Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
πάμε άλλη μια φορά.......
εγώ είμαι βάζελος.
αλλά ακόμα και εάν είσαι βάζελος και πειράξεις τον γουόρχολ που είναι αρειανός, ή τη δωρήτρια που είναι γαύρος θα σου γαμήσω τα γενέθλια.
Τις κατάλαβες τώρα τις προτεραιότητές μου ή να γίνω πιο σαφής;

Έλα να μου τα γαμήσεις.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
πάμε άλλη μια φορά.......
εγώ είμαι βάζελος.
αλλά ακόμα και εάν είσαι βάζελος και πειράξεις τον γουόρχολ που είναι αρειανός, ή τη δωρήτρια που είναι γαύρος θα σου γαμήσω τα γενέθλια.
Τις κατάλαβες τώρα τις προτεραιότητές μου ή να γίνω πιο σαφής;
γνωριζομαστε? :think:
δεν σε ξερω φιλαρακι κανω παρεα μονο με γαυρους και αρειανους

Επισκέπτης
χασατε τον συνηγορο σας,δυστυχως για σας και ευτυχως για κατι κοτες απο λιβερπουλ μερια

ευτυχως για ποιους?...αν εννοεις και εμενα...ΔΕΝ μου αρεσε ΠΟΥ εφυγε...η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  εχει οπαδους που δεν κωλωνουν να απαντουν στον οποιοδηποτε...ειτε οταν η ομαδα τους παιρνει τσου λου ,ειτε οταν χανει απο τη boro...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ευτυχως για ποιους?...αν εννοεις και εμενα...ΔΕΝ μου αρεσε ΠΟΥ εφυγε...η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  εχει οπαδους που δεν κωλωνουν να απαντουν στον οποιοδηποτε...ειτε οταν η ομαδα τους παιρνει τσου λου ,ειτε οταν χανει απο τη boro...

εσενα και την ορκα,μονο ο αντονινιο ειναι λιβερπουλ 100%
διαβασε τι εχω γραψει

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
kiss_love.gif

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Για τον ευνοημένο ΠΑΟΚ δεν απάντησες πουθενά.....κοκοκο
Είσαι βλαμένος αγόρι μου; 200000 ποσταρίσματα σου έκανε για το που ευνοηθήκατε κατά την άποψή του. Πας τώρα να τα ξαναφτίξεις με το αγόρι σου; Καλά είχαμε ησυχάσει όταν σε γαμούσε, τι έγινε και σε παράτησε; Αν σε βαρέθηκε μπορείς να δώσεις λίγο σασπένς στη σχέση σας, Ντύσου κοκκινοσκουφίτσα, νοσοκόμα, μπατσίνα μπας και τον εξιτάρεις πάλι και ξαναχαρεί η κωλοτρυπίδα σου και ησυχάσουμε και μεις.

Που σαι ρε ταράτσα προβοκάτορα;

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ο κοκλας τα ειπε αυτα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!

ΥΓ.ξεμενουμε απο επιχειρηματα αγαπητε μου?Της πλακας λογιστης μου φαινεσαι τελικα......

Πότε ξέμεινα απο επιχειρήματα ρε ζουλη;;; Στα εξηγησα πιο πριν πεντακαθαρα. Το θεμα ειναι οι περιορισμενες δυνατοτητες σου να κατανοησεις 2-3 απλά πραγματακια. ο βγενο ειναι διεθυνων συμβουλος στην mig. Η mig κατεχει το 30% της βιβαρτια και το 15% της κοσμοτε. Απλά πραγματακια. Μηπως ο σκορδας μιλησε με deutsche telecom;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άρα και εσεις έχετε χορηγο βγενο όσο εχουμε και εμεις. ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Μπορει να ειμαι λογιστης της πλακας αυτο δε θα το μαθεις ποτε. Όμως εμεις ξέρουμε ηδη αρκετα για σενα όπως το επιπεδο του μυαλου σου, η σχεση με την πραγματικοτητα και το ακλονητο των επιχειρηματων σου. Επίσης απο τη στιγμη που εμπλεξες μεσα και μανες δειχνει το ποιόν σου. Απλά τραγικος!!!!!

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Είσαι βλαμένος αγόρι μου; 200000 ποσταρίσματα σου έκανε για το που ευνοηθήκατε κατά την άποψή του. Πας τώρα να τα ξαναφτίξεις με το αγόρι σου; Καλά είχαμε ησυχάσει όταν σε γαμούσε, τι έγινε και σε παράτησε; Αν σε βαρέθηκε μπορείς να δώσεις λίγο σασπένς στη σχέση σας, Ντύσου κοκκινοσκουφίτσα, νοσοκόμα, μπατσίνα μπας και τον εξιτάρεις πάλι και ξαναχαρεί η κωλοτρυπίδα σου και ησυχάσουμε και μεις.

Που σαι ρε ταράτσα προβοκάτορα;

καλημερααα............

Επισκέπτης
Τι έγινε ρε παίδες?
Έλειψα 4 μέρες κι έγινε της πόπης?
[size=30pt]ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ? [/size]
Καλημέραααααααααα!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like