Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1970

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
344
Πόντοι
21
1. Εννοείται ότι μιλούσε για μέχρι 2 πιστωτες. Εϊχε βγει το 92 για την αγετ ηρακλης νομίζω. ΑΠλά για τις παε έγινε μια μικρή παρατυπία. Το εφετείο δέχτηκε την αίτηση γιατί έπρεπε να μπείτε. Το είχαν υποσχεθεί εξάλλου οι δεξιοί. Επίσης μάλλον δεν καταλαβαίνεις κάτι. Εγώ λέω ότι ο ΠΑΟΚ σίγουρα ευνοηθηκε και σίγουρα θα ευνοείται σε τέτοιου είδους θέματα. Όπως όμως και εσείς. Επίσης μάθε ότι για τα χρέη προς το δημόσιο ο πρώτος που έπρεπε να την φάει με προσωποκράτηση είναι ο διευθύνων σύμβουλος και το δ.σ. Φυσικά όμως κάτι τέτοιο στην Ελλάδα δεν γίνεται. Αν υπήρχε κράτος ο ΠΑΟΚ δε θα είχε τόσα χρέη. Εξάλλου τα χρέη προς τρίτους έχουν ρυθμιστεί. Σε αντίθεση με εσάς που ακόμα και αυτά τα βάλατε ετσιθελικά στο 44.
2. Δεν μπορώ να το αποδείξω αλλά πως ξαφνικά άλλαξε στάση ο Καναλάρχης;;; Μήπως σας φοβήθηκε;;; :2funny: :2funny:
Ευτυχώς πάντως που τα δικά σας λαμόγια του έφαγαν τα λεφτά και αυτός μετάνιωσε που ασχολήθηκε. Ήταν η μεγάλη σας ευκαιρία να γίνετε μεγάλη ομάδα. Κάτι τέτοιο έγινε και με εμάς και τον Μπατ.
3. Θεωρώ ότι καλά κάνατε και μπήκατε. Αλλά δεν ήταν και τόσο νομότυπη όσο θα θέλατε. Και αυτό χάρη λέγεται.
4. Εσένα δλδ δεν λέει τίποτα το ότι δεν παραστήκαμε καν στην ψηφοφορία;; Εμένα μου λέει την αντίθεση στο ποδοσφαιρικό σύστημα.
5. Σου θύμησα το 96 που και τότε μια σκια βάραινε αφου μας είχαν δώσει τον Φρατζέσκο. Αλλά τον πετάξαμε από την ευρώπη. Δλδ μας έδωσαν τόσα λεφτά και στην Τούμπα βγήκε χ;;; Περίεργο.
6. Η vivartia ανήκει στον παο ή σε όμιλο όπου διυθύνων σύμβουλος είναι μέτοχος του παο;;;
1 και 3. Εννοείται ότι μιλούσε για μέχρι 2 πιστωτές??? Από πού εννοείται??? Αφού είσαι λογιστής, ψάξε και βρες το νόμο και αφού τον διαβάσεις, ξαναμπές εδώ και παραδέξου ότι λες ανακρίβειες για τους 2 πιστωτές. Για διευκόλυνση, σου ξαναλέω ότι είναι το άρθρο 44 του ν. 1892/1990. Το Εφετείο δέχτηκε την αίτηση, γιατί ήταν νόμιμη και βάσιμη. Αν υπονοείς ότι το Εφετείο υπάκουσε σε εντολές του Δημοσίου για να γίνει δεκτή η αίτηση, είσαι κοινός συκοφάντης και εντελώς έξω από την (δικαστική) πραγματικότητα.
Ως προς τα υπόλοιπα, επειδή είναι δυσαπόδεικτα, δεν έχει νόημα προς το παρόν να λέμε περισσότερα..και οι μεν και οι δε έχουμε τις απόψεις μας. Μέχρι να αποδειχθεί κάτι λοιπόν, αν εσείς νιώθετε ότι δεν σας βαραίνει καμία σκιά, όλα καλά. Όποιος, όμως, από εσάς νιώθει ότι ο βάζελος στήριξε οικονομικά την ομάδα σας, για να σας δέσει στο άρμα του, περαστικά του.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το θεμα ειναι οι περιορισμενες δυνατοτητες σου να κατανοησεις 2-3 απλά πραγματακια. ο βγενο ειναι διεθυνων συμβουλος στην mig. Η mig κατεχει το 30% της βιβαρτια και το 15% της κοσμοτε. Απλά πραγματακια. Μηπως ο σκορδας μιλησε με deutsche telecom;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Άρα και εσεις έχετε χορηγο βγενο όσο εχουμε και εμεις. ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της απρωταθλησιάς ενός τετάρτου του αιώνα. ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

παράθεση από ΠΑΟΚΤΖΗ.....

Αν υπήρχε κράτος ο ΠΑΟΚ δε θα είχε τόσα χρέη.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ αφού θα είχε διαλυθεί η ΠΑΕ και θα παίζατε Δ΄ Εθνική.
Οπως έγινε με την Παναχαική και το Φωστήρα και την Καβάλα και τον Αιολικό Μυτιλήνης και πολλές άλλες και όπως ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Πανιώνιο τον Ηρακλή και τον ΑΡΗ.

Το κατάλαβες ή σκέφτεσαι το ντέρμπυ του απογεύματος με την ομάδα που πλήρωσε το 60% των χρεών της στο Δημόσιο;

:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Οπως έγινε με την Παναχαική και το Φωστήρα και την Καβάλα και τον Αιολικό Μυτιλήνης και πολλές άλλες και όπως ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Πανιώνιο τον Ηρακλή και τον ΑΡΗ.

Το κατάλαβες ή σκέφτεσαι το ντέρμπυ του απογεύματος με την ομάδα που πλήρωσε το 60% των χρεών της στο Δημόσιο;

:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Αν δεν το γράψουν τα Σπορ του Βορρά δεν πρόκειται να καταλάβουν

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αν δεν το γράψουν τα Σπορ του Βορρά δεν πρόκειται να καταλάβουν
Με έχεις καταμπερδέψει με το avatar σου!Με το που το βλέπω περιμένω να διαβάσω μπινελίκια για τον Σκόρδα! :grin:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
1 και 3. Εννοείται ότι μιλούσε για μέχρι 2 πιστωτές??? Από πού εννοείται??? Αφού είσαι λογιστής, ψάξε και βρες το νόμο και αφού τον διαβάσεις, ξαναμπές εδώ και παραδέξου ότι λες ανακρίβειες για τους 2 πιστωτές. Για διευκόλυνση, σου ξαναλέω ότι είναι το άρθρο 44 του ν. 1892/1990. Το Εφετείο δέχτηκε την αίτηση, γιατί ήταν νόμιμη και βάσιμη. Αν υπονοείς ότι το Εφετείο υπάκουσε σε εντολές του Δημοσίου για να γίνει δεκτή η αίτηση, είσαι κοινός συκοφάντης και εντελώς έξω από την (δικαστική) πραγματικότητα.
Ως προς τα υπόλοιπα, επειδή είναι δυσαπόδεικτα, δεν έχει νόημα προς το παρόν να λέμε περισσότερα..και οι μεν και οι δε έχουμε τις απόψεις μας. Μέχρι να αποδειχθεί κάτι λοιπόν, αν εσείς νιώθετε ότι δεν σας βαραίνει καμία σκιά, όλα καλά. Όποιος, όμως, από εσάς νιώθει ότι ο βάζελος στήριξε οικονομικά την ομάδα σας, για να σας δέσει στο άρμα του, περαστικά του.
Δεν το βρισκω τώρα αλλά είχα διαβασει την πρωτη περιπτωση του 44 το 92 που μιλουσε για 2 πιστωτές. Στην κουλα δλδ το εφετειο δεν την δικαιωσε;;; Και σε εσας το κρατος ως αντιδικος υπηρχε μονο για τα ματια του κοσμου.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Δε μου λες εσυ γαυρος δεν εισαι;;;;; Και τολμας και μιλάς;;;;;;;;;;;;;; ποιο 60% ρε πλανεμενε;

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Δεν το βρισκω τώρα αλλά είχα διαβασει την πρωτη περιπτωση του 44 το 92 που μιλουσε για 2 πιστωτές. Στην κουλα δλδ το εφετειο δεν την δικαιωσε;;; Και σε εσας το κρατος ως αντιδικος υπηρχε μονο για τα ματια του κοσμου.
Οταν λεω εγω οτι ξεμεινες απο επιχειρηματα  :idiot:!!Καπου,καπως ,καποτε διαβασες για το αρθρο 44!Οπως και καπως ,καπου,καποτε,διαβασες για την κοσμοτε και την MIG!
Καλημερα......

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γάμησέ τα. Το βράδυ δε θυμόμουν που έχω παρκάρει στο αεροδρόμιο!!
Έψαχνα 45 λεπτά!!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny:
Που'χω παρκάρει δεν θυμάμαι, ήπια πολύ πανάθεμά με
URL]]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δε μου λες εσυ γαυρος δεν εισαι;;;;; Και τολμας και μιλάς;;;;;;;;;;;;;; ποιο 60% ρε πλανεμενε;

εγώ είμαι ο εαυτός μου και μελετάω αυτά που συμβαίνουν.
Είμαι βάζελος και σε όλους τους μαλάκες ΓΑΥΡΟΥΣ ΑΕΚτζήδες ΠΑΟΚτζήδες Αρειανούς ΒΑΖΕΛΟΥΣ και λοιπούς θα λέω πάντα την αλήθεια.
Και σε όποιον αρέσει.
Το κατάλαβες;

Υ.Γ.
Από όλλλααααααααααααα αυτά που έγραψα και όοοολλλλεεεεεςςςςς τις ομάδες που ανέφερα εσύ κράτησες αυτό που σε πονάει...... το 60% του γαύρου........
Τόσο μαλάκες είστε όλοι.... Κομπλεξ και πίκρα.....
Και το χειρότερο δεν είναι ότι είναι ο γαύρος ή ο βάζελος το μαύρο πανί......
Το χειρότερο είναι ότι σας πονάει τόοοοοοοσο πολύ ΟΧΙ γιατί γίνεται αδικία εις βάρος κάποιου, αλλά είστε τόσο αλλοτριωμένοι και πωρωμένοι γιατί ΖΗΛΕΥΕΤΕ που δεν είστε σε ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ.
Απλά νεοελληνικά καφροδεδομένα. 

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:
Που'χω παρκάρει δεν θυμάμαι, ήπια πολύ πανάθεμά με http://[URL unfurl="true"]www.freesmileys.org/smileys/smiley-eatdrink007.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Άσε που είχα πέσει σε τέτοια νιρβάνα στο αεροπλάνο που νόμιζα ότι πέφταμε!!!!
Ρόμπα έγινα στις αεροσυνοδούς. :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Άσε που είχα πέσει σε τέτοια νιρβάνα στο αεροπλάνο που νόμιζα ότι πέφταμε!!!!
Ρόμπα έγινα στις αεροσυνοδούς. :2funny: :2funny:
Ουκ ολίγες οι ξεφτίλες που έχουμε υποστεί όλοι υπό την επήρεια του γαμημένου  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom