Μάλλον δεν διάβασες τα προηγούμενα posts μου. Εγώ το ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ ευνοήθηκε από το κράτος σε πολλές περιπτώσεις. Βαριέμαι να το ξαναπω. Αυτό που λέω είναι ΞΑΣΤΕΡΟ. Όσο βοηθιέται ο ΠΑΟΚ τόσο βοηθιούνται ΟΛΕΣ οι ομάδες που έχουν ικανό αριθμό ψήφων. Άρα η απάντησή σου σιγουρα δεν αναφέρεται σε μένα. ΕΠίσης κανείς δεν είπε ότι δεν είσαι ο εαυτός σου. Και δεν μου πέφτει και λόγος φυσικά. Αυτό που σου ρώτησα είναι αν είσαι γαύρος.εγώ είμαι ο εαυτός μου και μελετάω αυτά που συμβαίνουν.
Είμαι βάζελος και σε όλους τους μαλάκες ΓΑΥΡΟΥΣ ΑΕΚτζήδες ΠΑΟΚτζήδες Αρειανούς ΒΑΖΕΛΟΥΣ και λοιπούς θα λέω πάντα την αλήθεια.
Και σε όποιον αρέσει.
Το κατάλαβες;
Υ.Γ.
Από όλλλααααααααααααα αυτά που έγραψα και όοοολλλλεεεεεςςςςς τις ομάδες που ανέφερα εσύ κράτησες αυτό που σε πονάει...... το 60% του γαύρου........
Τόσο μαλάκες είστε όλοι.... Κομπλεξ και πίκρα.....
Και το χειρότερο δεν είναι ότι είναι ο γαύρος ή ο βάζελος το μαύρο πανί......
Το χειρότερο είναι ότι σας πονάει τόοοοοοοσο πολύ ΟΧΙ γιατί γίνεται αδικία εις βάρος κάποιου, αλλά είστε τόσο αλλοτριωμένοι και πωρωμένοι γιατί ΖΗΛΕΥΕΤΕ που δεν είστε σε ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ.
Απλά νεοελληνικά καφροδεδομένα.
ΥΓ: Για εμένα προσωπικά μεγαλύτερος αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι η μισητή ομαδίτσα του λιμανιού. Τον ρουλη τον έχω σε τεταρτη μοίρα. ΖΩ και αναπνέω για τα ματς με γαύρο. Εγω ομώς απάντησα έτσι γιατί κατάλαβα ότι θεώρησες ότι η μόνη ομάδα που δεν ευνοήθηκε απ΄το κράτος είναι ο γαύρος κάτι που αποτελεί τεράστιο ψέμα. Δεν ζήλεψα κάτι. Τα γεγονότα έκρινα. Η τεράστια και αποδεδειγμένη διαφορά του ΠΑΟΚκαι του γαυροβάζελου είναι η αγωνιστική βοήθεια. Δεν αρνούμαι ότι γενικά έχετε καλύτερο υλικό. Όμως καταδικάζω τουλάχιστον τις απαράδεκτες βοήθειες προς αυτές τις 2 ομάδες από τα κοράκια. Απλά ελληνικά.
ΥΓ2: γουορχολ ψαξε λίγο για την mig για να ξεφτιλιστείς. Όσο αναφορά το 44 είμαι πεπεισμένος για αυτά που λέω. Δεν μπορεί να με απατάει τόσο πολύ η μνήμη μου.
ΥΓ3 Γαμήστε τον πουστη τον ακατανομαστο