Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εχασα πολλα επεισοδια....... κατι μαγειρευεται παντως, καλο 'η κακο θα δειξει, το καλυτερο ειναι να ειμαστε σε εγρηγορση μεν, σε κατασταση αναμονης δε...... το σιγουρο ειναι ενα..... "καποιοι" βοηθησαν πολυ μα παρα πολυ ωστε να μας κανουν ΠΟΥΤΑΝΑ.... αλλα που θα παει, δε θα τους περασει..... μουστακια........
Εδώ έχεις άδικο, το πρόβλημα το δημιουργούμε μόνοι μας όπως συνήθως!
Ο Μετρουλάκης δεν έχει ευθύνη άσχετα με το ότι τον βολεύει και γενικά όλα τα ΜΜΕ της πόλης!
Το μόνο που με βρίσκει σύμφωνα με αυτά που λέει ο σουπερ3 είναι ότι το παράκανε ο Σκόρδας με το κηνύγι φαντασμάτων!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εδώ έχεις άδικο, το πρόβλημα το δημιουργούμε μόνοι μας όπως συνήθως!
Ο Μετρουλάκης δεν έχει ευθύνη άσχετα με το ότι τον βολεύει και γενικά όλα τα ΜΜΕ της πόλης!
Το μόνο που με βρίσκει σύμφωνα με αυτά που λέει ο σουπερ3 είναι ότι το παράκανε ο Σκόρδας με το κηνύγι φαντασμάτων!

Η ευθυνη του μετρουλακη για μενα ξεκιναει και τελειωνει στο εξης απλο, μας βρηκε και εμας σα λαο ΠΡΟΒΑΤΑ και ειτε επειδη καποιοι δε γνωριζουν προσωπα και καταστασεις, ειτε επειδη "κατευθυνονται" ευκολα οπου τους "πηγαινουν", καταφερε να μας κανει ΠΑΛΙ σουπεραδες-αντισουπεραδες, σκορδικους-αντισκορδικους, αρειανους-ποντικια, οπαδους-πελατες, αυτος και η "γραμμη" των υφισταμενων του, πετυχαν το σκοπο τους..... ΑΛΛΑ... συμφωνω μαζι σου ΑΠΟΛΥΤΩΣ οτι αν δεν ειμαστε σα λαος γενικοτερα ο Ελληνας και στην προκειμενη ο Αρειανος τοσο προβατα, να μας πετανε σανο και εμεις να το τρωμε, χωρις να ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ, θα ηταν αλλιως τα πραγματα.... αυτο εννοω ΠΟΥΤΑΝΑ......

Σιγουρα φταει ΚΑΙ ο Σκορδας ΚΑΙ ο σουπερ3 ΚΑΙ η ομαδα ΚΑΙ ο κοσμος...... αλλος λιγοτερο, αλλος περισσοτερο.... αλλα δεν εχει σημασια.... το θεμα ειναι το ΑΥΡΙΟ.... το νου τους... οποιοι κι αν ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ..... να μη χαθει αυτο που υπαρχει τα τελευταια 4 χρονια..... ;)

Επισκέπτης
Τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ δόθηκαν σε ΑΣ και Λέσχη, όπως είχε συμφωνηθεί, αλλά η είδηση βγήκε μέσα από την ευθεία επίθεση του Λάμπρου Σκόρδα εναντίον του Νίκου Παπαδόπουλου.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ “όρμησε” στον πρόεδρο του ΑΣ και με βαρύτατες εκφράσεις του ζήτησε το λόγο για το “κυνηγητό” που δέχεται αλλά και για το “άδειασμα” που υφίσταται από τον ίδιο.
Στο διάλογο των δύο πρώην φίλων , ξεχώρισε η έκφραση απόγνωσης του Λάμπρου Σκόρδα ο οποίος γυρνώντας προς την πλευρά του Νίκου Παπαδόπουλου του είπε. “Και να ξέρεις κάτι. Εγώ είμαι Σούπερ 3. Αυτοί δεν είναι”.
Να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.
Ο λόγος της συνάντησης ήταν γνωστός και δεν ήταν άλλος από το πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών για τα οικονομικά της ΠΑΕ των δύο τελευταίων χρόνων.
Όπως είχε δεσμευτεί, ο Λάμπρος Σκόρδας παρέδωσε τελικά τα στοιχεία από τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε πριν από ένα περίπου μήνα, αλλά οι τρεις πλευρές(ΠΑΕ, ΑΣ και Λέσχη) δεσμεύτηκαν ότι αυτό που πρέπει να προτάξουν δεν είναι τα νούμερα και οι απολογισμοί αλλά το αγωνιστικό και η μείζονος σημασίας αναμέτρηση με την Πανθρακικό.
Ενδεικτικό της συνεννόησης κυρίων ήταν η πανομοιότυπη απάντηση και των τριών ηγετών(το “Μ” επικοινώνησε με τους κκ. Σκόρδα, Παπαδόπουλο, Ηλιάδη)ότι “δεν έχουμε να κάνουμε κανένα σχόλιο”.
Στη συνάντηση αξίζει να τονιστεί ότι παρευρέθηκαν , εκτός των τριών προέδρων, οι δύο νομικοί κκ. Παπαδόπουλος και Γρόλιος, οι λογιστές ΠΑΕ και ΑΣ και ο κ. Δεσύπρης.
Επίθεση Λάμπρου εναντίον Νίκου
Μεγάλο ενδιαφέρον και ύψιστη σημασία για τις σχέσεις και τους συσχετισμούς που διαγράφονται πλέον στην τάξεις των κορυφαίων στελεχών της “κιτρινόμαυρης οικογένειας” παρουσιάζει η επίθεση του προέδρου της ΠΑΕ εναντίον του …πρώην φίλου του.
Λ. ΣΚΟΡΔ. Πουλάς το φίλο σου.
Σε πρόσβαλα ποτέ εγώ;
Σε ξεγέλασα; Δεν ήμασταν φίλοι;
Άπλωσα ποτέ χέρι στα λεφτά του Άρη;
Πες μου;
Ν. ΠΑΠΑΔ. …….
Λ. ΣΚΟΡΔ. Θέλετε να κατεβάσετε ψηφοδέλτιο;
Αν αυτός που θα κατεβάσετε είναι καλύτερος θα φύγω μόνος μου.
Υπάρχει κανένας;
-Ν. ΠΑΠΑΔ. Ναι υπάρχει. Να είσαι σίγουρος ότι υπάρχει.
Λ. ΣΚΟΡΔ. Ποιος είναι ;
Ν. ΠΑΠΑΔ. Υπάρχει. Θα το μάθεις.
Λ. ΣΚΟΡΔ. Εγώ δεν παλεύω με φαντάσματα. Βγάλτε τον μπροστά και αν είναι καλύτερος θα φύγω μόνος μου. Θα σας αδειάσω τη γωνιά.
Και να ξέρεις κάτι.
Εγώ είμαι Σούπερ 3. Αυτοί δεν είναι.
Και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κατέληξε.
-Είμαι σίγουρος ότι το χεις βάρος στη συνείδησή σου και δεν έχεις το θάρρος να το παραδεχτείς.
Γιατί με κυνηγάτε; Μπορείς να μου πείς;
Ν. ΠΑΠΑΔ. Να ξέρεις και κάτι ακόμη. Εγώ δεν μιλάω σε κανέναν αλλά στις εκλογές της Λέσχης θα είμαι εκεί. Θα μιλήσω και θα γίνει χαμός….
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο κ. Σκόρδας προτίθεται μέσα στην εβδομάδα που έρχεται να κάνει και την απολογιστική του συνέντευξη με αφορμή τη λήξη της κανονικής σεζόν.

Τι γίνετε εκεί πάνω ρε παιδιά?
Ενημερώστε κι εμάς που είμαστε μακριά γιατί έχουμε χάσει το τόπι!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο απο το οτι πλεον ΟΛΟΙ εχουν στραβωσει με την αλαζονεια και τη στενοκεφαλια του Σκορδα και οδηγουμαστε σε εκλογες με νεο σχημα σε ψηφοδελτιο. Σεναριο 1ο, ενα ψηφοδελτιο του Σκορδα και ενα των καινουριων οι οποιοι ειναι γνωστα προσωπα του Αρη, πρωην και νυν διοικητικοι, σεναριο 2ο, πιθανο για μενα, ο Σκορδας τελευταια στιγμη ΙΣΩΣ να μην κατεβασει καθολου την υποψηφιοτητα του, καθως ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ειναι στο πλευρο του...... ολα τα αλλα ειναι για λαικη καταναλωση, διαλογοι, τσακωμοι, φιλιες και πρωην φιλιες, ειναι κουτσομπολια.... η ουσια ειναι οτι ο Σκορδας "εφαγε μονος του το κεφαλι του" απο τη στιγμη που εδιωξε τους ΠΑΝΤΕΣ απο διπλα του και αρχιζε να δειχνει αλαζονεια και ξερολιαση....... και αυτο ειναι καλο για ολους, να μην ξεχναμε οτι κανεις δεν ειναι πανω απο τον ΑΡΗ, οπως λενε και τα σουπερια και καλα θα κανουμε ολοι να μην ξαναπεσουμε ποτε στην παγιδα συνθηματων στυλ "σκορδα αλανι....." κ.λ.π., ο ανθρωπος ειναι περιεργο ον, δε θελει πολυ για να ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ. Αυτο επαθε και ο Σκορδας και κριμα για αυτον, γιατι δυστυχως τωρα στη στραβη, ολοι ξεχνανε και οσα καλα εχει κανει στον Αρη και ποσο ΡΙΣΚΑΡΕ για αυτο, εχω προσωπικη αποψη για καποια πραγματα και παρολο που ειμαι πεπεισμενος οτι τελειωσε ο Σκορδας απο τον Αρη, δε μπορω να μην του αναγνωρισω ποσα εκανε για το συλλογο και ποσο ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ σαν ολους μας ειναι και αυτος............

Υπομονη και ολα θα πανε καλα, ειμαι βεβαιος.

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το οτι τοσο καιρο ο super 3 ειχε προβλημα με το σκορδα , με τη συμπεριφορα του , τον τροπο που διοικουσε , το τροπο που ξοδευε το χρημα του ΑΡΗ κλπ και απλα στρουθοκαμηλιζε στηριζοντας τον επισημα με ανακοινωσεις κατα διαιτησιας , ζμπαουγκ , λιλη κλπ δειχνει τουλαχιστον περιεργο .

απαιτω απο τον μεγαλυτερο συνδεσμο της ομαδας μου να τα λεει εξω απο τα δοντια και χυμα παντα και προς ολους και οχι επιλεκτικα .

μαλακας ο σκορδας για τις εμμονες του αλλα μαλακες και οι σουπεραδες που τοσο καιρο τον στηριζαν με τρελα και μεσα σε μια μερα αρχισαν πολεμο .

ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!!!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
για να μην μου την πεσετε,ναι μεν ειμαι παοκ αλλα δεν ειμαι αντιαρειανος
απλα εχω την απορια γιατι πριν την ληξη του πρωταθληματος γινεται οτι γινεται στον αρη και γιατι τετοιο αδειασμα στον σκορδα?
οχι οτι τον εχω και σε εκτιμηση αλλα θα μπορουσε το διαζυγιο αρη-σκορδα απο την στιγμη που ο ιδιος ειναι σουπερας να γινει πισω απο κλειστες πορτες για να μην γινει η ομαδα μπαχαλο

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
το οτι τοσο καιρο ο super 3 ειχε προβλημα με το σκορδα , με τη συμπεριφορα του , τον τροπο που διοικουσε , το τροπο που ξοδευε το χρημα του ΑΡΗ κλπ και απλα στρουθοκαμηλιζε στηριζοντας τον επισημα με ανακοινωσεις κατα διαιτησιας , ζμπαουγκ , λιλη κλπ δειχνει τουλαχιστον περιεργο .

απαιτω απο τον μεγαλυτερο συνδεσμο της ομαδας μου να τα λεει εξω απο τα δοντια και χυμα παντα και προς ολους και οχι επιλεκτικα .

μαλακας ο σκορδας για τις εμμονες του αλλα μαλακες και οι σουπεραδες που τοσο καιρο τον στηριζαν με τρελα και μεσα σε μια μερα αρχισαν πολεμο .

ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!!!

Ισως, ΛΕΩ ΙΣΩΣ, να πιστευαν οτι αυτο ειναι για το καλο της ομαδας, να σκεπαζουν καποια πραγματα που δεν τους αρεσαν και να μην γινουν ολα μπαχαλο, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, αλλα τωρα που 99% εφτασαν ολα στο τελος. Αλλωστε την αφορμη την εδωσε ο ιδιος με την αρνηση του στο θεμα των οικονομικων στοιχειων, προφανως πηρε χαμπαρι οτι πλησιαζοντας η εποχη των εκλογων για νεα διοικηση πλεον δεν εχει κανενα διπλα του και λειτουργησε για ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ πεισματικα, εγωιστικα και αντιδραστικα και φτασαμε εδω που φτασαμε, ξεχειλισε το ποτηρι....... πρεπει να μας γινει ολους μαθημα, τελος η προσωπολατρεια, ολοι ειναι ΚΑΚΟΙ, μεχρι αποδειξεως του αντιθετου. Καλυτερα να ειμαστε επιφυλακτικοι με ολους, μεχρι να μας αποδειξουν οτι αξιζουν, παρα να τους εξυψωνουμε και να τους φουσκωνουμε τα μυαλα, ετσι την πατησε ο Σκορδας.....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
για να μην μου την πεσετε,ναι μεν ειμαι παοκ αλλα δεν ειμαι αντιαρειανος
απλα εχω την απορια γιατι πριν την ληξη του πρωταθληματος γινεται οτι γινεται στον αρη και γιατι τετοιο αδειασμα στον σκορδα?
οχι οτι τον εχω και σε εκτιμηση αλλα θα μπορουσε το διαζυγιο αρη-σκορδα απο την στιγμη που ο ιδιος ειναι σουπερας να γινει πισω απο κλειστες πορτες για να μην γινει η ομαδα μπαχαλο

Απο τη στιγμη που "τα σπασανε" μεταξυ τους, δυσκολα να τα βρισκανε, που να συζητησεις με καποιον ο οποιος ΠΛΕΟΝ νομιζει οτι εχει πιασει τον  :priest: απο τα  :bigdick:, πλεον η ρηξη ειναι πεντακαθαρη και χωρις επιστροφη, μαλλον. Δεν ξερω αν υπαρχει κατι αλλο υποπτο, αλλα ειναι δειγμα οτι δεν πρεπει να αφηνουμε κανενα να ξεφυγει και ολοι πρεπει να ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ συνεχεια για να μην φτασουν σ' αυτο το σταδιο......

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Δηλ. , τέρμα ο Λάμπρος ?
sad2.gif

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
επιτελους το χωσαμε το νικητηριο γκολακι αν κ χωρις αντικρισμα, τουλαχιστον αποχαιρεταμε την σεζον με ψηλα το κεφαλι, το καθηκον μας το καναμε παρολο που δεν πετυχαμε τον στοχο μας! Αλλα τι να κανουμε εμεις καθορισαμε την μοιρα μας ετσι ωστε να παρακαλαμε να μην νικησει το τυρι! μακαρι να μην μας παρει απο κατω τωρα που ειναι κρισιμα τα πραματα, κ απτου χρονου με τις καταλληλες κινησεις καλη ωρα να δειξουμε χαρακτηρα μεγαλης ομαδας, οπως ακριβως αρμοζει στην αριαναρα μας!!
ΥΓ. μην αρχιζετε παλι μερικοι να δειχνετε μιζερια κ απαισιοδοξια τωρα που δυσκολευει η κατασταση χρειαζομαστε απολους την αναλογη υποστηριξη, vamos arianara!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Επιτέλους τελείωσε η σκατοχρονιά. Και του χρόνου τούμπανο

[size=20pt]ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ,

ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΑΩ[/size]

55393603.jpg

Υ.Γ. όσο και αν δεν αρέσει σε μερικούς, οφείλουμε τουλάχιστον ενα ευχαριστώ στον Λάμπρο

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Φήμες για Βιτόλο και ΠΑΟΚ
Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε χθες για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ισπανό Βιτόλο που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στον Άρη.

Παρά και τη χθεσινή τοποθέτηση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη, ότι αυτό που προέχει για το Δικέφαλο είναι τα πλέι οφ και το Τσάμπιονς Λιγκ και μετά ακολουθούν οι μεταγραφές, στο γενικότερο πλαίσιο των μεταγραφικών κινήσεων του ΠΑΟΚ ακούστηκε και το όνομα του Βίκτωρ Βιτόλο. Σίγουρα κριτήριο θα αποτελέσει και το αν ο Ισπανός ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο στον οποίο αγωνίζεται σήμερα.

Άντε μη γαμήσω κανά πούστη τώρα!!!

Επισκέπτης
Φήμες για Βιτόλο και ΠΑΟΚ
Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε χθες για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ισπανό Βιτόλο που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στον Άρη.

Παρά και τη χθεσινή τοποθέτηση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη, ότι αυτό που προέχει για το Δικέφαλο είναι τα πλέι οφ και το Τσάμπιονς Λιγκ και μετά ακολουθούν οι μεταγραφές, στο γενικότερο πλαίσιο των μεταγραφικών κινήσεων του ΠΑΟΚ ακούστηκε και το όνομα του Βίκτωρ Βιτόλο. Σίγουρα κριτήριο θα αποτελέσει και το αν ο Ισπανός ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο στον οποίο αγωνίζεται σήμερα.

Άντε μη γαμήσω κανά πούστη τώρα!!!

Έρχεται ο Σκαρμούτσος με τον Ντομορό!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom