τοσο μα τοσο σας πονεσε η δευτερη θεση?
σιγα ο αθλος
και που να παρουμε κανα πρωταθλημα!
εσυ δεν τσεπωσες 2.5 απο τον γαυρο?
εσυ δεν γλυφεις Ιωαννιδη για τηλεοπτικα και χορηγιες?
εσυ δεν ψηφισες Γκαγκατση στις εκλογες?
εσυ δεν πηρες πριν κανα διμηνο, 250 στρεμματα στην Θερμη για να κανεις γηπεδο?
εσυ δεν μπηκες στο αθρο 44 και μαλιστα δεν ειχες καν την τσιπα να πληρωσεις τους πρωην παιχτες σου?
εσυ,εσυ,εσυ
την αποτυχια πολυ ευκολα μπορεις να αποποιηθεις με ιστοριουλες για ιπποτες(λαμπρος) που παλευουν με δρακους(κατεστημενο και πανω απο ολα ο ΠΑΟΚ)
αλλωστε τα παοκια εχουμε διδακτορικο σε αυτο
Τα τελευταια χρονια με διοικηση Σκορδα πρεπει να παραδεχτεις οτι σιγα σιγα μικραινετε
Ρε κοιταξτε τον δευτερο μενος για το "μικροτερο βεληνεκες"..... ρε το Γκαλη τι απωθημενα τους αφησε...
Εγω πουλησα τον καλυτερο αμυντικο της Ελλαδας την τελευταια διετια, στα περισσοτερα λεφτα που μου εδωσαν και ενω του ειχα κανει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, αλλα ηδη το μυαλο του ηταν φουσκωμενο και εφυγε αφου ΠΑΡΕΝΕΒΗ μεχρι και εισαγγελεας.........
Εγω "γλυφω" Ιωαννιδη, για τα χρηματα που μου ΧΡΩΣΤΑΝΕ........
Εγω ψηφισα καποιον που πιστεψα οτι ειναι για το καλο, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΡΙΞΑ οταν μου απεδειξε οτι εκανα λαθος......
Εγω ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΗ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ με το ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ μου στη χαριλαου, ΙΣΗΣ ΑΞΙΑΣ προσπαθω να κανω........
Εγω "εκμεταλλευτηκα" ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (δικαιο-αδικο δε με ενδιαφερει, ΝΟΜΟΣ ΗΤΑΝ), αφου ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΤΟΥΣ "ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ" ΠΑΙΚΤΕΣ για το τι προτιθεμαι να κανω και τι συνεπαγεται, ενω αυτοι προσπαθουν πολλακις να δικαιωθουν ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ οτι δεν εχουν καμια τυχη και ολα ηταν ΝΟΜΙΜΑ..... εξου και η αστοχια καθε τρεις και λιγο των ενστασεων και των τριτανακοπων του γνωστου δικηγορου Μοκκα (σε ποια ομαδα ειναι μικρομετοχος αυτος, ΑΡΑΓΕ?) ο οποιος εχει χασει 20-21 δικες κατα του Αρη........
Εγω, εγω, εγω...... θελεις μηπως, να μιλησουμε και για ΕΣΕΝΑ??????
Αφου με το Σκορδα διοικηση "ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΜΕ", εσυ τι κοπτεσαι???? Εσυ και ο καθε εσυ, απο αυτη την παοκτσοκρατουμενη πολη????? ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ????????
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.........