Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρουφάω τη μύξα μου και παραδέχομαι οτι έχεις δίκιο
Δεν έχει δίκιο, εξήγησα παραπάνω τι συμβαίνει φέτος για την ευρώπη!
Το ότι πέρασαν γαυρος και χανούμι στον τελικό σημαίνει πως και η 5η θέση βγάζει στην ευρώπη!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν έχει δίκιο, εξήγησα παραπάνω τι συμβαίνει φέτος για την ευρώπη!
Το ότι πέρασαν γαυρος και χανούμι στον τελικό σημαίνει πως και η 5η θέση βγάζει στην ευρώπη!
Τελικά και μέσα στην άγνοιά μου, δίκιο έχω ο πούστης  :rockon:

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά και μέσα στην άγνοιά μου, δίκιο έχω ο πούστης  :rockon:
Το θέμα είναι πως καλά να πάθουμε φέτος και μας έχει βγει η ψυχή γιατί με τα ηλίθια παιχνίδια που γκελάραμε εμείς ορίσαμε την τύχη μας!

1970

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
342
Πόντοι
21
Καλά αυτό εννοείται
Σωστό εν μέρει αυτό. Πάντως, δεν πρέπει να αγνούμε ότι:
1) Παρά τις αδικαιολόγητες γκέλες (με δεδομένη τη νίκη στον επόμενο αγώνα με τον Πανθρακικό) φέτος θα έχουμε μαζέψει μόλις 3 βαθμούς λιγότερους σε σχέση με πέρσι και
2) Αν η Λάρισα δεν είχε την τύχη να δώσει τα 2 τελευταία της παιχνίδια με τους εντελώς αδιάφορους Ο.Σ.Φ.Π. και Λεβαδειά (στα οποία, υπό φυσιολογικές συνθήκες και στην ιδανικότερη για αυτήν περίπτωση, δεν θα συγκέντρωνε περισσότερους από 4 βαθμούς), στο ΟΥΕΦΑ θα έβγαινε ο ΑΡΗΣ ή στην χειρότερη περίπτωση θα επαιζε μπαράζ.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλα, μερικοι εδω μεσα ειστε ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ και προφανως απιστευτα προκατειλημενοι και κομπλεξικοι με τον Αρη και δεν εννοω αυτους που πολυ πιθανο και λογικο να μπερδευτηκαν 'η να ξεχασαν το γεγονος οτι φετος, με ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ το αεκ-γαυρος στον τελικο του κυπελλου, 5 ΟΜΑΔΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Μπραβο στον godfather που σας ενημερωσε εστω και αργα.......

Μιλαω ομως για τους απανταχου ασχετους που μπαινουν στη διαδικασια να συγκρινουν το παιχνιδι-ουρακοταγκο γαυρος-αελ, με το δικο μας με την αεκ.......

Για την καθαρη νικη, εστω και μετα απο 20 χρονια του Αρη, δεν υπαρχει ιχνος αμφιβολιας για το κυρος του αγωνα, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΕΡΔΙΣΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΡΕ ΤΑΓΑΡΙΑ, αλλα επειδη υπαρχουν ΠΟΛΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ που κανουν την αεκ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΗ γι αυτο το παιχνιδι......απο το καθαρα αγωνιστικο, επαιξαν ολοι οι διαθεσιμοι πρωτοκλασσατοι παικτες της, μεχρι και Εντινιο που σκοτωθηκε με τον βατραχο σε προπονηση μεσοβδομαδα και ξερουμε πως λειτουργει ο πολλα βαρυς και οχι ψευτοπριγκηπας για το εγω του σε τετοιες περιπτωσεις, μεχρι το οτι ειχε αρκετες και κλασσικες ευκαιριες η αεκ για γκολ, συν το γεγονος οτι ειναι αμεσα ενδιαφερομενη για την τελικη βαθμολογια και τις διαφορες που θα υπαρξουν στα πλει οφ. Ενω και εξωαγωνιστικα, ο βατραχος με τον τροπο που εφυγε απο τον Αρη και οι δικαστικες διαμαχες που ειχε και εχει ακομα, το τελευταιο που θα εκανε θα ηταν να στηθει, ακομα και ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ να ηταν, με τον εγωισμο και το πεισμα που τον διακατεχει..... γκε γκε??

Για το γαυρος-αελ, σαν αρειανος η μικρη ελπιδα που ειχα ηταν η κοντρα που φαινοταν οτι υπηρχε μεταξυ κοκκαλη-πηλαδακη για το θεμα των τηλεοπτικων, ηλπιζα οτι το περισσοτερο που θα μπορουσε να παρει η αελ θα ηταν ενα Χ. Αλλα οταν ολα γινονται στο βωμο των συμφεροντων αυτοι οι ανθρωποι βρισκουν παντα τη λυση και το λογο για να ξεχασουν εχθρες και να λειτουργησουν προς το οφελος τους..... τι εγινε κανεις δεν ξερει, αλλα σιγουρα καπως ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ αυτοι οι δυο....... Μπορει να ειπε το ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ, κανε μοκο για τα τηλεοπτικα και θα σε βγαλω Ευρωπη, ενα ακομη πιο βρωμικο σεναριο στο μυαλο μου λεει οτι ο Κοκκαλης θα γουσταρε παρα πολυ να ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ και τα πλει οφ, να βγαλει το παοκακι 2ο και να κανει τη μαγκια στους πρασινους... ΚΑΖΟΥΡΑ για τη μη εξοδο στο τσουλου... ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ.... να ελπιζει οτι ο παοκ θα φαει τα μουτρα του στα προκριματικα και θα ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΥΤΟΣ ΟΟΟΟΟΛΟΟΟ ΤΟ ΜΠΑΚΙΡΙ του τσουλου για παρτη του!! Ξερετε εσεις, για τους φωστηρες που εβγαλαν το αεκ-αρης στημενο τους φιλοσοφους εσας λεω, ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΦΕΤΟΣ Ο ΠΑΟ ΑΠΟ ΤΟ τσουλου, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ απο τον αποκλεισμο του????? Για ψαχτειτε λιγακι και δε θα σας φανει καθολου μα καθολου τραβηγμενο το σεναριο........

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Έλα ρε και εσύ, ο γαύρος είναι το πιο καθαρό σωματείο! :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Και για να προλαβω μερικους "εξυπνους" εδω μεσα, ξεκαθαριζω οτι συμφωνω 100000000% οτι ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΦΤΑΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ που μονος του καταφερε να φτασει σ' αυτο το σημειο και να τους αφηνει να κανουν τετοια παιχνιδακια στην πλατη του....... με την τοσο ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ φετος και τα ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ που ανακαλυπταν καθε τρεις και λιγο οι  :jerking: :jerking: ειδικα στην πολη (οχι οτι δεν υπαρχουν προβληματα 'η δεν ειναι κακη η χρονια, αλλα καποιοι φροντιζαν να τα μεγαλωνουν και να τα ξεμπροστιαζουν, οχι οπως αλλου που τα κουκουλωνουν κατω απο το πατακι)...... αλλα εστω και στο τελος ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΝΙΚΗ με την ξανθη στο βικελιδης.... τωρα θα  :headbang: πολλοι τα κεφαλια τους και θα καταπιναν τις γλωσσες τους......... και πανω απο ολα, η χρονια δε θα ηταν τελικα χαμενη.........

Αλλα οχι να μας βγαλουν και τρελους 'η τυφλους 'η ηλιθιους...... οτι δε μπορουμε να ξεχωρισουμε τα στημενα, τα μιλημενα και τις αλλαξοκωλιες που γινονται..........

Υ.Γ. Οπως προσεξατε δεν αναφερω πουθενα θεματα διαιτησιας, που ειμαι σιγουρος οτι ειμαι ο πιο καμμενος τουλαχιστον απο τους πρωτους 6 του πρωταθληματος....... απλα γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ και δεν προκειται να συμφωνησουμε...... μια γαμημενη νικη με την ξανθουλα και θα ηταν ολα -οχι μελι γαλα, αλλα σιγουρα- πολυ ΚΑΛΥΤΕΡΑ τωρα.......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Έλα ρε και εσύ, ο γαύρος είναι το πιο καθαρό σωματείο! :2funny: :2funny: :2funny:

Τωρα πλεον και απο τα πιο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ, αφου χωρις προφανες και αμεσο οφελος, ΚΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΘΗΚΕ σε μια ομαδα ΠΟΛΥ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΗ απ αυτον φετος, μπροστα σε 30.000 οπαδους του και ακομη περισσοτερους τηλεθεατες.........

Γιατι, το ξεχασα πριν, ο γαυρος φετος ειναι πολυ πολυ καλυτερος απο την αελ, ειδικα μεσα στο γηπεδο του, να μην κανει ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ?????????

Ενω δε μπορει κανεις να πιστευει οτι το φετινο χαλι της αεκ ειναι ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ καλυτερο απο τον Αρη που την κερδισε εχθες.........

Πιστευω να καταλαβες σε ποιους απευθυνομαι....... ;)

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και για να προλαβω μερικους "εξυπνους" εδω μεσα, ξεκαθαριζω οτι συμφωνω 100000000% οτι ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΦΤΑΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ που μονος του καταφερε να φτασει σ' αυτο το σημειο και να τους αφηνει να κανουν τετοια παιχνιδακια στην πλατη του....... με την τοσο ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ φετος και τα ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ που ανακαλυπταν καθε τρεις και λιγο οι  :jerking: :jerking: ειδικα στην πολη (οχι οτι δεν υπαρχουν προβληματα 'η δεν ειναι κακη η χρονια, αλλα καποιοι φροντιζαν να τα μεγαλωνουν και να τα ξεμπροστιαζουν, οχι οπως αλλου που τα κουκουλωνουν κατω απο το πατακι)...... αλλα εστω και στο τελος ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΝΙΚΗ με την ξανθη στο βικελιδης.... τωρα θα  :headbang: πολλοι τα κεφαλια τους και θα καταπιναν τις γλωσσες τους......... και πανω απο ολα, η χρονια δε θα ηταν τελικα χαμενη.........

Αλλα οχι να μας βγαλουν και τρελους 'η τυφλους 'η ηλιθιους...... οτι δε μπορουμε να ξεχωρισουμε τα στημενα, τα μιλημενα και τις αλλαξοκωλιες που γινονται..........

Υ.Γ. Οπως προσεξατε δεν αναφερω πουθενα θεματα διαιτησιας, που ειμαι σιγουρος οτι ειμαι ο πιο καμμενος τουλαχιστον απο τους πρωτους 6 του πρωταθληματος....... απλα γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ και δεν προκειται να συμφωνησουμε...... μια γαμημενη νικη με την ξανθουλα και θα ηταν ολα -οχι μελι γαλα, αλλα σιγουρα- πολυ ΚΑΛΥΤΕΡΑ τωρα.......
Φίλε γενικά η χρονιά δεν άρχισε καλά φέτος, πολλά λάθη εκ των έσω συν το παραλήρημα απο μερικούς για την "υποτιθέμενη" κακή πορεία του Άρη.
Λέω υποτιθέμενη διότι πάνω κάτω τους ίδιους βαθμούς με πέρσι θα μαζέψουμε στο τέλος με την διαφορά ότι οι φετινοί βαθμοί μας οδηγούν στην 6η θέση από ότι φαίνεται... απλώς είχαμε περισσότερες προσδοκίες για φέτος.
Το μόνο που με ανησυχεί είναι τα οικονομικά προβλήματα που μπορούν να δημιουργηθούν!

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τωρα πλεον και απο τα πιο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ, αφου χωρις προφανες και αμεσο οφελος, ΚΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΘΗΚΕ σε μια ομαδα ΠΟΛΥ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΗ απ αυτον φετος, μπροστα σε 30.000 οπαδους του και ακομη περισσοτερους τηλεθεατες.........

Γιατι, το ξεχασα πριν, ο γαυρος φετος ειναι πολυ πολυ καλυτερος απο την αελ, ειδικα μεσα στο γηπεδο του, να μην κανει ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ?????????

Ενω δε μπορει κανεις να πιστευει οτι το φετινο χαλι της αεκ ειναι ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ καλυτερο απο τον Αρη που την κερδισε εχθες.........

Πιστευω να καταλαβες σε ποιους απευθυνομαι....... ;)
Κατάλαβα! ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Καταρχην ηρεμηστε, παντου γινοται αυτα τα στησιματα(αμα πραγματι υπηρξε στησιμο).
Τωρα αν με τιμαει σαν ολυμπιακο αυτο ειναι αλλη ιστορια...

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καταρχην ηρεμηστε, παντου γινοται αυτα τα στησιματα(αμα πραγματι υπηρξε στησιμο).
Τωρα αν με τιμαει σαν ολυμπιακο αυτο ειναι αλλη ιστορια...
Εγώ ήρεμος είμαι, δεν χαλάω την ζαχαρένια μου για το ποδόσφαιρο... υπάρχουν πολλά πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή απο τον Άρη και τον κάθε Άρη! :boobies:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Εγώ ήρεμος είμαι, δεν χαλάω την ζαχαρένια μου για το ποδόσφαιρο... υπάρχουν πολλά πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή απο τον Άρη και τον κάθε Άρη! :boobies:
Εχεις τοσες μαφιες να ελεγξεις... :grin:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Συμφωνω, αλλα δεν ανεχομαι την κοροιδια και αυτους που προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα...... ο αθλητισμος ειναι ενα απο τα δευτερευοντα πραγματα στη ζωη.... μεχρι εκει... αλλα μερικοι με τη τσιμπλα κυκλοφορουν...... και αν μπηκα στη διαδικασια να γραψω 2 κατεβατα..... απλα ειχα 5' για σκοτωμα, τωρα που γυρισα απο τη δουλεια!!!! Τοσο απλα....

Και δεν εχει να κανει με ζητημα τιμης και τετοια...... οι φιλαθλοι ειναι οι τελευταιοι που θα ξεφτυλιστουν..... αλλοι ειναι που ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στο βωμο του χρηματος, εμεις πιστευω εχουμε ακομη την περηφανεια μας σε υψηλο επιπεδο για τη ζωη που κανουμε....!!!!

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνω, αλλα δεν ανεχομαι την κοροιδια και αυτους που προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα...... ο αθλητισμος ειναι ενα απο τα δευτερευοντα πραγματα στη ζωη.... μεχρι εκει... αλλα μερικοι με τη τσιμπλα κυκλοφορουν...... και αν μπηκα στη διαδικασια να γραψω 2 κατεβατα..... απλα ειχα 5' για σκοτωμα, τωρα που γυρισα απο τη δουλεια!!!! Τοσο απλα....

Και δεν εχει να κανει με ζητημα τιμης και τετοια...... οι φιλαθλοι ειναι οι τελευταιοι που θα ξεφτυλιστουν..... αλλοι ειναι που ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στο βωμο του χρηματος, εμεις πιστευω εχουμε ακομη την περηφανεια μας σε υψηλο επιπεδο για τη ζωη που κανουμε....!!!!
Δεν σε κατηγόρησα φίλε, τα συζητάμε αλλά δεν τρελαινόμαστε κιόλας... αυτό λέω! ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν σε κατηγόρησα φίλε, τα συζητάμε αλλά δεν τρελαινόμαστε κιόλας... αυτό λέω! ;)

Ναι, οκ  ;) ουτε εγω το εξελαβα ετσι, απλα κουβεντα να γινεται....!!!!

Προταση: Παιξε οτι εχεις και δεν εχεις στο 2πλο Λεβαδειακος-αελ..... ΑΝ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟ!!!!!!!! :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom