Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
1)πηγε στην ουεφα για να μην τιμωρειθητε και χασετε την εξοδο στην ευρωπη οπως και εγινε!!Ειπες τιποτα τωρα μωρη? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Ποιά ουέφα πήγε ρε βλάκα αυτός είχε βγεί και έλεγε δεν μπορώ να κάνω τίποτα αφου πέρασε η διορία που έχει δώσει η ουέφα.

2)Και απο ποτε ρε τρομπα ανοιγουν οι τραπεζες ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ για να παρετε εγγυητικη?Αμα παω εγω τωρα θα ειναι ανοιχτη?
Σιγά το μεγάλο σκάνδαλο... δεν έδωσε εγγυητική την παρασκευή και την έδωσε κυριακή... εγγυητική ήταν παπάρα...

3)Το ακροπολ ανηκε στον μπατμαν και αν δεν το αγοραζε το Κρατος θα φαραγατε διαλυση λογω χρεων!Με τα χρηματα αυτα ο μπατατουδης πληρωσε αρκετες οφειλες και δοσεις συμβολαιων!
Και αν πούλησε το ακροπόλ ο Μπατατούδης πήγανε τα λεφτά στον ΠΑΟΚ!! Ο μπατατούδης είχε κατασκευαστική και έκανε συνέχεια δουλειές με το δημόσιο... ποιος πρόεδρος ΠΑΕ δεν έχει μπίζνες με το δημόσιο? γαμω την προπαγάνδα σας.

4)Σου μιλαω για ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ,το οποιο ειναι δωρεα απο το ΚΡΑΤΟς!!!τΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ δεν ανηκει στον ΑΡΗ και ουτε μας χαριστικε!!!
Και εσυ τώρα πήρες το ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ δωσμένο σε σένα για πόσα χρόνια να το διαχειρίζεσαι.

5)Στον ΑΡΗ εφαρμοστηκε παντως!!
Και εγώ έμεινα εκτός ουέφα και εφαρμόστηκε ο νόμος μεγάλε αδικημένε. θύμα.

6)Για την αστυνομια οι Επικεφαλεις των συνδεσμων σας μαζι με παραγοντες κανανα συναντησεις με την διοικηση της αστυνομιας για να μην κανουμε κερκιδα!!Εχω παραθεσει και αποκομμα εφημεριδας παλιοτερα!!Ποσταρε αποδειξεις που να δειχνουν οτι πηγαμε οπαδο στους μπατσους!!Παλι ψεμματα ρε???ημαρτον!!!
Τι είπες τώρα ρε... σκέφτηκες πολύ για να πείς αυτη την παπαριά... άλλη φορά πάρε τηλέφωνο στον θούπερ3 να σε συμβουλέψουν... ακου συναντήσεις με την αστυνομία... ποια λες ? τις συναντήσεις που γίνονται κάθε φορά πριν απο ντέρμπι για τα μέτρα τάξης που θα ισχύουν ? αυτά που κάνει κάθε παε ??? πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι αγόρι μου ??
Εκει που σας ζητούσαμε μας μας δώσετε την θύρα 1 και να σας δώσουμε τα ανάλογα εισητήρια για την τούμπα αλλά εσείς κάνατε τις κότες και σαν μικρή ομάδα που είστε θέλατε να μας δώσετε 800 εισιτήρια γιατί είχατε χεστεί επάνω σας.
Την δικογραφία για τον οπαδό μας δεν την έχω αλλα θα το ψάξω, πάντως έτσι τον συνέλαβαν, δεν είναι κάτι κρυφό, τον παρέδωσαν οπαδοί του αρη στην αστυνομία.

Οατν εσεις δεν παιρνατε θεση για την αδικη συλληψη του αρειανου στα μαυροσκουφεια και γραφατε συνθηματα "ισοβια στον οπαδο του ΑΡΗ",τι ηταν αυτο αν οχι πουστια?Οι οπαδοι ολων των ομαδωω φωναζαν για τους οπαδους,εκτος απο σας!Μολλις συλλαβαν μερικους δικους σας,τσουπ εμφανιστηκατε!
Γιατί σου είπε κανείς οτι πρέπει οι παε η οι οπαδοί να παίρνουν θέση κάθε φορά που συλαμβάνεται οπαδός άλλης ομάδας ? τι παπαριές είναι αυτές που λες εδώ σου λέω παραδώσατε τον οπαδό του ΠΑΟΚ και εσυ μου απαντάς δεν πήραμε θέση για σύλληψη ? εμας ξέρεις πόσες συλήψεις γίνονται σε κάθε ματς? θα έπερε ολοι οι οπαδοί στην ελλάδα να παίρνουν θέση ?
Και εγώ σήμερα θα πάρω το σπρέι μου και θα γράψω εδώ στο τοίχο βάλτε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες ισόβια... και μετά θα το έχω απόδειξη !!!!

Συλλαμβανανε δικου σας σε μανουρες και οι δικοι μας ρε στοκοι δεν λεγαν κουβεντα στην αστυνομια και ετσι την γλυτωνατε!
Δεν λέγανε κουβέντα απλά τους παρέδιδαν στην αστυνομία!!!

Πηγαινατε ρε ρουφιανοι σε εφημεριδες και δινατε φωτογραφιες αρειανων!
Μιλάμε οτι έχεις μάστερ στην αερολογία... τι φωτογραφίες δίναμε στις εφημερίδες ρε μαλάκα ? να τις κάνουν τι οι εφημερίδες ? πρακτορείο είμαστε ?

Εδω ρε πουστρακια μιλατε για μακεδονια και χαμενες πατριδες και παιζετε φιλικα με τουρκικες ομαδες ανημερα της γενοκτονιας των ποντιων!!!!!Τοσο ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είπαμε οτι μαλακία άσχετη θυμάσαι την πετάς και λες οτι είανι ρουφιανιά.
Εμείς ξέρουμε πολύ καλά τι εστί χαμένες πατρίδες και τι εστί Μακεδονία... και το έχουμε αποδείξει.
δεν θα μας τα μάθει η ομάδα της εβραικής κοινότητας θεσσαλονίκης.

Το καταβαλες μωρη ΚΥΡΙΑ???

Ναι κομπλεξική πουστάρα μου κατάλαβα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
απορία....
υπάρχει κοινότητα του Ευρώ στη Θεσσαλονίκη;  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μαγκες ηρεμηστε λιγο οσοι δεν μπορουν να κουβεντιασουν με επιχειρηματα να αποχωρησουν απο την κουβεντα
οι διαφωνιες ειναι καλο να υπαρχουνε εξαλλου ενα πραγμα ειναι βεβαιο:

[size=20pt]γαμιεται ο παοκ και η τουρκια[/size]  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
χτες εγινε καβγας σοβαρος στο αγαπημενο μου θρεντ και εφυγε ενα μελος που ηταν πολυ καιρο...σημερα σε ενα ακομη αγαπημενο για μενα θρεντ ξαναγινεται καβγας...μη μαλωνετε ρε...και το λεω κυριως στον stefanD...μεσω νετ...τετοιες αψιμαχιες ειναι για αρχιδια-μαγκες...so....keep cool...ηρεμηστε... ;)

Επισκέπτης
δε κερδιζουμε τπτ με το να μαλωνουμε εδω...το νετ ειναι κυριως για να περναμε καποιες ωρες ευχαριστα ...οχι να νευριαζουμε και να βριζουμε...

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
χτες εγινε καβγας σοβαρος στο αγαπημενο μου θρεντ και εφυγε ενα μελος που ηταν πολυ καιρο...σημερα σε ενα ακομη αγαπημενο για μενα θρεντ ξαναγινεται καβγας...μη μαλωνετε ρε...και το λεω κυριως στον stefanD...μεσω νετ...τετοιες αψιμαχιες ειναι για αρχιδια-μαγκες...so....keep cool...ηρεμηστε... ;)

Ο ταράτσας την έκανε ?
Εγώ είμαι μια χαρά, απευθύνομαι σε αυτόν που είναι εδώ... στον γαμιά του πληκτρολογίου, οχι στην οικογένεια του. Την οικογένεια του την λυπάμαι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο ταράτας την έκανε ?
Εγώ είμαι μια χαρά, απευθύνομαι σε αυτόν που είναι εδώ... στον γαμιά του πληκτρολογίου, οχι στην οικογένεια του. Την οικογένεια του την λυπάμαι.
φιλαράκι
το νετ κρύβει την αλήθεια...
και που και που να σκέφτεσαι την πιθανότητα ότι ο γαμιάς του πληκτρολογίου μπορεί να είναι και γαμιάς του πεζοδρομίου.
Εγώ που τον ξέρω προσωπικά δε νομίζω πάντως να τον λυπάται η οικογένειά του......
Αμα τον ήξερες και συ μάλλον θα λυπόσουν για τις μαλακίες που γράφεις.......

Επισκέπτης
ο ταρατσας εφυγε...ναι ρε...αλλα βριζεις την ομαδα του...πολλες φορες προκαλεις...ρουλη και ρουλη...να ξερεις οτι υπαρχει μεριδα οπαδων του ΑΡΗ που ειναι μαγκες οσο λιγοι οπαδοι...υπαρχουν και για το πουτσο οπαδοι...ΟΜΩς το θεμα ειναι να μην τρελενομαστε εδω...το χω παθει και εγω...αλλα μαλακια μου...ο warhol δεν ειναι τετοιος...οπως πιστευεις...απλα ειναι αρειανος τρελος...οπως ειμαι εγω αρρωστος ΛΙΒΕΡΠΟΥΝΤΛΙΑΝ(αλλα και αρειανος απο αυτους που φευγουν απο το γηπεδο χωρις φωνη και την λεει σε παοκια κ.α σε λογικα πλαισια)....και τετοια οταν γραφονται ειναι λογικο να τα περνει...απλα πιο ηρεμοι να ειμαστε πρεπει...γιατι δεν αξιζει...στο γηπεδο,στους δρομους και παντου εκτος απο εδω ας διαφωνουμε και να μαλωνουμε ...ΟΧΙ εδω ομως... ;)ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...και ηρεμια...

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
φιλαράκι
το νετ κρύβει την αλήθεια...
και που και που να σκέφτεσαι την πιθανότητα ότι ο γαμιάς του πληκτρολογίου μπορεί να είναι και γαμιάς του πεζοδρομίου.
Εγώ που τον ξέρω προσωπικά δε νομίζω πάντως να τον λυπάται η οικογένειά του......
Αμα τον ήξερες και συ μάλλον θα λυπόσουν για τις μαλακίες που γράφεις.......

Το καταλάβαμε οτι είναι φιλος σου... να σαι καλά μεγάλε. ;)

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Ποσταρω 2 φωτογραφιες και σταματω να απανταω στον καθε ενα!

Συνημμένα

• paok-ISTANBULSPOR_ADELFOPOIISI.jpg
    paok-ISTANBULSPOR_ADELFOPOIISI.jpg
    50,4 KB · Εμφανίσεις: 31
  • XORIS_EISITIRIA_TOUMBA_06-07.jpg
    XORIS_EISITIRIA_TOUMBA_06-07.jpg
    229,4 KB · Εμφανίσεις: 43

Επισκέπτης
ο WARHOL...ολοι οσοι τον γνωρισαν μου παν οτι δε προκειται για τυπακι της πλακας...ΜΑΓΚΑΚΟΣ ειναι να ξερεις...δεν ειναι εριστικος τοσο...λεει αυτο που πιστευει...και δεν νευριασε...καταλαβαινω τα νευρα σου για κατι που θα σε πειραξε ...αλλα απλα ηρεμα...γιατι γαμαμε τα θρεντ ετσι,νευριαζουμε και εξαιτιας πολλων τετοιων καβγαδων φευγουν πολλοι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το καταλάβαμε οτι είναι φιλος σου... να σαι καλά μεγάλε. ;)
πάμε άλλη μια φορά.......
εγώ είμαι βάζελος.
αλλά ακόμα και εάν είσαι βάζελος και πειράξεις τον γουόρχολ που είναι αρειανός, ή τη δωρήτρια που είναι γαύρος θα σου γαμήσω τα γενέθλια.
Τις κατάλαβες τώρα τις προτεραιότητές μου ή να γίνω πιο σαφής;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom