Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
και εσυ τι απαντησες;;;
αλλα αν απαντουσες παιζει να σουν σε αλλη φαση τωρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Κανείς δεν προσπαθεί να αποδείξει τίποτα.
Εσύ πούλησες τρέλα.
Να σου αναφέρω 100 παρόμοια παραδείγματα οπαδών σου ?
Να σου πω που 10 άτομά σου που περίμεναν γκόμενα συνδεσμίτη κάτω στην οικοδομή της για να την πλακώσουν?
Να σου πω για άπειρα πεσίματα σε 10χρονα παιδιά?
Γάμησέ το, δεν έχει τελειωμό...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Κανείς δεν προσπαθεί να αποδείξει τίποτα.
Εσύ πούλησες τρέλα.
Να σου αναφέρω 100 παρόμοια παραδείγματα οπαδών σου ?
Να σου πω που 10 άτομά σου που περίμεναν γκόμενα συνδεσμίτη κάτω στην οικοδομή της για να την πλακώσουν?
Να σου πω για άπειρα πεσίματα σε 10χρονα παιδιά?
Γάμησέ το, δεν έχει τελειωμό...
ρε συ τερι και εγω το εχω ακουσει αυτο με την κοπελα
το ειχε ψελισει ο σαουριδης οταν εκανε ο σουπερ3 εκπομπες
τελικα τι εγινε;
ειχα στεναχωρεθει πολυ μ'αυτο και τσατιστει
εστω κα με πμ

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Δεν έχω τι να πω. Η απάντησή σου με αποστόμωσε.

οκ σόρυ.
Το παίρνω αλλιώς.
Ο ΚΟΝΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΝΕ .
Ο ΑΜΠΡΕΟΥ ΗΡΘΕ ΤΥΧΑΙΑ.
ΤΟΝ ΓΚΡΑΣΙΑΝ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΒΡΥΖΑΣ.
Ο ΒΙΤΟΛΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ παοκ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΑΝΤΑΤΕΡ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ.
Η ΒΟCA ΕΚΛΕΙΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ.
είμαστε οκ τώρα?
Αντε καληνύχτα

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
ρε συ τερι και εγω το εχω ακουσει αυτο με την κοπελα
το ειχε ψελισει ο σαουριδης οταν εκανε ο σουπερ3 εκπομπες
τελικα τι εγινε;
ειχα στεναχωρεθει πολυ μ'αυτο και τσατιστει
εστω κα με πμ

Σιγά ρε φίλε δεν είναι κάτι κρυφό...
Κάποιος δικός μας ας πούμε ενεργός σε μανούρες και έτσι, δεν γινόταν να την πέσουν απευθείας σε αυτόν και περίμεναν την γκόμενα του κάτω από το σπίτι της και της χάραξαν παοκ πάνω της.
Γάμησέ το τώρα...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ είμαι εναντίον αυτών των μαλακιών. Εσύ περηφανεύτηκες για το τι έπαθαν αυτοί που σήκωσαν πανό ΠΑΟΚ χαριλάου. Ξέρω ότι εμείς κάνουμε μεγαλύτερες μαλακίες. Αυτό γίνεται επειδή είμαστε πολύ περισσότεροι ενώ επίσης τα φτωχότερα στρώματα είναι ΠΑΟΚ.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Σιγά ρε φίλε δεν είναι κάτι κρυφό...
Κάποιος δικός μας ας πούμε ενεργός σε μανούρες και έτσι, δεν γινόταν να την πέσουν απευθείας σε αυτόν και περίμεναν την γκόμενα του κάτω από το σπίτι της και της χάραξαν παοκ πάνω της.
Γάμησέ το τώρα...
πωπω καφριλα!
τους βρηκαν μετα;

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οκ σόρυ.
Το παίρνω αλλιώς.
Ο ΚΟΝΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΝΕ .
Ο ΑΜΠΡΕΟΥ ΗΡΘΕ ΤΥΧΑΙΑ.
ΤΟΝ ΓΚΡΑΣΙΑΝ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΒΡΥΖΑΣ.
Ο ΒΙΤΟΛΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ παοκ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΑΝΤΑΤΕΡ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ.
Η ΒΟCA ΕΚΛΕΙΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ.
είμαστε οκ τώρα?
Αντε καληνύχτα
Ας δείξουν πρώτα αν ξέρουν το τόπι οι νέες μεταγραφές και μετά μίλα.
Δλδ αν τελικά έρθει ο βιτόλο σημαίνει ότι ο κοντης δεν έχει κονέ η θα μας το κάνεις γυριστρούλα ότι τα πάντα γίνονται για τα λεφτά κτλ κτλ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ας δείξουν πρώτα αν ξέρουν το τόπι οι νέες μεταγραφές και μετά μίλα.
Δλδ αν τελικά έρθει ο βιτόλο σημαίνει ότι ο κοντης δεν έχει κονέ η θα μας το κάνεις γυριστρούλα ότι τα πάντα γίνονται για τα λεφτά κτλ κτλ

ΑΝ ερθει ο βιτολο (πραγμα ΑΠΙΘΑΝΟ) θα τον ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ, το εχω γραψει εδω και 2 μηνες, βαριεμαι να ψαχνω..... πιστεψε με, κατι ξερω!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
γινε αρης να σπριντ-αρης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΑΝ ερθει ο βιτολο (πραγμα ΑΠΙΘΑΝΟ) θα τον ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ, το εχω γραψει εδω και 2 μηνες, βαριεμαι να ψαχνω..... πιστεψε με, κατι ξερω!
Αν τελικά πληρώσω τι θα γίνουν τα κονέ του κόντη;;;;

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ωραιες μεταγραφες ενα μεγαλο μπραβο στο νεο προεδρο,παιρνει παικτες εκει ακριβως οπου ποναει η ομαδα :grin: :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ωραιες μεταγραφες ενα μεγαλο μπραβο στο νεο προεδρο,παιρνει παικτες εκει ακριβως οπου ποναει η ομαδα :grin: :grin: :grin: :grin:
τι πεταγεσαι και εσυ βρε πανθηρονιε
ανυπαρκτε οπαδικα
θα πεις και τον αρη
κανονισε να νικησεις τον μπαοκ
γκε γκε;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αν τελικά πληρώσω τι θα γίνουν τα κονέ του κόντη;;;;

Ε δεν παλευεσαι εσυ, εισαι ΤΟΣΟ χαζος 'η απλα πουλας τοση τρελα????

Δηλαδη αμφισβητεις οτι ο προεδρος της σαντατερ ειναι φιλος του, οπως οτι εχει πολλα και διαφορα κονε σε ολο τον κοσμο, αν ρε το παραδεχτεις, θα παθεις κατι? Θα πεσει η υποληψη σου????

Λοιπον, για να ανοιξουν λιγο τα στραβα σου, ο Κοντης τα πηρε με τα πουστριλικια του βρυζα περυσι το καλοκαιρι, που με το γνωστο παοκτσιδιο "προγραμματισμο" :jerking: και τροπο μεταγραφων :jerking:, μπαλαμουτιασαν μαζι με τον τουντουρη τον παπα-ζογλου και απεσπασαν το ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ, οπως βεβαια και με την περιπτωση βιτολο, που ξεκιναει περιπου απο την εποχη που τραυματιστηκε και αποφασισε οτι στο μεν ξανθομαλλουσικο αγορι ηταν πολυ αργα για οτιδηποτε, οποτε αφου του χρονου θα παιζει αλλου, δεν προκειται να ΑΣΧΟΛΗΘΩ μαζι του, ουτε να τον εγκλιματισω στην ομαδα, οντας παικτης αλλης ομαδας ηδη. Για το βιτολακο δε, αποφασισαν απο κοινου με τη σαντατερ, οτι αφου πηγαν τα κουρκακια να παιξουν πουστιλικι και σε εμας, που θελαμε να συζητησουμε την αγορα του, ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, αλλα και στη σαντατερ που ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΗ ΓΡΑΨΑΝΕ ΣΤΑ @@ τους και προσυμφωνησαν ΠΡΩΤΑ με τον παικτη και μετα τον εβαλαν να σπασει το συμβολαιο του, ακουσον-ακουσον "προγραμματισμος μεταγραφων".... οτι ΑΝ (που αποκλειεται) τον παρετε θα πληρωσετε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ και θα το τραβηξουν μεχρι τα ακρα, οσο πιο αργα γινεται..... στην προκειμενη περιπτωση εσεις και ο παικτης καιγοσασταν, Αρης και σαντατερ στα παπαρια μας τελειως, η ζωη και ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ μας οπως βλεπεις συνεχιστηκε.........

Και στο φιναλε, ρε κοροιδο βρυζα, ο βιτολακος να δεις παιχνιδι που σου επαιξε, σε βρηκε βλακα και του εταξες συμβολαιο σχεδον 600 χιλιαρικα, μονο και μονο για να μας τη μπεις, για παικτη που απο τα 280 που επαιρνε σε μας, αντε να του διναμε λογω καλης παρουσιας, βαρια γυρω στο 400αρι, με τιποτα παραπανω.......

Αντε, τζαμπα μαθημα, μανατζερικων και πουλερικων...... :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Τα 6 ονόματα των ποδοσφαιριστών που ανακοίνωσε ο Γιάννης Κόντης πως έχει συμφωνήσει και που θα φορέσουν τα "κιτρινόμαυρα" σε περίπτωση που νικητής στις εκλογές της 17ης Μαΐου είναι ο Αθανάσιος Αθανασιάδης, μπορούν να χαρακτηριστούν μεγάλα.

Το SPORT 24 "ακτινογραφεί" τα 6 "μπαμ" που ετοιμάζει να κάνει το ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Αθανασιάδη. Ιδού...
Έμπι Σμολάρεκ,Σεμπαστιάν Αμπρέου,Ρόμπερτ Φλόρες,Φαμπιάνο Λίμα ,Κώστας Μενδρινός και Τσάβι Τόρες
12/05/09
μπεεεεεεεεεεε,προβατα

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ε δεν παλευεσαι εσυ, εισαι ΤΟΣΟ χαζος 'η απλα πουλας τοση τρελα????

Δηλαδη αμφισβητεις οτι ο προεδρος της σαντατερ ειναι φιλος του, οπως οτι εχει πολλα και διαφορα κονε σε ολο τον κοσμο, αν ρε το παραδεχτεις, θα παθεις κατι? Θα πεσει η υποληψη σου????

Λοιπον, για να ανοιξουν λιγο τα στραβα σου, ο Κοντης τα πηρε με τα πουστριλικια του βρυζα περυσι το καλοκαιρι, που με το γνωστο παοκτσιδιο "προγραμματισμο" :jerking: και τροπο μεταγραφων :jerking:, μπαλαμουτιασαν μαζι με τον τουντουρη τον παπα-ζογλου και απεσπασαν το ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ, οπως βεβαια και με την περιπτωση βιτολο, που ξεκιναει περιπου απο την εποχη που τραυματιστηκε και αποφασισε οτι στο μεν ξανθομαλλουσικο αγορι ηταν πολυ αργα για οτιδηποτε, οποτε αφου του χρονου θα παιζει αλλου, δεν προκειται να ΑΣΧΟΛΗΘΩ μαζι του, ουτε να τον εγκλιματισω στην ομαδα, οντας παικτης αλλης ομαδας ηδη. Για το βιτολακο δε, αποφασισαν απο κοινου με τη σαντατερ, οτι αφου πηγαν τα κουρκακια να παιξουν πουστιλικι και σε εμας, που θελαμε να συζητησουμε την αγορα του, ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, αλλα και στη σαντατερ που ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΗ ΓΡΑΨΑΝΕ ΣΤΑ @@ τους και προσυμφωνησαν ΠΡΩΤΑ με τον παικτη και μετα τον εβαλαν να σπασει το συμβολαιο του, ακουσον-ακουσον "προγραμματισμος μεταγραφων".... οτι ΑΝ (που αποκλειεται) τον παρετε θα πληρωσετε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ και θα το τραβηξουν μεχρι τα ακρα, οσο πιο αργα γινεται..... στην προκειμενη περιπτωση εσεις και ο παικτης καιγοσασταν, Αρης και σαντατερ στα παπαρια μας τελειως, η ζωη και ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ μας οπως βλεπεις συνεχιστηκε.........

Και στο φιναλε, ρε κοροιδο βρυζα, ο βιτολακος να δεις παιχνιδι που σου επαιξε, σε βρηκε βλακα και του εταξες συμβολαιο σχεδον 600 χιλιαρικα, μονο και μονο για να μας τη μπεις, για παικτη που απο τα 280 που επαιρνε σε μας, αντε να του διναμε λογω καλης παρουσιας, βαρια γυρω στο 400αρι, με τιποτα παραπανω.......

Αντε, τζαμπα μαθημα, μανατζερικων και πουλερικων...... :2funny: :2funny:
Δεν αντιλέγω ότι είναι φιλαράκι του, αλλά αυτό ξεφεύγει από τα επαγγελματικά πλαίσια. Αυτό γίνεται γιατί στη μέση μπαίνουν τα λεφτά. Από όσο ξέρω η σαντατέρ χρωστάει πολλά λεφτά στον πουστόλο. Αν π.χ. συμφωνήσουν ο παίκτης να λύσει το συμβόλαιο χωρίς να πάρει γκαφρά νομίζω ότι ο πρόεδρος της σαντατέρ θα γράψει στα παπάρια του τη φιλία με τον κοντη και τα τόσα φραπεδάκια οπυ ήπιαν μαζί καθώς και τις γκομενότσαρκες που έκαναν και θα τον αφήσει. Σε τέτοια περίπτωση τι θα πληρώσει ο ΠΑOK;;; Τίποτα. Το θέμα είναι ότι ο πουστόλος θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Καμιά τρέλλα δε πουλάω τα πραγματα είναι πολύ απλά.

Μου αρέσει που γράφεις το προσύμφωνο με κεφαλαία.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: . Δλδ τώρα με προσύμφωνο παίζει;;; Δεν υπέγραψε συμβόλαιο;;; να ξέρεις ότι μπορούσε να υπογράψει συμβόλαιο από τον Ιανουάριο. Εσείς δε μας σπάγατα τα παπάρια με τον Παπάζογλου;;; Ξαφνικά είναι λίγος και τον πήραμε απλά από κόμπλεξ;;;;

Το συμβόλαιο του πουστόλο αν υπογράψει θα είναι για 500. Τώρα για το ποιοι είναι κορόιδα με τα συμβόλαια κάνε μια αυτοκριτική πρώτα και μετά μίλα. Δεν σου φαίνεται περίεργο ότι πέρσι που είχαμε το ίδιο μπάτζετ εμείς βγήκαμε 2οι και εσείς 6οι με 16 πόντους διαφορά;;; Να μου πεις σε σχέση με την προπέρσινη επιτυχημένη πορεία σας είχατε μόλις 3 πόντους λιγότερους. Όμως η χρονιά κρίθηκε αποτυχημένη γιατί καταποντιστήκατε από τον μεγαλύτερο αντίπαλό σας  ;)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρε σεις παοκια,η 24ωρη ενασχοληση σας με τον Αρη μου δημιουργει προβλημα,αναρωτιεμαι μηπως δεν ειμαι και πολυ Αρειανος...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το είπαμε.... απλά απαντάμε στις σαχλαμάρες που γράφονται για εμάς. Αν και από ότι βλέπω και οι αρειανοί εδώ μέσα μόνο με ΠΑΟΚ ασχολούνται και όχι με τη δική τους ομάδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom