Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Κύριοι συνεχίζουμε να κάνουμε την ίδια βλακεία που κάνουμε εδώ και πολλά χρόνια και τρωγόμαστε μεταξύ μας!
Ψάχνουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος!

Υ.Γ Είμαι απο τα λεγόμενα ποντίκια! :rockon:

Καλως 'η κακως συμβαινει αυτο, γιατι ειναι ανταγωνιστικο το πρωταθλημα και ο καθενας πιστευει οτι η ομαδα του ειναι η μεγαλυτερη και η πιο τιμια, αλλα δε γινεται μερικες φορες να μην απαντας σε ΒΛΑΚΕΙΕΣ και ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ 'η ακομη καλυτερα ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΥΝ.......

Αν θεωρεις οτι το δασος ειναι "να ειμαστε ενωμενοι για το καλο της πολης κατα της κακιας Αθηνας" αυτο ειναι το μεγαλυτερο παραμυθακι που κυκλοφορει στην πολη...... Θα συμφωνησω ομως πως το καλυτερο ειναι ο ΚΑΘΕΝΑΣ να ασχολειται με την ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ και ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ του, αλλωστε αυτο θεωρω το μεγαλυτερο λαθος του Σκορδα, στο επικοινωνιακο κομματι, οτι δινει αξια σε καποιους, αναφεροντας τους...... και φυσικα βουτυρο στο ψωμι των ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ δημοσιογραφων-ραδιοφωνατζηδων που τον πολεμανε, απο τοτε που τα εσπασε μαζι τους......

Υ.Γ. Ειμαι Αρης, διαφωνω καθετα με διαχωρισμο ατομων ειδικα μεσα στην ιδια "οικογενεια", κατι το οποιο ΕΠΙΣΗΣ τρεφουν καποιοι με στοχο το γνωστο "διαιρει και βασιλευε", δεν ειμαι Σουπερας, ουτε καν θα ελεγα οπαδος, απλα παρακολουθω την ομαδα και οσα συμβαινουν, προβληματιζομαι, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ και προσπαθω να ΕΝΗΜΕΡΩΝΩΜΑΙ, αντι να τρωω ετοιμο το φαγητο που μου σερβιρουν καποιοι μυαλοπωλες, σ' αυτη την πολη.......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Είναι κανείς απο εσάς μέλος στην Λέσχη! :think:

Ειμαι εγω, καθως μαζι με το διαρκειας μου, εκτος απο το κινητρο της εκπτωσης 15% στην αγορα του, νομιζω οτι ειμαι ενταξει απεναντι στο συγκεκριμενο χομπυ που εχω και απεναντι στην ομαδα....... ;)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ρε κοιταξτε τον δευτερο μενος για το "μικροτερο βεληνεκες"..... ρε το Γκαλη τι απωθημενα τους αφησε... :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΗ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ με το ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ μου στη χαριλαου, ΙΣΗΣ ΑΞΙΑΣ προσπαθω να κανω........

Εγω, εγω, εγω...... θελεις μηπως, να μιλησουμε και για ΕΣΕΝΑ??????

Αφου με το Σκορδα διοικηση "ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΜΕ", εσυ τι κοπτεσαι???? Εσυ και ο καθε εσυ, απο αυτη την παοκτσοκρατουμενη πολη????? ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ???????? :2funny: :2funny: :2funny:
ποιο μενος και πιο μικροτερο βεληνεκες?
ωραια τα λες.Για 15 στρεμματα στο Χαριλαου πηρατε 250στρ.Αρα εαν δωσουμε εμεις την Τουμπα που ειναι 30 στρ. πρεπει να παρουμε 500 στρ..Ετσι δεν ειναι?
πολλα μπορουμε να πουμε και για μενα,γιαυτο εγραψα πριν οτι εχουμε διδακτορικο στην ευθηνοφοβια.
δεν ειμαι απο πανω και δεν καιγομαι ιδιαιτερα για τον αρη αλλα κατι χαζομαρες τυπου " Εξαλλου ο Ζαγορακης και ο Βρυζας κατι μαθανε στην Αθηνα και εξωτερικο αντιστοιχα: για να κανεις την δουλεια σου πρεπει να αφηνεις να σου πιανουν λιγο και το κολαρακι αν δεν εχεις την δυναμη να τους το πιασεις εσυ. Ποτε ο Ζαγορακης ειπε κατι εναντιων των μεγαλων της αθηνας φετος? Τυχαιο? "δεν μπορω να μην σχολιασω.
Δεν ξερω την ηλικια σου αλλα ο Αρης ειναι πολυ μεγαλη ομαδα, οπως αλλωστε και ο ΠΑΟΚ, και αξιζει κατι παραπανω.
Και να σε προλαβω εαν στην επομενη σεζον ο Ζαγορακης αποτυχει και αρχισει τα καραγκιοζιλικια σαν τον Σκορδα θα θελει φτυσιμο

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλως 'η κακως συμβαινει αυτο, γιατι ειναι ανταγωνιστικο το πρωταθλημα και ο καθενας πιστευει οτι η ομαδα του ειναι η μεγαλυτερη και η πιο τιμια, αλλα δε γινεται μερικες φορες να μην απαντας σε ΒΛΑΚΕΙΕΣ και ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ 'η ακομη καλυτερα ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΥΝ.......

Αν θεωρεις οτι το δασος ειναι "να ειμαστε ενωμενοι για το καλο της πολης κατα της κακιας Αθηνας" αυτο ειναι το μεγαλυτερο παραμυθακι που κυκλοφορει στην πολη...... Θα συμφωνησω ομως πως το καλυτερο ειναι ο ΚΑΘΕΝΑΣ να ασχολειται με την ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ και ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ του, αλλωστε αυτο θεωρω το μεγαλυτερο λαθος του Σκορδα, στο επικοινωνιακο κομματι, οτι δινει αξια σε καποιους, αναφεροντας τους...... και φυσικα βουτυρο στο ψωμι των ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ δημοσιογραφων-ραδιοφωνατζηδων που τον πολεμανε, απο τοτε που τα εσπασε μαζι τους......

Υ.Γ. Ειμαι Αρης, διαφωνω καθετα με διαχωρισμο ατομων ειδικα μεσα στην ιδια "οικογενεια", κατι το οποιο ΕΠΙΣΗΣ τρεφουν καποιοι με στοχο το γνωστο "διαιρει και βασιλευε", δεν ειμαι Σουπερας, ουτε καν θα ελεγα οπαδος, απλα παρακολουθω την ομαδα και οσα συμβαινουν, προβληματιζομαι, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ και προσπαθω να ΕΝΗΜΕΡΩΝΩΜΑΙ, αντι να τρωω ετοιμο το φαγητο που μου σερβιρουν καποιοι μυαλοπωλες, σ' αυτη την πολη.......
Δεν λέω να είμαι ενωμένοι όλοι μαζί, αυτό όντως είναι παραμύθι αλλά ο καθένας την πάρτη του!
Εγώ τον γουστάρω τον Σκόρδα και ας έκανε λάθη πολλά φέτος... μια κακή χρονιά δεν σβήνει όλα τα καλά που έκανε τα προηγούμενα χρόνια και θα ήθελα να του δοθεί μια ακόμα ευκαιρία αρκεί να προσπαθήσει τουλάχιστον να διορθώσει τα λάθη του αν και με τον εγωισμό του είναι λίγο δύσκολο!
Αυτό που με τρελαίνει το ότι χώνεται ο σύνδεσμος στα διοικητικά έμμεσα και δεν τον αφήνουν απερίσπαστο να κάνει την δουλειά που πρέπει για το καλό της ομάδας!
Τον επηρέασε ο σύνδεσμος πολύ αρνητικά αυτή την χρονιά και είπε πολλές χοντράδες που δεν έπρεπε, Τον Σκόρδα δεν τον έχω για άτομο που βλέπει φαντάσματα αριστερά και δεξιά! ;)

Υ.Γ Δεν έχω πάρει εφημερίδα εδώ και 8 χρόνια και ούτε ραδιόφωνα ακούω!

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ειμαι εγω, καθως μαζι με το διαρκειας μου, εκτος απο το κινητρο της εκπτωσης 15% στην αγορα του, νομιζω οτι ειμαι ενταξει απεναντι στο συγκεκριμενο χομπυ που εχω και απεναντι στην ομαδα....... ;)
Όπως την βρίσκει κανείς!
Εγώ σε 5-6 εντός παιχνίδια πάω τον χρόνο αλλά μέχρι εκεί πλέον, πιτσιρικάς έτρεχα σαν τρελός!
Δεν την πολύ πιστεύω την ιστορία με την Λέσχη, δεν είναι οι Έλληνες για τέτοια μοντέλα διαχείρισής! ;)

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Δεν ειμαι σουπερας και δεν ανηκω σε καμια λεσχη κλικα κτλ.
ΑΡΗΣ ειμαι.
@ vlachodeutsch. Δεν ειναι βλακειες. Μπιζνα ειναι και αυτα στις μπιζνες παιζουν. Μια γαμας μια γαμιεσαι. Και συνηθως δεν λες και τιποτα μπας και γαμησεις εσυ τον γαμια σου. Ετσι ειν αυτα. Οταν παιζουν εκατομυρια γιουργια αυτοι ειναι οι κανονες φιλαρακο... Με καθαρο κουτελο δεν προκοψε κανεις κοντρα στους μεγαλους. Απλα δεν θελουμε να συμβαινει στην ομαδα μας. Σκεψου να ησουν γαυρος ποσο περιφανος θα ησουν για τον διψηφιο αριθμο πρωταθληματων σε σερι. Απλα καλυτερα να το κανεις οσο πιο διακριτικα γινεται γιατι σε βλεπουν και οι φιλαθλοι σου. Και πολυ περισσοτερο οι αντιπαλοι που ευκαιρια ψαχνουν να σε σπασουν τα νευρα με ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
Η διοικηση Σκορδα αν ειχε σωστο PR θα ηταν μακραν η καλυτερη διοικηση ολων των εποχων. Αλλα σε αυτο ειμαστε βλαχοι (δεν το λεω για σενα βλαχοdeutsch). Δον Κιχωτηδες. Την ειδαμε 'εμεις οι Αρειανοι περπαταμε με το κουτελο καθαρο'. Χωρις PR με ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ δεν πας μπροστα.
Τελος θα ηθελα να πω στον φιλο μαξιμο: φιλε με προλαβαινεις. Συμφωνω απολυτως με οσα λες.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ποιο μενος και πιο μικροτερο βεληνεκες?
ωραια τα λες.Για 15 στρεμματα στο Χαριλαου πηρατε 250στρ.Αρα εαν δωσουμε εμεις την Τουμπα που ειναι 30 στρ. πρεπει να παρουμε 500 στρ..Ετσι δεν ειναι?
πολλα μπορουμε να πουμε και για μενα,γιαυτο εγραψα πριν οτι εχουμε διδακτορικο στην ευθηνοφοβια.
δεν ειμαι απο πανω και δεν καιγομαι ιδιαιτερα για τον αρη αλλα κατι χαζομαρες τυπου " Εξαλλου ο Ζαγορακης και ο Βρυζας κατι μαθανε στην Αθηνα και εξωτερικο αντιστοιχα: για να κανεις την δουλεια σου πρεπει να αφηνεις να σου πιανουν λιγο και το κολαρακι αν δεν εχεις την δυναμη να τους το πιασεις εσυ. Ποτε ο Ζαγορακης ειπε κατι εναντιων των μεγαλων της αθηνας φετος? Τυχαιο? "δεν μπορω να μην σχολιασω.
Δεν ξερω την ηλικια σου αλλα ο Αρης ειναι πολυ μεγαλη ομαδα, οπως αλλωστε και ο ΠΑΟΚ, και αξιζει κατι παραπανω.
Και να σε προλαβω εαν στην επομενη σεζον ο Ζαγορακης αποτυχει και αρχισει τα καραγκιοζιλικια σαν τον Σκορδα θα θελει φτυσιμο

Για το θεμα του γηπεδου, εχει ως εξης..... Το οικοπεδο στη χαριλαου ειναι ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ, ειναι γυρω στα 32 στρεμματα απ οσο ξερω, πανω κατω και εχει μια συγκεκριμενη ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ, καθως και ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΞΙΑ, βαση της αγορας ακινητων.... τα 220 για την ακριβεια στη Θερμη, ειναι ιδιοκτησια του Δημου Θερμης, εχουν τη δικη τους αντικειμενικη-εμπορικη αξια και για να ειναι συμφωνοι Δημος Θερμης και πολιτεια για τη συγκεκριμενη ανταλλαγη, προφανως θα εχουν εκτιμησει την προταση του Αρη ως συμφερουσα για ολες τις πλευρες...... αλλωστε γι αυτο εχει τεθει απο τον Αρη και η ενναλακτικη προταση πωλησης του οικοπεδου σε ΙΔΙΩΤΗ που θα προσφερει τα περιπου 50 εκ. Ευρω ειτε σε ρευστο ειτε σε ανταλλαγη με αντιστοιχο οικοπεδο, νομιζω μαλιστα οτι υπαρχει τετοιο ενδιαφερον απο ιδιωτες, οσο εχω ψαξει και εχω μαθει....... το θεμα για να καταλαβεις εχει κολλησει διαδικαστικα λογω Βατοπεδιου, λογω ερευνων που συνεχιζονται, το κρατος καθυστερει σε τετοιες διαδικασιες και ας μην εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ το εν λογω οικοπεδο, αφου ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ, η οποια μαλιστα εχει αμεσο συμφερον να προχωρησει το συγκεκριμενο εγχειρημα...... (Το οικοπεδο που μιλαμε ειναι αυτο που ειχε παραχωρησει πριν 15+ χρονια η Θερμη στη ΓΓΑ για το κλειστο γηπεδο μπασκετ που δεν εγινε ΠΟΤΕ και επανηλθε η κυριοτητα στο Δημο)

Δεν ξερω ποσο περισσοτερο ειναι η τουμπα και ποσο διαφερουν οι αξιες εκει, αλλα μπορει ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ (αυτο πρεπει να ψαξετε οι παοκτσηδες) ο παοκ, να κανει κατι αντιστοιχο, για καποια ανταλλαγη με ΙΣΑΞΙΟ οικοπεδο εκτος πολεοδομικου συγκροτηματος, αφου προς τα εκει παει το πραγμα και εκει ειναι αρκετα χαμηλοτερες οι τιμες, αυτο ειναι λογικο θεμιτο και μια λυση..... οχι στυλ..... εχει 10 στρεμματα τυφλο οικοπεδο ο Δεδεογλου, κανει και μια απαλλοτριωση τριγυρω το ΚΡΑΤΟΣ αλλα 20-25, ΧΤΙΖΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ..... ε, αυτα δεν ειναι λυσεις, δωρακια λεγονται..... ;) Δε σου το λεω με κακια αυτο, αλλα ετσι ειναι..... και μη μου πεις "ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ", γιατι αυτη ειναι η χειροτερη καραμελα για ολους μας.........   οταν γυρισει να σου πει ο αλλος "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΜΑΙ" θα εχει δικιο...... ;)

Ο Ζαγορακης εχει μια τρελη αβαντα απο ολη την πολη και τα μμε και αυτο ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ , του δινει απιστευτη δυναμη, δεν ειναι αναγκασμενος να βγαλει ανακοινωση, να αμυνθει για τα λαθη του, να αποφυγει την κριτικη, αφου ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ γιατι ο παοκ, θελουμε δε θελουμε πουλαει...... Ο σκορδακος εκανε το λαθος να τους παει κοντρα, οποτε τωρα τα λουζεται αυτα, οτι και να πει, δικιο-αδικο, δε θα τον "ακουσει" κανεις...... Περυσι που ολοι οι φιλοι μου, που πηγαιναν στην τουμπα και εφευγαν με σκυμμενο το κεφαλι, μου ελεγαν το ΠΟΣΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ηταν η τουμπα, απ αυτους που δεν ανεχονται την ομαδα που επρεπε να υποβιβαστει, τις κοντρες των ζαγορακικων συνδεσμων και των αντιζαγορακικων, σαντος-αντισαντος.... ακουσες 'η διαβασες πουθενα τιποτα???? Παπαρια...... αλλα φετος "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ?" "ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΝΕΜΠΕΓΛΕΡΑΣ?", "ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΞΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ?" (λες και ο παοκ πλεον εχει λιγοτερους), "ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ" (ενω περυσι ο παοκ δεν ηταν 'η τοσα χρονια ο ηρακλης) και αλλα τετοια, ολο το χρονο ηταν στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ, στις φυλλαδες και τα ραδιοφωνα.......

Συμφωνω οτι ειναι μεγαλες ομαδες και οι δυο, ο καθενας βεβαια πιστευει τη δικη του μεγαλυτερη  ;) αλλα βολευει καποιους να κοντραριζομαστε και να μαλωνουμε μεταξυ μας..... τουλαχιστον αυτοι που δεν εχουν μυαλο!!

Δεν ξερω τι θα κανει του χρονου ο καθενας, θα δειξει, αλλα σιγουρα η ΠΟΡΕΙΑ μιας ομαδας και η ΣΤΗΡΙΞΗ-ΚΟΝΤΡΑ των ΜΜΕ παιζουν τον μεγαλυτερο ρολο, επηρεαζουν τη κοινη γνωμη, η οποια ειναι ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ, μια απο 'δω, μια πο 'κει....

35 ειμαι, δεν ειμαι κανενας μικρος, εστω κι αν μερικες φορες αναβουν τα αιματα λιγο....... ;)

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το μόνο κακό που έχει ο πρόεδρας έχει να κάνει το ότι είναι "αρρωστάκι" με την σιχαμένη της Αγγλίας! :headbang:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Όπως την βρίσκει κανείς!
Εγώ σε 5-6 εντός παιχνίδια πάω τον χρόνο αλλά μέχρι εκεί πλέον, πιτσιρικάς έτρεχα σαν τρελός!
Δεν την πολύ πιστεύω την ιστορία με την Λέσχη, δεν είναι οι Έλληνες για τέτοια μοντέλα διαχείρισής! ;)

Ετσι ακριβως, για να με καταλαβεις, τη βρισκω να πηγαινω 2 ωρες στο Χαριλαου, να πινω ενα καφεδακι, ενα ποτακι, να δω το παιχνιδι και ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.... αλλα μ'αρεσει να ΞΕΡΩ και τι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, τι ειναι αυτα που βλεπω και αυτα που ακουω.... ξερω και τα στραβα, καποια τουλαχιστον της ομαδας.....

Εγω νομιζω οτι τετοιο μοντελο ειναι η επομενη λυση, αφου μεγαλοεπενδυτες και μεγαλομετοχοι στη Θεσσαλονικη τουλαχιστον δεν υπαρχουν, μη γελιομαστε, αλλα ο Ελληνας ειναι τοσο πιεσμενος στις μερες μας, ειδικα οικονομικα, που να πρωτοδωσει......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν λέω να είμαι ενωμένοι όλοι μαζί, αυτό όντως είναι παραμύθι αλλά ο καθένας την πάρτη του!
Εγώ τον γουστάρω τον Σκόρδα και ας έκανε λάθη πολλά φέτος... μια κακή χρονιά δεν σβήνει όλα τα καλά που έκανε τα προηγούμενα χρόνια και θα ήθελα να του δοθεί μια ακόμα ευκαιρία αρκεί να προσπαθήσει τουλάχιστον να διορθώσει τα λάθη του αν και με τον εγωισμό του είναι λίγο δύσκολο!
Αυτό που με τρελαίνει το ότι χώνεται ο σύνδεσμος στα διοικητικά έμμεσα και δεν τον αφήνουν απερίσπαστο να κάνει την δουλειά που πρέπει για το καλό της ομάδας!
Τον επηρέασε ο σύνδεσμος πολύ αρνητικά αυτή την χρονιά και είπε πολλές χοντράδες που δεν έπρεπε, Τον Σκόρδα δεν τον έχω για άτομο που βλέπει φαντάσματα αριστερά και δεξιά! ;)

Υ.Γ Δεν έχω πάρει εφημερίδα εδώ και 8 χρόνια και ούτε ραδιόφωνα ακούω!

Το μεγαλυτερο μειονεκτημα του ειναι ο χαρακτηρας του, ο παρορμιτισμος και το οπαδιλικι του, δεν ξερει να κανει πολιτικη, δε νομιζω οτι ειναι θεμα συνδεσμου....... λιγο να βελτιωσει το PR του που λεει και ο ανοιχτομυαλος και θα ειναι ακομη καλυτερος, εγω ακομη τον πιστευω, γνωριζω καποια πραγματα, εχει να δωσει πολλα (κι ας παρει, δε μ ενοχλει, αυτο πειραζει καποιους αλλους και τον "σκιζουν"  ;) ) και σιγουρα 10000% ειναι πιο ΑΡΕΙΑΝΟΣ απ ολους μας, επισης το γνωριζω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ αυτο, χωρις να θελω να θιξω καποιον αλλο, ετσι???? Αν βελτιωθει λιγο, σιγουρα θα παραμεινει η καλυτερη λυση..... μεχρι την επομενη παντα.....

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το μεγαλυτερο μειονεκτημα του ειναι ο χαρακτηρας του, ο παρορμιτισμος και το οπαδιλικι του, δεν ξερει να κανει πολιτικη, δε νομιζω οτι ειναι θεμα συνδεσμου....... λιγο να βελτιωσει το PR του που λεει και ο ανοιχτομυαλος και θα ειναι ακομη καλυτερος, εγω ακομη τον πιστευω, γνωριζω καποια πραγματα, εχει να δωσει πολλα (κι ας παρει, δε μ ενοχλει, αυτο πειραζει καποιους αλλους και τον "σκιζουν"  ;) ) και σιγουρα 10000% ειναι πιο ΑΡΕΙΑΝΟΣ απ ολους μας, επισης το γνωριζω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ αυτο, χωρις να θελω να θιξω καποιον αλλο, ετσι???? Αν βελτιωθει λιγο, σιγουρα θα παραμεινει η καλυτερη λυση..... μεχρι την επομενη παντα.....
Το ίδιο πράγμα λέμε πάνω κάτω, γενικά δεν μου αρέσει αυτός ο εκμηδενισμός που γίνεται τους τελευταίους μήνες λες και έριξε την ομάδα στην Γ εθνική, πάνω κάτω τους ίδιους βαθμούς με πέρσι μαζέψαμε!

Υ.Γ Φύγε Κόντη! :2funny:

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ
ΦΥΓΕ!  :birdman: ΚΟΝΤΗ  :birdman:
το ελεγα και το ξαναλεγα εδω μεσα και παλιοτερα. καμια μεταγραφη του δεν επιασε. μια μονο του κικε ερναντεθ, ο βιτολο.
λετε τωρα που κανει σκαουτινγκ να δουμε τα λεφτα μας να πιανουν τοπο ή το λαμογιο ο κοντης θα τον φαει με το πρωτο στραβοπατημα?

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ
ΦΥΓΕ!  :birdman: ΚΟΝΤΗ  :birdman:
το ελεγα και το ξαναλεγα εδω μεσα και παλιοτερα. καμια μεταγραφη του δεν επιασε. μια μονο του κικε ερναντεθ, ο βιτολο.
λετε τωρα που κανει σκαουτινγκ να δουμε τα λεφτα μας να πιανουν τοπο ή το λαμογιο ο κοντης θα τον φαει με το πρωτο στραβοπατημα?
Θα τον φάει ο αχώνευτος τον Ντελορτε του μέσα! :tickedoff:

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
εκει πρεπει να φανει και να παρεμβει η Λεσχη σε περιπτωση που κουνηθει ο απατεωνισκος.
καλα δεν το καταλαβαινει οτι τον βλεπει ο κοσμος?
επικαλειται το καλο της ομαδας, καλο δεν εκανε, δεν φευγει ΑΡΑ ή δεν καταλαβαινει τις επιπτωσεις των μεταγραφων του ή μας εχει χεσμενους ολους ή ειναι στο κολπο και αλλοι για να κανουν τους κινεζους...
το τελευταιο δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι.
ειπαμε. διακριτικα φατε. οχι ομως ολες οι μεταγραφες παλτα...

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εκει πρεπει να φανει και να παρεμβει η Λεσχη σε περιπτωση που κουνηθει ο απατεωνισκος.
καλα δεν το καταλαβαινει οτι τον βλεπει ο κοσμος?
επικαλειται το καλο της ομαδας, καλο δεν εκανε, δεν φευγει ΑΡΑ ή δεν καταλαβαινει τις επιπτωσεις των μεταγραφων του ή μας εχει χεσμενους ολους ή ειναι στο κολπο και αλλοι για να κανουν τους κινεζους...
το τελευταιο δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι.
ειπαμε. διακριτικα φατε. οχι ομως ολες οι μεταγραφες παλτα...
Δεν ξέρω τι να σου πω για το τι παίζεται στην λέσχη, καλά θα ήταν να το δει το θέμα του Κόντη ο Σκόρδας!
Τον Φερέρ που μας έφερε μια χαρά παικτάκια χωρίς να ξέρω τι παίζει έχω την εντύπωση πως αυτός τον έφαγε γιατί δεν μπορούσε να φάει τις μίζες απο τις μεταγραφές! ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εχω και γω καποιες υποψιες για τον Κοντη, αλλα, καλως 'η κακως ΚΑΙ αυτος ηταν στο ΟΛΟ TEAM που τα προηγουμενα 2 χρονια ηταν ολα καλα και σχεδον ολες οι μεταγραφες θεωρηθηκαν πετυχημενες, πλην μερικων εξαιρεσεων..... δεν εχω βγαλει ακρη γι αυτον, πλην του δεδομενου, οτι καθαρα μανατζερικα εχει πολλες γνωσεις και πολλες ακρες ειδικα στη Λατινικη Αμερικη, αυτο καρατσεκαρισμενο απο πολλους του χωρου....... τι να πω, δεν ξερω....

Για τον Φερερ, μαλλον αποδειχθηκε οτι ηθελε μαλλον μια ομαδα να πηγαινοερχονται παικτες, κατι σα βιτρινα και να κανει αποκλειστικα το κουμαντο αυτος ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ που τον εδιωξαν κακην κακως..... ανθρωπος με πολλα κονε, αλλα δε πρεπει να ειχε το ποδοσφαιρο μας σε μεγαλη εκτιμηση (γιατι να το εχει αλλωστε?) και ηθελε μια ομαδα ως φυτωριο-βιτρινα, μαλλον.....

Καληνυχτα παιδες...... τι ματσαρα το Τσελσι-Λιβερπουλ σημερα, τριβω τα ματια μου ακομα...!!!!

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Άρχισαν τα όργανα πάλι, μετά απο 4 χρόνια ηρεμίας ξεκίνησε ο εμφύλιος! :jerking:
Γαμώ τον super3 σας! :tickedoff:

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ανακοίνωση της Λέσχης κατά Σκόρδα

Το Δ.Σ. της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, αισθάνεται υποχρεωμένο απέναντι στα μέλη της αλλά και σε όλους τους οπαδούς-φιλάθλους του ΑΡΗ να λύσει τη σιωπή του -παρ’ όλο που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδος δεν έχουν ολοκληρωθεί-, σιωπή που υπαγορευόταν μέχρι σήμερα για το καλό της ομάδας μας και να δημοσιοποιήσει τη σημερινή κατάσταση που υφίσταται στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Για πολλοστή φορά, αλλά πλέον δημοσίως, ο πρώτος αιρετός από τη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ Πρόεδρος κος Χαράλαμπος Σκόρδας, απαξιώνει το Δ.Σ. της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ και όλα της τα μέλη αρνούμενος, με πρόσχημα ότι η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ δεν το δικαιούται εκ του νόμου, να παράσχει στοιχεία για οικονομικό-διαχειριστικό έλεγχο, «ξεχνώντας» ότι η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ θα κληθεί να εκλέξει το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Λέσχη Φίλων ΑΡΗ για την ίδρυση της οποίας, ας μην το ξεχνάμε, ο ίδιος πρωτοστάτησε.

Διαισθανόμενος ο κος Σκόρδας ότι θα υπάρξει αντίλογος και κριτική στα πεπραγμένα της διοίκησής του, αποφάσισε ότι η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ δε δικαιούται να τον ελέγξει, καθώς «ανακάλυψε» όψιμα ότι δεν έχει νόμιμο έρισμα.

Ο κος Σκόρδας με τις πράξεις του απαξιώνει το θεσμικό ρόλο της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, εφευρίσκει πρόταση μομφής και αρνείται να παρέχει πληροφορίες στο Δ.Σ. άρα και στα μέλη της Λέσχης για τη σημερινή οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Πιθανώς θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο θα πειθαναγκάσει τους πιθανούς ενδιαφερόμενους υποψηφίους για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ να υπαναχωρήσουν.

Ο πρωτοστατών κος Σκόρδας, ο εκλεγείς δια ανατάσεως της χειρός από τη Γ.Σ. της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, της αρνείται την πληροφόρηση που θα έπρεπε από μόνος του να παρέχει εν’ όψει των επικείμενων εκλογών της ΠΑΕ προς πληροφόρηση και ενημέρωση τόσο των μελών της Λέσχης όσο και των ενδιαφερόμενων υποψηφίων.

Πλέον, οι κκ Σκόρδας και Βογιατζής οδηγούν τη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ και κατ’ επέκταση το Σύλλογο σε επικίνδυνα μονοπάτια, θολώνοντας το όραμα που και οι ίδιοι κάποτε ενστερνίζονταν.

-Ο-
Πρόεδρος
και το Δ.Σ. της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ

Παραθέτουμε τόσο την επιστολή της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ προς την ΠΑΕ ΑΡΗΣ όσο και τις προσωπικές απαντητικές επιστολές των κκ Σκόρδα και Βογιατζή.

ΑΙΤΗΣΗ  - Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Του νομίμως αναγνωρισμένου σωματείου με την επωνυμία «Λέσχη Φίλων Άρη» που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη επί της οδού Αλκμήνης 69, Χαριλάου, νομίμως εκπροσωπούμενου από τον πρόεδρό του Κο Ασημάκη Ηλιάδη

Π Ρ Ο Σ

Την Ανώνυμη Ποδοσφαιρική Εταιρία με την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Αλκμήνης 69, Χαριλάου, νομίμως εκπροσωπούμενης από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο αυτής Κο Χαράλαμπο Σκόρδα.

Θεσσαλονίκη, 14 Απριλίου 2009

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Όπως καλά γνωρίζετε με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης θα διεξαχθούν άμεσα αρχαιρεσίες προκειμένου να εκλεγεί και συγκροτηθεί σε σώμα νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Ως εκ τούτου και ενόψει των αρχαιρεσιών που θα πραγματοποιηθούν, με δεδομένο το γεγονός πως είμαστε εν δυνάμει μεγαλομέτοχος σας και τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη μας θα κληθούν να εκλέξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, θεωρούμε αναγκαία και επιβεβλημένη τη διεξαγωγή διαχειριστικού και οικονομικού ελέγχου με σκοπό την πλήρη γνώση της οικονομικής κατάστασης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ από τα υποψήφια μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και φυσικά την διευκόλυνση της όποιας διοικητικής ομάδος που θα προκύψει στην εύρυθμη και άριστη άσκηση των καθηκόντων της.

Η Λέσχη Φίλων Άρη, ως εν δυνάμει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, έχει έννομο συμφέρον να γνωρίζει τη σημερινή οικονομική κατάσταση της Ανώνυμης Εταιρίας και θεωρεί αναγκαίο το διορισμό ορκωτών ελεγκτών για την διενέργεια διαχειριστικού και οικονομικού ελέγχου, προκειμένου, σε περίπτωση που εμφανιστούν νέοι υποψήφιοι για την διοίκηση της Ανώνυμης Εταιρίας, να έχουμε πλήρη εικόνα της οικονομικής κατάστασης και προς πληροφόρησή τους.

Για όλους τους ανωτέρω λόγους, σας καλούμε όπως αποδεχθείτε το αίτημά μας και εντός τριών ημερών από την παραλαβή της παρούσης προβείτε σε όλες τις αιτηθείσες επιβεβλημένες ενέργειές προκειμένου να διεξαχθεί άμεσα από ορκωτούς ελεγκτές αναγκαίος διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος, του οποίου τα πορίσματα θα τεθούν έγκαιρα προς γνώση όλων των μετόχων εν όψει των προγραμματισμένων αρχαιρεσιών.

Με τιμή,
-Ο-
Πρόεδρος
και το Δ.Σ. της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ

ΔΗΛΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΣΚΟΡΔΑ του Θεοχάρη, ατομικά και ως προέδρου στο ΔΣ της ΠΑΕ «Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη (Αλκμήνης 69) και εκπροσωπείται νόμιμα,

ΠΡΟΣ

την «Λέσχη Φίλων ΑΡΗ», ΝΠΙΔ που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη (Αλκμήνης 69) και εκπροσωπείται νόμιμα, μετόχου της «ΠΑΕ Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».

Θεσσαλονίκη, 16-4-2009

Σε απάντηση της από 14-4-2009 αίτησης-πρόσκλησής σας για τη διενέργεια διαχειριστικού και οικονομικού στην «ΠΑΕ Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», στο ΔΣ της οποίας συμμετέχω με την ιδιότητα του προέδρου δηλώνω τα ακόλουθα:

Επί του αιτήματός σας και εν’ όψει του ότι δεν επιτεύχθηκε νόμιμη πλειοψηφία για τη λήψη της απόφασης και υποχρεούμενος προσωπικώς πλέον να απαντήσω, δηλώνω ότι η αίτησή σας αυτή συνιστά μία συγκεκαλυμμένη μομφή σε βάρος μου, την οποία, λόγω της ιστορίας και της μέχρι τούδε προσφοράς μου στο Σύλλογο, δεν αποδέχομαι.

Συνιστά δε μομφή σε βάρος μου, δεδομένου ότι ο διαχειριστικός έλεγχος της ΠΑΕ έχει ολοκληρωθεί πριν από δύο περίπου εβδομάδες, το δε πόρισμα του θα μπορούσατε να το έχετε ανά πάσα στιγμή από τους ορκωτούς μας λογιστές, πολύ δε περισσότερο όταν το ΔΣ της ΠΑΕ ουδέποτε αρνήθηκε να σας γνωστοποιήσει οικονομικά της δεδομένα, τα οποία άλλωστε ουδέποτε ζητήσατε.

Για το λόγο αυτό, θεωρώ ότι η αίτηση-πρόσκληση αυτή εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα, προσωπικές φιλοδοξίες και πολιτικές, οι οποίες ουδόλως προάγουν αυτόν που τις μετέρχεται και ούτε εξυπηρετούν το συμφέρον του Συλλόγου.

Ανεξαρτήτως δε του νομίμου της λήψης τέτοιας απόφασης, δεδομένου ότι εκφεύγει από την αρμοδιότητα του ΔΣ σας, εφ’ όσον βρίσκεται πέραν των αρμοδιοτήτων του που καταστατικά προβλέπονται και επομένως είναι αποκλειστικά αρμόδια να αποφασίσει η ΓΣ επί του θέματος, εν’ όψει του ότι η αίτησή σας αυτή συνιστά βάναυση πρόκληση εμού προσωπικά και προσβάλλει την προσωπικότητα και την προσφορά μου στο Σύλλογο, σας καλώ με νόμιμες διαδικασίες να συγκαλέσετε έκτακτη ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ, όπως εξ’ άλλου προβλέπεται στο Καταστατικό της και στις διατάξεις του Ν. 2190/1920 «περί ανωνύμων εταιριών», προκειμένου να τεθεί και επίσημα πλέον και όχι με υπεκφυγές και μισόλογα, πρόταση μομφής σε βάρος εμού προσωπικά και του ΔΣ της ΠΑΕ και να ληφθεί νόμιμα απόφαση επί της μομφής σας αυτής.-

-Ο ΔΗΛΩΝ-
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ

ΔΗΛΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΟΓΙΑΤΖΗ του Σταύρου, ατομικά και ως αντιπροέδρου στο ΔΣ της ΠΑΕ «Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη (Αλκμήνης 69) και εκπροσωπείται νόμιμα,

ΠΡΟΣ

την «Λέσχη Φίλων ΑΡΗ», ΝΠΙΔ που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη (Αλκμήνης 69) και εκπροσωπείται νόμιμα, μετόχου της «ΠΑΕ Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».

Θεσσαλονίκη, 16-4-2009

Σε απάντηση της από 14-4-2009 αίτησης-πρόσκλησής σας για τη διενέργεια διαχειριστικού και οικονομικού στην «ΠΑΕ Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», στο ΔΣ της οποίας συμμετέχω με την ιδιότητα του αντιπροέδρου δηλώνω τα ακόλουθα:

Επί του αιτήματός σας και εν’ όψει του ότι δεν επιτεύχθηκε νόμιμη πλειοψηφία για τη λήψη της απόφασης και υποχρεούμενος προσωπικώς πλέον να απαντήσω, δηλώνω ότι η αίτησή σας αυτή συνιστά μία συγκεκαλυμμένη μομφή σε βάρος μου, την οποία, λόγω της ιστορίας και της μέχρι τούδε προσφοράς μου στο Σύλλογο, δεν αποδέχομαι.

Συνιστά δε μομφή σε βάρος μου, δεδομένου ότι ο διαχειριστικός έλεγχος της ΠΑΕ έχει ολοκληρωθεί πριν από δύο περίπου εβδομάδες, το δε πόρισμα του θα μπορούσατε να το έχετε ανά πάσα στιγμή από τους ορκωτούς μας λογιστές, πολύ δε περισσότερο όταν το ΔΣ της ΠΑΕ ουδέποτε αρνήθηκε να σας γνωστοποιήσει οικονομικά της δεδομένα, τα οποία άλλωστε ουδέποτε ζητήσατε.

Για το λόγο αυτό, θεωρώ ότι η αίτηση-πρόσκληση αυτή εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα, προσωπικές φιλοδοξίες και πολιτικές, οι οποίες ουδόλως προάγουν αυτόν που τις μετέρχεται και ούτε εξυπηρετούν το συμφέρον του Συλλόγου.

Ανεξαρτήτως δε του νομίμου της λήψης τέτοιας απόφασης, δεδομένου ότι εκφεύγει από την αρμοδιότητα του ΔΣ σας, εφ’ όσον βρίσκεται πέραν των αρμοδιοτήτων του που καταστατικά προβλέπονται και επομένως είναι αποκλειστικά αρμόδια να αποφασίσει η ΓΣ επί του θέματος, εν’ όψει του ότι η αίτησή σας αυτή συνιστά βάναυση πρόκληση εμού προσωπικά και προσβάλλει την προσωπικότητα και την προσφορά μου στο Σύλλογο, σας καλώ με νόμιμες διαδικασίες να συγκαλέσετε έκτακτη ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ, όπως εξ’ άλλου προβλέπεται στο Καταστατικό της και στις διατάξεις του Ν. 2190/1920 «περί ανωνύμων εταιριών», προκειμένου να τεθεί και επίσημα πλέον και όχι με υπεκφυγές και μισόλογα, πρόταση μομφής σε βάρος εμού προσωπικά και του ΔΣ της ΠΑΕ και να ληφθεί νόμιμα απόφαση επί της μομφής σας αυτής.-

-Ο ΔΗΛΩΝ-
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ

Άρχισαν τα όργανα! :jerking: :jerking: :jerking:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εχασα πολλα επεισοδια....... κατι μαγειρευεται παντως, καλο 'η κακο θα δειξει, το καλυτερο ειναι να ειμαστε σε εγρηγορση μεν, σε κατασταση αναμονης δε...... το σιγουρο ειναι ενα..... "καποιοι" βοηθησαν πολυ μα παρα πολυ ωστε να μας κανουν ΠΟΥΤΑΝΑ.... αλλα που θα παει, δε θα τους περασει..... μουστακια........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom