Είναι απόλαυση να τους έχεις γείτονες. Πόσο μάλλον εγώ που μεγάλωσα στο "κιτρινόμαυρο"![]()
![]()
![]()
χαριλαου....
Eμ έτσι εξηγούνται τα Posts σου...
τι έχεις τραβήξει ρε καημένε....
Είναι απόλαυση να τους έχεις γείτονες. Πόσο μάλλον εγώ που μεγάλωσα στο "κιτρινόμαυρο"![]()
![]()
![]()
χαριλαου....
Τον σμολαρεκ πως και δεν τον καταφερε τελικα;;;; Ποιος είναι ο άλλος παίκτης που θέλαμε αλλά ο κοντης μας το χαλασε;;;Ο ΜΟΝΟΣ υπέυθυνος που έχει καθυστερήσει την μεταγραφή του Βιτόλο στον παοκ είναι ο Κοντης.
Ο Κόντης επίσης έχει χαλάσει μεταγραφή 1 ακόμη παίχτη της Σαντατέρ που ενδιέφερε τον παοκ.
ΑΝ θέλαμε τον Βιερίνια δεν ξέρω ΑΝ θα τον παίρναμε (βασικά χεστήκαμε), αλλά τα κονέ που έχει ο Κόντης σε Ισπανία και Λατινική Αμερική είναι απίστευτα, ούτε μπορούνε να τα φανταστούνε κάποιοι εδώ μέσα.
Στις τάξεις γυμνάσιο και λύκειο υπήρχε παντα ισορροπία. Μάλιστα στο γυμνάσιο ήμαστε λίγο περισσότεροι. Αυτό που δε θα ξεχάσω ποτέ ήταν η εβδομάδα που εμείς αποκλείσαμε την μετεπειτα νταμπλουχο Αγγλίας Άρσεναλ και εσείς χάνατε στο κλεάνθης βικ..... sorry ακόμα χαριλάου το λέγατε 0-2 από τα Τρίκαλα στα πλαίσια της Β' Εθνικής κατηγορίας Ελλάδας. Όπως κατάλαβες τράβηξα πολλάEμ έτσι εξηγούνται τα Posts σου...
τι έχεις τραβήξει ρε καημένε....
σε ποιο πηγαινες;Στις τάξεις γυμνάσιο και λύκειο υπήρχε παντα ισορροπία. Μάλιστα στο γυμνάσιο ήμαστε λίγο περισσότεροι. Αυτό που δε θα ξεχάσω ποτέ ήταν η εβδομάδα που εμείς αποκλείσαμε την μετεπειτα νταμπλουχο Αγγλίας Άρσεναλ και εσείς χάνατε στο κλεάνθης βικ..... sorry ακόμα χαριλάου το λέγατε 0-2 από τα Τρίκαλα στα πλαίσια της Β' Εθνικής κατηγορίας Ελλάδας. Όπως κατάλαβες τράβηξα πολλά![]()
![]()
![]()
συγνωμη αλλα τα πιστευεις αυτα που γραφεις;Ο ΜΟΝΟΣ υπέυθυνος που έχει καθυστερήσει την μεταγραφή του Βιτόλο στον παοκ είναι ο Κοντης.
Ο Κόντης επίσης έχει χαλάσει μεταγραφή 1 ακόμη παίχτη της Σαντατέρ που ενδιέφερε τον παοκ.
ΑΝ θέλαμε τον Βιερίνια δεν ξέρω ΑΝ θα τον παίρναμε (βασικά χεστήκαμε), αλλά τα κονέ που έχει ο Κόντης σε Ισπανία και Λατινική Αμερική είναι απίστευτα, ούτε μπορούνε να τα φανταστούνε κάποιοι εδώ μέσα.
Στις τάξεις γυμνάσιο και λύκειο υπήρχε παντα ισορροπία. Μάλιστα στο γυμνάσιο ήμαστε λίγο περισσότεροι. Αυτό που δε θα ξεχάσω ποτέ ήταν η εβδομάδα που εμείς αποκλείσαμε την μετεπειτα νταμπλουχο Αγγλίας Άρσεναλ και εσείς χάνατε στο κλεάνθης βικ..... sorry ακόμα χαριλάου το λέγατε 0-2 από τα Τρίκαλα στα πλαίσια της Β' Εθνικής κατηγορίας Ελλάδας. Όπως κατάλαβες τράβηξα πολλά![]()
![]()
![]()
σε ποιο πηγαινες;
διπλα απο την θυρα 1;
ρε εχει γουστο
δημοτικο εκει πηγαινες;Αυτό δημοτικό ήταν μόνο.
συγνωμη αλλα τα πιστευεις αυτα που γραφεις;
περσι τα κονε του Κοντη εξαντληθηκαν στο Μπατιον και στον Βλονταρτσικ;
Τρέλανέ μας κιάλλο...εμείς αλλού μεγαλώσαμε και δεν ξέρουμε τί γίνεται...
Αφού είστε ισορροπία, ανοίξτε και σύνδεσμο να πουλάτε τρέλλα...
τωρα που το αναφερατεΤρέλανέ μας κιάλλο...εμείς αλλού μεγαλώσαμε και δεν ξέρουμε τί γίνεται...
Αφού είστε ισορροπία, ανοίξτε και σύνδεσμο να πουλάτε τρέλλα...
και η ΛΑΣΚ με τα κονε της και τις διασυνδεσεις της στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο εκλεισε Μποκα για φιλικοπερσυ Σκόρδας.
κατάλαβες φαντάζομαι...
μην με βάζεις τώρα να γράφω για τα κοννέ του Κόντη, έλεος δηλαδή, μέχρι και boca σου φέρνει
δημοτικο εκει πηγαινες;
και πως εγινες μποκ;
δηλαδη στην τουμπα πας με κασκολακι μες το σωβρακο και βουρΌχι βρε δεν πήγα εκεί δημοτικό. Απλά νομίζω ότι δεν είχε γυμνάσιο ή λυκειο εκεί.
Όντως η αλήθεια είναι ότι σου είπα ένα μικρό ψεματάκι ή μάλλον καλύτερα δεν σου τα είπα όλα. Οι περισσότεροι συμμαθητές μου όπως και εγώ έμεναν έξω από το οικοδομικό τετράγωνο Παπαναστασίου - Γιάννη Αγγέλου - Σεφέρη - Πλαστήρα. Εξού και η ισορροπία.
Όχι βρε δεν πήγα εκεί δημοτικό. Απλά νομίζω ότι δεν είχε γυμνάσιο ή λυκειο εκεί.
το 97 ηταν 13Ρε συ κοκ, ποσο χρονων εισαι, αν επιτρεπεται?
Καλά ο κοντης έχει τόσα κονέ στην ισπανία και δεν μπορεί να επιβληθεί σε έναν απλό σκόρδα;;;;περσυ Σκόρδας.
κατάλαβες φαντάζομαι...
μην με βάζεις τώρα να γράφω για τα κοννέ του Κόντη, έλεος δηλαδή, μέχρι και boca σου φέρνει
Δε θα ξεχάσω ποτε μια φορά που περπατούσα την Παπαναστασιου πιτσιρικάς. Από τη σολ μου ήρθαν 5 καθυστερημένοι μαντράχαλοι τουλάχιστον 5-6 χρόνια μεγαλύτεροι από εμένα να με ρωτήσουν τι ομάδα είμαι. Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι κάποιος για να το κάνει αυτό. Πάντως και μόνο που μπαίνετε στον κόπο να βρείτε επιχειρήματα για να αποδείξετε ότι είστε περισσότεροι στην έδρα σας αποδεικνύει και πόσο μικρός λαός είστε. Πάνε οι εποχές που δηλώναν κάποιοι βάζελοι στη μπάλα και σκουλήκια στο μπασκετ. Και στο μπασκετ βάζελοι έγιναν. Τους χάσατε....λες πολλά ψεμματάκια...αλλά πες μας και μια αλήθεια...πόσα χρόνια που πας και γυρίζεις γήπεδο έχεις το κασκόλ κρυμμένο...και πες μας και μια άλλη...τα άλλα τα ανύπαρκτα τα παοκια από Χαριλάου που σηκώσαν και πανί Παοκ Χαριλάου τί έπαθαν? και γιατί το πανί τους είναι πια μόνιμα στην τούμπα και δεν γυρίζει ποτέ σπίτι...?