Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
πιτσιρίκο, πηγενε για υπνο εχεις αγιασμό αυριο.
ασε τα magic plants και κοιτα να ανοίξεις κανα β

Σε ευχαριστω να σαι καλα....Αλλα καλυτερα να κανετε εσεις αγιασμο γιατι δεν σας βλεπω καλα φαινεται ο μπακε ειναι βουδιστης χαχαχα

θα ανοιξω για παρτη σου ενα Da Pipa καλο σου βραδυ

Archibal

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστούμε αρχηγέ, θα το πιω με έναν φίλο μου Ιταλό που η ομάδα του έπεσε στην δεύτερη κατηγορία....

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Koίτα να δείς φίλε μου πως τα φέρνει η ζώη!...
Δεν πίστευα ποτέ οτι θα συμφωνούσα σε κάτι με τον Suzuki...
Να όμως που σήμερα συμφωνώ απόλυτα! Ποτέ μη λές ποτέ..Α ρε suzuki!
Καραπέτσινο πέναλτι... τουλάχιστον εσείς οι παναθηναικοι (εγώ είμαι Ολυμπιακός) πείτε μια φορά οτι ο διατητης σας εζμπρωξε....

Φίλε, αυτά που γράφεις τα προσυπογράφω.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά δέκα χρόνια μας τα κάνανε να με τον Παπουτσέλη.Έλεος. Πόσα πέναλντυ-μαϊμού (και χιμπατζίδες, και ουρακοτάγκους) πρέπει να πάρουν, για να τουμπεκιάσουν...

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Πάντως fk, σύμφωνα με την λογική σου, ο βάζελος θα έπρεπε να ήταν η τελευταία ομάδα που θα έπρεπε να μιλάει για παράγκα. Βλέπεις είναι η μόνη του ΠΟΚ που καταδικάστηκε για δωροδωκία διαιτητών, αντίπαλων παικτών και στήσιμο αγώνων.

Λουλούδια κανείς;

Α κατάλαβα τι εννοείς. Ενώ ο άλλος που το είχε ο κόσμος τούμπανο και αυτός κρυφό καμάρι , πρέπει να είναι απλά υπερήφανος και να αισθάνεται μάγκας που όλοι μάθανε ότι έστηνε και πλήρωνε, αλλά παρόλαυτα δεν καταδικάστηκε ποτέ (γιατί όταν έχεις στην Ελλάδα κάποιον αρκετά σημαντικό για να έχει δύο διαφορετικά παρατσούκλια ως πράκτορας, ε , όπως να ναι τον προσέχεις). Εκεί οδηγεί η λογική μου, sxsite?

Υ.Γ. Εμένα δεν πήραν κανέναν διαιτητή από το γήπεδο με συνοδεία αστυνομικών στο πάντα δημοφιλές σχήμα "η χελώνα", για να συγκρατηθεί γήπεδο και παίκτες και να μην τον λιντσάρουν επειδή μου έδινε το ματς. Έχω και άλλα τέτοια πολλά, γιατί εμένα τυχαίνει να μου είναι πρόσφατα. Just say the word

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
savalas σε ποιά τάξη σταμάτησες το σχολείο;

Tulip

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μάλλον πρέπει να έχεις πολλά εργαστήρια στη σχολή σου.......

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Tο "ασυστόλος", το "πτυχείο" και το "ένσυμα" εμένα άλλα μου δείχνουν... :grin: Ίσως να μην τα εμπέδωσες καλά βέβαια... :grin: :grin:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
και στη τρούμπα σας γαμούσε ασυστόλος....
Φίλε μου το σωστό είναι

"και αγαπούσε τη μαμά σας ασυστόλως"

Αλλά, εμένα άμα με τρώνε τ΄αρχίδια μου τα ξύνω. Δεν πιάνω κουβέντα μαζί τους.

Και αυτά τα παληκάρια του Περαία μπορεί να έχουν φάση για μπουρδελοκουβέντα κλπ.

ας μην το τραβήξουμε και πάλι...

Ας κάνουμε το μαλάκα. Άλλοι (δυστυχώς) δεν έχουν την επιλογή αυτή..

Χθες δεν μου αρέσαμε πάντως.  Αλλά μου άρεσε ο Ιβανσιτς και ο Μπόβιο.

(Τώρα για διαιτησίες και μαλακίες, στο σπίτι του κρεμασμένου για σκοινί δεν μιλάμε ΑΝ έχουμε αγωγή. Και φαίνεται πως δεν είμαστε εκείνοι που δεν έχουμε...)

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Α κατάλαβα τι εννοείς. Ενώ ο άλλος που το είχε ο κόσμος τούμπανο και αυτός κρυφό καμάρι , πρέπει να είναι απλά υπερήφανος και να αισθάνεται μάγκας που όλοι μάθανε ότι έστηνε και πλήρωνε, αλλά παρόλαυτα δεν καταδικάστηκε ποτέ (γιατί όταν έχεις στην Ελλάδα κάποιον αρκετά σημαντικό για να έχει δύο διαφορετικά παρατσούκλια ως πράκτορας, ε , όπως να ναι τον προσέχεις). Εκεί οδηγεί η λογική μου, sxsite?

Υ.Γ. Εμένα δεν πήραν κανέναν διαιτητή από το γήπεδο με συνοδεία αστυνομικών στο πάντα δημοφιλές σχήμα "η χελώνα", για να συγκρατηθεί γήπεδο και παίκτες και να μην τον λιντσάρουν επειδή μου έδινε το ματς. Έχω και άλλα τέτοια πολλά, γιατί εμένα τυχαίνει να μου είναι πρόσφατα. Just say the word

αγορι τον Μπακα τον θυμασαι στον τελικο κυπελου με την αεκ που τον απειλουσε με οπλο ο μπραβος του βαρδινογιαννη???επειδη δεν σας εσπρωχνε???τι σου θυμισα τωρα ε??τελικα ο κακομοιρης το εφαγε το ξυλο του γιατι φοβηθηκε το οπλο δεν ειχε υπολογισει τους ΑΕΚτζηδες ομως.λαμογιαααααααα

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Τέλος πάντων... προτείνω χαμηλούς τόνους πάντως παίδες. Δεν θα οδηγήσει πουθενά αυτό. Ειδικά τα περί στόλου κλπ. είναι άκρως υβριστικά και θα μπει κάποιος στον πειρασμό να σας απαντήσει με τον ίδιο τρόπο οπότε χέσε μέσα...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Τέλος πάντων... προτείνω χαμηλούς τόνους πάντως παίδες. Δεν θα οδηγήσει πουθενά αυτό. Ειδικά τα περί στόλου κλπ. είναι άκρως υβριστικά και θα μπει κάποιος στον πειρασμό να σας απαντήσει με τον ίδιο τρόπο οπότε χέσε μέσα...

Έχεις δίκιο. Μας ενώνουν στο κάτω κάτω περισσότερα απ΄όσα μας χωρίζουνε.

Και (εγώ το κατάλαβα) δεν εδώ ο κατάλληλος τόπος και χρόνος να λύσουμε τις διαφορές μας!!!

Καμμιά τσόντα με λεσβίες που η μία να έχει πράσινο βραχιόλι και η άλλη κόκκινο έχεις να βάλεις?

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Σωστά... Δε με λες sxsite, (σουζούκι αλλά εσένα θα σου ξαναμιλήσω όταν τελειώσω να πίνω ρίγανη) τον Δημητρόπουλο τον θυμάται άραγε κανείς???? Όχι, δεν νομίζω ε?
Φιλαδέλφεια, γαύρος - ΑΕΚ κεκλεισμένων των θυρών, όπου το μόνο που δεν είχε κάνει ήταν να βάλει γκολ ο άνθρωπος (και αν τα έχετε διαγράψει να βοηθήσω, ήταν η φορά που τον κλώτσησε ο Κασάπης και έφαγε 28 αγωνιστικές). Τους πυροβολισμούς μεταξύ μπράβων right afterwards του συγκλονιστικού ματς (το δεύτερο γκολ ο Ζιοβάνι) τους θυμάστε?
Επίσης αν θέλετε να πούμε για όοοοολη τη χρονιά που ο ΠΑΟ είχε Κυράστα και έπαιζε την καλύτερη μακράν μπάλα πείτε μου γιατί θα παραβγεί μεγάλο το ποστ.... (γιατί το περιστατικό αυτό από τότε είναι)

Υ.Γ. Ρε συ sxsite, το μόνο που μένει είναι να σαι και ΚΚΕ  :P :P (πλακίτσα αθώα έτσι , μην μπούμε όλοι στα πολιτικά)
Υ.Γ.2 Dance , trance kai koukia ladoriganh

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Για μισό σαβάλα, για ποιες κατηγορίες μιλάς?? Κατηγορίες υπάρχουν ότι η βασιλική οικογένεια της Αγγλία σκότωσε την Νταϊάνα. Κατηγορίες υπάρχουν ότι η υπερβολική κατανάλωση φραγκόσυκου μπορεί να προκαλέσει αέρια. Για το θέμα του κρόκους = κασκαντέρ υπάρχουν ΓΕΓΟΝΟΤΑ φίλε μου...

Και το θέμα του Κοσκωτά άστο καλύτερα.. είπαμε, να αφήσουμε τα πολιτικά...

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Σωστά... Δε με λες sxsite, (σουζούκι αλλά εσένα θα σου ξαναμιλήσω όταν τελειώσω να πίνω ρίγανη) τον Δημητρόπουλο τον θυμάται άραγε κανείς???? Όχι, δεν νομίζω ε?
Φιλαδέλφεια, γαύρος - ΑΕΚ κεκλεισμένων των θυρών, όπου το μόνο που δεν είχε κάνει ήταν να βάλει γκολ ο άνθρωπος (και αν τα έχετε διαγράψει να βοηθήσω, ήταν η φορά που τον κλώτσησε ο Κασάπης και έφαγε 28 αγωνιστικές). Τους πυροβολισμούς μεταξύ μπράβων right afterwards του συγκλονιστικού ματς (το δεύτερο γκολ ο Ζιοβάνι) τους θυμάστε?
Επίσης αν θέλετε να πούμε για όοοοολη τη χρονιά που ο ΠΑΟ είχε Κυράστα και έπαιζε την καλύτερη μακράν μπάλα πείτε μου γιατί θα παραβγεί μεγάλο το ποστ.... (γιατί το περιστατικό αυτό από τότε είναι)

Υ.Γ. Ρε συ sxsite, το μόνο που μένει είναι να σαι και ΚΚΕ  :P :P (πλακίτσα αθώα έτσι , μην μπούμε όλοι στα πολιτικά)
Υ.Γ.2 Dance , trance kai koukia ladoriganh

Τι θυμηθκα τωρα ωραιες εποχες Στην ουκρανια ο βαζελος που νικησε σε αγωνα champions League καιμετα βγηκε η βρωμα για το ματς οτι ηταν στημενο...ειλικρινα επεσα απο τα συννεφα δεν περιμενα ο βαζελος να εκανε τετοιο πραγμα...η να σας θυμισω το πρωτο πρωταθλητριων στο μπασκετ...τι εγινε εκει ρε γαμωτο σταματησαν τα ρολογια καλαθια ακυρωθηκαν....και τελικα η FIBA ζητησε συγνωμη απο την Μπαρτσελονα για το κλεμενο κυπελο να ποιοι εισαστε κοτες

Αγορακι πιες το Da Pipa σου και μην μιλας

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Ενώ ο άλλος που το είχε ο κόσμος τούμπανο και αυτός κρυφό καμάρι , πρέπει να είναι απλά υπερήφανος και να αισθάνεται μάγκας που όλοι μάθανε ότι έστηνε και πλήρωνε, αλλά παρόλαυτα δεν καταδικάστηκε ποτέ

Προσωπικά παρακολούθησα όλες τις εκπομπές περί παράγκας του Ταρζάν και όλες τις συνομιλίες. Τι αποδείχθηκε; Παπάρια, τίποτα.

"Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε". Από αυτό το πλήρως διαφωτιστικό και κυριότατο στοιχείο τα καταλάβαμε όλα. Και ποιός έστησε τον Παπουτσέλη και τον Ευθυμιάδη και τον Δημητρακόπουλο και γενικά όλους.

Γι' αυτό όταν τον κάλεσε ο εισαγγελέας, ο Ταρζάν έκανε πάλι το μουγγό. Περισσότερα πρέπει να είπε ο Φιντέλ.

(γιατί όταν έχεις στην Ελλάδα κάποιον αρκετά σημαντικό για να έχει δύο διαφορετικά παρατσούκλια ως πράκτορας, ε , όπως να ναι τον προσέχεις).

Α για τον Ρόκο λές...

Ναι όντως. Ενώ ο καπετάν-Γίαννης που πουλούσε όπλα στους Νιγηριανούς και έσπαγε το εμπάργκο του ΟΗΕ, ήταν μητέρα Τερέζα...

Υ.Γ. Εμένα δεν πήραν κανέναν διαιτητή από το γήπεδο με συνοδεία αστυνομικών στο πάντα δημοφιλές σχήμα "η χελώνα", για να συγκρατηθεί γήπεδο και παίκτες και να μην τον λιντσάρουν επειδή μου έδινε το ματς. Έχω και άλλα τέτοια πολλά, γιατί εμένα τυχαίνει να μου είναι πρόσφατα.

Ναι όντως. Παρεπιπτόντως, στο απίστευτο αυτό μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα, κανείς δεν καταδικάστηκε για την επίθεση στον Ευθυμιάδη. Όλοι είδαμε στις εφημερίδες, που ο άνθρωπος βγήκε έξω από το γήπεδο αιμόφυρτος. Όλοι είδαμε στο βίντεο ποιοί το έκαναν. Όλοι είδαμε τις εφημερίδες του βάζελου να δικαιολογούν και την επίθεση. Αν όχι να την σιγοντάρουν.

Και τι έγινε τελικά; Ο Φιλλιπιδάκος, πάει από αναβολή σε αναβολή. Κάποτε, τα αδικήματα θα παραγραφούν, για να λάμψει για άλλη μια φορά  σ' αυτόν τον τόπο η δικαιοσύνη...

S.A.G.A.P.O. ?

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6

Ναι τον θυμάμαι.

Που μετά ανακαλύψανε οι προσκείμενες φυλλάδες, ότι μπήκε με μια καινούργια Μερσεντές στο πλοίο για Ιταλία. Και αφού βρήκαν και ανέλυσαν διεξοδικά το στοιχείο αυτό της δωροδωκίας, και φτιάξανε τα όλα τα σενάρια, ανακαλύψανε ότι η Μερσεντές ήταν του αδελφού του.

Όυτε στον κόπο να κάνουνε την κλασσική κωλοτούμπα δεν μπήκανε μετά...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Έχεις δίκιο. Μας ενώνουν στο κάτω κάτω περισσότερα απ΄όσα μας χωρίζουνε.

Και (εγώ το κατάλαβα) δεν εδώ ο κατάλληλος τόπος και χρόνος να λύσουμε τις διαφορές μας!!!

Καμμιά τσόντα με λεσβίες που η μία να έχει πράσινο βραχιόλι και η άλλη κόκκινο έχεις να βάλεις?

Είχε γυριστεί μια τέτοια, αλλά οι γκόμενες πλακώθηκαν στα γυρίσματα και διακόπηκε τελικά... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
η να σας θυμισω το πρωτο πρωταθλητριων στο μπασκετ...τι εγινε εκει ρε γαμωτο σταματησαν τα ρολογια καλαθια ακυρωθηκαν....και τελικα η FIBA ζητησε συγνωμη απο την Μπαρτσελονα για το κλεμενο κυπελο να ποιοι εισαστε κοτες

Χμ...

Να σημειώσω ότι η Παυλάρα είναι ο μόνος παράγοντας του βάζελου που αθωώθηκε στην υπόθεση των λουλουδιών... Όπως είχανε πει οι μάρτυρες, είχανε δει και κάποιον άλλο να λαμβάνει μέρος στην δωροδωκία, αλλά ήταν πολύ κοντός για να διακρίνουν χαρακτηριστικά!

Η Παυλάρα μάλλον δεν ταιριάζει σε αυτό το προφίλ. Είχε απαλλαγεί με το ευεργέτημα της αμφιβολίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom