Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
κονσεισαο
εισαι στην θυρα4 στην παλαιων πατρων
στο κεντρο;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εδω που μενω ειναι γυφτοφωλια,οπως ειναι φυσικο,απο Χαριλαου και περα υπερτερουμε,τα δυτικα ειναι δικα σας...το κεντρο μοιρασμενο.
τι ειναι τα ανατολικα?οκ μεγαλε.γεννηθηκα κ μεγαλωσα στην παπαναστασιου απεναντυ απο το γηπεδο του αρη.ολο μου το σχολειο,δεν λεω ποιο ηταν ασπρομαυρο,στη χαριλαου,τωρα μενω ακομα πιο ανατολικα κ εχει περισσοτερους συνδεσμους κ Παοκτσηδες απ οτι ο αρειανους.τωρα πως το ειπες αυτο,ενας θεος ξερει

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
τι ειναι τα ανατολικα?οκ μεγαλε.γεννηθηκα κ μεγαλωσα στην παπαναστασιου απεναντυ απο το γηπεδο του αρη.ολο μου το σχολειο,δεν λεω ποιο ηταν ασπρομαυρο,στη χαριλαου,τωρα μενω ακομα πιο ανατολικα κ εχει περισσοτερους συνδεσμους κ Παοκτσηδες απ οτι ο αρειανους.τωρα πως το ειπες αυτο,ενας θεος ξερει
Βαλε τα ασπρομαυρα και βγες μια βολτα Παπαναστασιου τοτε...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Βαλε τα ασπρομαυρα και βγες μια βολτα Παπαναστασιου τοτε...
νομιζεις πως δεν το ειχα κανει?στου δικου σας το παλιο καφε πιναμε μπυρες πριν απο 6 χρονια κ δεν ημουν πιτσιρικος

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αλλα κ που στο λεω μπορει να λες οτι λεω παπαδες,δεν μπορω να στο αποδειξω οποτε μην το συνεχιζεις.κ να φανταστεις το σχολειο μου ηταν δυο στενα πανω απο το χαριλαου

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επισης,συνδεσμους ανατολικα που εχεις?μιλαω απο θερμη κ μετα,μη μου πεις πυλαια κ χαριλαου.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
νομιζεις πως δεν το ειχα κανει?στου δικου σας το παλιο καφε πιναμε μπυρες πριν απο 6 χρονια κ δεν ημουν πιτσιρικος
Εξαρται τι συνοδεια ειχες,κι εγω με φανελλα του Αρη πγαινα στο δευτερο(Τουμπα) αλλα δεν μου την επεφτε κανεις,ολοι ηταν φιλαρακια μου,χαχα.Για αυτο μη κρινεις απο προσωπικη εμπειρια,γενικευσε το.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ρε ντέκερ, μην τον ζορίζεις τόσο
λάου λάου να το πηγαίνεις

θα μας πάθει και τίποτα

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Εξαρται τι συνοδεια ειχες,κι εγω με φανελλα του Αρη πγαινα στο δευτερο(Τουμπα) αλλα δεν μου την επεφτε κανεις,ολοι ηταν φιλαρακια μου,χαχα.Για αυτο μη κρινεις απο προσωπικη εμπειρια,γενικευσε το.
γενικά είπαμε, είστε περισσότεροι

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρωτησες εμενα οχι καποιον αλλο οποτε κ σου απαντησα.δεν εχω παει ρε γαμωτο στην μπυραρια σας με φανελα του Παοκ κριμα.......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
επισης,συνδεσμους ανατολικα που εχεις?μιλαω απο θερμη κ μετα,μη μου πεις πυλαια κ χαριλαου.
εχω κραταιο συνδεσμο σε θερμη,καλαμαρια,περεα
ειδικα καλαμαρια αστο,
απο παοκτσηδικο συνδεσμο στην καλαμαρια  σας πηραμε τα μεγαλα κερκιδοπανα
και σε εκεινη την περιοχη καηκε το πουλμαν της παε παοκ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε ντέκερ, μην τον ζορίζεις τόσο
λάου λάου να το πηγαίνεις

θα μας πάθει και τίποτα
οχι,μην παθει τιποτα,ειναι που εναι λιγοι,αν τους χασουμε κ αυτους τι θα κανουμε?με ποιον θα γελαμε?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ρωτησες εμενα οχι καποιον αλλο οποτε κ σου απαντησα.δεν εχω παει ρε γαμωτο στην μπυραρια σας με φανελα του Παοκ κριμα.......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν ποτε το προσπαθησεις,ενημερωσε με να'χω καμερα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εχω κραταιο συνδεσμο σε θερμη,καλαμαρια,περεα
ειδικα καλαμαρια αστο,
απο παοκτσηδικο συνδεσμο στην καλαμαρια  σας πηραμε τα μεγαλα κερκιδοπανα
και σε εκεινη την περιοχη καηκε το πουλμαν της παε παοκ
ουαου.κλαιω τωρα.κ εγω εκει που ειπες,οπως επισης στην ασπρομαυρη μηχανιωνα κ στην επανομη.οποτε,που ειστε περισσοτεροι?πηγαινε να δεις αν εχεις δυτικα συνδεσμους οπως εχει ο Παοκ ανατολικα.μην τρελαθουμε τωρα τελειως.κ ας μην πιασουμε το θεμα λεωφορειων γιατι κατι μαγαζια ακομα καρβουνο ειναι.....

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
οχι,μην παθει τιποτα,ειναι που εναι λιγοι,αν τους χασουμε κ αυτους τι θα κανουμε?με ποιον θα γελαμε?

δεν τον βλέπεις που όποτε στριμώχνεται το γυρίζει στην τρελίτσα;

Γι αυτό σου λέω, χαλαρά...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αν ποτε το προσπαθησεις,ενημερωσε με να'χω καμερα...
δε ειχα σκοπο,δεν θελω να σας βαλω σε δυσκολη θεση να κανετε τους ρουφιανους,κυριε αστυνομε,ενας κακος Παοκτσης ερχεται κ κανει φασαριες.......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom