Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Τι να κανω ρε Agnius? Αφου ερχονται καθε μερα εδω μεσα και δεν μιλανε για παοκ ενα πραγμα μονο μπορει να σημαινει. Ασε που τους καταλαβαινω... Ο εγωισμος δεν σου επιτρεπει αποτομα να κανεις την αλλαγη. Πρεπει να τους δεχτουμε με αγαπη. Θα νιωσουν κι αυτοι ομορφα, που επιτελους θα εχουν μια οντοτητα. Αλλα προς θεου, ποτε μα ποτε μην αναφερεις τον προτυτερο βιο τους. Σαν να λες σε ενα junkie που αποτοξινωθηκε οτι ειναι ακομα πρεζακι. Με σεβασμο τους νεοφερμενους του συλλογου της καρδιας μας. και τωρα πλεον και της δικης τους καρδιας!!!!

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε καλως τους ανυπαρτκους στο theadακι μας.
Παλι λοιπον θα βρητε ζωη και υποσταση μεσα απο τον Αρη.
Ως μεγαλοψυχος λοιπον ο λαος του ΑΡΗ και με διαθεση να προσφερει στην κοινωνια, καλοσοριζει στο thread τους αστεγους χωρις προσωπικοτητα, χωρις ιδεα και  χωρις οραμα στις ταξεις του και στην μεγαλοπρεπη αγκαλια του. Δεν κανει τιποτα. Γινεται με μεγαλη μας χαρα!
Πειτε μονο τρεις φορες απεταξαμην φτυστε το δικεφαλο κοτοπουλο, και ελατε να παρετε εισητηρια με boca.
Ανοιξαμε και σας περιμενουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Πελατες σημερα, ΑΡΕΙΑΝΟΙ αυριο!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πειραζει μηπως που μια μερα μετα εχω αγωνα για Ευρωπαικη διοργανωση????Μπορεις να πας να δεις το φιλικο σου  :2funny: :2funny: :2funny:
και την αλλη μερα ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΣ να καλεσεις την πιο κοντινη πιτσαρια,να επισκεφτεις το ποντυνοτερο περιπτερο για μπυρα και να απολαυσεις ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΛΑΟ!!!!
sold out στα διαρκειας....ξυπνα φυτοοοοοοοοοοοοοοο

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
κατσε να περασεις παρακατω, γιατι σε βλεπω να τρως τα νυχια σου βλεποντας ΑΕΚ και Λαρισα φετος...
Με τοσο ψηλα τον αμανε, η προσγειωση θα ειναι ανωμαλη. Πολυ ανωμαλη!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
παιδια δες τι βρηκα
τον θεςπαντερ
τον κοκπιτ
και τα φιλαρακια τους να ερχονται με το αμαξι στο τζαμι
δειτε το τα σπαει :2funny: :2funny: :2funny:

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
con πηρες και συ τα δευτερολεπτα αξιας που σε αναλογουν, μπαινοντας στο thread του ΑΡΗ.
Αντε παλι πισω στο τσαντιρι σου. Εκτος αν τελικα εισαι και συ κρυφοαρειανος.
Μηνε φιλαρακι. ολοι κανουν μια αλλαγη στη ζωη τους. Η αγκαλια του ΑΡΗ μας χωραει ολους!

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Αμ το επιπεδο του "μεγαλειωδους" λαου πως σου φαινεται?
Αυτο ειναι που λενε, οσο περναει ο καιρος γινομαστε και καλυτεροι και μαθαινουμε απο τα λαθη μας...
sold out στα δειαρκειας...
Αν ειναι να επιστραφουν αυτα τα λεφτα που βγαζετε ρε παιδια, απο τα δειαρκειας στην αθλητικη δικαιοσυνη, δεν θα τα ηθελα σαν φιλαθλος. Καλυτερα με αδειες κερκιδες παρα με τιμωρημενο γηπεδο, ειτε οικονομικα ειτε σφραγισμενο για καποιες αγωνιστικες.
Αλλα αυτα ειναι ψηλα γραμματα γιατι στην Τουμπα συμβαινει κατι ανεξηγητο με τον λαο του παοκ. ειναι κατι μαγικο. :jerking:δεν μπορεις να μην υποκλιθεις στο μεγαλειο αυτου του λαου :jerking:, σωστα? χεσε και τα λεφτα και τις τιμωριες. ολα υποκεινουμενα ειναι ετσι κι αλλιως για να μην δει ο παοκτσης πρωταθλημα και σεντονι :jerking:. σωστα?
Μπαουγκ ρε ακομα και στην κηδεια μου θελω στεφανι με τον δικεφαλο!!!
Α ρε παπας!!! :2funny: Α ρε χοτρο!!! :2funny: Ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :tickedoff:
ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τελικα υπαρχει καποιος να μου πει γιατι μετα την πρωτη εβδομαδα δεν ανακοινωνει καποιος τα διαρκειας της παε ρουλης???Τελικα ποσα ειναι ρε παιδια???
Ρε την πλειοψηφια της πολης.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Τελικα υπαρχει καποιος να μου πει γιατι μετα την πρωτη εβδομαδα δεν ανακοινωνει καποιος τα διαρκειας της παε ρουλης???Τελικα ποσα ειναι ρε παιδια???
Ρε την πλειοψηφια της πολης.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
10.000 ειναι καρντασι

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
αλαχαμπλαλεκουμαλακιαμολιμπλιχα λελιασνταμ λοσαλλαλαμαχ ουμπλιμ μλαλουχ Ζαγορακης
  Λελαχαλιλ... Καταλαβες τωρα ρε μαλακα?
συνέχισε να επιβεβαιώνεις τα γραφόμενά μας...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ αν ειναι ευκολο,που να ανακοινωνεται επισημα ο αριθμος αυτος?
Δεν το αμφισβητω,απλα δεν υπαρχει πουθενα απο οσο ξερω
Αφου σε χαλαει η απαντηση,μη ρωτας...σιγα μη σου στειλουμε και αποδειξεις

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ αν ειναι ευκολο,που να ανακοινωνεται επισημα ο αριθμος αυτος?
Δεν το αμφισβητω,απλα δεν υπαρχει πουθενα απο οσο ξερω
δουλεω στν παε
δυστηχως δεν εχω καποιο λινκ
σε λιγες μερες θα βγει επισημη ανακοινωση οταν καταμετρηθουν και συνδεσμικα
δεν λεω ψεματα να μην σωσω
να πηδηξω ποτε

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ρε τον μεγιστο λαο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η κουβεντα που τους πληγωνει παντα ληγει ετσι αδοξα!!!!
Ακου 10000... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376

δουλεω στν παε
να πηδηξω ποτε

ρε αγκνιους τζανετάκο του θρεντ, καταλαβαίνεις οτι ξεφτιλίζεσαι διαρκώς;

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
δουλεω στν παε
να πηδηξω ποτε
Σε σενα θα απαντησω διαφορετικα γιατι εισαι λιγοτερο προκλητικος απο τον αλλον και η απαντηση σου,αν και δν με καλυπτει ειναι πιο σοβαρη!!!Οκ περιμενουμε επισημη τοποθετηση

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ρε τον μεγιστο λαο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η κουβεντα που τους πληγωνει παντα ληγει ετσι αδοξα!!!!
Ακου 10000... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ειπαμε,στα τσαντηρια γεννοβολατε αβερτα...τι να κανουμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom