thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Δε ξερω να σου πω...καντε μια συσκεψη με τον κονσεισαο και αποφασιστε,μολις τελειωσετε πειτε το και σε μας...
Η δική σου άποψη με ενδιαφέρει
Δε ξερω να σου πω...καντε μια συσκεψη με τον κονσεισαο και αποφασιστε,μολις τελειωσετε πειτε το και σε μας...
τα εφτυσα μωρο μου τα εφτυσαφτυσταμπουτιασουρεγκιόζη
εδω που μενω ειναι γυφτοφωλια,οπως ειναι φυσικο,απο Χαριλαου και περα υπερτερουμε,τα δυτικα ειναι δικα σας...το κεντρο μοιρασμενο.Η δική σου άποψη με ενδιαφέρει
τι ειναι τα ανατολικα?οκ μεγαλε.γεννηθηκα κ μεγαλωσα στην παπαναστασιου απεναντυ απο το γηπεδο του αρη.ολο μου το σχολειο,δεν λεω ποιο ηταν ασπρομαυρο,στη χαριλαου,τωρα μενω ακομα πιο ανατολικα κ εχει περισσοτερους συνδεσμους κ Παοκτσηδες απ οτι ο αρειανους.τωρα πως το ειπες αυτο,ενας θεος ξερειεδω που μενω ειναι γυφτοφωλια,οπως ειναι φυσικο,απο Χαριλαου και περα υπερτερουμε,τα δυτικα ειναι δικα σας...το κεντρο μοιρασμενο.
Βαλε τα ασπρομαυρα και βγες μια βολτα Παπαναστασιου τοτε...τι ειναι τα ανατολικα?οκ μεγαλε.γεννηθηκα κ μεγαλωσα στην παπαναστασιου απεναντυ απο το γηπεδο του αρη.ολο μου το σχολειο,δεν λεω ποιο ηταν ασπρομαυρο,στη χαριλαου,τωρα μενω ακομα πιο ανατολικα κ εχει περισσοτερους συνδεσμους κ Παοκτσηδες απ οτι ο αρειανους.τωρα πως το ειπες αυτο,ενας θεος ξερει
νομιζεις πως δεν το ειχα κανει?στου δικου σας το παλιο καφε πιναμε μπυρες πριν απο 6 χρονια κ δεν ημουν πιτσιρικοςΒαλε τα ασπρομαυρα και βγες μια βολτα Παπαναστασιου τοτε...
Εξαρται τι συνοδεια ειχες,κι εγω με φανελλα του Αρη πγαινα στο δευτερο(Τουμπα) αλλα δεν μου την επεφτε κανεις,ολοι ηταν φιλαρακια μου,χαχα.Για αυτο μη κρινεις απο προσωπικη εμπειρια,γενικευσε το.νομιζεις πως δεν το ειχα κανει?στου δικου σας το παλιο καφε πιναμε μπυρες πριν απο 6 χρονια κ δεν ημουν πιτσιρικος
γενικά είπαμε, είστε περισσότεροιΕξαρται τι συνοδεια ειχες,κι εγω με φανελλα του Αρη πγαινα στο δευτερο(Τουμπα) αλλα δεν μου την επεφτε κανεις,ολοι ηταν φιλαρακια μου,χαχα.Για αυτο μη κρινεις απο προσωπικη εμπειρια,γενικευσε το.
ρωτησες εμενα οχι καποιον αλλο οποτε κ σου απαντησα.δεν εχω παει ρε γαμωτο στην μπυραρια σας με φανελα του Παοκ κριμα.......Εξαρται τι συνοδεια ειχες,κι εγω με φανελλα του Αρη πγαινα στο δευτερο(Τουμπα) αλλα δεν μου την επεφτε κανεις,ολοι ηταν φιλαρακια μου,χαχα.Για αυτο μη κρινεις απο προσωπικη εμπειρια,γενικευσε το.
εχω κραταιο συνδεσμο σε θερμη,καλαμαρια,περεαεπισης,συνδεσμους ανατολικα που εχεις?μιλαω απο θερμη κ μετα,μη μου πεις πυλαια κ χαριλαου.
οχι,μην παθει τιποτα,ειναι που εναι λιγοι,αν τους χασουμε κ αυτους τι θα κανουμε?με ποιον θα γελαμε?ρε ντέκερ, μην τον ζορίζεις τόσο
λάου λάου να το πηγαίνεις
θα μας πάθει και τίποτα
Αν ποτε το προσπαθησεις,ενημερωσε με να'χω καμερα...ρωτησες εμενα οχι καποιον αλλο οποτε κ σου απαντησα.δεν εχω παει ρε γαμωτο στην μπυραρια σας με φανελα του Παοκ κριμα.......
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελειωσε η συσκεψη?Ειναι τελικο το αποτελεσμα?Καταγραφηκες...γενικά είπαμε, είστε περισσότεροι
ουαου.κλαιω τωρα.κ εγω εκει που ειπες,οπως επισης στην ασπρομαυρη μηχανιωνα κ στην επανομη.οποτε,που ειστε περισσοτεροι?πηγαινε να δεις αν εχεις δυτικα συνδεσμους οπως εχει ο Παοκ ανατολικα.μην τρελαθουμε τωρα τελειως.κ ας μην πιασουμε το θεμα λεωφορειων γιατι κατι μαγαζια ακομα καρβουνο ειναι.....εχω κραταιο συνδεσμο σε θερμη,καλαμαρια,περεα
ειδικα καλαμαρια αστο,
απο παοκτσηδικο συνδεσμο στην καλαμαρια σας πηραμε τα μεγαλα κερκιδοπανα
και σε εκεινη την περιοχη καηκε το πουλμαν της παε παοκ
οχι,μην παθει τιποτα,ειναι που εναι λιγοι,αν τους χασουμε κ αυτους τι θα κανουμε?με ποιον θα γελαμε?
δε ειχα σκοπο,δεν θελω να σας βαλω σε δυσκολη θεση να κανετε τους ρουφιανους,κυριε αστυνομε,ενας κακος Παοκτσης ερχεται κ κανει φασαριες.......Αν ποτε το προσπαθησεις,ενημερωσε με να'χω καμερα...