Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Το είπαμε.... απλά απαντάμε στις σαχλαμάρες που γράφονται για εμάς. Αν και από ότι βλέπω και οι αρειανοί εδώ μέσα μόνο με ΠΑΟΚ ασχολούνται και όχι με τη δική τους ομάδα
Το να απαντας σημαινει οτι μπαινεις στο θρεντ,ειναι σα να διαβαζεις Σουπερ 3 ανελλιπως για να δεις τι γραφεται για σας,η να πηγαινεις καθε μερα απο τη λεσχη τη μπουτικ η τους συνδεσμους για ν'ακους τι λεγεται για σας...δεν εχω πιο μεγαλο βιτσιο...δεν πας στο θρεντ το δικο σας να ανταλλασεις γνωμες με ομοιδεατες για το χτισιμο του Ευρωπαιου παοκ και προτιμας το θρεντ μας...οι μποτες με τα μαστιγια σου λειπουν,μεγαλε...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Και για να μη παρεξηγηθω,δεν μου ειναι ενοχλητικη η παρουσια σας,καθε αλλο,χαβαλε και πλακα κανουμε,απλα αυτη η βιζιτα σε 24ωρη βαση για να λες τα ιδια και τα ιδια κουραζει ρε κοκπιτ...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το να απαντας σημαινει οτι μπαινεις στο θρεντ,ειναι σα να διαβαζεις Σουπερ 3 ανελλιπως για να δεις τι γραφεται για σας,η να πηγαινεις καθε μερα απο τη λεσχη τη μπουτικ η τους συνδεσμους για ν'ακους τι λεγεται για σας...δεν εχω πιο μεγαλο βιτσιο...δεν πας στο θρεντ το δικο σας να ανταλλασεις γνωμες με ομοιδεατες για το χτισιμο του Ευρωπαιου παοκ και προτιμας το θρεντ μας...οι μποτες με τα μαστιγια σου λειπουν,μεγαλε...
ενώ στο δικό μας θρεντ ΠΟΤΕ δεν μπήκαν αρειανοι ΠΟΤΕ  :grin:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και για να μη παρεξηγηθω,δεν μου ειναι ενοχλητικη η παρουσια σας,καθε αλλο,χαβαλε και πλακα κανουμε,απλα αυτη η βιζιτα σε 24ωρη βαση για να λες τα ιδια και τα ιδια κουραζει ρε κοκπιτ...
Άσε τα παιδιά ρε φασίστα, μην τα διώχνεις.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΌΠως καταλαβαίνω αυτό που γίνεται είναι το εξής.

Λέει ενας μια μαλακία π.χ. ο συμπαθής μάξιμος. Μπαίνω μέσα τον απαντάω. Ξανα απαντάει αυτός με μια νέα μαλακία. Του την αντικρούω και αυτήν με νέα ακράδαντα στοιχεία. Και μετά κάποιος αρειανός μπαίνει και λέει ότι οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ δεν έχουν με τίποτα να ασχοληθούν και ασχολούνται με τον αρη.  :grin:

Απαντήσεις με επιχειρήματα θέλω αλλιώς να μην γράφονται βλακείες για τον ΠΑΟΚ. Αν γραφτούν εγώ θα ξαναμπω και θα ξαναπαντήσω.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλά χαλάρωσε, όλη μέρα εδώ μέσα είσαι. Στο τσαντίρι σας μια φορά το μήνα και αν.............
Είπα ποτέ ότι δεν είμαι;;;;;;;;;; Εσείς το παίζετε υπεράνω αλλά και πάλι μόνο με ΠΑΟΚ ασχολείστε.  :grin:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Είπα ποτέ ότι δεν είμαι;;;;;;;;;; Εσείς το παίζετε υπεράνω αλλά και πάλι μόνο με ΠΑΟΚ ασχολείστε.  :grin:
Με είδες να ασχολούμαι με την παοκ; Εδώ καλά καλά ούτε με τον ΑΡΗ δεν ασχολούμαι

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Καλημέρα παιδιά.

Μπορώ να μπω στην παρέα σας;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ΌΠως καταλαβαίνω αυτό που γίνεται είναι το εξής.

Λέει ενας μια μαλακία π.χ. ο συμπαθής μάξιμος. Μπαίνω μέσα τον απαντάω. Ξανα απαντάει αυτός με μια νέα μαλακία. Του την αντικρούω και αυτήν με νέα ακράδαντα στοιχεία. Και μετά κάποιος αρειανός μπαίνει και λέει ότι οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ δεν έχουν με τίποτα να ασχοληθούν και ασχολούνται με τον αρη.  :grin:

Απαντήσεις με επιχειρήματα θέλω αλλιώς να μην γράφονται βλακείες για τον ΠΑΟΚ. Αν γραφτούν εγώ θα ξαναμπω και θα ξαναπαντήσω.
Τι επιχειρηματα θες ρε κοκπιτ,που μολις ανοιξεις το κουτι,κοιτας τι εχουμε γραψει εδω μεσα...ειπαμε,και το κομπλεξ εχει τα ορια του...Οσο για το ποτε μπαινουμε στο γυφτοθρεντ,τουλαχιστον για μενα μια απλη ματια και θα το διαπιστωσεις...αλλα ξεχασα,εσυ μπαινεις μονο στο δικο μας που να τρεχεις τωρα να βλεπεις...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι επιχειρηματα θες ρε κοκπιτ,που μολις ανοιξεις το κουτι,κοιτας τι εχουμε γραψει εδω μεσα...ειπαμε,και το κομπλεξ εχει τα ορια του...Οσο για το ποτε μπαινουμε στο γυφτοθρεντ,τουλαχιστον για μενα μια απλη ματια και θα το διαπιστωσεις...αλλα ξεχασα,εσυ μπαινεις μονο στο δικο μας που να τρεχεις τωρα να βλεπεις...
Ωραία εγώ είμαι κομπλεξικός ενω εσείς δεν ασχολείστε καθόλου με τον ΠΑΟΚ. Μη ξαναδω όμως να γράψετε τίποτα για την ομάδα αυτη που τυχαίνει να είναι στην ίδια πολη με τη δική σας αλλά εσείς δεν ασχολείστε επειδή κοιτάτε ψηλότερα. Αν γραφτεί κάτι για τον ΠΑΟΚ σημαίνει ότι έχετε διχασμένη προσωπικότητα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ωραία εγώ είμαι κομπλεξικός ενω εσείς δεν ασχολείστε καθόλου με τον ΠΑΟΚ. Μη ξαναδω όμως να γράψετε τίποτα για την ομάδα αυτη που τυχαίνει να είναι στην ίδια πολη με τη δική σας αλλά εσείς δεν ασχολείστε επειδή κοιτάτε ψηλότερα. Αν γραφτεί κάτι για τον ΠΑΟΚ σημαίνει ότι έχετε διχασμένη προσωπικότητα.
Μπαινεις στο θρεντ μας και θα μας πεις και τι θα γραφουμε??Να στησουμε και κωλο μηπως?Μονο για τον παοκ θα γραφουμε,τι προβλημα εχεις?Αφου αυτα θες να διαβαζεις για να μαζοχιζεσαι,αν δεν ακουσεις μπινελικι δεν αρχιζει η μερα σου καλα...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Παοκ,τουρκια,Γκαγκατσης,γυφτια,τσαντηρια,διαιτησιες,Γκαγκατσοκυπελλα...φτιαχτηκες αρκετα η να συνεχισω?Σου εφτιαξα τη μερα?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Σου εχω και κατι που θα σε τελειωσει σιγουρα,ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΝΟΣ...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Σε χαλάει;

URL]]

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Στην άφιξη στο Ντισελντορφ είναι, ξεκόλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom