Πουτανα?μην μιλας για την μανα σου ετσι! Ντροπη!
Και πουτάνα να ήταν η μάνα μου εσένα πάλι θα σε πηδαγα παλιοκότα που μπλέκεις μάνες.
Πουτανα?μην μιλας για την μανα σου ετσι! Ντροπη!
Μαλιστα,συμφωνουμε στο σκελος για την μανα σου,αλλα μην μιλας ετσι γι αυτην,ντροπη!Και πουτάνα να ήταν η μάνα μου εσένα πάλι θα σε πηδαγα παλιοκότα που μπλέκεις μάνες.
είδες τι ωραία είναι να μην είσαι μοντ;Μαλιστα,συμφωνουμε στο σκελος για την μανα σου,αλλα μην μιλας ετσι γι αυτην,ντροπη!
είδες τι ωραία είναι να μην είσαι μοντ;
Ποιά ουέφα πήγε ρε βλάκα αυτός είχε βγεί και έλεγε δεν μπορώ να κάνω τίποτα αφου πέρασε η διορία που έχει δώσει η ουέφα.1)πηγε στην ουεφα για να μην τιμωρειθητε και χασετε την εξοδο στην ευρωπη οπως και εγινε!!Ειπες τιποτα τωρα μωρη?
Σιγά το μεγάλο σκάνδαλο... δεν έδωσε εγγυητική την παρασκευή και την έδωσε κυριακή... εγγυητική ήταν παπάρα...2)Και απο ποτε ρε τρομπα ανοιγουν οι τραπεζες ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ για να παρετε εγγυητικη?Αμα παω εγω τωρα θα ειναι ανοιχτη?
Και αν πούλησε το ακροπόλ ο Μπατατούδης πήγανε τα λεφτά στον ΠΑΟΚ!! Ο μπατατούδης είχε κατασκευαστική και έκανε συνέχεια δουλειές με το δημόσιο... ποιος πρόεδρος ΠΑΕ δεν έχει μπίζνες με το δημόσιο? γαμω την προπαγάνδα σας.3)Το ακροπολ ανηκε στον μπατμαν και αν δεν το αγοραζε το Κρατος θα φαραγατε διαλυση λογω χρεων!Με τα χρηματα αυτα ο μπατατουδης πληρωσε αρκετες οφειλες και δοσεις συμβολαιων!
Και εσυ τώρα πήρες το ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ δωσμένο σε σένα για πόσα χρόνια να το διαχειρίζεσαι.4)Σου μιλαω για ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ,το οποιο ειναι δωρεα απο το ΚΡΑΤΟς!!!τΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ δεν ανηκει στον ΑΡΗ και ουτε μας χαριστικε!!!
Και εγώ έμεινα εκτός ουέφα και εφαρμόστηκε ο νόμος μεγάλε αδικημένε. θύμα.5)Στον ΑΡΗ εφαρμοστηκε παντως!!
Τι είπες τώρα ρε... σκέφτηκες πολύ για να πείς αυτη την παπαριά... άλλη φορά πάρε τηλέφωνο στον θούπερ3 να σε συμβουλέψουν... ακου συναντήσεις με την αστυνομία... ποια λες ? τις συναντήσεις που γίνονται κάθε φορά πριν απο ντέρμπι για τα μέτρα τάξης που θα ισχύουν ? αυτά που κάνει κάθε παε ??? πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι αγόρι μου ??6)Για την αστυνομια οι Επικεφαλεις των συνδεσμων σας μαζι με παραγοντες κανανα συναντησεις με την διοικηση της αστυνομιας για να μην κανουμε κερκιδα!!Εχω παραθεσει και αποκομμα εφημεριδας παλιοτερα!!Ποσταρε αποδειξεις που να δειχνουν οτι πηγαμε οπαδο στους μπατσους!!Παλι ψεμματα ρε???ημαρτον!!!
Γιατί σου είπε κανείς οτι πρέπει οι παε η οι οπαδοί να παίρνουν θέση κάθε φορά που συλαμβάνεται οπαδός άλλης ομάδας ? τι παπαριές είναι αυτές που λες εδώ σου λέω παραδώσατε τον οπαδό του ΠΑΟΚ και εσυ μου απαντάς δεν πήραμε θέση για σύλληψη ? εμας ξέρεις πόσες συλήψεις γίνονται σε κάθε ματς? θα έπερε ολοι οι οπαδοί στην ελλάδα να παίρνουν θέση ?Οατν εσεις δεν παιρνατε θεση για την αδικη συλληψη του αρειανου στα μαυροσκουφεια και γραφατε συνθηματα "ισοβια στον οπαδο του ΑΡΗ",τι ηταν αυτο αν οχι πουστια?Οι οπαδοι ολων των ομαδωω φωναζαν για τους οπαδους,εκτος απο σας!Μολλις συλλαβαν μερικους δικους σας,τσουπ εμφανιστηκατε!
Δεν λέγανε κουβέντα απλά τους παρέδιδαν στην αστυνομία!!!Συλλαμβανανε δικου σας σε μανουρες και οι δικοι μας ρε στοκοι δεν λεγαν κουβεντα στην αστυνομια και ετσι την γλυτωνατε!
Μιλάμε οτι έχεις μάστερ στην αερολογία... τι φωτογραφίες δίναμε στις εφημερίδες ρε μαλάκα ? να τις κάνουν τι οι εφημερίδες ? πρακτορείο είμαστε ?Πηγαινατε ρε ρουφιανοι σε εφημεριδες και δινατε φωτογραφιες αρειανων!
Είπαμε οτι μαλακία άσχετη θυμάσαι την πετάς και λες οτι είανι ρουφιανιά.Εδω ρε πουστρακια μιλατε για μακεδονια και χαμενες πατριδες και παιζετε φιλικα με τουρκικες ομαδες ανημερα της γενοκτονιας των ποντιων!!!!!Τοσο ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το καταβαλες μωρη ΚΥΡΙΑ???
χτες εγινε καβγας σοβαρος στο αγαπημενο μου θρεντ και εφυγε ενα μελος που ηταν πολυ καιρο...σημερα σε ενα ακομη αγαπημενο για μενα θρεντ ξαναγινεται καβγας...μη μαλωνετε ρε...και το λεω κυριως στον stefanD...μεσω νετ...τετοιες αψιμαχιες ειναι για αρχιδια-μαγκες...so....keep cool...ηρεμηστε... ;)
φιλαράκιΟ ταράτας την έκανε ?
Εγώ είμαι μια χαρά, απευθύνομαι σε αυτόν που είναι εδώ... στον γαμιά του πληκτρολογίου, οχι στην οικογένεια του. Την οικογένεια του την λυπάμαι.
απορία....
υπάρχει κοινότητα του Ευρώ στη Θεσσαλονίκη;
χαλάρωσε και βάλε χιούμορ στη ζωή σου...Ντάξει ρε μπαμπινιώτη διόρθωσα.
φιλαράκι
το νετ κρύβει την αλήθεια...
και που και που να σκέφτεσαι την πιθανότητα ότι ο γαμιάς του πληκτρολογίου μπορεί να είναι και γαμιάς του πεζοδρομίου.
Εγώ που τον ξέρω προσωπικά δε νομίζω πάντως να τον λυπάται η οικογένειά του......
Αμα τον ήξερες και συ μάλλον θα λυπόσουν για τις μαλακίες που γράφεις.......
πάμε άλλη μια φορά.......Το καταλάβαμε οτι είναι φιλος σου... να σαι καλά μεγάλε. ;)
χασατε τον συνηγορο σας,δυστυχως για σας και ευτυχως για κατι κοτες απο λιβερπουλ μεριαΟ ταράτσας την έκανε ?