Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγώ είμαι ο εαυτός μου και μελετάω αυτά που συμβαίνουν.
Είμαι βάζελος και σε όλους τους μαλάκες ΓΑΥΡΟΥΣ ΑΕΚτζήδες ΠΑΟΚτζήδες Αρειανούς ΒΑΖΕΛΟΥΣ και λοιπούς θα λέω πάντα την αλήθεια.
Και σε όποιον αρέσει.
Το κατάλαβες;

Υ.Γ.
Από όλλλααααααααααααα αυτά που έγραψα και όοοολλλλεεεεεςςςςς τις ομάδες που ανέφερα εσύ κράτησες αυτό που σε πονάει...... το 60% του γαύρου........
Τόσο μαλάκες είστε όλοι.... Κομπλεξ και πίκρα.....
Και το χειρότερο δεν είναι ότι είναι ο γαύρος ή ο βάζελος το μαύρο πανί......
Το χειρότερο είναι ότι σας πονάει τόοοοοοοσο πολύ ΟΧΙ γιατί γίνεται αδικία εις βάρος κάποιου, αλλά είστε τόσο αλλοτριωμένοι και πωρωμένοι γιατί ΖΗΛΕΥΕΤΕ που δεν είστε σε ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ.
Απλά νεοελληνικά καφροδεδομένα. 
Μάλλον δεν διάβασες τα προηγούμενα posts μου. Εγώ το ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ ευνοήθηκε από το κράτος σε πολλές περιπτώσεις. Βαριέμαι να το ξαναπω. Αυτό που λέω είναι ΞΑΣΤΕΡΟ. Όσο βοηθιέται ο ΠΑΟΚ τόσο βοηθιούνται ΟΛΕΣ οι ομάδες που έχουν ικανό αριθμό ψήφων. Άρα η απάντησή σου σιγουρα δεν αναφέρεται σε μένα. ΕΠίσης κανείς δεν είπε ότι δεν είσαι ο εαυτός σου. Και δεν μου πέφτει και λόγος φυσικά. Αυτό που σου ρώτησα είναι αν είσαι γαύρος.

ΥΓ: Για εμένα προσωπικά μεγαλύτερος αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι η μισητή ομαδίτσα του λιμανιού. Τον ρουλη τον έχω σε τεταρτη μοίρα. ΖΩ και αναπνέω για τα ματς με γαύρο. Εγω ομώς απάντησα έτσι γιατί κατάλαβα ότι θεώρησες ότι η μόνη ομάδα που δεν ευνοήθηκε απ΄το κράτος είναι ο γαύρος κάτι που αποτελεί τεράστιο ψέμα. Δεν ζήλεψα κάτι. Τα γεγονότα έκρινα. Η τεράστια και αποδεδειγμένη διαφορά του ΠΑΟΚκαι του γαυροβάζελου είναι η αγωνιστική βοήθεια. Δεν αρνούμαι ότι γενικά έχετε καλύτερο υλικό. Όμως καταδικάζω τουλάχιστον τις απαράδεκτες βοήθειες προς αυτές τις 2 ομάδες από τα κοράκια. Απλά ελληνικά.

ΥΓ2: γουορχολ ψαξε λίγο για την mig για να ξεφτιλιστείς. Όσο αναφορά το 44 είμαι πεπεισμένος για αυτά που λέω. Δεν μπορεί να με απατάει τόσο πολύ η μνήμη μου.

ΥΓ3 Γαμήστε τον πουστη τον ακατανομαστο

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Μάλλον δεν διάβασες τα προηγούμενα posts μου. Εγώ το ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ ευνοήθηκε από το κράτος σε πολλές περιπτώσεις. Βαριέμαι να το ξαναπω. Αυτό που λέω είναι ΞΑΣΤΕΡΟ. Όσο βοηθιέται ο ΠΑΟΚ τόσο βοηθιούνται ΟΛΕΣ οι ομάδες που έχουν ικανό αριθμό ψήφων. Άρα η απάντησή σου σιγουρα δεν αναφέρεται σε μένα. ΕΠίσης κανείς δεν είπε ότι δεν είσαι ο εαυτός σου. Και δεν μου πέφτει και λόγος φυσικά. Αυτό που σου ρώτησα είναι αν είσαι γαύρος.

ΥΓ: Για εμένα προσωπικά μεγαλύτερος αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι η μισητή ομαδίτσα του λιμανιού. Τον ρουλη τον έχω σε τεταρτη μοίρα. ΖΩ και αναπνέω για τα ματς με γαύρο. Εγω ομώς απάντησα έτσι γιατί κατάλαβα ότι θεώρησες ότι η μόνη ομάδα που δεν ευνοήθηκε απ΄το κράτος είναι ο γαύρος κάτι που αποτελεί τεράστιο ψέμα. Δεν ζήλεψα κάτι. Τα γεγονότα έκρινα. Η τεράστια και αποδεδειγμένη διαφορά του ΠΑΟΚκαι του γαυροβάζελου είναι η αγωνιστική βοήθεια. Δεν αρνούμαι ότι γενικά έχετε καλύτερο υλικό. Όμως καταδικάζω τουλάχιστον τις απαράδεκτες βοήθειες προς αυτές τις 2 ομάδες από τα κοράκια. Απλά ελληνικά.

ΥΓ2: γουορχολ ψαξε λίγο για την mig για να ξεφτιλιστείς. Όσο αναφορά το 44 είμαι πεπεισμένος για αυτά που λέω. Δεν μπορεί να με απατάει τόσο πολύ η μνήμη μου.

Τα ξαναγραφω οσο πιο απλα γινεται για να το καταλαβεις!
Η διαφωνια μας δεν ειναι στο μεγεθος της εκαστοτε εταιρειας(στην συγκεκριμενη περιπτωση η κοσμοτε με την βιβαρτια),αλλα στο που εχει την μεγαλυτερη επιροη ο Βγενοπουλος!Πολυ απλα σου εξηγω οτι στην κοσμποτε ο Βγενο,εχει ενα μικρο ποσοστο που δεν του επιτρεπει να καθοριζει τις στρατηγικες της εταιρειας,ενω αντιθετα στην MIG και στην βιβαρτια εχει ενεργο και ουσιαστικο ρολο!Και ρωταω λοιπον γιατι η βιβαρτια δεν εδωσε αυτη την χορηγια στον παναθηναικο(στον οποιο ειναι μετοχος ο Βγενοπουλος) και προτιμησε τον παοκ?Ειναι μια ερωτηση που αφηνει πολλα αναπαντητα ερωτηματα και υπονοιες για τις σχεσεις παοκ-παναθηναικου!
Πιο απλα δεν μπορω να στα πω!
warnban.gif
 [/color[/URL]]

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Όλο μονολεκτικά απαντάς σήμερα.Και δε μπορούμε ούτε να διαφωνήσουμε.
Θα μας κάνετε να πεθυμήσουμε τον ταράτσα με τα κατεβατά του!!
[move][size=30pt]ΠΟΥ'ΣΑΙ ΡΕ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΑ ΧΕΣΤΟΥΜΕ?[/size][/move]

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
Καλά περιμένεις να συγκριθώ με τον άρχοντα της αργοσχολίας;  :headbang:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τα ξαναγραφω οσο πιο απλα γινεται για να το καταλαβεις!
Η διαφωνια μας δεν ειναι στο μεγεθος της εκαστοτε εταιρειας(στην συγκεκριμενη περιπτωση η κοσμοτε με την βιβαρτια),αλλα στο που εχει την μεγαλυτερη επιροη ο Βγενοπουλος!Πολυ απλα σου εξηγω οτι στην κοσμποτε ο Βγενο,εχει ενα μικρο ποσοστο που δεν του επιτρεπει να καθοριζει τις στρατηγικες της εταιρειας,ενω αντιθετα στην MIG και στην βιβαρτια εχει ενεργο και ουσιαστικο ρολο!Και ρωταω λοιπον γιατι η βιβαρτια δεν εδωσε αυτη την χορηγια στον παναθηναικο(στον οποιο ειναι μετοχος ο Βγενοπουλος) και προτιμησε τον παοκ?Ειναι μια ερωτηση που αφηνει πολλα αναπαντητα ερωτηματα και υπονοιες για τις σχεσεις παοκ-παναθηναικου!
Πιο απλα δεν μπορω να στα πω!

Ναι ρε στα παζάρια με deutsche telecom o βγενο έπινε τσάι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

όλοι ξέρουν τι είμαι και τι πρεσβεύω.....
από κει και πέρα βάζω πάνω από την ομάδα μου φιλίες και γνωριμίες. Γι αυτό κατά καιρούς με έχουν πει βάζελο, αεκτζή, φασίστα, παλιοκομμούνι αγάμητο και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί η γκλάβα σου..
Εάν λες αλήθειες θα σου πω μπράβο. Εάν λές μαλακίες θα σου πω να πας να γαμηθείς ακόμα και εάν είσαι ο κολλητός μου.
Εν μέρει αυτά που λες είναι σωστά.
Για το γαύρο και για όλους θα λέω αυτά που θεωρώ σωστά είτε με συμφέρει είτε όχι.
για το 44 έχω πει και στους ΑΕΚτζήδες ότι ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΕ δεν μπορούσε νομικά να ενταχθεί εκεί. Μεχρι και παράθεση από το επίσημο σάιτ της ΑΕΚ έχω κάνει. Τώρα, τις πουστιές και τις μπινιές που έχουν κάνει πολλές ΠΑΕ με την ανοχή του κράτους εις βάρος του έλληνα φορολογούμενου την έχω πει πολλές φορες.

Ο γαύρος μπορεί στην παρούσα φάση να είναι η πιο βρώμικη ομάδα, αλλά το ΧΡΕΟΣ της στην ΕΦΟΡΙΑ το έχει πληρώσει στο μεγαλύτερο μέρος με διακανονισμό.
Τώρα εάν ο Κόκκαλης έχει φάει τα εκατονταπλάσσια με άλλους τρόπους, αυτό δεν αφορά την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ούτε τους γαύρους.
Μην μπλέκεις τα πορτοκάλια με τα μήλα.
Στο θέμα των χρεών, ο ΟΛΥΜΠΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΕΙ KAI ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΦΟΡΙΑ και IKA. Ολες οι άλλες που είχαν χρέη τα πήρε το ποτάμι........
ΤΕΛΕΙΑ.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
όλοι ξέρουν τι είμαι και τι πρεσβεύω.....
από κει και πέρα βάζω πάνω από την ομάδα μου φιλίες και γνωριμίες. Γι αυτό κατά καιρούς με έχουν πει βάζελο, αεκτζή, φασίστα, παλιοκομμούνι αγάμητο και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί η γκλάβα σου..
Εάν λες αλήθειες θα σου πω μπράβο. Εάν λές μαλακίες θα σου πω να πας να γαμηθείς ακόμα και εάν είσαι ο κολλητός μου.
Εν μέρει αυτά που λες είναι σωστά.
Για το γαύρο και για όλους θα λέω αυτά που θεωρώ σωστά είτε με συμφέρει είτε όχι.
για το 44 έχω πει και στους ΑΕΚτζήδες ότι ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΕ δεν μπορούσε νομικά να ενταχθεί εκεί. Μεχρι και παράθεση από το επίσημο σάιτ της ΑΕΚ έχω κάνει. Τώρα, τις πουστιές και τις μπινιές που έχουν κάνει πολλές ΠΑΕ με την ανοχή του κράτους εις βάρος του έλληνα φορολογούμενου την έχω πει πολλές φορες.

Ο γαύρος μπορεί στην παρούσα φάση να είναι η πιο βρώμικη ομάδα, αλλά το ΧΡΕΟΣ της στην ΕΦΟΡΙΑ το έχει πληρώσει στο μεγαλύτερο μέρος με διακανονισμό.
Τώρα εάν ο Κόκκαλης έχει φάει τα εκατονταπλάσσια με άλλους τρόπους, αυτό δεν αφορά την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ούτε τους γαύρους.
Μην μπλέκεις τα πορτοκάλια με τα μήλα.
Στο θέμα των χρεών, ο ΟΛΥΜΠΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΕΙ KAI ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΦΟΡΙΑ και IKA. Ολες οι άλλες που είχαν χρέη τα πήρε το ποτάμι........
ΤΕΛΕΙΑ.

Ναι αλλά σβήστηκε και πρωτογενές χρέος. Αυτό είναι αδικία απέναντι στον Έλληνα φορολογούμενο. Σίγουρα δεν είναι μήλα με πορτοκάλια γιατί ο γαύρος αποτέλεσε για τον κοκκαλη μέσο για κάποια πράγματα. Η πιέση της μάζας βλέπεις. Όμως συμφωνώ ότι αυτά γίνονται σε ΟΛΕΣ τις ομάδες. Κατά τα άλλα συμφωνούμε σε όλα.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εσύ νομίζεις ότι οι Αραβες τον είχαν στείλει για κάτι άλλο;
Ο βγενο αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την mig. Νομίζω ότι γενικά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο παγκοσμίως για τον όμιλο. Ότι και να πούμε ο άνθρωπος είναι υπόδειγμα επιχειρηματία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι αλλά σβήστηκε και πρωτογενές χρέος. Αυτό είναι αδικία απέναντι στον Έλληνα φορολογούμενο.

σωστό αλλά καμμιά σχέση με την αδικία λ.χ. της ένταξης της ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ στο 44....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο βγενο αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την mig. Νομίζω ότι γενικά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο παγκοσμίως για τον όμιλο. Ότι και να πούμε ο άνθρωπος είναι υπόδειγμα επιχειρηματία.
ένας ακόμα πολύ έξυπνος ελληνας που όμως δεν αποτελεί παρά εκτελεστικό όργανο ξένων πολυεκατομμυριούχων....
Οι εποχές Ελληνων κολοσσών όπως Νιάρχου, Ωνάση και Λάτση έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σωστό αλλά καμμιά σχέση με την αδικία λ.χ. της ένταξηε της ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ στο 44....

αυτό που έγινε με αεκ δεν έχει προηγούμενο. Αλλά φαντάζεσαι να τη έριχναν;;; πιστεύω πως ανάλογα με την εποχή και την κατάσταση της κάθε ομάδας έρχεται η βοήθεια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτό που έγινε με αεκ δεν έχει προηγούμενο. Αλλά φαντάζεσαι να τη έριχναν;;; πιστεύω πως ανάλογα με την εποχή και την κατάσταση της κάθε ομάδας έρχεται η βοήθεια.
κάποια στιγμή από κάποιον πρέπει να ξεκινήσει η κάθαρση.....
Δες π.χ. στην Ιταλία τι έγινε...
Η γιούβε έπεσε, ξανανέβηκε σε 2 χρόνια και αυτή τη στιγμή ξαναχτυπάει πρωτάθλημα.
Καμμιά φορά η τιμωρία έχει σωφρονιστικό χαρακτήρα πρωτα για τον υπόλογο και στη συνέχεια για τους λοιπούς.......
Η μίλαν λχ που τη γλίτωσε αδίκως κατ εμέ γυροφέρνει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας 3 χρόνια τώρα..........

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
κάποια στιγμή από κάποιον πρέπει να ξεκινήσει η κάθαρση.....
Δες π.χ. στην Ιταλία τι έγινε...
Η γιούβε έπεσε, ξανανέβηκε σε 2 χρόνια και αυτή τη στιγμή ξαναχτυπάει πρωτάθλημα.
Καμμιά φορά η τιμωρία έχει σωφρονιστικό χαρακτήρα πρωτα για τον υπόλογο και στη συνέχεια για τους λοιπούς.......
Η μίλαν λχ που τη γλίτωσε αδίκως κατ εμέ γυροφέρνει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας 3 χρόνια τώρα..........

Καλά αυτό στην Ελλάδα δεν παίζει να γίνει ποτέ!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom