Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Αυτό ποιος είναι παλι;;; Ούτετον θυμάμαι. Είχαν πάει αεροδρόμιο όταν τον πήραν;;;;

όχι, έιχε έρθει με τρακτέρ από Καρδίτσα και τον υποδέχθηκαν στα διόδια των Μαλγάρων

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Κόντης, με δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis" τόνισε πως οι κίτρινοι δεν σκοπεύουν να πουλήσουν τον Νέτο, ενώ πρόσθεσε πως ο Άρης δεν κινήθηκε για τον Βιερίνια, καθώς αν τον ήθελε θα τον αποκτούσε.

Τι παραμύθι τρώνε οι καημένοι βρε;;;;;; Είναι απόλαυση να τους έχεις γείτονες. Πόσο μάλλον εγώ που μεγάλωσα στο "κιτρινόμαυρο:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: χαριλαου.... Έχω ακούσει πολλά όμορφα πράγματα από αυτούς. Αρχίζω να φοβάμαι για Μούσλι  :-

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Κόντης, με δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis" τόνισε πως οι κίτρινοι δεν σκοπεύουν να πουλήσουν τον Νέτο, ενώ πρόσθεσε πως ο Άρης δεν κινήθηκε για τον Βιερίνια, καθώς αν τον ήθελε θα τον αποκτούσε.

Τι παραμύθι τρώνε οι καημένοι βρε;;;;;; Είναι απόλαυση να τους έχεις γείτονες. Πόσο μάλλον εγώ που μεγάλωσα στο "κιτρινόμαυρο:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: χαριλαου.... Έχω ακούσει πολλά όμορφα πράγματα από αυτούς. Αρχίζω να φοβάμαι για Μούσλι  :-

Σου το έχω ξαναπει, με αυτά συντηρούνται...

Το κυνήγι του ΠΑΟΚ είναι το βασικό συστατικό της προπαγάνδας τους...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Για αυτό τους πάω ρε συ. Είναι δυνατόν να τους κρατήσεις κακία;;; Αφού δε νογάνε τα παιδιά. Τόσα μπορούν τόσα λένε.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
τουμπα κιτρινη τι ωραια εικονα
στο μουνι σου εβαλες ολο τον πυλωνα
φυγετε
να πατε αλλου

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
να συγχωνευτει το παρον thread με αυτο του ΠΑΟΚ
ετσι και αλλιως την ιδια θεματολογια εχει

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
δεν νιωθετε ρε παοκια μια ρηγη συγκινησης οταν το ακουτε αυτο
ακουμπαει τον πατριωτισμο σας :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
μην σταματας διλεφαλε......
ζεμπεκιες με τον μηχοπουλο τον γλαροπουλο
που ειναι σωστο κοτοπουλο..... :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Αν δεν ησουν χαζος, θα καταλαβαινες τι ειπε ο μανατζερ Κοντης.... "αν τον θελαμε, θα τον ειχαμε παρει" και οχι 3 μηνες πρωτοσελιδα και μολις μας τελειωσε ο βιτολος, πρωτοσελιδα  "2345027434671348761467 τα διαρκειας σε μιση ωρα"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
και το καλυτερο...
μια ζωη τροχαδην
δειχτε μας ενα εστω βιντεο που μας τρεχετε
ρε τις αδελφες
ρε τις αδελφες

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αν δεν ησουν χαζος, θα καταλαβαινες τι ειπε ο μανατζερ Κοντης.... "αν τον θελαμε, θα τον ειχαμε παρει" και οχι 3 μηνες πρωτοσελιδα και μολις μας τελειωσε ο βιτολος, πρωτοσελιδα  "2345027434671348761467 τα διαρκειας σε μιση ωρα"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πως θα τον παίρνατε βρε κουτέ;;;;;

Τέλος για τα διαρκείας μέχρι πριν 2-3 βδομάδες μας περνούσατε. Ξαφνικά σταματήσατε. Τότε σταματήσατε να το λέτε και στις φυλλάδες. Εμείς ήδη είμαστε πάνω απο 17000. Εσείς αμφιβάλλω αν πουλήσατε παραπάνω από 5.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εμαθα οτι ο Αρης δεν εχει κανει ποτε sold out
αληθευει;Χωρις ιχνος ειρωνιας

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
καλα εμενα δεν με βρηκες πουθενα; :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
αυτο με το sold out ειναι μυθος η οχι;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εδω ειναι ο βλαχοντατς,ο κοκπιτ,ο θεςπαντερ και οι φιλοι τους
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δειτε το παρακαλω

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6

Ο ΜΟΝΟΣ υπέυθυνος που έχει καθυστερήσει την μεταγραφή του Βιτόλο στον παοκ είναι ο Κοντης.
Ο Κόντης επίσης έχει χαλάσει μεταγραφή 1 ακόμη παίχτη της Σαντατέρ που ενδιέφερε τον παοκ.

ΑΝ θέλαμε τον Βιερίνια δεν ξέρω ΑΝ θα τον παίρναμε (βασικά χεστήκαμε), αλλά τα κονέ που έχει ο Κόντης σε Ισπανία και Λατινική Αμερική είναι απίστευτα, ούτε μπορούνε να τα φανταστούνε κάποιοι εδώ μέσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom