AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Καθολου,ηδη βλεπω οτι αρχισε να χαλαει πολλους απο σας...σε χαλάει, έτσι;
Καθολου,ηδη βλεπω οτι αρχισε να χαλαει πολλους απο σας...σε χαλάει, έτσι;
Παλι εδω εσυ?Ξερω ρε πως θα σε διωξω "ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΝΟΣ"
Καθολου,ηδη βλεπω οτι αρχισε να χαλαει πολλους απο σας...
Χρησιμοποίησε ένα άγνωστο σε σας όργανο. Εγκέφαλος λέγεταιΓαμάτο.... πως το σκέφτηκες:;;;
Διαρκειας ειχες και επι Γουμενου...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φάνηκε απο τα διαρκείας
Διαρκειας ειχες και επι Γουμενου...
Χρησιμοποίησε ένα άγνωστο σε σας όργανο. Εγκέφαλος λέγεται
Διαρκειας ειχες και επι Γουμενου...
Εγω ξερω τι ακουγεται και πλαναται στον αερα,η 4η περσινη σας καταληξη ηταν λογικο να εκτοξευσει τα διαρκειας...6 χιλιάδες, σταμάτα ρε μαλάκα να τα ισοπεδώνεις όλα
Μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα
Εγω ξερω τι ακουγεται και πλαναται στον αερα,η 4η περσινη σας καταληξη ηταν λογικο να εκτοξευσει τα διαρκειας...
Καταλαβαινω πως τα Ελληνικα σου δεν ειναι και τοσο καλα,μαθαινεις κι εσυ απο δω μεσα,θα σου το κανω πιο λιανα...πολλοι ομοιδεατες σου τα'χουν παρει με την αποψη "Ο,τι κανει ο προεδρος ειναι σωστο" που εχετε οι περισσοτεροι,ευχομαι να μεν επανελθεις για πιο πολλες εξηγησεις,δε ξερω να ζωγραφιζω και καλα...Κι αν με ρωτησεις που το ξερω,το σπιτι μου απο το τη λαικη της Τεταρτης απεχει κατι βηματα...Τελικά μας χαλάει ή όχι; Τι καταλαβαίνεις δλδ από αυτά που ακούγονται;;;; Με μπερδεψες με τις αντικρουόμενες απόψεις σου.
φίλε άστουςΤελικά μας χαλάει ή όχι; Τι καταλαβαίνεις δλδ από αυτά που ακούγονται;;;; Με μπερδεψες με τις αντικρουόμενες απόψεις σου.
Οπως καταλαβαινεις ο θεσπαντερ ειναι ενας απο αυτους...φίλε άστους
δεν βλέπεις οτι έχουν σαστίσει;
δεν μπορούν να βρουν ούτε 1 σοβαρό επιχείρημα
η αμηχανία τους είναι εμφανής
το παραπάνω τους αγκνιους είναι η επιτομή του κόμπλεξ
αστους σου λέω στη μιζέρια τους
Το να μου την πει κάποιος που γράφει επίθετα με κεφαλαίο είναι τουλάχιστον τραγελαφικό. Για τα υπόλοιπα απλά να πω ότι σίγουρα από προέπρσι λέγαμε ότι καλό είναι να υπάρχει κριτική στην διοίκηση, ειδικά από τη στιγμη που βάζουμε και εμείς λεφτά. Αυτό όμως απέχει πολύ αό το να λέει κάποιος ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τον Ζαγόρ. Απλά ελληνικά.Καταλαβαινω πως τα Ελληνικα σου δεν ειναι και τοσο καλα,μαθαινεις κι εσυ απο δω μεσα,θα σου το κανω πιο λιανα...πολλοι ομοιδεατες σου τα'χουν παρει με την αποψη "Ο,τι κανει ο προεδρος ειναι σωστο" που εχετε οι περισσοτεροι,ευχομαι να μεν επανελθεις για πιο πολλες εξηγησεις,δε ξερω να ζωγραφιζω και καλα...Κι αν με ρωτησεις που το ξερω,το σπιτι μου απο το τη λαικη της Τεταρτης απεχει κατι βηματα...
Δε ξερω για τα επιθετα αλλα εκει μεσα πρεπει να ειναι ακατοικητο...Ρε συ,Ελληνικα μιλαμε,τι θες τωρα να σου θυμησω την περιπτωση Γκαγκατση και τις επιστολες Μοκκα,υπαρχουν πολλοι που τρελλαινονται με την προσωπολατρεια στον προεδρο,δεν ειπαμε οτι τον σιχαινεστε κιολας,ριλαξ...Το να μου την πει κάποιος που γράφει επίθετα με κεφαλαίο είναι τουλάχιστον τραγελαφικό. Για τα υπόλοιπα απλά να πω ότι σίγουρα από προέπρσι λέγαμε ότι καλό είναι να υπάρχει κριτική στην διοίκηση, ειδικά από τη στιγμη που βάζουμε και εμείς λεφτά. Αυτό όμως απέχει πολύ αό το να λέει κάποιος ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τον Ζαγόρ. Απλά ελληνικά.
αλαχαμπλαλεκουμαλακιαμολιμπλιχα λελιασνταμ λοσαλλαλαμαχ ουμπλιμ μλαλουχ ΖαγορακηςΑλλού για αλλού είσαι.... Βάλε σε μια σειρά τις σκέψεις σου μετά κάτσε να τις συγκροτήσεις για να λάβουν μια σωστή ουσιώδης μορφή και μετά γράψ΄τες. Το να αναιρείς αυτά που λες είναι ατόπημα.