AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Καλημερα ομοιδεατη,δυναμικο το μπασιμο σου,τα'πες ολα...Γεια σου agnius τσιφτη με τον μεγαλο david στο avatar!
την καλημερα μου!
Καλημερα ομοιδεατη,δυναμικο το μπασιμο σου,τα'πες ολα...Γεια σου agnius τσιφτη με τον μεγαλο david στο avatar!
την καλημερα μου!
ρε καλως τους ανυπαρτκους στο theadακι μας.
Παλι λοιπον θα βρητε ζωη και υποσταση μεσα απο τον Αρη.
Ως μεγαλοψυχος λοιπον ο λαος του ΑΡΗ και με διαθεση να προσφερει στην κοινωνια, καλοσοριζει στο thread τους αστεγους χωρις προσωπικοτητα, χωρις ιδεα και χωρις οραμα στις ταξεις του και στην μεγαλοπρεπη αγκαλια του. Δεν κανει τιποτα. Γινεται με μεγαλη μας χαρα!
Πειτε μονο τρεις φορες απεταξαμην φτυστε το δικεφαλο κοτοπουλο, και ελατε να παρετε εισητηρια με boca.
Ανοιξαμε και σας περιμενουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Πελατες σημερα, ΑΡΕΙΑΝΟΙ αυριο!!!!
10.000 ειναι καρντασιΤελικα υπαρχει καποιος να μου πει γιατι μετα την πρωτη εβδομαδα δεν ανακοινωνει καποιος τα διαρκειας της παε ρουλης???Τελικα ποσα ειναι ρε παιδια???
Ρε την πλειοψηφια της πολης....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ αν ειναι ευκολο,που να ανακοινωνεται επισημα ο αριθμος αυτος?10.000 ειναι καρντασι
συνέχισε να επιβεβαιώνεις τα γραφόμενά μας...αλαχαμπλαλεκουμαλακιαμολιμπλιχα λελιασνταμ λοσαλλαλαμαχ ουμπλιμ μλαλουχ Ζαγορακης
Λελαχαλιλ... Καταλαβες τωρα ρε μαλακα?
από που το ξέρεις;10.000 ειναι καρντασι
Αφου σε χαλαει η απαντηση,μη ρωτας...σιγα μη σου στειλουμε και αποδειξειςΜπορεις να μου δωσεις ενα λινκ αν ειναι ευκολο,που να ανακοινωνεται επισημα ο αριθμος αυτος?
Δεν το αμφισβητω,απλα δεν υπαρχει πουθενα απο οσο ξερω
δουλεω στν παεΜπορεις να μου δωσεις ενα λινκ αν ειναι ευκολο,που να ανακοινωνεται επισημα ο αριθμος αυτος?
Δεν το αμφισβητω,απλα δεν υπαρχει πουθενα απο οσο ξερω
χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΑφου σε χαλαει η απαντηση,μη ρωτας...σιγα μη σου στειλουμε και αποδειξεις
Αφου σε χαλαει η απαντηση,μη ρωτας...σιγα μη σου στειλουμε και αποδειξεις
δουλεω στν παε
δυστηχως δεν εχω καποιο λινκ
σε λιγες μερες θα βγει επισημη ανακοινωση οταν καταμετρηθουν και συνδεσμικα
δεν λεω ψεματα να μην σωσω
να πηδηξω ποτε
Σε σενα θα απαντησω διαφορετικα γιατι εισαι λιγοτερο προκλητικος απο τον αλλον και η απαντηση σου,αν και δν με καλυπτει ειναι πιο σοβαρη!!!Οκ περιμενουμε επισημη τοποθετησηδουλεω στν παε
δυστηχως δεν εχω καποιο λινκ
σε λιγες μερες θα βγει επισημη ανακοινωση οταν καταμετρηθουν και συνδεσμικα
δεν λεω ψεματα να μην σωσω
να πηδηξω ποτε
Μιλησε και ο Τακης Μηλιαδης του θρεντ,ο αντι-Ρεγκειρο...ρε αγκνιους τζανετάκο του θρεντ, καταλαβαίνεις οτι ξεφτιλίζεσαι διαρκώς;
Ειπαμε,στα τσαντηρια γεννοβολατε αβερτα...τι να κανουμε?χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ρε τον μεγιστο λαο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η κουβεντα που τους πληγωνει παντα ληγει ετσι αδοξα!!!!
Ακου 10000...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()