Τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο απο το οτι πλεον ΟΛΟΙ εχουν στραβωσει με την αλαζονεια και τη στενοκεφαλια του Σκορδα και οδηγουμαστε σε εκλογες με νεο σχημα σε ψηφοδελτιο. Σεναριο 1ο, ενα ψηφοδελτιο του Σκορδα και ενα των καινουριων οι οποιοι ειναι γνωστα προσωπα του Αρη, πρωην και νυν διοικητικοι, σεναριο 2ο, πιθανο για μενα, ο Σκορδας τελευταια στιγμη ΙΣΩΣ να μην κατεβασει καθολου την υποψηφιοτητα του, καθως ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ειναι στο πλευρο του...... ολα τα αλλα ειναι για λαικη καταναλωση, διαλογοι, τσακωμοι, φιλιες και πρωην φιλιες, ειναι κουτσομπολια.... η ουσια ειναι οτι ο Σκορδας "εφαγε μονος του το κεφαλι του" απο τη στιγμη που εδιωξε τους ΠΑΝΤΕΣ απο διπλα του και αρχιζε να δειχνει αλαζονεια και ξερολιαση....... και αυτο ειναι καλο για ολους, να μην ξεχναμε οτι κανεις δεν ειναι πανω απο τον ΑΡΗ, οπως λενε και τα σουπερια και καλα θα κανουμε ολοι να μην ξαναπεσουμε ποτε στην παγιδα συνθηματων στυλ "σκορδα αλανι....." κ.λ.π., ο ανθρωπος ειναι περιεργο ον, δε θελει πολυ για να ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ. Αυτο επαθε και ο Σκορδας και κριμα για αυτον, γιατι δυστυχως τωρα στη στραβη, ολοι ξεχνανε και οσα καλα εχει κανει στον Αρη και ποσο ΡΙΣΚΑΡΕ για αυτο, εχω προσωπικη αποψη για καποια πραγματα και παρολο που ειμαι πεπεισμενος οτι τελειωσε ο Σκορδας απο τον Αρη, δε μπορω να μην του αναγνωρισω ποσα εκανε για το συλλογο και ποσο ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ σαν ολους μας ειναι και αυτος............
Υπομονη και ολα θα πανε καλα, ειμαι βεβαιος.