Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο Ταράτσα τον "έφαγε" τον Λαμπρούκο!Να δούμε τώρα με ποιον θα ασχολείται!Έχετε κι άλλες τέτοιες μεγάλες μορφές ή θα μείνουμε με τις αναμνήσεις?  :grin:

Επισκέπτης
Ο Ταράτσα τον "έφαγε" τον Λαμπρούκο!Να δούμε τώρα με ποιον θα ασχολείται!Έχετε κι άλλες τέτοιες μεγάλες μορφές ή θα μείνουμε με τις αναμνήσεις?  :grin:

Πρώτα την έκανε ο Ταράτσα και μετά ο Λάμπρος!
Και τώρα θα είχε κάργα υλικό.
Έτσι μου'ρχεται να ανοίξω και δίπλα λογαριασμό για να τον πριζώσω να γίνει παιχνίδι!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πρώτα την έκανε ο Ταράτσα και μετά ο Λάμπρος!
Και τώρα θα είχε κάργα υλικό.
Έτσι μου'ρχεται να ανοίξω και δίπλα λογαριασμό για να τον πριζώσω να γίνει παιχνίδι!
Τελείωσε η αποστολή του Ταράτσα και την έκανε!Ήταν τελειωμένος ο Λαμπρούκος εδώ και μήνες!
Τώρα περιμένει τις εξελίξεις για να περιποιηθεί ανάλογα και τον επόμενο πρόεδρο!  :s&m_3:

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Θέμα χρόνου είναι!
Όσο μπλέκεται το μπουρδέλο που λέγεται σουπερ3 δεν πρόκειται να δούμε χαίρι!
Κάνοντας διαχείριση στην παε μέσω της Λέσχης το ταβάνι μας το ζήσαμε για 2 χρόνια... πως μπορεί κάποιος να έρθει να βάλει 2 φράγκα όταν ο σουπερ3 μπορεί να τον κατεβάσει μέσα σε 1 νύχτα?
Και για να μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας τα 2 χρόνια που πέρασαν ναι είχαμε και καλούτσικη ομάδα αλλά ο παοκ δεν υπήρχε, με δυνατό τον παοκ για πεμπτοέκτοι προοριζόμαστε κακά τα ψέματα!

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερίζω τους απανταχου συντοπίτες....

Χωρίς να θέλω να επεμβαίνω στα του σωματείου σας νομίζω ότι τη ζημιά σας την κάνει γνωστός σύνδεσμος. Επίσης μεγάλο κακό σας έκανε και η περσινή αλαζονεία σας. Αν και με ντουσκο προπονητή τώρα μπορεί να ήσαστε και πάνω από εμάς..

ΥΓ: Καιρό έχουμε να τα πούμε...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημερίζω τους απανταχου συντοπίτες....

Χωρίς να θέλω να επεμβαίνω στα του σωματείου σας νομίζω ότι τη ζημιά σας την κάνει γνωστός σύνδεσμος. Επίσης μεγάλο κακό σας έκανε και η περσινή αλαζονεία σας. Αν και με ντουσκο προπονητή τώρα μπορεί να ήσαστε και πάνω από εμάς..

ΥΓ: Καιρό έχουμε να τα πούμε...
Που'σαι ρε φίλε; Η αλαζονεία είναι κακός σύμβουλος. Όσον αφορά τον Ντούσκο, αυτός είχε αποφασίσει να φύγει και έψαχνε αφορμή. Τέλος πάντων όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Ελπίζω να μην ξαναζήσουμε παλαιότερες εποχές

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μαλακία κάνει ο Λάμπρος που κατεβαίνει στις εκλογές, απο την στιγμή που τα έσπασε με το μπουρδέλο(σουπερ3) δεν έχει καμία ελπίδα!

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Προκήρυξη Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης Μελών

Το Δ.Σ. της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ προκηρύσσει έκτακτη Γ.Σ. σύμφωνα με το καταστατικό, το Σάββατο 9 Μαΐου 2009 και ώρα 09:00 στα γραφεία της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ (Αλκμήνης 69). Σε περίπτωση μη απαρτίας, η επαναληπτική Γ.Σ. θα γίνει τη Δευτέρα 11 Μαΐου και ώρα 17:00 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο (Εγνατία 154). Θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι η λήψη απόφασης για τη διενέργεια αρχαιρεσιών, σε ημερομηνία και με διαδικασίες που θα αποφασίσει το σώμα, για την ανάδειξη του ψηφοδελτίου το οποίο και στη συνέχεια η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ, μέσω του Προέδρου της, θα υπερψηφίσει στην επερχόμενη Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, για την εκλογή της νέας διοίκησης της εταιρίας.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πάρε κόσμεεεε. Το αφεντικό τρελάθηκε και ξεπουλάεεεειιιιι  :s&m_3:

Επισκέπτης
«Δηλώνω επιπλέον κατηγορηματικά ότι το πρωί της 18ης Μαΐου, αν το αποτέλεσμα των εκλογών είναι αρνητικό για μένα ,σεβόμενος την συνεισφορά μου στην δημιουργία της Λέσχης Φίλων του ΑΡΗ, θα παραιτηθώ από πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ» τόνισε ο Σκόρδας

Πηγή         

Και ρωτάω εγώ τώρα.
-Υπήρχε περίπτωση να χάσει τις εκλογές και να παραμείνει πρόεδρος?
Κι αν ναι τι νόημα θα είχαν οι εκλογές? :think:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
«Δηλώνω επιπλέον κατηγορηματικά ότι το πρωί της 18ης Μαΐου, αν το αποτέλεσμα των εκλογών είναι αρνητικό για μένα ,σεβόμενος την συνεισφορά μου στην δημιουργία της Λέσχης Φίλων του ΑΡΗ, θα παραιτηθώ από πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ» τόνισε ο Σκόρδας

Πηγή           

Και ρωτάω εγώ τώρα.
-Υπήρχε περίπτωση να χάσει τις εκλογές και να παραμείνει πρόεδρος?
Κι αν ναι τι νόημα θα είχαν οι εκλογές? :think:

Παιζονται πολλα επικοινωνιακα παιχνιδια αυτο τον καιρο φιλε Nacho, ας ερθει η μερα των εκλογων να τελειωνουμε επιτελους, να ψηφισουμε τη διοικηση που πιστευουμε και να μπουν τα πραγματα σε μια σειρα......

Επισκέπτης
Παιζονται πολλα επικοινωνιακα παιχνιδια αυτο τον καιρο φιλε Nacho, ας ερθει η μερα των εκλογων να τελειωνουμε επιτελους, να ψηφισουμε τη διοικηση που πιστευουμε και να μπουν τα πραγματα σε μια σειρα......

Τα θέματα είναι 2.
α) Να μηνπρολάβουν πριν τις εκλογές να διαλύσουν την ομάδα (δε γνωρίζω ποιος)!
β) Μετά τις εκλογές να μπυν όντως τα πράγματα σε μια σειρά και να μη χαθεί το τόπι.

Ειλικρινά δεν ξέρω πόσο εφικτά είναι και τα 2.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έτοιμο είναι το καινούριο πλάνο διοίκησης

Σύμφωνα μα τα αρχικά σχέδια, αντιπρόεδρος θα είναι ο Αθανάσιος Αθανασιάδης, ενώ το ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου και υπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος θα αναλάβει εξ΄ ολοκλήρου ο Γιάννης Κόντης.

Ο τελευταίος θα είναι λογικά ο απόλυτος κυρίαρχος, κάτι αντίστοιχο με τον Γιάννη Δαμιανίδη στο μπάσκετ.

[size=20pt]ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ[/size]

Τι αμαρτίες πληρώνουμε;

Επισκέπτης

Μπρος γκρεμός

kourkouti-aris-skordas-chair.jpg

Και πίσω ρέμα

561942-25905452.jpg

Τελικά ο Άρης είναι σαν την Ελλάδα που οι μόνες λύσεις να κυβερνηθεί είναι είτε από
Καραμανλή :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

είτε από Παπανδρέου :jerking: :jerking: :jerking:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μπρος γκρεμός

kourkouti-aris-skordas-chair.jpg

Και πίσω ρέμα

561942-25905452.jpg

Τελικά ο Άρης είναι σαν την Ελλάδα που οι μόνες λύσεις να κυβερνηθεί είναι είτε από
Καραμανλή :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

είτε από Παπανδρέου :jerking: :jerking: :jerking:
Εδώ είσαι ρε; Και'γω νόμιζα οτι θάφτηκες σε κανένα χωράφι με ντομάτες  :grin:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Όταν σας τα έλεγε ο Ταράτσα... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Αυτός ο Αθανασιάδης έχει κλείσει μια ντουζίνα παίχτες χωρίς να έχει ομάδα? :huh:
Ο Κόντης τους έκλεισε και καλά, μη χέσω. Που είναι άραγε η Ταρατσόπουστα; Μου λείπει η βρώμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom