Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ναι, οκ  ;) ουτε εγω το εξελαβα ετσι, απλα κουβεντα να γινεται....!!!!

Προταση: Παιξε οτι εχεις και δεν εχεις στο 2πλο Λεβαδειακος-αελ..... ΑΝ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟ!!!!!!!! :2funny: :2funny:
Ναι ξέρω το άκουσα!
Χθες έφραξαν το χ στον Πανθραξ γιατί παίχτηκαν πολλά λεφτά πάνω του!
Διπλό είναι το αλογάκι απο εδώ μέχρι τον... Κομπότη! :2funny:

Vassilias

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Βρήκαν την ευκαιρία τα ερπετά να βγουν από το καβούκι τους και να κάνουνε μαθήματα ηθικής.
Έχασαν από Ξάνθη,έφεραν Χ με Εργοτέλη που έπαιζε από το 15ο λεπτό με 10,έφεραν Χ με Λάρισα μέσα και Χ έξω με μαιμού πέναλτυ και τον ορισμό της κόκκινης που δεν δόθηκε στον Νάτσο Γκαρσία.Μάζεψαν 4 στην Τρίπολη και πήραν αβαβά τις Σέρρες.
Αλήθεια αν γινότανε το χθεσινό ΑΕΚ-ΑΡΗΣ την πέμπτη αγωνιστική,θα κέρδιζε ο Άρης?
Δεν αντέχουν 2 συνεχόμενα χρόνια Ευρώπη,είναι βαρύ το φορτίο...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Βρήκαν την ευκαιρία τα [glow=red,2,300]ερπετά [/glow] να βγουν από το καβούκι τους και να κάνουνε μαθήματα ηθικής.
Έχασαν από Ξάνθη,έφεραν Χ με Εργοτέλη που έπαιζε από το 15ο λεπτό με 10,έφεραν Χ με Λάρισα μέσα και Χ έξω με μαιμού πέναλτυ και τον ορισμό της κόκκινης που δεν δόθηκε στον Νάτσο Γκαρσία.Μάζεψαν 4 στην Τρίπολη και πήραν αβαβά τις Σέρρες.
Αλήθεια αν γινότανε το χθεσινό ΑΕΚ-ΑΡΗΣ την πέμπτη αγωνιστική,θα κέρδιζε ο Άρης?
Δεν αντέχουν 2 συνεχόμενα χρόνια Ευρώπη,είναι βαρύ το φορτίο...

Καλα, εσυ καραγκιοζακο κοιτα να μαθεις να φερεσαι εκει που εισαι φιλοξενουμενος και πως μιλας και κοιτα τα χαλια της δικης σου ομαδας, οποια κι αν ειναι, που θα μας κανεις και υποδειξεις τι θα γραφουμε στο ΔΙΚΟ ΜΑΣ thread...... και οταν μαθεις να ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ θα δεις οτι γραφουμε για τα δικα μας προβληματα και λαθη, που εφεραν την ομαδα στο ελεος της "ΑΞΙΟΠΙΣΤΗΣ" ΛΙΓΚΑΣ των κουμπαρων, των συνεταιρων και των αλλαξοκωληδων!!!!

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
αν γινοτανε το ξανθη παοκ στην αρχη της σαιζον θα σας σφυριζαν αβαβα πεναλτι?
εννοειται γιατι ολη τη χρονια σας σπρωχνει η διαιτησια.
και επειδη ξερω οτι θα υποστηρηξεις οτι ολα τα πηρατε με την αξια σας, θελω να σου θυμησω τι κανατε με μας σε ολα τα ματς φετος, και που σαι...
ερχεται και συνεχεια.
αντε στο thread σου τωρα...
παραμυθιασμενε

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
ωρα ειναι να μας πεις οτι σας κατακρεουργησε το κατεστιμενο, η παραγκα η διαιτησια το κρατος των αθηνων η κυβερνηση το συμπαν και συ ως διαδοχος το τσε γκεβαρα ω λαε του μπαοκ, καταφερες να αντισταθεις και να διαδωσεις με τους αγωνες σου τους ΕΝΤΙΜΟΥΣ με σημαια τον ΛΙΛΗ το εντιμο προσωπο του ποδοσφαιρου και το πνευμα του ευ αγωνιζεσθαι... :2funny: :2funny: :2funny:
ρε πουστ απ εδω... χαμουροκοτες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
η διαιτησια φετος μας επαιξε 50-50
εξαιρεση τα ματς με νιονιο και αντε το πεναλτυ που ηταν δεν ηταν με ξανθη
αυτο ειναι το σπρωξιμο της διαιτησιας?

ομαδα που τα περνει απο την κρατικη ΝΕΤ και 6 απο τους 8 χορηγους ειναι κρατικες εταιριες μην μιλατε για ευνοια

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
εισαι θρασυτατος και ανικητος
θελεις να πεις οτι παιρνουμε σαν δεδομενο οτι μονο σε αυτα τα ματς σε σπρωξανε?
εισαι ανικητος και παλι.
μη μιλας για χορηγιες.
καλυτερα να τα παιρνω απο σενα δηλ. το κρατος παρα να γινομαι πατεροπαιδο και βγενοπουλακι.
καλυτερα 6 στους 8 χορηγους κρατικες εταιριες παρα γκαγκατσοκουμπαροκοκκαλοι.

και επειδη οπως ειπα εισαι ανικητος και θα συνεχισεις με τις φαιδροτητες
θα ηθελα να σε αποκαλεσω ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ και ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ και να κλεισω εδω.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
αποφασιστε επιτελους
με Βγενοπουλο και βαζελο
ή
με γκαγκατσοκοκκαλη ειμαστε τελικα;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ασε να ασχολουνται με την "τραγικη πορεια" μας, με τον λαμπρουκο, με τον κοκε που ειναι καθε μερα στο καζινο, με τον παπαζογλου που δεν παιζει, αφου "ολα στην ομαδα του θοδωρη ζαγορακη και του ζηση βρυζα ειναι ρολοι" και οταν ανοιξει το ψυγειο..... τοτε θα αρχισουν οι κλαψες και τα συλλαλητηρια κατα της κακιας Αθηνας........... :jerking: :jerking: :jerking:

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
αποφασιστε επιτελους
με Βγενοπουλο και βαζελο
ή
με γκαγκατσοκοκκαλη ειμαστε τελικα;
μαθε λιγο απο τα αφεντκα σου: πιανεις και τις δυο πορτες. σε πεταει ο ενας σαν χρησιμοποιημενη καποτα? πιανεσαι απο τον αλλο και τουμπαλιν. εκτος απο μικρος εισαι και αργοστροφος...
η μηπως εχεις και συ αργο ιντερνετ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ασε να ασχολουνται με την "τραγικη πορεια" μας, με τον λαμπρουκο, με τον κοκε που ειναι καθε μερα στο καζινο, με τον παπαζογλου που δεν παιζει, αφου "ολα στην ομαδα του θοδωρη ζαγορακη και του ζηση βρυζα ειναι ρολοι" και οταν ανοιξει το ψυγειο..... τοτε θα αρχισουν οι κλαψες και τα συλλαλητηρια κατα της κακιας Αθηνας........... :jerking: :jerking: :jerking:
Αυτό το τελευταίο δεν πρόκειται να γίνει! :S
Δυστυχώς άλλαξε ο νόμος που θα τους τιμωρούσε!
Απο την στιγμή που είναι θετικοί στα κέρδη + το ότι πληρώνουν τις υποχρεώσεις και τα χρωστούμενα τους κάνει νόμιμους!
Να φανταστείς στο ίδιο καθεστώς λειτουργούν και τα μεγαθήρια του εξωτερικού, η Τσέλσι η ρεαλ και άλλες έχουν δυσθεώρητα χρέη! :boobies:

Vassilias

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πραγματικά είστε για γέλια
Η ξεφτύλα η φετινή δεν σας έβαλε καθόλου μυαλό
Φάνηκε η δυναμική των 2 συλλόγων,ο ένας στην κορυφή και ο άλλος να κλαίγεται σαν άλλος Νίκος Ξανθόπουλος στην 6-7η θέση για την άδικη Σούπερ Λίγκα

ΥΓ Τί έγινε,πότε θα ξεφουσκώσει ο ΠΑΟΚ?

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Πραγματικά είστε για γέλια
Η ξεφτύλα η φετινή δεν σας έβαλε καθόλου μυαλό
Φάνηκε η δυναμική των 2 συλλόγων,ο ένας στην κορυφή και ο άλλος να κλαίγεται σαν άλλος Νίκος Ξανθόπουλος στην 6-7η θέση για την άδικη Σούπερ Λίγκα

ΥΓ Τί έγινε,πότε θα ξεφουσκώσει ο ΠΑΟΚ?
Αυτος που δεν θυμαται και δεν μαθαινει απο το παρελθον του ειναι καταδικασμενος.
Ακομα τα δακρυα στην τουμπα δεν εχουν στεγνωσει απο τις προηγουμενες χρονιες και φετος που σας ταισανε καλα αποτελεσματα σικωσατε κεφαλι? κατσε και τα πλει οφφς ερχονται. θα γελασει και ο καθε πικραμενος. θα λετε οτι αδικηθηκαμε, ο μπαοκ φαινοταν οτι θα παει καλα φετος και γι αυτο τα πλει οφφς για να μας κατακρεουργησει η παραγκα και αλλες γραφικοτητες. ρε σας ταιζουν παπα για να εξοργηζεστε και σεις πεφτετε στην παγιδα κακομοιρες...
Αντε σας αφηνω παω να γαμησω

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
μαθε λιγο απο τα αφεντκα σου: πιανεις και τις δυο πορτες. σε πεταει ο ενας σαν χρησιμοποιημενη καποτα? πιανεσαι απο τον αλλο και τουμπαλιν. εκτος απο μικρος εισαι και αργοστροφος...
η μηπως εχεις και συ αργο ιντερνετ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δηλαδη ρε αστειε τυπακο ειμαστε και με τον οσφπ και με τον παο?
εισαι το καλυτερο παραδειγμα οτι η πολυ μαλακια μετα την εφηβεια πρεπει να αποφευγεται

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
η διαιτησια φετος μας επαιξε 50-50
εξαιρεση τα ματς με νιονιο και αντε το πεναλτυ που ηταν δεν ηταν με ξανθη
αυτο ειναι το σπρωξιμο της διαιτησιας?

ομαδα που τα περνει απο την κρατικη ΝΕΤ και 6 απο τους 8 χορηγους ειναι κρατικες εταιριες μην μιλατε για ευνοια
φιλε ειμαι παοκτσης,αν μιλας για το πεναλντυ το χθεσινο κανεις λαθος.επειδη εχει περασει τον τερματοφυλακα σε οποιαδηποτε επαφη μαζι του κ ανατροπη του παιχτη μπορει να το δωσει,μπορει κ να μην το δωσει

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
δηλαδη ρε αστειε τυπακο ειμαστε και με τον οσφπ και με τον παο?
εισαι το καλυτερο παραδειγμα οτι η πολυ μαλακια μετα την εφηβεια πρεπει να αποφευγεται
φυσικα και εισαι και με τους δυο και κοιτα που σε εφερε. Στην απιστευτη δευτερη θεση!!!!!
Ουτε εσυ το πιστευες στην αρχη του πρωταθληματος, αλλα ενταξει... ξερω... θα πεις οτι εσυ πιστευεις στην ομαδα και το ηξερες και μπλα μπλα μπλα... Και καλως θα το κανεις να υποστηρηξεις την ομαδα σου. Αλλα μην προσπαθεις να ανατρεψεις γεγονοτα. Δεν σε τιμα. Τα πηρες χοντρα απο ΠΑΟ? Εχεις κοκκαλοπαιδο στα γραφεια σου? Οτι και να μου λες... Εξαλλου ο Ζαγορακης και ο Βρυζας κατι μαθανε στην Αθηνα και εξωτερικο αντιστοιχα: για να κανεις την δουλεια σου πρεπει να αφηνεις να σου πιανουν λιγο και το κολαρακι αν δεν εχεις την δυναμη να τους το πιασεις εσυ. Ποτε ο Ζαγορακης ειπε κατι εναντιων των μεγαλων της αθηνας φετος? Τυχαιο? Και συ στην πουτανα που γαμας της ριχνεις μαυρο. Αν τα παει καλα την πληρωνεις και την εκθειαζεις και στο forum. Ετσι και ο Ζαγορακης λοιπον. Σαν καλη πουτανα που ειναι τα πηρε με καθε τροπο απο τους γαμιαδες του και ειναι ολοι χαρουμενοι. Θα επρεπε να εισαι και συ. Αλλα ετσι ειναι. Σε μια οικογενεια κανενας δεν παραδεχεται οτι εχει πουτανα στους κυκλους της. Και με οργη και τραμπουκισμους προσπαθει να αποδειξει το αντιθετο. Αντε να αποδειξετε οτι δεν ειστε ελεφαντες. Ελπιζω βεβαια το παραδειγμα μου να μην σε εθηξε αλλα μιας και ειμαστε σε αυτο το site ηταν το καλυτερο παραδειγμα για να εκφρασω την σκεψη μου. Αν ημασταν σε site με αυτοκινητα θα ελεγα κατι αντιστοιχο αλλα με ροδελες...
Λοιπον οσον αφορα τους χαρακτηρισμους σου θα ηθελα να σου πω οτι ενα 10 χρονο βριζει με περισσοτερο πνευμα απ οτι εσυ. 'εισαι το καλυτερο παραδειγμα οτι η πολυ μαλακια μετα την εφηβεια πρεπει να αποφευγεται' :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σε λαθος site το λες αυτο vlachodeutsch
βλαχοdeutsch? Μαλιστα... Τωρα εξηγουνται καποια πραγματα...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
τοσο μα τοσο σας πονεσε η δευτερη θεση?
σιγα ο αθλος
και που να παρουμε κανα πρωταθλημα!
εσυ δεν τσεπωσες 2.5 απο τον γαυρο?
εσυ δεν γλυφεις Ιωαννιδη για τηλεοπτικα και χορηγιες?
εσυ δεν ψηφισες Γκαγκατση στις εκλογες?
εσυ δεν πηρες πριν κανα διμηνο, 250 στρεμματα στην Θερμη για να κανεις γηπεδο?
εσυ δεν μπηκες στο αθρο 44 και μαλιστα δεν ειχες καν την τσιπα να πληρωσεις τους πρωην παιχτες σου?
εσυ,εσυ,εσυ
την αποτυχια πολυ ευκολα μπορεις να αποποιηθεις με ιστοριουλες για ιπποτες(λαμπρος) που παλευουν με δρακους(κατεστημενο και πανω απο ολα ο ΠΑΟΚ)
αλλωστε τα παοκια εχουμε διδακτορικο σε αυτο
Τα τελευταια χρονια με διοικηση Σκορδα πρεπει να παραδεχτεις οτι σιγα σιγα μικραινετε

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
τοσο μα τοσο σας πονεσε η δευτερη θεση?
σιγα ο αθλος
και που να παρουμε κανα πρωταθλημα!
εσυ δεν τσεπωσες 2.5 απο τον γαυρο?
εσυ δεν γλυφεις Ιωαννιδη για τηλεοπτικα και χορηγιες?
εσυ δεν ψηφισες Γκαγκατση στις εκλογες?
εσυ δεν πηρες πριν κανα διμηνο, 250 στρεμματα στην Θερμη για να κανεις γηπεδο?
εσυ δεν μπηκες στο αθρο 44 και μαλιστα δεν ειχες καν την τσιπα να πληρωσεις τους πρωην παιχτες σου?
εσυ,εσυ,εσυ
την αποτυχια πολυ ευκολα μπορεις να αποποιηθεις με ιστοριουλες για ιπποτες(λαμπρος) που παλευουν με δρακους(κατεστημενο και πανω απο ολα ο ΠΑΟΚ)
αλλωστε τα παοκια εχουμε διδακτορικο σε αυτο
Τα τελευταια χρονια με διοικηση Σκορδα πρεπει να παραδεχτεις οτι σιγα σιγα μικραινετε

Ρε κοιταξτε τον δευτερο μενος για το "μικροτερο βεληνεκες"..... ρε το Γκαλη τι απωθημενα τους αφησε... :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω πουλησα τον καλυτερο αμυντικο της Ελλαδας την τελευταια διετια, στα περισσοτερα λεφτα που μου εδωσαν και ενω του ειχα κανει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, αλλα ηδη το μυαλο του ηταν φουσκωμενο και εφυγε αφου ΠΑΡΕΝΕΒΗ μεχρι και εισαγγελεας.........

Εγω "γλυφω" Ιωαννιδη, για τα χρηματα που μου ΧΡΩΣΤΑΝΕ........

Εγω ψηφισα καποιον που πιστεψα οτι ειναι για το καλο, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΡΙΞΑ οταν μου απεδειξε οτι εκανα λαθος......

Εγω ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΗ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ με το ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ μου στη χαριλαου, ΙΣΗΣ ΑΞΙΑΣ προσπαθω να κανω........

Εγω "εκμεταλλευτηκα" ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (δικαιο-αδικο δε με ενδιαφερει, ΝΟΜΟΣ ΗΤΑΝ), αφου ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΤΟΥΣ "ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ" ΠΑΙΚΤΕΣ για το τι προτιθεμαι να κανω και τι συνεπαγεται, ενω αυτοι προσπαθουν πολλακις να δικαιωθουν ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ οτι δεν εχουν καμια τυχη και ολα ηταν ΝΟΜΙΜΑ..... εξου και η αστοχια καθε τρεις και λιγο των ενστασεων και των τριτανακοπων του γνωστου δικηγορου Μοκκα (σε ποια ομαδα ειναι μικρομετοχος αυτος, ΑΡΑΓΕ?) ο οποιος εχει χασει 20-21 δικες κατα του Αρη........

Εγω, εγω, εγω...... θελεις μηπως, να μιλησουμε και για ΕΣΕΝΑ??????

Αφου με το Σκορδα διοικηση "ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΜΕ", εσυ τι κοπτεσαι???? Εσυ και ο καθε εσυ, απο αυτη την παοκτσοκρατουμενη πολη????? ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ???????? :2funny: :2funny: :2funny:

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.........

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κύριοι συνεχίζουμε να κάνουμε την ίδια βλακεία που κάνουμε εδώ και πολλά χρόνια και τρωγόμαστε μεταξύ μας!
Ψάχνουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος!

Υ.Γ Είμαι απο τα λεγόμενα ποντίκια! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom