thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
κ ας μην πιασουμε το θεμα λεωφορειων γιατι κατι μαγαζια ακομα καρβουνο ειναι.....
Προχθές είδα κάτι μαστόρια μέσα, το φτιάχνουνε...
κ ας μην πιασουμε το θεμα λεωφορειων γιατι κατι μαγαζια ακομα καρβουνο ειναι.....
Κανεις και φασαριες?Τι λες ρε ατιμουλη...δε ειχα σκοπο,δεν θελω να σας βαλω σε δυσκολη θεση να κανετε τους ρουφιανους,κυριε αστυνομε,ενας κακος Παοκτσης ερχεται κ κανει φασαριες.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν επικροτω τετοιες καταστασεις αν κ ειμαι μια ζωη μεσα στα γηπεδα κ εχουν δει πολλα τα ματια μου.σε καμια περιπτωση δεν το βαζω σαν μαγκια αλλα δεν ειπα πρωτος για τα καρβουνα του καθενος.μακαρι να υπηρχε η καζουρα η καλη κ να μην φταναμε σε σημειο να παιζουμε μπατσες για το ποιος την εχει μεγαλυτερη.......την ομαδα ρε ψαρακεςΠροχθές είδα κάτι μαστόρια μέσα, το φτιάχνουνε...
οχι ρε συ,απλα εσας κοροιδευω που εχετε καλες σχεσεις με τους μπατσους.ειπαμε ειμαι κακοπιο στοιχειο αλλα δεν κανω τετοιαΚανεις και φασαριες?Τι λες ρε ατιμουλη...
ναι ρε συ, ούτε εγώ τα επικροτώδεν επικροτω τετοιες καταστασεις αν κ ειμαι μια ζωη μεσα στα γηπεδα κ εχουν δει πολλα τα ματια μου.σε καμια περιπτωση δεν το βαζω σαν μαγκια αλλα δεν ειπα πρωτος για τα καρβουνα του καθενος.μακαρι να υπηρχε η καζουρα η καλη κ να μην φταναμε σε σημειο να παιζουμε μπατσες για το ποιος την εχει μεγαλυτερη.......την ομαδα ρε ψαρακες
εγω φιλαρακο μενω κεντρο,επισης εχουμε και 2 σπιτια στους αμπελοκηπους,ποτε δεν συναντησα προβλημα στην εκει περιοχη,αμπελοκηπους- ευοσμο,εχω πολυ κοσμο,(κιτρινομαυροι)υπερτερεις κατα κρατος σε σταυρουπολη,νεαπολη,κορδελιοουαου.κλαιω τωρα.κ εγω εκει που ειπες,οπως επισης στην ασπρομαυρη μηχανιωνα κ στην επανομη.οποτε,που ειστε περισσοτεροι?πηγαινε να δεις αν εχεις δυτικα συνδεσμους οπως εχει ο Παοκ ανατολικα.μην τρελαθουμε τωρα τελειως.κ ας μην πιασουμε το θεμα λεωφορειων γιατι κατι μαγαζια ακομα καρβουνο ειναι.....
αντε καλα,λες κ δεν θα στο εκαιγαν κ αν ηταν.....αν το ειχαν παρει αποφαση θα το εκαναν οπως κ να ειχε.δεν στεκουν μερικοιεγω φιλαρακο μενω κεντρο,επισης εχουμε και 2 σπιτια στους αμπελοκηπους,ποτε δεν συναντησα προβλημα στην εκει περιοχη,αμπελοκηπους- ευοσμο,εχω πολυ κοσμο,(κιτρινομαυροι)υπερτερεις κατα κρατος σε σταυρουπολη,νεαπολη,κορδελιο
φυσικα ρε φιλε αν τα βαζεις με κοπελιτσες και παπουδελια λιγικο ειναι να τα καψεις
μια ζωη πουστιες,οταν εφυγαν οι οργανωμενοι
μονο και μονο τοτε πηγατε
αντε καλα,λες κ δεν θα στο εκαιγαν κ αν ηταν.....αν το ειχαν παρει αποφαση θα το εκαναν οπως κ να ειχε.δεν στεκουν μερικοι
ναι σωστα παοκτση μου απο την εξωτικη νεαπολητο κάψιμο ήταν αντίποινα σε αυτά που είχαν γίνει σε ένα σύνδεσμο 2 εβδομάδες πριν
Αυτή την εντύπωση έχω...
ναι σωστα παοκτση μου απο την εξωτικη νεαπολη
αλλα εμεις τοτε στην θερμη πηγαμε σε οπαδους
ενω οι δικοι σας σε κοπελιτσες και γερους ανημποροι να αντιδρασουν
και κανατε ζημιες σε ατομα που ουτε καν αρης ηταν
αρα τα συμπερασματα δικα σου...
δεν θα χαλασαει η σχεση κανενος φιλε μου,αλλο τι λεμε εδω κ αλλο τι λεμε αλλου......μολις πριν απο λιγο ειπα οτι ειμαι αντιθετος σε τετοια σκηνικα αν κ εχω δει πολλα.δε τα πολυγουσταρω.ουτε ακομα κ το λιγο ξυλο που ειπες γιατι δεν σταματας στο λιγο.το ενα φερνει το αλλο.αυτα απο μενα,σας αφηνω για την ωρα παω να φαω κ να την πεσωακου ντεκερ επειδη σε παω
και επειδη με εχεις βοηθησει με τις κριτικες σου σε γνωστο θρεντ
ειναι κριμα να χαλασουμε τις καρδιες μας
ειμαι χρονια στο κουρμπετι,εχω φαει και εχω δωσει αρκετο πραμα
ειμαι 24 και αυτο που εχω συμπερανει ειναι οτι δεν αξιζει
να πηγαινουε να γουσταρουμε με τις ομαδες μας
να γουσταρουμε με τους φλους μας
με τις γκομενες μας
και αν πεφτει και καμια ψηλη
αλλα μεχρι εκει
λες κ ησουν μες το μυαλο μου ρε ατιμεΣυγνώμη που παρεμβαίνω αλλά δεν μπορείς να βάλεις όρια στην καφρίλα,
Δεν μπορείς να πεις οτι "θα πέφτει και μία ψιλή αλλά μέχρι εκεί"
Η μία ψιλή γίνεται μαχαίρωμα πολύ εύκολα και το μπουκάλι νερό μολότοφ ακόμη πιο έυκολα
ρε τι κουραζωη ζημιά έγινε στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού
αφού καταλαβαίνεις ρε, τί το κουράζεις;
φυσικα και υπαρχει διαφοραΚαι επίσης, όταν αναφέρεις οτι εσείς πήγατε σε οπαδούς, τι εννοείς;
Τι είδους συνειρμούς κάνεις; τι είναι οι οπαδοί δηλαδή; στρατιώτες με όπλα ενώ οι γριούλες και τα παιδάκια είναι άμαχος πληθυσμός;
Αυθόρμητα υπονοείς οτι υπάρχει διαφορά...
φυσικά και είναι το ίδιοφυσικα και υπαρχει διαφορα
μην με τρελαινεις ρε παλικαρε αφου δεν εισαι χαζος
το ιδιο ειναι;;;;;;;; :o :o