thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Τώρα έγινε "πουστης" ε;
Είστε απίθανοι...
Είστε απίθανοι...
Μονο εσεις θα βγαζετε πουστολο?Ασε να βγαλουμε κι εμεις τον Πουστοπαπαζογλου...(αν και η φημη προυπηρχε...)Τώρα έγινε "πουστης" ε;
Είστε απίθανοι...
Το λεγαμε απο τοτε θυμαμαι,"καλουτσικο παιχτακι αλλα κουνιστο"...κωλοτουμπίδιο νο 90353510095405543059
Το λεγαμε απο τοτε θυμαμαι,"καλουτσικο παιχτακι αλλα κουνιστο"...
Γνωριζω κατι απο αριθμιτικη...άλλο ένα κωλοτουμπίδιο
φτάσαμε το νο 90353510095405543060
(αν δεν το κατάλαβες πρόσθεσα 1)
Και μετά με κοροιδεύουν που υποστηρίζω το DROM.άλλο ένα κωλοτουμπίδιο
φτάσαμε το νο 90353510095405543060
(αν δεν το κατάλαβες πρόσθεσα 1)
είμαι σίγουρος,Γνωριζω κατι απο αριθμιτικη...
Και μετά με κοροιδεύουν που υποστηρίζω το DROM.
[size=20pt]ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΤΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ[/size]
Απ'τα φανάρια, στα έδρανα
Τοσο καιρο στο θρεντ μας κατι θα μαθουν ρε πετρο,δε γινεται...η κωλοτουμπα του Ρεγκειρο παντως ηταν ΜΙΑ(1) και ΚΑΛΗ!Και μετά με κοροιδεύουν που υποστηρίζω το DROM.
[size=20pt]ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΤΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ[/size]
Απ'τα φανάρια, στα έδρανα
.η κωλοτουμπα του Ρεγκειρο παντως ηταν ΜΙΑ(1) και ΚΑΛΗ!
Τα'χω παιξει με την παρτη σου,τετοια προοδος...που εχει ΙΕΚ στην Ξηροκρηνη?άρα έχουμε ακόμη 90353510095405543059 και σας φτάσαμε
(ξέρω και από αφάιρεση)
έχει ένα καλό στην Παπαναστασίου, ΙΕΚ ΓαλούχησηΤα'χω παιξει με την παρτη σου,τετοια προοδος...που εχει ΙΕΚ στην Ξηροκρηνη?
από ορθογραφία χωλαίνειςΓνωριζω κατι απο αριθμιτικη...
Ξεχασες και το ΙΕΚ "Τυφλη υποταγη στον Ζαγορακη",καπου στη Κλεανθους...έχει ένα καλό στην Παπαναστασίου, ΙΕΚ Γαλούχηση
"Οικογενειακή" επιχείρηση, αν με πιάνεις ;)
Το ξέρω ότι δεν μπορείς να μην ασχολείσαι με τον ΠΑΟΚΜπαινεις στο θρεντ μας και θα μας πεις και τι θα γραφουμε??Να στησουμε και κωλο μηπως?Μονο για τον παοκ θα γραφουμε,τι προβλημα εχεις?Αφου αυτα θες να διαβαζεις για να μαζοχιζεσαι,αν δεν ακουσεις μπινελικι δεν αρχιζει η μερα σου καλα...
Ειναι απο τη συγκινηση που μιλω μαζι σας...από ορθογραφία χωλαίνεις
Παλι εδω εσυ?Ξερω ρε πως θα σε διωξω "ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΝΟΣ"Το ξέρω ότι δεν μπορείς να μην ασχολείσαι με τον ΠΑΟΚ
Ξεχασες και το ΙΕΚ "Τυφλη υποταγη στον Ζαγορακη",καπου στη Κλεανθους...
σε χαλάει, έτσι;Ξεχασες και το ΙΕΚ "Τυφλη υποταγη στον Ζαγορακη",καπου στη Κλεανθους...