Godfather72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Είναι κανείς απο εσάς μέλος στην Λέσχη!
Κύριοι συνεχίζουμε να κάνουμε την ίδια βλακεία που κάνουμε εδώ και πολλά χρόνια και τρωγόμαστε μεταξύ μας!
Ψάχνουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος!
Υ.Γ Είμαι απο τα λεγόμενα ποντίκια!
Είναι κανείς απο εσάς μέλος στην Λέσχη!
ποιο μενος και πιο μικροτερο βεληνεκες?Ρε κοιταξτε τον δευτερο μενος για το "μικροτερο βεληνεκες"..... ρε το Γκαλη τι απωθημενα τους αφησε...
Εγω ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΗ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ με το ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ μου στη χαριλαου, ΙΣΗΣ ΑΞΙΑΣ προσπαθω να κανω........
Εγω, εγω, εγω...... θελεις μηπως, να μιλησουμε και για ΕΣΕΝΑ??????
Αφου με το Σκορδα διοικηση "ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΜΕ", εσυ τι κοπτεσαι???? Εσυ και ο καθε εσυ, απο αυτη την παοκτσοκρατουμενη πολη????? ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ????????
Δεν λέω να είμαι ενωμένοι όλοι μαζί, αυτό όντως είναι παραμύθι αλλά ο καθένας την πάρτη του!Καλως 'η κακως συμβαινει αυτο, γιατι ειναι ανταγωνιστικο το πρωταθλημα και ο καθενας πιστευει οτι η ομαδα του ειναι η μεγαλυτερη και η πιο τιμια, αλλα δε γινεται μερικες φορες να μην απαντας σε ΒΛΑΚΕΙΕΣ και ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ 'η ακομη καλυτερα ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΥΝ.......
Αν θεωρεις οτι το δασος ειναι "να ειμαστε ενωμενοι για το καλο της πολης κατα της κακιας Αθηνας" αυτο ειναι το μεγαλυτερο παραμυθακι που κυκλοφορει στην πολη...... Θα συμφωνησω ομως πως το καλυτερο ειναι ο ΚΑΘΕΝΑΣ να ασχολειται με την ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ και ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ του, αλλωστε αυτο θεωρω το μεγαλυτερο λαθος του Σκορδα, στο επικοινωνιακο κομματι, οτι δινει αξια σε καποιους, αναφεροντας τους...... και φυσικα βουτυρο στο ψωμι των ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ δημοσιογραφων-ραδιοφωνατζηδων που τον πολεμανε, απο τοτε που τα εσπασε μαζι τους......
Υ.Γ. Ειμαι Αρης, διαφωνω καθετα με διαχωρισμο ατομων ειδικα μεσα στην ιδια "οικογενεια", κατι το οποιο ΕΠΙΣΗΣ τρεφουν καποιοι με στοχο το γνωστο "διαιρει και βασιλευε", δεν ειμαι Σουπερας, ουτε καν θα ελεγα οπαδος, απλα παρακολουθω την ομαδα και οσα συμβαινουν, προβληματιζομαι, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ και προσπαθω να ΕΝΗΜΕΡΩΝΩΜΑΙ, αντι να τρωω ετοιμο το φαγητο που μου σερβιρουν καποιοι μυαλοπωλες, σ' αυτη την πολη.......
Όπως την βρίσκει κανείς!Ειμαι εγω, καθως μαζι με το διαρκειας μου, εκτος απο το κινητρο της εκπτωσης 15% στην αγορα του, νομιζω οτι ειμαι ενταξει απεναντι στο συγκεκριμενο χομπυ που εχω και απεναντι στην ομαδα....... ;)
ποιο μενος και πιο μικροτερο βεληνεκες?
ωραια τα λες.Για 15 στρεμματα στο Χαριλαου πηρατε 250στρ.Αρα εαν δωσουμε εμεις την Τουμπα που ειναι 30 στρ. πρεπει να παρουμε 500 στρ..Ετσι δεν ειναι?
πολλα μπορουμε να πουμε και για μενα,γιαυτο εγραψα πριν οτι εχουμε διδακτορικο στην ευθηνοφοβια.
δεν ειμαι απο πανω και δεν καιγομαι ιδιαιτερα για τον αρη αλλα κατι χαζομαρες τυπου " Εξαλλου ο Ζαγορακης και ο Βρυζας κατι μαθανε στην Αθηνα και εξωτερικο αντιστοιχα: για να κανεις την δουλεια σου πρεπει να αφηνεις να σου πιανουν λιγο και το κολαρακι αν δεν εχεις την δυναμη να τους το πιασεις εσυ. Ποτε ο Ζαγορακης ειπε κατι εναντιων των μεγαλων της αθηνας φετος? Τυχαιο? "δεν μπορω να μην σχολιασω.
Δεν ξερω την ηλικια σου αλλα ο Αρης ειναι πολυ μεγαλη ομαδα, οπως αλλωστε και ο ΠΑΟΚ, και αξιζει κατι παραπανω.
Και να σε προλαβω εαν στην επομενη σεζον ο Ζαγορακης αποτυχει και αρχισει τα καραγκιοζιλικια σαν τον Σκορδα θα θελει φτυσιμο
Όπως την βρίσκει κανείς!
Εγώ σε 5-6 εντός παιχνίδια πάω τον χρόνο αλλά μέχρι εκεί πλέον, πιτσιρικάς έτρεχα σαν τρελός!
Δεν την πολύ πιστεύω την ιστορία με την Λέσχη, δεν είναι οι Έλληνες για τέτοια μοντέλα διαχείρισής! ;)
Δεν λέω να είμαι ενωμένοι όλοι μαζί, αυτό όντως είναι παραμύθι αλλά ο καθένας την πάρτη του!
Εγώ τον γουστάρω τον Σκόρδα και ας έκανε λάθη πολλά φέτος... μια κακή χρονιά δεν σβήνει όλα τα καλά που έκανε τα προηγούμενα χρόνια και θα ήθελα να του δοθεί μια ακόμα ευκαιρία αρκεί να προσπαθήσει τουλάχιστον να διορθώσει τα λάθη του αν και με τον εγωισμό του είναι λίγο δύσκολο!
Αυτό που με τρελαίνει το ότι χώνεται ο σύνδεσμος στα διοικητικά έμμεσα και δεν τον αφήνουν απερίσπαστο να κάνει την δουλειά που πρέπει για το καλό της ομάδας!
Τον επηρέασε ο σύνδεσμος πολύ αρνητικά αυτή την χρονιά και είπε πολλές χοντράδες που δεν έπρεπε, Τον Σκόρδα δεν τον έχω για άτομο που βλέπει φαντάσματα αριστερά και δεξιά! ;)
Υ.Γ Δεν έχω πάρει εφημερίδα εδώ και 8 χρόνια και ούτε ραδιόφωνα ακούω!
Το ίδιο πράγμα λέμε πάνω κάτω, γενικά δεν μου αρέσει αυτός ο εκμηδενισμός που γίνεται τους τελευταίους μήνες λες και έριξε την ομάδα στην Γ εθνική, πάνω κάτω τους ίδιους βαθμούς με πέρσι μαζέψαμε!Το μεγαλυτερο μειονεκτημα του ειναι ο χαρακτηρας του, ο παρορμιτισμος και το οπαδιλικι του, δεν ξερει να κανει πολιτικη, δε νομιζω οτι ειναι θεμα συνδεσμου....... λιγο να βελτιωσει το PR του που λεει και ο ανοιχτομυαλος και θα ειναι ακομη καλυτερος, εγω ακομη τον πιστευω, γνωριζω καποια πραγματα, εχει να δωσει πολλα (κι ας παρει, δε μ ενοχλει, αυτο πειραζει καποιους αλλους και τον "σκιζουν" ;) ) και σιγουρα 10000% ειναι πιο ΑΡΕΙΑΝΟΣ απ ολους μας, επισης το γνωριζω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ αυτο, χωρις να θελω να θιξω καποιον αλλο, ετσι???? Αν βελτιωθει λιγο, σιγουρα θα παραμεινει η καλυτερη λυση..... μεχρι την επομενη παντα.....
Θα τον φάει ο αχώνευτος τον Ντελορτε του μέσα!ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ
ΦΥΓΕ! ΚΟΝΤΗ
το ελεγα και το ξαναλεγα εδω μεσα και παλιοτερα. καμια μεταγραφη του δεν επιασε. μια μονο του κικε ερναντεθ, ο βιτολο.
λετε τωρα που κανει σκαουτινγκ να δουμε τα λεφτα μας να πιανουν τοπο ή το λαμογιο ο κοντης θα τον φαει με το πρωτο στραβοπατημα?
Δεν ξέρω τι να σου πω για το τι παίζεται στην λέσχη, καλά θα ήταν να το δει το θέμα του Κόντη ο Σκόρδας!εκει πρεπει να φανει και να παρεμβει η Λεσχη σε περιπτωση που κουνηθει ο απατεωνισκος.
καλα δεν το καταλαβαινει οτι τον βλεπει ο κοσμος?
επικαλειται το καλο της ομαδας, καλο δεν εκανε, δεν φευγει ΑΡΑ ή δεν καταλαβαινει τις επιπτωσεις των μεταγραφων του ή μας εχει χεσμενους ολους ή ειναι στο κολπο και αλλοι για να κανουν τους κινεζους...
το τελευταιο δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι.
ειπαμε. διακριτικα φατε. οχι ομως ολες οι μεταγραφες παλτα...