό ψάρι. Εκεί είναι το πρόβλημα. Οι αθλητικοί (και όχι μόνο) παράγοντες της πόλης οχυρώνονται πίσω από το άλλοθι του αθηνοκεντρικού κράτους και αποδίδουν την υστέρηση τους στους σκοτεινούς κύκλους των Αθηνών. Κουραφέξαλα. Οι ίδιοι έχουν ως κύριο στόχο την εξυπηρέτηση ιδίων συμφερόντων και η ύπαρξη του δράκου της Αθήνας τους βολεύει για να υφάνουν το παραμύθι τους. Από την άλλη, στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν τόσο ισχυροί επιχειρηματίες, όσο της Αθήνας. Υπάρχουν, όμως, ισχυροί. Γιατί δεν αναλαμβάνουν τις ομάδες; Δεν γνωρίζω. Προφανώς επειδή δεν θέλουν να μπλέξουν και, τέλος πάντων, η αστική τάξη της Θεσσαλονίκης είναι παραδοσιακά συντηρητική.
Αποτέλεσμα; Οι παράγοντες βολεύονται, ο Τύπος βολεύεται, όλοι έχουν ένα άλλοθι-της Αθήνας-για να κρυφτούν από πίσω. Και ο κόσμος τρώει το παραμύθι που έχει, είπαμε, ωραίο δράκο.
Ετσι, αν σήμερα ο γαύρος μας βάλει πέντε γκολ στο Καραϊσκάκη, κάποιος θα βρεθεί να μιλήσει για το κατεστημένο της Αθήνας.

2. Τι συνέβη, όμως, όταν η Θεσσαλονίκη έγινε κατεστημένο στο μπάσκετ; Ο Αρης και ό,τι αντιπροσώπευε, ήταν η χειρότερη έκφραση κατεστημένου στον αθλητισμό. Εγινε μόδα, ανέπτυξε μηχανισμούς και οι διαιτητές «σφύριζαν φάουλ ακόμα και στον αέρα που κούναγε τα μαλλιά του Γκάλη.» Η έπαρση και ο εκμαυλισμός αυτών των ανθρώπων οδήγησαν, πολύ γρήγορα, στην κατάρρευση της αυτοκρατορίας που είχαν οικοδομήσει.

3. Οσοι δεν είστε από τη Θεσσαλονίκη πρέπει να δείξετε κατανόηση στους οπαδούς που κάνουν βίαια επεισόδια και φωνάζουν για την Αθήνα. Ρίξτε μια ματιά στις εφημερίδες που διαβάζουν, ακούστε τα ραδιόφωνα και θα καταλάβετε.

Άψογο post...
να συμπληρώσω: ο όρος Συμπρωτεύσουσα δεν συναντάται πουθενά αλλού στον κόσμο. Για τόσο δημαγωγία μιλάμε!

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
παγκοσμιο φαινομενο  ειναι και οπαδοι να δουλευουν στις εταιρειες του προεδρου της ομαδας τους και να χρησιμοποιουνται  σαν στρατιωτακια!!οπως επισης ειναι παγκοσμιο φαινομενο προεδρος ομαδας να εχει παρε δωσε με την κυβερνηση οσον αφορα τις επιχειρησεις του!!!!αλλα ειπαμε ειμαστε κομπλεξικοι ακι εσεις οι καλοι ανθρωποι που σας πολαμεμανε ολοι!!αν δεν θελετε να παρεδεχτειτε οτι το μπασκετ στην ελλαδα το εφερε ο αρης ,ειναι δικαιωμα σας!!αυτο δειχνει ποιοι πραγματικα ειναι οι κομπλεξικοι!!ΥΓ.ο κοκκαλης ειναι που ειπε κοτες και πελατες τους βαζελους!!ο κοκκαλης ηταν που στα επεισοδια στη σαραγοσα ειπε αυτοι ειναι οι οπαδοι μας και δεν τους αλλαζουμε!!και για τους παναθηναικους εχω να πω οτι ο ηλιοπουλος αναγνωρισε τους γαυρους που του καναν οτι του καναν και ο μαντουβαλος ,βουλευτης πειραια τους αθωωσε!!για να μην ξεχναμε !!!

Κριμα που υπαρχουν τετοια κομπλεξικα ατομα σαν και σενα...Εχω διαβασει τα όλα post σου στο συγκεκριμενο thread και διακρινω ενα μισος προς την αθηνα.Το οτι οι ομαδες της Θεσσαλονικης εχουν να παρουν τιτλο απο το καιρο του Νωε δεν εχει να κανει με κοκκαλη οπως σας συμφερει να λετε.Βγαλτε τις παρωπιδες σας επιτελους και δειτε τους αθλιους παραγωντες σας που σας κοροιδευουν και τρωνε τα λεφτα των ομαδων σας.Στις Αθηναικες ομαδες εχουν γινει επενδυσεις που εσεις δεν κανετε.Τωρα εαν ο γαυρος πηρε τον Ριβαλντο και εσεις μου παιζετε με κωλομπουρδα και τον μαλους μην περιμενετε και πολλα απλη λογικη ειναι.Αριανακι ποιος σε εριξε στην β' εθνικη μπορεις να μας θυμισεις??μηπως ηταν ο κοκκαλης και ο βαρδινογιαννης??αχ ρε κατεστημενο της αθηνας παλι φροντισες να βαλεις το χερι σου...μα δεν ντρεπεστε καθολου λαμογια ανοιχτε τα ματια σας ευτυχως που υπαρχουν και αντικειμενικοι θεσσαλονικοις γιατι κατι ατομακια σαν και σας βγαζουν το κακο ονομα στους αλλους

Επισκέπτης
δεν σας καταλαβαινω!!για πιο μισος μιλατε??επειδη λεω καποια πραγματα για τη διαφθορα στο ποδοσφαιρο?ναι λαμογια στις ομαδες τις θεσσαλονικης υπαρχουν!!ομως υπαρχει διαφθορα και στο ελληνικο ποδοσφαιρο!!κοιαξετε τι εγινε στην ιταλια!!αυτους πρεπει να εχουμε σαν παραδειγμα!!!λες εμενα κομπλεξικο!!για κοιτα τα χαλια σας και επιτελους ξυπνηστε!!!και πρωταθλημα εκτος απο τις παο ,ολυμπιακο,αεκ ποιοι εχουν παρει?εσεις ρε βαζελια δεν ειστε που γκρινιαζετε για την παραγκα του κοκκαλή?εσεις δεν γκρινιαζετε για την διαιτησια?τωρα οταν τα λεω εγω ειμαι κομπλεξικος!!ΥΓ.

Επισκέπτης
και επειδη δεν μπορω να ανεχομαι αλλο διαφορους μαλακες εδω μεσα εγω δεν ξαναγραφω τιποτα για κανενα θεμα!!!θα μου πεις στα αρχιδια σας αλλα και στα δικα μου επισης!!τωρα συνεχιστε να λετε το μακρυ σας και το κοντο σας για μενα!!!

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
δεν σας καταλαβαινω!!για πιο μισος μιλατε??επειδη λεω καποια πραγματα για τη διαφθορα στο ποδοσφαιρο?ναι λαμογια στις ομαδες τις θεσσαλονικης υπαρχουν!!ομως υπαρχει διαφθορα και στο ελληνικο ποδοσφαιρο!!κοιαξετε τι εγινε στην ιταλια!!αυτους πρεπει να εχουμε σαν παραδειγμα!!!λες εμενα κομπλεξικο!!για κοιτα τα χαλια σας και επιτελους ξυπνηστε!!!και πρωταθλημα εκτος απο τις παο ,ολυμπιακο,αεκ ποιοι εχουν παρει?εσεις ρε βαζελια δεν ειστε που γκρινιαζετε για την παραγκα του κοκκαλή?εσεις δεν γκρινιαζετε για την διαιτησια?τωρα οταν τα λεω εγω ειμαι κομπλεξικος!!ΥΓ.

Διαφθορα φυσικα και υπαρχει αλλα οταν κανεις συγκρισεις αθηνας θεσσαλονικης αυτο ειναι κομπλεξ.Οσο για τα πρωταθληματα στο ξαναλεω στην αθηνα εχουν γινει επενδυσεις εχουν πεσει πολλα λεφτα δεν συγκρινονται βεβαια με τα μεγεθη της ευρωπης αλλα για τα ελληνικα δεδομενα εχουν γινει καλες κινησεις απο πλευρα αθηνας.Που εσεις δεν κανετε και ουτε προκειται να κανετε...Βγαλτε το κομπλεξ απο την μεση και κοιταξτε τι φταει μην τα ριχνεται ολα στην αθηνα.Μονοι οι ιδιοι βγαζετε τα ματακια σας

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Άψογο post...
να συμπληρώσω: ο όρος Συμπρωτεύσουσα δεν συναντάται πουθενά αλλού στον κόσμο. Για τόσο δημαγωγία μιλάμε!

Άστο αυτό... κλασσικά ελληνικό.

Πάντως η απορία δεν μου έχει λυθεί.
Ο Ηλιόπουλος τι κάνει;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Προς αγαπητό warhol

Απλά για να ενημερωθείς από εμάς τους κομπλεξικούς που δεν αναγνωρίζουμε στον Άρη το μονοπώλιο της επιτυχίας της ελληνικής Καλαθοσφαίρισης:

Την καλαθοσφάιριση στην Ελλάδα την έφερε ο Στεργιάδης μέσω της Χριστιανικής Αδερφότητας Νέων, ο οποίος ήταν μαθητής του Dr. Naismith στο Springfield (Ελπίζω να ξέρεις ποιος είναι αυτός).

Η πρώτη επιτυχία της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης σε Εθνικό επίπεδο ήταν το 1949 στο τότε Eurobasket (χάλινο μετάλιο). Σε συλλογικό επίπεδο αυτή της ΑΕΚ το 1968 στην Αθήνα.

Η καλαθοσφαίριση έπιασε Limit up δημοτικότητας το 1987 (ξέρουμε γιατί) και ο Άρης είχε τρομερές επιτυχίες λόγω κυρίως του Γκάλη (που ήρθε από Αμερική) και του Γιαννάκη (που έμαθε το άθλημα στην Νίκαια).

Υπάρχουν ομάδες με πολύ διαχρονικότερη ιστορία από τον ΑΡΗ, ο οποίος κατά την ταπεινή μου γνώμη είχε μία αναλαμπή και πάπαλα (κοινώς ήταν depeche...).

Στατιστικά:
Παναθηναϊκός: 3 Ευρωπαϊκά Πρωτ., 23 Ελληνικά Πρωτ., 6 Ελληνικά Κυπ.
Ολυμπιακός: 1 Ευρωπαϊκό Πρωτ., 9 Ελληνικά Πρωτ., 7 Ελληνικά Κυπ.
Άρης: 1 Ευρωπαϊκό Κυπ., 1 Korac, 10 Ελληνικά Πρωτ., 7 Ελληνικά Κυπ.
ΑΕΚ: 1 Ευρωπαϊκό Κυπ., 1 Σαπόρτα, 8 Ελληνικά Πρωτ., 7 Ελληνικά Κυπ.
ΠΑΟΚ: 1 Ευρωπαϊκό Κυπ., 1 Korac, 2 Ελληνικά Πρωτ., 3 Ελληνικά Κυπ.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: 6 Ελληνικά Πρωτ.
ΜΑΡΟΥΣΙ: 1 Σαπόρτα

Οι αριθμοί βέβαια δεν είναι απόλυτο κριτήριο για τα πάντα. Αλλά αν μη τι άλλο σου δείχνουν ότι Ελληνική Καλαθοσφάιριση δεν ισούται μόνο με "ΑΡΗΣ". Τεράστια η προσφορά του σωματείου, δεκτό. Αλλά μέχρι εκεί.

Ίσως (και δεν είναι προσβλητικό αυτό) να έτυχε να ήσουν πολύ πιτσιρικάς όταν η καλαθοσφαίριση υπήρχε στον Ελλάδα και να την πρόσεξες μόνο επί επιτυχίας Άρη, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν προϋπήρχε...

Το ξαναείπα, οι σημερινοί πιτσιρικάδες (15-) που δεν ξέρουν τον ΑΡΗ αποτελούν απόδειξη ότι ο ΑΡΗΣ σαν σωματείο δεν άποτελεί σημαντικότατο μέρος της Ιστορίας της Ελληνικής Καλαθοσφάιρισης?

Τώρα σχετικά με την διαχρονικότητα, πλέον των στατιστικών δες τι θα μάθουν οι Έλληνες πιτσιρικάδες μετά την επιτυχία της Εθνικής στο Mundobasket:

Theodoros Papaloukas CSKA Moscow
Sofoklis Schortsanitis     Olympiacos
Nikos Zisis Benetton        Treviso
Vassilis Spanoulis            Houston Rockets
Panagiotis Vassilopoulos Olympiacos
Antonis FotsisDynamo    Moscow
Nikos Hatzivrettas          Panathinaikos
Dimosthenis Dikoudis      Panathinaikos
Kostas Tsartsaris            Panathinaikos
Dimitris Diamantidis        Panathinaikos
Lazaros Papadopoulos  Dynamo Moscow
Michalis Kakiouzis          Barcelona

ΑΡΗΣ=nowhere... Τι σημαίνει αυτό δηλαδή, ότι ΑΡΗΣ = τίποτα? Για μένα όχι, για την λογική σου όμως μάλλον ναι.

Σέβομαι την άποψή σου, αλλά αν και όλα αυτά τα παραπάνω σου φάινονται κομπλεξικά, τι να σου πω....

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
15
Πόντοι
6
Προς τους Παναθηναικους του site τώρα,
Μαγκες απ οτι είδα είμαστε πολύ εδω, θα έλεγα οτι σε αυτό το θέμα το site παναθηναικοκρατείτε, που ξέρετε μπορει αμα γνωριστούμε και προσωπικά να κανονίζουμε να πηγαίνουμε μαζί γήπεδο αφού πρώτα ρίχνουμε κανα γρήγορο. Επειδη το σκεφτηκα θα έλεγα οτι  με το να είμαστε οπαδοί του Παναθηναικού, και με τον κόσμο που έχουμε και με την ομάδα μας, με το να ασχολούμαστε με τον αρη είναι σαν να κλέβουμε εκκλησία, γιαυτό αφήστε το καλύτερα...
[/quote]

respect , όπως και στον Yorgos. Aν και οι ακρότητες δεν έλειψαν, κυρίως οι προλαλήσαντες με κάλυψαν.. αν και το ποστ του flyeron ήταν όντως όλα τα λεφτά. 

Υ.Γ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από την δικαίωση - επιβεβαίωση, και ο νοών νοείτω
Υ.Γ.2 Ρε σαβάλα μήπως με τις εμφανίσεις τις τωρινές θα πρέπει να ρίχνουμε ένα πριν και ένα μετά για το σπάσιμο??   8)

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Mπραβο παναθηναικαρα μουυυυυυυυυυυυυ ομαδαρα μου τα καταφερες με τον Βασαρα χαχαχα.ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τι ομαδα εχετε ρεεεεεεεεεεεεεε.Ο μπακε σιγουρα θα αναψει μια λαμπαδα στο μποι του βασαρα να ειναι καλα γιατι η καρεκλα του ειχε αρχισει να τριζει

για δειτε λιγο στο παραπανω λινκ το σουπερ πεναλτυ που σας εδωσε χαχαχα.Μπακε μαλεζανι Νο2 και ακομα χειροτερος χαχαχα.Ευτυχως που σας δινει τετοια πεναλτυ γιατι το πρωταθλημα θα ειχε τελειωσει πριν ακομα ξεκινησει

Συνημμένα

• image48336.gif
    image48336.gif
    24 KB · Εμφανίσεις: 33

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
15
Πόντοι
6
Και έλεγα, πώς κρατιέται...

Μπορεί να μην είμαι μεγάλος , αλλά είμαι αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι ότι κανείς γαύρος , αν έχει λίγη τσίπα πάνω του δεν μιλάει για διαιτησία.. Και δεν είμαι διατεθειμένος να το συζητήσω το θέμα, μαζί σου ειδικά.. επειδή το επίπεδο είναι στο 3ο υπόγειο Δροσοπούλου δεν σημαίνει ότι πρέπει να κατεβεί κανείς κιόλας εκεί, έτσι??

Όσο για το θέμα μας, έχω πει άπειρες φορές ότι αυτά πάνε κ έρχονται.. Φίλτατε Τάκη, την άνοιξη, αν είμαστε όλοι καλά, θα είμαστε εδώ για να τα πούμε.. μέχρι τότε πήγαινε μέχρι τη γωνία να δεις αν έρχομαι

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Πάντως fk, σύμφωνα με την λογική σου, ο βάζελος θα έπρεπε να ήταν η τελευταία ομάδα που θα έπρεπε να μιλάει για παράγκα. Βλέπεις είναι η μόνη του ΠΟΚ που καταδικάστηκε για δωροδωκία διαιτητών, αντίπαλων παικτών και στήσιμο αγώνων.

Λουλούδια κανείς;

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Και έλεγα, πώς κρατιέται...

Μπορεί να μην είμαι μεγάλος , αλλά είμαι αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι ότι κανείς γαύρος , αν έχει λίγη τσίπα πάνω του δεν μιλάει για διαιτησία.. Και δεν είμαι διατεθειμένος να το συζητήσω το θέμα, μαζί σου ειδικά.. επειδή το επίπεδο είναι στο 3ο υπόγειο Δροσοπούλου δεν σημαίνει ότι πρέπει να κατεβεί κανείς κιόλας εκεί, έτσι??

Όσο για το θέμα μας, έχω πει άπειρες φορές ότι αυτά πάνε κ έρχονται.. Φίλτατε Τάκη, την άνοιξη, αν είμαστε όλοι καλά, θα είμαστε εδώ για να τα πούμε.. μέχρι τότε πήγαινε μέχρι τη γωνία να δεις αν έρχομαι

Ευτυχως που μας θυμιζεις και  την διαιτησια...Βλεπεις ο Βασαρας ακομα για μια φορα εκανε το θαυμα του :cheesy: :cheesy:Και οχι μονο σε φετινα ματς του βαζελου αλλα και σε περσινα και προπερσινα τι να πρωτοθυμιθει κανεις...Παντως αυτη η φαση ειναι οτι πρεπει για το καινουργιο σας DVD χαχαχα.Καλα πιες κανενα τσαγακι γιατι παλι θα κλαις με την ομαδα που εχεις....Τι σχεση εχει ο τζιγκερ με τις τσατσαδες ξερεις???Επειδη δεν παιζει να εχεις μυαλο και οι δυο εχουν μπουρδελο χαχαχαχα

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
15
Πόντοι
6
Μηδένα προ του τέλους κακάριζε, προαγωγέ..

Και δεν παίζει, ΔΕΝ έχω μυαλό. Γι αυτό στη γωνιά σου, όπως είπαμε

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Μηδένα προ του τέλους κακάριζε, προαγωγέ..

Και δεν παίζει, ΔΕΝ έχω μυαλό. Γι αυτό στη γωνιά σου, όπως είπαμε

χαιρομαι που παραδεχεσαι οτι δεν εχεις μυαλο κατι ειναι και αυτο.Ετσι εξηγειτε το οτι εισαι βαζελος.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
15
Πόντοι
6
Χεχε ρε φίλε κατά βάση σε πάω.. εντάξει τουλάχιστον καταλήξαμε σε κάτι επιστημονικό, άστο τώρα γιατί γαμήσαμε το thread

Υ.Γ. Εγώ τον λόγο μου θα τον κρατήσω, την άνοιξη θα είμαι εδώ και θα υποστώ τυχόν χλεύη. Άπλα φρόντισε να είσαι κ εσύ..

Υ.Γ.2 Dance, Trance kai kolokythia me th riganh

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Χεχε ρε φίλε κατά βάση σε πάω.. εντάξει τουλάχιστον καταλήξαμε σε κάτι επιστημονικό, άστο τώρα γιατί γαμήσαμε το thread

Υ.Γ. Εγώ τον λόγο μου θα τον κρατήσω, την άνοιξη θα είμαι εδώ και θα υποστώ τυχόν χλεύη. Άπλα φρόντισε να είσαι κ εσύ..

Υ.Γ.2 Dance, Trance kai kolokythia me th riganh

Μακαρι ελπιζω να εισαι εδω γιατι περυσι κατι κοτουλες εκαναν τουμπεκι γλωσιτσα στην αρχη αλλα μετα την τσαπου στο πρωτο ματς που σας ριξαμε χαθηκαν...δεν ξερω τι επαθαν ισως αλλαξαν ομαδα...

σωστα αρχιζε να πινεις ριγανουλα γιατι δεν σε βλεπω καλα

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Δε ξέρω τι πίνει ο fkmenace, εσυ όμως παραγωγέ πίνεις σπόρια, και σεχουνε πηράξει κίολας.

Και τόλεγα ευτιχώς που μέχρι στιγμής η αντιπαράθεση ήταν μεταξύ Παναθηναικού και αρη και ψιλοκρατιόντουσαν τα μπόσικα. Τι ήθελα και τόπα?
Τσουπ εμφανίστηκαν οι γαύροι και τώρα θα αρχίσει το πραγματικό πανηγύρι.

Ψιτ μπουλη δουλεια σου...Πιες εσυ το DA PIPA που εμεινε απο περυσι και μην μιλας

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Συνημμένα

• da pipa.jpg
    da pipa.jpg
    14,2 KB · Εμφανίσεις: 46

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
493
Like
39.179
Πόντοι
42.697
Mπραβο παναθηναικαρα μουυυυυυυυυυυυυ ομαδαρα μου τα καταφερες με τον Βασαρα χαχαχα.ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τι ομαδα εχετε ρεεεεεεεεεεεεεε.Ο μπακε σιγουρα θα αναψει μια λαμπαδα στο μποι του βασαρα να ειναι καλα γιατι η καρεκλα του ειχε αρχισει να τριζει

για δειτε λιγο στο παραπανω λινκ το σουπερ πεναλτυ που σας εδωσε χαχαχα.Μπακε μαλεζανι Νο2 και ακομα χειροτερος χαχαχα.Ευτυχως που σας δινει τετοια πεναλτυ γιατι το πρωταθλημα θα ειχε τελειωσει πριν ακομα ξεκινησει

Koίτα να δείς φίλε μου πως τα φέρνει η ζώη!...
Δεν πίστευα ποτέ οτι θα συμφωνούσα σε κάτι με τον Suzuki...
Να όμως που σήμερα συμφωνώ απόλυτα! Ποτέ μη λές ποτέ..Α ρε suzuki!
Καραπέτσινο πέναλτι... τουλάχιστον εσείς οι παναθηναικοι (εγώ είμαι Ολυμπιακός) πείτε μια φορά οτι ο διατητης σας εζμπρωξε....

Κατά τα άλλα κοιτάχτε όλοι σας παρακαλώ να διατηρήσετε το επίπεδο σε αυτό το θέμα και μην ξεφύγετε με μπινελικια και ψευτονταηλίκια οπως παλιότερα, που το θέμα κλειδώθηκε, κρίμα είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom