Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Διαρκειας ειχες και επι Γουμενου...

Εσύ ούτε επί σκορδα δεν είχες  :grin:

Χρησιμοποίησε ένα άγνωστο σε σας όργανο. Εγκέφαλος λέγεται

Και εγκέφαλο να είχαμε πάλι ΠΑΟΚ θα ήμαστε. Δε θα τρώγαμε παραμύθι από έναν σύνδεσμο της κάτω χαριλάου

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
6 χιλιάδες, σταμάτα ρε μαλάκα να τα ισοπεδώνεις όλα

Μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα
Εγω ξερω τι ακουγεται και πλαναται στον αερα,η 4η περσινη σας καταληξη ηταν λογικο να εκτοξευσει τα διαρκειας...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγω ξερω τι ακουγεται και πλαναται στον αερα,η 4η περσινη σας καταληξη ηταν λογικο να εκτοξευσει τα διαρκειας...

Σίγουρα η μεγαλύτερη μαλακία που διάβασα εδώ μέσα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δλδ σαν να λέμε άντε ρε το μου.. τον Ζαγοράκη καταστρέφει την ομάδα ας πάμε να πάρουμε διαρκείας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αχ βρε ζηλιάρηδες.....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Σαν κλασσικος παοκτσης διαστρεφεις τα οσα λεω,κανεις δεν ειπε οτι σου ρημαξε την ομαδα,σιγουρα σας νοικοκυρεψε,αλλα απεχει πολυ απο το σημειο να ειναι Παπας...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τελικά μας χαλάει ή όχι; Τι καταλαβαίνεις δλδ από αυτά που ακούγονται;;;; Με μπερδεψες με τις αντικρουόμενες απόψεις σου.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τελικά μας χαλάει ή όχι; Τι καταλαβαίνεις δλδ από αυτά που ακούγονται;;;; Με μπερδεψες με τις αντικρουόμενες απόψεις σου.
Καταλαβαινω πως τα Ελληνικα σου δεν ειναι και τοσο καλα,μαθαινεις κι εσυ απο δω μεσα,θα σου το κανω πιο λιανα...πολλοι ομοιδεατες σου τα'χουν παρει με την αποψη "Ο,τι κανει ο προεδρος ειναι σωστο" που εχετε οι περισσοτεροι,ευχομαι να μεν επανελθεις για πιο πολλες εξηγησεις,δε ξερω να ζωγραφιζω και καλα...Κι αν με ρωτησεις που το ξερω,το σπιτι μου απο το τη λαικη της Τεταρτης απεχει κατι βηματα...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
φίλε άστους

δεν βλέπεις οτι έχουν σαστίσει;

δεν μπορούν να βρουν ούτε 1 σοβαρό επιχείρημα

η αμηχανία τους είναι εμφανής

το παραπάνω τους αγκνιους είναι η επιτομή του κόμπλεξ

αστους σου λέω στη μιζέρια τους

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
φίλε άστους

δεν βλέπεις οτι έχουν σαστίσει;

δεν μπορούν να βρουν ούτε 1 σοβαρό επιχείρημα

η αμηχανία τους είναι εμφανής

το παραπάνω τους αγκνιους είναι η επιτομή του κόμπλεξ

αστους σου λέω στη μιζέρια τους
Οπως καταλαβαινεις ο θεσπαντερ ειναι ενας απο αυτους...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καταλαβαινω πως τα Ελληνικα σου δεν ειναι και τοσο καλα,μαθαινεις κι εσυ απο δω μεσα,θα σου το κανω πιο λιανα...πολλοι ομοιδεατες σου τα'χουν παρει με την αποψη "Ο,τι κανει ο προεδρος ειναι σωστο" που εχετε οι περισσοτεροι,ευχομαι να μεν επανελθεις για πιο πολλες εξηγησεις,δε ξερω να ζωγραφιζω και καλα...Κι αν με ρωτησεις που το ξερω,το σπιτι μου απο το τη λαικη της Τεταρτης απεχει κατι βηματα...
Το να μου την πει κάποιος που γράφει επίθετα με κεφαλαίο είναι τουλάχιστον τραγελαφικό. Για τα υπόλοιπα απλά να πω ότι σίγουρα από προέπρσι λέγαμε ότι καλό είναι να υπάρχει κριτική στην διοίκηση, ειδικά από τη στιγμη που βάζουμε και εμείς λεφτά. Αυτό όμως απέχει πολύ αό το να λέει κάποιος ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τον Ζαγόρ. Απλά ελληνικά.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Το να μου την πει κάποιος που γράφει επίθετα με κεφαλαίο είναι τουλάχιστον τραγελαφικό. Για τα υπόλοιπα απλά να πω ότι σίγουρα από προέπρσι λέγαμε ότι καλό είναι να υπάρχει κριτική στην διοίκηση, ειδικά από τη στιγμη που βάζουμε και εμείς λεφτά. Αυτό όμως απέχει πολύ αό το να λέει κάποιος ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τον Ζαγόρ. Απλά ελληνικά.
Δε ξερω για τα επιθετα αλλα εκει μεσα πρεπει να ειναι ακατοικητο...Ρε συ,Ελληνικα μιλαμε,τι θες τωρα να σου θυμησω την περιπτωση Γκαγκατση και τις επιστολες Μοκκα,υπαρχουν πολλοι που τρελλαινονται με την προσωπολατρεια στον προεδρο,δεν ειπαμε οτι τον σιχαινεστε κιολας,ριλαξ...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αλλού για αλλού είσαι.... Βάλε σε μια σειρά τις σκέψεις σου μετά κάτσε να τις συγκροτήσεις για να λάβουν μια σωστή ουσιώδης μορφή και μετά γράψ΄τες. Το να αναιρείς αυτά που λες είναι ατόπημα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αλλού για αλλού είσαι.... Βάλε σε μια σειρά τις σκέψεις σου μετά κάτσε να τις συγκροτήσεις για να λάβουν μια σωστή ουσιώδης μορφή και μετά γράψ΄τες. Το να αναιρείς αυτά που λες είναι ατόπημα.
αλαχαμπλαλεκουμαλακιαμολιμπλιχα λελιασνταμ λοσαλλαλαμαχ ουμπλιμ μλαλουχ Ζαγορακης
  Λελαχαλιλ... Καταλαβες τωρα ρε μαλακα?

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
ρε καλως τους ανυπαρτκους στο theadακι μας.
Παλι λοιπον θα βρητε ζωη και υποσταση μεσα απο τον Αρη.
Ως μεγαλοψυχος λοιπον ο λαος του ΑΡΗ και με διαθεση να προσφερει στην κοινωνια, καλοσοριζει στο thread τους αστεγους χωρις προσωπικοτητα, χωρις ιδεα και  χωρις οραμα στις ταξεις του και στην μεγαλοπρεπη αγκαλια του. Δεν κανει τιποτα. Γινεται με μεγαλη μας χαρα!
Πειτε μονο τρεις φορες απεταξαμην φτυστε το δικεφαλο κοτοπουλο, και ελατε να παρετε εισητηρια με boca.
Ανοιξαμε και σας περιμενουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Πελατες σημερα, ΑΡΕΙΑΝΟΙ αυριο!!!!

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Γεια σου agnius τσιφτη με τον μεγαλο david στο avatar!
την καλημερα μου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom