Επισκέπτης
Αλλάξανε τα κόζια και παίζουν λιγότερες ομάδες φέτος; Έχω γαμωμπερδευτεί πρωινιάτικα
Τα 'κανες κι εσύ πουτάνα πρωϊνιάτικα σύντροφε!
Αλλάξανε τα κόζια και παίζουν λιγότερες ομάδες φέτος; Έχω γαμωμπερδευτεί πρωινιάτικα
Επειδή καταργήθηκε το ιντερτοτο 3 χώρες μια απο αυτές είναι η Ελλάδα βγάζει έναν εκπρόσωπο στο ουεφα παραπάνω!Σίγουρα? Αφού 4 βγαίνουν. 2 τσάμπιονς λιγκ και δύο ουέφα.
Δεν έχει δίκιο, εξήγησα παραπάνω τι συμβαίνει φέτος για την ευρώπη!Ρουφάω τη μύξα μου και παραδέχομαι οτι έχεις δίκιο
Τελικά και μέσα στην άγνοιά μου, δίκιο έχω ο πούστηςΔεν έχει δίκιο, εξήγησα παραπάνω τι συμβαίνει φέτος για την ευρώπη!
Το ότι πέρασαν γαυρος και χανούμι στον τελικό σημαίνει πως και η 5η θέση βγάζει στην ευρώπη!
Το θέμα είναι πως καλά να πάθουμε φέτος και μας έχει βγει η ψυχή γιατί με τα ηλίθια παιχνίδια που γκελάραμε εμείς ορίσαμε την τύχη μας!Τελικά και μέσα στην άγνοιά μου, δίκιο έχω ο πούστης
Καλά αυτό εννοείταιΤο θέμα είναι πως καλά να πάθουμε φέτος και μας έχει βγει η ψυχή γιατί με τα ηλίθια παιχνίδια που γκελάραμε εμείς ορίσαμε την τύχη μας!
Σωστό εν μέρει αυτό. Πάντως, δεν πρέπει να αγνούμε ότι:Καλά αυτό εννοείται
Έλα ρε και εσύ, ο γαύρος είναι το πιο καθαρό σωματείο!
Φίλε γενικά η χρονιά δεν άρχισε καλά φέτος, πολλά λάθη εκ των έσω συν το παραλήρημα απο μερικούς για την "υποτιθέμενη" κακή πορεία του Άρη.Και για να προλαβω μερικους "εξυπνους" εδω μεσα, ξεκαθαριζω οτι συμφωνω 100000000% οτι ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΦΤΑΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ που μονος του καταφερε να φτασει σ' αυτο το σημειο και να τους αφηνει να κανουν τετοια παιχνιδακια στην πλατη του....... με την τοσο ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ φετος και τα ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ που ανακαλυπταν καθε τρεις και λιγο οι ειδικα στην πολη (οχι οτι δεν υπαρχουν προβληματα 'η δεν ειναι κακη η χρονια, αλλα καποιοι φροντιζαν να τα μεγαλωνουν και να τα ξεμπροστιαζουν, οχι οπως αλλου που τα κουκουλωνουν κατω απο το πατακι)...... αλλα εστω και στο τελος ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΝΙΚΗ με την ξανθη στο βικελιδης.... τωρα θα πολλοι τα κεφαλια τους και θα καταπιναν τις γλωσσες τους......... και πανω απο ολα, η χρονια δε θα ηταν τελικα χαμενη.........
Αλλα οχι να μας βγαλουν και τρελους 'η τυφλους 'η ηλιθιους...... οτι δε μπορουμε να ξεχωρισουμε τα στημενα, τα μιλημενα και τις αλλαξοκωλιες που γινονται..........
Υ.Γ. Οπως προσεξατε δεν αναφερω πουθενα θεματα διαιτησιας, που ειμαι σιγουρος οτι ειμαι ο πιο καμμενος τουλαχιστον απο τους πρωτους 6 του πρωταθληματος....... απλα γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ και δεν προκειται να συμφωνησουμε...... μια γαμημενη νικη με την ξανθουλα και θα ηταν ολα -οχι μελι γαλα, αλλα σιγουρα- πολυ ΚΑΛΥΤΕΡΑ τωρα.......
Κατάλαβα! ;)Τωρα πλεον και απο τα πιο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ, αφου χωρις προφανες και αμεσο οφελος, ΚΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΘΗΚΕ σε μια ομαδα ΠΟΛΥ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΗ απ αυτον φετος, μπροστα σε 30.000 οπαδους του και ακομη περισσοτερους τηλεθεατες.........
Γιατι, το ξεχασα πριν, ο γαυρος φετος ειναι πολυ πολυ καλυτερος απο την αελ, ειδικα μεσα στο γηπεδο του, να μην κανει ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ?????????
Ενω δε μπορει κανεις να πιστευει οτι το φετινο χαλι της αεκ ειναι ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ καλυτερο απο τον Αρη που την κερδισε εχθες.........
Πιστευω να καταλαβες σε ποιους απευθυνομαι....... ;)
Εγώ ήρεμος είμαι, δεν χαλάω την ζαχαρένια μου για το ποδόσφαιρο... υπάρχουν πολλά πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή απο τον Άρη και τον κάθε Άρη!Καταρχην ηρεμηστε, παντου γινοται αυτα τα στησιματα(αμα πραγματι υπηρξε στησιμο).
Τωρα αν με τιμαει σαν ολυμπιακο αυτο ειναι αλλη ιστορια...
Εχεις τοσες μαφιες να ελεγξεις...Εγώ ήρεμος είμαι, δεν χαλάω την ζαχαρένια μου για το ποδόσφαιρο... υπάρχουν πολλά πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή απο τον Άρη και τον κάθε Άρη!
Σωστό και αυτό!Εχεις τοσες μαφιες να ελεγξεις...
Δεν σε κατηγόρησα φίλε, τα συζητάμε αλλά δεν τρελαινόμαστε κιόλας... αυτό λέω! ;)Συμφωνω, αλλα δεν ανεχομαι την κοροιδια και αυτους που προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα...... ο αθλητισμος ειναι ενα απο τα δευτερευοντα πραγματα στη ζωη.... μεχρι εκει... αλλα μερικοι με τη τσιμπλα κυκλοφορουν...... και αν μπηκα στη διαδικασια να γραψω 2 κατεβατα..... απλα ειχα 5' για σκοτωμα, τωρα που γυρισα απο τη δουλεια!!!! Τοσο απλα....
Και δεν εχει να κανει με ζητημα τιμης και τετοια...... οι φιλαθλοι ειναι οι τελευταιοι που θα ξεφτυλιστουν..... αλλοι ειναι που ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στο βωμο του χρηματος, εμεις πιστευω εχουμε ακομη την περηφανεια μας σε υψηλο επιπεδο για τη ζωη που κανουμε....!!!!
Δεν σε κατηγόρησα φίλε, τα συζητάμε αλλά δεν τρελαινόμαστε κιόλας... αυτό λέω! ;)