Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Όταν σας τα έλεγε ο Ταράτσα... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Αυτός ο Αθανασιάδης έχει κλείσει μια ντουζίνα παίχτες χωρίς να έχει ομάδα? :huh:
Ποιός είναι αυτός ο ταράτσα ρε παιδία που αναφέρετε συνέχεια για τον Σκόρδα? :think:
Τι έλεγε αυτός?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο Κόντης τους έκλεισε και καλά, μη χέσω. Που είναι άραγε η Ταρατσόπουστα; Μου λείπει η βρώμα
Θα έρθει στην ψηφοφορία για να τον αποτελειώσει! :2funny:
Τι ακούγεται?Ποιος έχει το προβάδισμα?

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η ξεφτίλα είναι τα λεφτά του Νέτο, τους είπε ότι χρειαζόταν λεφτά απο αυτά που του χρωστάνε και του έδωσαν 5.000 :jerking:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν συμμετέχω. Να πάνε να γαμηθούνε

Με συγχωρεις κιολας Πετρο, αλλα εισαι ο ΜΟΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ στην Ελλαδα που μπορεις κατα καποιον τροπο να ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ στις εξελιξεις και απαξιωνεις το δικαιωμα σου....... εγω που θα ψηφισω αυτο που ΠΙΣΤΕΥΩ οτι ειναι το καλυτερο για την ομαδα, εχω να χασω κατι???

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Η ξεφτίλα είναι τα λεφτά του Νέτο, τους είπε ότι χρειαζόταν λεφτά απο αυτά που του χρωστάνε και του έδωσαν 5.000 :jerking:

Ειναι περιεργη η θεση των παικτων, εχουν 100% δικιο να ζητανε τα χρηματα τους, αλλα (αν οντως) και περυσι που ειχαν περιπου 4 μηνων οφειλομενα να παιρνουν  , οπως ειπε ο σκορδας τουλαχιστον, γιατι δεν το εκαναν τοτε θεμα???? Μη γελιομαστε, το να παρουν τα λεφτα τους πριν φυγουν δεν ειναι το Α και το Ω, υπαρχουν και λογαριασμοι τραπεζων που μπορουν να γινουν καταθεσεις χρηματων σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, πιο πιθανο ειναι 'η να θελησαν να εξωτερικευσουν το προβλημα προς τον κοσμο, ενοψει εκλογων 'η να τους παρακινησε η αβεβαιοτητα για το τι μελλει γενεσθαι..... αφου αλλωστε ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ οτι πλεον με τη νομοθεσια της UEFA κανεις παικτης δεν χανει ουτε Ευρω απο τις ομαδες........

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Όταν σας τα έλεγε ο Ταράτσα... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Αυτός ο Αθανασιάδης έχει κλείσει μια ντουζίνα παίχτες χωρίς να έχει ομάδα? :huh:

Σου φαινεται παραξενο, αυτος που θελει να ΑΝΑΛΑΒΕΙ μια ομαδα, ενοψει εξελιξεων, να εχει κανει επαφες και ισως συμφωνιες, ωστε να ειναι πανετοιμος για την επομενη μερα ΕΑΝ εκλεγει????

Μαλλον το αντιθετο ειναι πιο επικινδυνο και αβεβαιο για την επομενη χρονια και απ οτι βλεπω ο σκορδας οχι επαφες δε φαινεται να κανει, ουτε ψηφοδελτιο δε συμπληρωνει......

psixiatros

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
8
Πόντοι
1
ο σμόλαρεκ δήλώσε πως δεν με ενδιαφέρει ο άρης!!!
και αυτοί τον έχουνε για κλεισμένο!!!
πάλι θα πέσει τρελό παραμύθι
ο Κόντης είπε έκλεισε συνεργασία με ΜανΓιουνάιτεντ!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Με συγχωρεις κιολας Πετρο, αλλα εισαι ο ΜΟΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ στην Ελλαδα που μπορεις κατα καποιον τροπο να ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ στις εξελιξεις και απαξιωνεις το δικαιωμα σου....... εγω που θα ψηφισω αυτο που ΠΙΣΤΕΥΩ οτι ειναι το καλυτερο για την ομαδα, εχω να χασω κατι???
Προς Θεού αδελφέ, και βέβαια δεν έχεις να χάσεις κάτι. Απλά έχω απογοητευτεί με την φαγωμάρα, γι'αυτό δεν θέλω να συμμετέχω. Μαλακία, ξεμαλακία, έτσι μου βγαίνει

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ο σμόλαρεκ δήλώσε πως δεν με ενδιαφέρει ο άρης!!!
και αυτοί τον έχουνε για κλεισμένο!!!
πάλι θα πέσει τρελό παραμύθι
ο Κόντης είπε έκλεισε συνεργασία με ΜανΓιουνάιτεντ!!!
Δάχτυλος του Τάράτσα!  :2funny:

Επισκέπτης
Δάχτυλος του Τάράτσα!  :2funny:

Double_Moutza.jpg

Ποιος απ'όλους?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom