Καλά τώρα το κατάλαβες;Τώρα εξηγείται ο πόλεμος που έκανε στον Σκόρδα!Αρειανάκι είναι!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Godfather72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Βρε τον Σκόρδα... έλεγε να μην ακούμε τα μμε της πόλης και καλά ότι κάνουν κακό στην ομάδα αλλά ο σκοπός του τελικά ήταν να τα κομονήσει με το ράδιο που είναι ιδιοκτήτης!
psixiatros
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Δεν αμφιβάλω αλλά δεν το έχω δει και πουθενά αυτό που λες.
Η δίνεις link να σε παραδεχτώ η δε δίνεις και λες παπαριές!
Ο Σεμπαστιάν Αμπρέου διέψευσε στην «Marca» ότι έχει υπογράψει στον Άρη παρά τις δηλώσεις του Γιάννη Κόντη περί συμφωνίας με τον Ουρουγουανό επιθετικό. Ο Αμπρέου, μάλιστα, τόνισε ότι προτεραιότητα του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.
Θα αφήσουν την Ισπανία για τον...Άρη.Ε ρε γέλιο που θα πέσει,όποιος και να βγει
Επισκέπτης
Ο Βίκτορ Βιτόλο αποτελεί σύμβολο για πολλούς στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στην Τενερίφη. Είναι από τα αγαπημένα παιδιά και ο ίδιος από την πλευρά του όποτε του δίνεται η ευκαιρία κάνει ιδιαίτερα μνεία για την γενέτειρα του, αλλά και την ομάδα της Τενερίφης, που βρίσκεται μια… ανάσα από την άνοδό της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Ιβηρικής Χερσονήσου, η «As» φιλοξένησε χθες συνέντευξη του Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος μιλάει για την Τενερίφη, τον Άρη και το μέλλον του στην Σανταντέρ…
Ο τίτλος που δόθηκε στην εν λόγο συνέντευξη είναι… «Η άνοδο οφείλεται στην καρδιά και το μυαλό»!
Ο 24χρονος μιλάει μεταξύ άλλων για την αγάπη που τρέφει ο κόσμος του νησιού προς το πρόσωπό του και τονίζει ότι δεν το ξεχνάει ποτέ αυτό. Άλλωστε το διαπίστωσε και στο πρόσφατο ματς της Τενερίφης όπου και το παρακολούθησε από κοντά.
Όσο… για το ταξίδι του στην Ελλάδα και τον Άρη, ο Βίκτορ Βιτόλο, λέει: «Ήταν μια συναρπαστική εμπειρία για μένα. Είναι εκπληκτικό το πώς ζουν το ποδόσφαιρο εκεί (σ.σ.: Ελλάδα). Αν μου δινόταν η ευκαιρία θα ξανά έπαιζα στην Ελλάδα», προθέτει με υπηρηφάνεια, για να συνεχίσει: «Έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την Σανταντέρ, αλλά σκέφτομαι να μην το ανανεώσω γιατί ο κύκλος μου με την Ρασίνγκ νομίζω ότι έχει τελειώσει…», είπε με νόημα ο 24χρονος μέσος. [size=20pt]Ολοκληρώνοντας δεν έκρυψε την επιθυμία να επιστρέψει και να αγωνιστεί στην ομάδα της καρδιάς του, την Τενερίφη, ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας –όπως αναφέρεται- είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Τενερίφης Βαλέσκο Μιγκέλ Κονσεπσιόν, που του είπε ότι θα είναι η σημαία της ομάδας… [/size]
Πηγή
Καληνύχτα μας!
Ο τίτλος που δόθηκε στην εν λόγο συνέντευξη είναι… «Η άνοδο οφείλεται στην καρδιά και το μυαλό»!
Ο 24χρονος μιλάει μεταξύ άλλων για την αγάπη που τρέφει ο κόσμος του νησιού προς το πρόσωπό του και τονίζει ότι δεν το ξεχνάει ποτέ αυτό. Άλλωστε το διαπίστωσε και στο πρόσφατο ματς της Τενερίφης όπου και το παρακολούθησε από κοντά.
Όσο… για το ταξίδι του στην Ελλάδα και τον Άρη, ο Βίκτορ Βιτόλο, λέει: «Ήταν μια συναρπαστική εμπειρία για μένα. Είναι εκπληκτικό το πώς ζουν το ποδόσφαιρο εκεί (σ.σ.: Ελλάδα). Αν μου δινόταν η ευκαιρία θα ξανά έπαιζα στην Ελλάδα», προθέτει με υπηρηφάνεια, για να συνεχίσει: «Έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την Σανταντέρ, αλλά σκέφτομαι να μην το ανανεώσω γιατί ο κύκλος μου με την Ρασίνγκ νομίζω ότι έχει τελειώσει…», είπε με νόημα ο 24χρονος μέσος. [size=20pt]Ολοκληρώνοντας δεν έκρυψε την επιθυμία να επιστρέψει και να αγωνιστεί στην ομάδα της καρδιάς του, την Τενερίφη, ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας –όπως αναφέρεται- είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Τενερίφης Βαλέσκο Μιγκέλ Κονσεπσιόν, που του είπε ότι θα είναι η σημαία της ομάδας… [/size]
Πηγή
Καληνύχτα μας!
Και καλή μας τύχηΟ Βίκτορ Βιτόλο αποτελεί σύμβολο για πολλούς στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στην Τενερίφη. Είναι από τα αγαπημένα παιδιά και ο ίδιος από την πλευρά του όποτε του δίνεται η ευκαιρία κάνει ιδιαίτερα μνεία για την γενέτειρα του, αλλά και την ομάδα της Τενερίφης, που βρίσκεται μια… ανάσα από την άνοδό της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Ιβηρικής Χερσονήσου, η «As» φιλοξένησε χθες συνέντευξη του Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος μιλάει για την Τενερίφη, τον Άρη και το μέλλον του στην Σανταντέρ…
Πηγή
Καληνύχτα μας!
Επισκέπτης
Και καλή μας τύχη
Που δεν τη βλέπω με τπτ.
Και του χρόνου που δε θα έχω ταξίδια τα ΠΣΚ θα αναγκάζομαι να βλέπω τα χάλια μας live!
Έλα ρε, πήρατε μετάθεση;Που δεν τη βλέπω με τπτ.
Και του χρόνου που δε θα έχω ταξίδια τα ΠΣΚ θα αναγκάζομαι να βλέπω τα χάλια μας live!
Επισκέπτης
Έλα ρε, πήρατε μετάθεση;
Οου γεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!
4 βδομαδούλες έμειναν!
Κουφάλααααααα.Οου γεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!
4 βδομαδούλες έμειναν!
Επισκέπτης
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εαν ξερει κιανεις να μου απαντησει γιατι ο Πετρουλακης βριζει τον Σκορδα απο το ραδιο του ολη μερα
πρωι μεσημερι απογευμα βραδυ οποτε βαζω metropolis βριζουν τον Σκορδα!!!
ενω πριν λιγο καιρο τον εγλυφε απο πανω μεχρι κατω
ετσι που κανουν μου εγινε και συμπαθης ο Σκορδας
λεμε τωρα
συμπαθης ο αχωνευτος
λεμε τωρα
συμπαθης ο αχωνευτος
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
εαν ξερει κιανεις να μου απαντησει γιατι ο Πετρουλακης βριζει τον Σκορδα απο το ραδιο του ολη μερα
λεμε τωρα
συμπαθης ο αχωνευτος
Ο συμπαθης μυστακοφορος δημοσιογραφος-λαμογιο-επιχειρηματιας-οπαδος της τσεπης του, ειναι η κλασσικη περιπτωση ενος γλειωδη γλυφτη τυπου, ο οποιος στο βωμο της "πρωτης ειδησης" κανει τα παντα, μα κυριολεκτικα τα παντα, ωστε να πετυχει τον σκοπο του...... Στην προκειμενη περιπτωση και ενω την εποχη που εμπαινε ο Σκορδας να διοικησει τον Αρη, τον ειχε πλευρισει για να εχει ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ, αλλα καπου τα εσπασαν στην πορεια, με αποκορυφωμα το απεγνωσμενο μυνημα-πρωτοσελιδο στην κωλοφυλαδα του, μετα απο εκεινο το πανθραξ-Αρης, αποκλεισμος μας στο κυπελο, "Μη γυρισετε στη Θεσσαλονικη"!!!! Απο εκει ξεκινησε με μαεστρια, καθοτι πανουργος, το κυνηγητο, με καθε ευκαιρια, εναντιον του Σκορδα κατ αρχας και ως συνεπεια και κατα του Αρη, αλλα επειδη εβλεπε οτι δεν του δινοταν ευκαιρια, οσο ο Αρης πηγαινε καλα και ειχε την κοινη γνωμη με το μερος του τοτε ο Λαμπρος, οποτε τουμπεκιαζοταν και εψαχνε την καταλληλη ευκαιρια...... π.χ. περιπτωση φυγης Ογιος τοτε, που εβγαζε τα ΣΤΗΜΕΝΑ τηλεφωνηματα του, με τον Ογιος στο στουντιο και τους "ακροατες" να "κλαινε" , να απειλουν οτι θα σχισουν τα διαρκειας τους , οτι θα πηδηξουν απο τον πεμπτο οροφο και ενα σωρο αλλες μαλακιες που ακουστηκαν σε εκεινη την εκπομπη απειρου καλους, θεωρω ΕΚΠΟΜΠΗ-ΣΤΑΘΜΟ, στο μεγεθος της του συγκεκριμενου ραδιοφωνου........
Δυστυχως γι αυτον τα πραγματα συνεχισαν, ηρθε τοτε ο Ερναντεθ, ολα κυλησαν ομαλα, βγαινουμε Ευρωπη, δε μπορουσε να κραξει, αυτες τις εποχες μαλλον εννοειτε εσεις οτι "εγλυφε τον Σκορδα", συνεχισαμε, ηρθε ο "γλυφιτζουρακιας", ξανα μανα κραξιμο, συν το κραξιμο που εριξε και με τη φυγη του Φερερ, που τον εβγαζε στον αερα να πει, γιατι ο κακος σκορδας τον εδιωξε απο τον Αρη, βεβαια οταν εγινε κατι αναλογο στον Ηρακλη με Φερερ τουμπεκα ο μουστακιας, προχωραμε και εκει που αρχιζει να γλυφει το οικοδομημα του ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ, με πρωτοπαλικαρο τοτε τον Κ. Βασιλοπουλο, δεξι χερι Ζαγορακη-Γκαγκατση-Πετρουλακη, γραφειο τυπου παοκ-επο-και βαλε, φυσικα ολα αυτα, για να ΧΩΘΕΙ ΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, οπως επισης βεβαια και για να στησει τη μπιζνα τοτε με τον ζαγορ, τη περιφημη R7, διαφημιστικη συμφεροντων αυτων των δυο, στα προτυπα της R10 του Ροναλτινιο........
Και οπως πανε ολα καλα, τσουπ, την κανει γυριστη ο σκορδας και του σκαει τον Μπαγεβιτς στα μουτρα, απο εκει που περιμενε ο μουστακιας, να εχουμε τη φετινη πορεια απο περυσι και να τον ξεσκισει........ τουμπεκι παλι, περιμενοντας την αφορμη, εδειχνε οτι και καλα γλυφει τον Αρη με την καλη πορεια, ολο κι ολο για να πουλαει φυλλα, στα προβατα που πιστευαν οτι γραφει καλα πρωτοσελιδα για τον Αρη, αρα ειναι μαζι μας, τι αλλο θελει ο κοσμος, μεγαλο πρωτοσελλιδο την ομαδα του........ και ερχεται το καλοκαιρι και αρχιζει απανωτα μπαμ, παπαδοπουλος-μπαγεβιτς-ανανεωσεις-κοσμος υπερ-κοσμος κατα...... ολα στραβα, αποκλεισμος στο ουεφα,περιπτωση παπαζογλου,περιπτωση νεμπε, βουτυρο στο ψωμι του, ΞΕΣΠΑΘΩΣΕ, ειναι αυτο που λεμε ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ Ο ΛΥΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ, αρχισε το ανελεητο κυνηγητο, ειχε προφανως και τις πληροφοριες του οτι αρχιζει να υπαρχει αντιπολιτευση στον σκορδα, οπως επισης περιμενε και το μπαμ του ραδιοφωνου, που οσο κι αν θελουν να κοροιδεψουν ολοι, ΠΟΝΕΣΕ, του πηρε πολυ κοσμο απο Αρη μερια πλεον..... οποτε φτασαμε εδω που φτασαμε, να βλεπεις και συ ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι τον πολεμαει ΟΛΟΜΕΤΩΠΑ, βρισκοντας πλεον αφορμη και πατηματα..... Αυτα, προς γνωση και συμμορφωση, γι αυτο το ατομο...
Υ.Γ. Προς θεου, ουτε αντιπαλος του ειμαι σε καμια απο τις επιχειρησεις του, ουτε θαλω να αβανταρω τον σκορδα, το σχημα θα ψηφισω σημερα, απλα, τα παρακολουθω αυτα και με ενοχλει αφανταστα η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και το ΔΗΘΕΝ καποιων ανθρωπων και οποτε βρισκω ευκαιρια τους τα χωνω....... ;)
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
μαξιμος και εγω λαμπρο θα ψηφισω
αλλα δυστηχως δεν το κοβω να βγαινει
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
μαξιμος και εγω λαμπρο θα ψηφισω
Φιλε, δε με καταλαβες μαλλον, ΔΕ θα ψηφισω τον Λαμπρο, το σχημα των 7 θα ψηφισω, δυστυχως ο Σκορδας εφαγε το κεφαλι του μονος του, ξεφυγε, εχασε τον ελεγχο, αυτοι με εμπνεουν περισσοτερο, οτι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορουν να καταφερουν περισσοτερα απο το Λαμπρο ΜΟΝΟ ΤΟΥ.....
Κατα τα αλλα, εξαιρετικο nickname ρε φιλος, ακομα κλαιω απο τα !!!!!
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
thanksΦιλε, δε με καταλαβες μαλλον, ΔΕ θα ψηφισω τον Λαμπρο, το σχημα των 7 θα ψηφισω, δυστυχως ο Σκορδας εφαγε το κεφαλι του μονος του, ξεφυγε, εχασε τον ελεγχο, αυτοι με εμπνεουν περισσοτερο, οτι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορουν να καταφερουν περισσοτερα απο το Λαμπρο ΜΟΝΟ ΤΟΥ.....
Κατα τα αλλα, εξαιρετικο nickname ρε φιλος, ακομα κλαιω απο τα !!!!!
αλλα αδελφε δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραματα..
παιζει πολυ παρασκηνιο απο κατω και ειναι χωμενοι πολλοι
γιατι φετος προκειτε να εισρευσουν πολλα μυρια στην παε λογο νεων τηλεοπτικων δεδομενων
τεσπα ας γινει το καλυτερο για την ομαδα μας
και τελικα να επικρατησει πανω απο ολα Ο ΑΡΗΣ
κατι το οποιο δεν γινετε απο τους φανατικοτερους των φανατικων
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Αλλαζουμε σελιδα απο σημερα, ολα κυλησαν ομαλα και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, καθως εζησα πολλες ωρες απο τη διαδικασια ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ και ευχομαι και ΠΙΣΤΕΥΩ οτι αυτοι οι ανθρωποι, με εμας ΔΙΠΛΑ τους, ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΝ, απο τα λιγα τετ α τετ που ειχα, η γνωμη μου ειναι απολυτως ΘΕΤΙΚΗ....... μονο μελανο σημειο..... καποια ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ που πηγαιναν στο γηπεδο τους και ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ΜΗΝ ηξεραν τι γινεται στο Χαριλαου σημερα..... ειχαν το ΘΡΑΣΟΣ να περασουν απο Παπαναστασιου, λες και δεν υπαρχουν καμια 50αρια διαφορετικοι δρομοι να μην περασεις με παοκτζηδικο κασκολ 'η μπλουζα με το αυτοκινητο σου μεσα απο συγκεντρωμενο κοσμο του Αρη.... αυριο μια βολτα στον φαναρτζη θα τους βαλει μυαλο, ΙΣΩΣ....... Δεν επικροτω την αντιδραση των δικων μας, αλλα απο την αλλη, αν περνουσα με κιτρινο "αναπτηρα" εστω απο τα γυραδικα στη Λαμπρακη κατα τις 7-8 το απογευμα σημερα, πειτε μου οτι θα ημουν ΖΩΝΤΑΝΟΣ τωρα!!!
Υ.Γ. Λαμπρο, μακαρι να μην ερχοταν ετσι τα πραγματα, αλλα ο καθενας ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ οριζει τη ζωη του και το ΜΕΛΛΟΝ του...... ποτε δεν ειναι αργα να ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ και να ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ τα λαθη μας.........
Καληνυχτα και καλη τυχη απο αυριο...!!
Υ.Γ. Λαμπρο, μακαρι να μην ερχοταν ετσι τα πραγματα, αλλα ο καθενας ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ οριζει τη ζωη του και το ΜΕΛΛΟΝ του...... ποτε δεν ειναι αργα να ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ και να ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ τα λαθη μας.........
Καληνυχτα και καλη τυχη απο αυριο...!!
Επισκέπτης
Άντε να δούμε....
Ξέρουμε κάτι για δαύτους?
Καλημέραααααααααα!
Καλημερα και απο εμενα αδερφια ηρθε η ωρα να αλαξουμε σελιδα ευχαριστουμε τον Πρωην προεδρο για τα οσα εκανε για τον ΑΡΗ μας αλλα ως εκει οταν καποιος βαζει το εγω πανω απο τον ΑΡΗ τισ καρδιασ μας δεν εχει θεση στον συλογο καλη συνεχεια στην καινουρια δοιηκηση και με πραξης και εργα
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΑΡΗΣ
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΑΡΗΣ
Bonjour. Προσωπικά δεν ξέρω αλλά αφού παραμένει ο Κόντης, τίποτε άλλο δεν έχει σημασίαΞέρουμε κάτι για δαύτους?
Καλημέραααααααααα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K