Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Mόνο ηλίθιοι οπαδοί και των 2 ομάδων όπως ο ανωτέρω θα μπορούσαν να μαλώνουν για το ποια ομάδα ευνοήθηκε περισσότερο,όταν όλοι ξέρουμε ότι καμία από τις 2 ομάδες δεν είναι ευνοημένη.Απλά κάποιες φορές τσιμπανε κάποιο ψίχουλο από βουλευτές,Πολιτεία κλπ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ελα ρε που οι μπαοκτζηδες μαθανε και τους νομους του κρατους και το αρθρο 44..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Αλλα ειπαμε, στο Ελλαδισταν η αποψη ειναι σαν τη κωλοτρυπιδα, ολοι εχουν απο μια.......

Αντε ρε κοιταξτε τι θα κανετε με τα "χρεη κατω απο το χαλακι" και να σωθειτε ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ και μετα μιλατε, Γκεμπελς, πετρουλακηδες,ραπτοπουλοι και μυρτσοι.......

Υ.Γ. Αν θελει κανεις να σοβαρευτουμε, κοιταξτε πως θα γλιτωσετε με τα χρεη που ειναι "στο ψυγειο".....γιατι..... ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ..... θα τα βγαλουν απο εκει και θα  :headbang: :headbang: :headbang: σας!!!!!!! Ακομα δεν καταλαβατε τι παιζεται στην Ελλαδα!!!!! Και μετα, ο "μεγαλος λαος" :jerking: :jerking: θα αρχισει ΠΑΛΙ τα συλλαλητηρια για "την κακια Αθηνα που δεν αφηνει τον μπαοκ να μεγαλουργησει"....... ε ρε σανο που τρωτε!!!!!!!! :jerking:

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Για το αρθρο 44,το Κρατος εστειλε δικηγορο για το εκπροσωπησει,με αιτημα τη ΜΗ υπαγωγη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο αρθρο 44!!!Για τον βγενοπουλου τωρα,πηρατε απο αυτον την μεγαλυτερη σας χορηγια και ενω εχει βουιξει ο τοπος οτι ηταν κολπο για να εξαγορασει τα μεταξυ σας παιχνιδια,εσεις το αρνιοσασταν!Ηρθε ο δευτερος γυρος κατσατε σαν κοτες να χασετε και ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΤΕ οι ιδιοι οτι κανατε εκδουλευση!

1- Το κράτος όπως και στην περίπτωση της αεκ έκανε ήταν υποχρεωμένο να αντιδικήσει (απλά γιατί ένας οφειλέτης του δεν το πληρώνει) δεν σημαίνει πως δεν ήθελε να μπείτε. (Καλ΄κάνατε και μπήκατε κατ' εμέ αφού μπορούσατε, απλά δεν μπορώ να ακούω από εσάς και αεκτσήδες για ομάδα του δημοσίου από τη στιγμή που σας έχουν χαριστεί χρέη)
2- Δηλαδή δεν δώσαμε στο βάζελο το πρώτο ματς όσο ήταν ακόμα εντός πρωταθλήματος, αλλά δώσαμε το δεύτερο (που έχουμε άλλωστε και παράδοση στο να κερδίζουμε τον βάζελο στην Αθήνα!!!)που το είοχε ήδη χάσει...(Παράλογοοοοο;;; ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ! Άρα λογικό...)
Προφανώς είμαστε και στο άρμα της αεκ και του γαύρου ταυτόχρονα γιατί και εκεί χάσαμε!

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
1- Το κράτος όπως και στην περίπτωση της αεκ έκανε ήταν υποχρεωμένο να αντιδικήσει (απλά γιατί ένας οφειλέτης του δεν το πληρώνει) δεν σημαίνει πως δεν ήθελε να μπείτε. (Καλ΄κάνατε και μπήκατε κατ' εμέ αφού μπορούσατε, απλά δεν μπορώ να ακούω από εσάς και αεκτσήδες για ομάδα του δημοσίου από τη στιγμή που σας έχουν χαριστεί χρέη)
2- Δηλαδή δεν δώσαμε στο βάζελο το πρώτο ματς όσο ήταν ακόμα εντός πρωταθλήματος, αλλά δώσαμε το δεύτερο (που έχουμε άλλωστε και παράδοση στο να κερδίζουμε τον βάζελο στην Αθήνα!!!)που το είοχε ήδη χάσει...(Παράλογοοοοο;;; ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ! Άρα λογικό...)
Προφανώς είμαστε και στο άρμα της αεκ και του γαύρου ταυτόχρονα γιατί και εκεί χάσαμε!
με την αεκ ο δικηγορος που εκπροσωπουσε το Κρατος,δεν εμφανιστηκε στη δικη!Σε μας ηταν κανονικα!
Για τον παναθηναικο τα εχω πει πολλες φορες,βαριεμαι να τα επαναλαμβανω!Ολοι ειδαν τι παιχτηκε φετος!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ο βαζελος μας εδωσε κοντα 5 εκατ.για 4 ποντους.
1.2 εκατ. ο ποντος καλα ειναι :dancing: :dancing:
Περα απο την πλακα αποφασιστε σε ποιο αρμα εχουμε ανεβει σε γαυρου ή βαζελου?

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ρε συ Warhol να σου κανω μια ερωτηση?
Ενταξει για τον Βγενοπουλο και τον παοκ τα εχουμε συζητησει παλιοτερα,δεν ειναι αναγκη να λεμε τα ιδια,εχουμε διαφορετικη αποψη.
Απλα μια ερωτηση.

Δηλαδη ο Παναθηναικος εδωσε 4 εκ ευρω για να παρει μια νικη εναντιον ενος αντιπαλου που του εχει παρει 4 διπλα σε σχεδον 50 ματς? :think: :think:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ο βαζελος μας εδωσε κοντα 5 εκατ.για 4 ποντους.
1.2 εκατ. ο ποντος καλα ειναι :dancing: :dancing:
Περα απο την πλακα αποφασιστε σε ποιο αρμα εχουμε ανεβει σε γαυρου ή βαζελου?
δεν ξερω σε ποιο αρμα εχετε ανεβει,αυτο που ξερω ειναι οτι αυριο θα ανεβειτε στο κονταρι του θρυλου
ο σοιλεδης θα σας ξεκολιασει ετσι για να παρετε και μια ιδεα απο τους ερχομενους γαυροβιαστες σας

1970

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
344
Πόντοι
21
Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα..εκτός αν με το 'χαριστεί' εννοείς ότι νομίμως διαγράφηκαν κάποια χρέη και όχι ότι έγινε κάποια χαριστική ρύθμιση υπέρ του ΑΡΗ, οπότε το 'ομάδα του δημοσίου δεν ταιριάζει καθόλου στην περίπτωση.. 1+1=2..

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Ρε συ Warhol να σου κανω μια ερωτηση?
Ενταξει για τον Βγενοπουλο και τον παοκ τα εχουμε συζητησει παλιοτερα,δεν εχει αναγκη να λεμε τα ιδια,εχουμε διαφορετικη αποψη.
Απλα μια ερωτηση.

Δηλαδη ο Παναθηναικος εδωσε 4 εκ ευρω για να παρει μια νικη εναντιον ενος αντιπαλου που του εχει παρει 4 διπλα σε σχεδον 50 ματς? :think: :think:
ο παναθηναικος θελει πρωταθλημα σωστα?περα απο μεταγραφες και τη συγκροτηση μια αξιολογης ομαδας,θελει να χτυπησει παρασκηνιακα και τον Κοκκαλη που παιρνει τα τελευταια χρονια το πρωταθλημα!Φροντισε λοιπον ο Βγενοπουλος να καλυψει τα νωτα του και να εχει εναν συμμαχο που λεγεται παοκ!Διοτι και παναθηναικος και ολυμπιακος εχουν συμμαχιες  ;)!Επισης θα θυμασαι οτι ειχατε κατηγορησει ανοιχτα τον παοκ με δημοσιευματα σε αφημεριδες(πριν λιγα χρονια)!Εκτος αν θεωρεις οτι δωσαν τοσα χρηματα για εναν παιχτη αμφιβουλου αξιας(πραγμα που αποδειχτηκε),επειδη τους επεισε ο βρυζας!

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ο παναθηναικος θελει πρωταθλημα σωστα?περα απο μεταγραφες και τη συγκροτηση μια αξιολογης ομαδας,θελει να χτυπησει παρασκηνιακα και τον Κοκκαλη που παιρνει τα τελευταια χρονια το πρωταθλημα!Φροντισε λοιπον ο Βγενοπουλος να καλυψει τα νωτα του και να εχει εναν συμμαχο που λεγεται παοκ!Διοτι και παναθηναικος και ολυμπιακος εχουν συμμαχιες  ;)!Επισης θα θυμασαι οτι ειχατε κατηγορησει ανοιχτα τον παοκ με δημοσιευματα σε αφημεριδες(πριν λιγα χρονια)!Εκτος αν θεωρεις οτι δωσαν τοσα χρηματα για εναν παιχτη αμφιβουλου αξιας(πραγμα που αποδειχτηκε),επειδη τους επεισε ο βρυζας!
Καλως ρε τρελλε. ;)

Για τον Βγενοπουλο τα εχουμε πει παλιοτερα δεν εχει νοημα να λεω ακριβως τα ιδια πραγματα και να επαναλαμβανομαι.
Ευχαριστω που απαντησες. ;)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
δεν ξερω σε ποιο αρμα εχετε ανεβει,αυτο που ξερω ειναι οτι αυριο θα ανεβειτε στο κονταρι του θρυλου
ο σοιλεδης θα σας ξεκολιασει ετσι για να παρετε και μια ιδεα απο τους ερχομενους γαυροβιαστες σας
ο τελευταιος μεγαλος ποδοσφαιριστη που βγαλατε ηταν ο ελευθεροπουλος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οσο για το αυριανο ματσακι η προκριση ειναι σχεδον σιγουρη ετσι οπως παιζετε τωρα τελευταια.
Καλα τοοοοοσο κοτα ο ντιογκο?Καθολου ανδρισμο δεν εχει ο τυπος?Περιοδο κατεβασε μονο στην ιδεα της Τουμπας :2funny: :2funny:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Επειδή στο ψέμα και στην προπαγάνδα είστε πρώτοι και επειδή όταν σε ρωτάνε κάτι κάνεις τον χαζό... πες σε ποια παιχνίδια ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ ...πικραμένε μια ζωη... ξέρεις εσύ 37... 38...39

Να ρωτήσουμε τα γραφεία των βουλευτών, τους δημοσιογράφους, τις ΔΕΚΟ, τα δικηγορικά γραφεία, τους δήμους, τις κοινότητες για το ποιός είναι ρουφιάνος.... έχουν λάβει μερικές χιλιάδες email απο τους οπαδούς του ρούλη σχετικά με τον ισολογισμό του ΠΑΟΚ, την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, τα χρέη κλπ. κλπ.
Είστε μακράν οι μεγαλύτεροι ρουφιάνοι στην Ελλάδα... δεν βγήκε τυχαία το όνομα σκουλίκια!

Συνέχισε να παπαρολογείς πικραμένε.

[size=20pt]ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ @@ ??[/size]

[size=30pt]WARHOL ΚΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size]

Επισκέπτης
Mόνο ηλίθιοι οπαδοί και των 2 ομάδων όπως ο ανωτέρω θα μπορούσαν να μαλώνουν για το ποια ομάδα ευνοήθηκε περισσότερο,όταν όλοι ξέρουμε ότι καμία από τις 2 ομάδες δεν είναι ευνοημένη.Απλά κάποιες φορές τσιμπανε κάποιο ψίχουλο από βουλευτές,Πολιτεία κλπ

Mόνο ηλίθιοι οπαδοί και των 2 ομάδων όπως ο ανωτέρω θα μπορούσαν να μαλώνουν για το ποια ομάδα ευνοήθηκε περισσότερο :grin: :grin: :grin:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Απαντησε πως πηρατε το πιστοποιητικο συμμετοχης στο πρωταθλημα?
Ανοιγουν οι τραπεζες ξημερωματα?
Απο που και ως που ο γκαγκατσης εκπροσωπησε εσας στην ουεφα?
Το ΚΡΑΤΙΚΟ στην Πυλαια ποιος το συντηρει και απο ποιον εγινε δωρεα?
Γιατι δεν εφαρμοστηκε σε σας ο νομος που αναφερει οτι οποια ομαδα εχει οφειλες της ταξεως ενος Α ποσου σε παλιους παιχτες δεν μπορει να χρησιμοποιησει στο πρωταθλημα τις μεταγγραφες?
Ποιος αγορασε το ξενοδοχειο ακροπολ και σωθηκατε απο την χρεωκοπια?

Μαλλον είσαι και λίγο περιορισμένων δυνατοτήτων ή απλά δεν γνωρίζεις την λέξη παρατυπία που ανέφερα. Εννοείται πως για τον ΠΑΟΚ γίνονται παρατυπίες. ¨Οπως όμως γίνονται και για ΕΣΑΣ. ¨οσο εί,αστε του δημοσίου τόσο είστε και εσείς.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ειπες που θεωρεις ΕΣΥ οτι ευνοηθηκα!Περυσι τερματησα καμια 15ρια βαθμους πανω απο σενα,στα πλευ οφ εριξα 4 τεμαχια στην αεκ,πηγα στον τελικο του κυπελλου!!Ολα αυτα εσυ θεωρεις οτι εγιναν επειδη με ευνοησε ή με προστατεψε η διαιτησια?
Για τον παναθηναικο,εσυ θεωρεις οτι ο βγενοπουλος δεν γνωριζε τι ακριβως αγοραζε με την χορηγια αυτη?Και γιατι δεν εσπρωχνε τα χρηματα αυτα μεσω της εταιρειας του στον παναθηναικο και αποφασισε να τα δωσει σε αλλη ομαδα?για την φουκαριαρα τη μανα του το εκανε?οχι φυσια,ειχε τους λογους του,που ολοι ειδαμε στον δευτερο γυρο!
Για την θυρα κοσμοτε τι να σου πω?Ρωτας κατι συγκεκριμενο?Εχεις να προσαψεις τιποτα?

ΥΓ.Επι της ουσιας δεν απαντας τιποτα,γιατι δεν εισαι σε θεση να το κανεις!Αστο καλυτερα παιδι μου,μην ξεφτυλιζεσαι αλλο..... ;)
Δεν το θεωρώ σου ανέφερα τους αγώνες, αν θέλεις μπορούμε να θυμηθούμε και τις φάσεις. Εδώ δεν έδωσε πέναλντι στον γαύρο μέσα στο χαριλάου (απλά ανήκουστο). ΕΠίσης βγήκες και 16 πόντους κάτω απο την κουλα. Εγώ πέρσι ήμουν τραγικός αλλά επίσης έχασα πολλούς πόντους από τα κοράκια. Φυσικά όμως και δεν κλάφτηκα γιατί αξίζαμε την θέση που πήραμε με βάση τη μπάλα που παίξαμε. Φυσικά για να μη τρέφεις αυταπάτες αν πέρσι είχαμε π.χ. Μίετσελ θα σας περνούσαμε. Πρόπερσι αν θυμάσαι καλά στις 3 τελευταίες αγωνιστικές σας δώσαμε την 4η θέση γιατί είχαμε πρόβλημα με ουέφα. Ελπίζω να τα θυμάσαι όλα αυτά. Το καλοκαίρι ο βγενοπουλος έκανε το ντηλ της χρονιάς αφού μετά από χρόνια κερδισε παίκτη από τον μεγαλύτερο του αντίπαλο. Αυτός ήταν ο λόγος που έδωσε τόσα λεφτά. Για πες μου εσύ ο αβρααμακος αξίζει για 2500000;; Δν νομίζω. ¨Ομως μετά οι δοσίλογοι ήθελαν να δείξουν ότι έχουν λεφτά και χώνουν και πήραν τον μελίσση (ειλικρινά δν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στην παικτική τους αξία, ο μελίσσης πέρσι ήταν με διαφορά ο καλύτερος και σταθερότερος παίκτης μας). Απλά πράγματα. Επίσης σου απάντησα πολύ απλά ότι και στα 3 με το τέως ποκ στην αθηνα κάναμε το ίδιο παιχνίδι. Με τον λαγό απλά ήμαστε πιο άτυχοι αφού φάγαμε από στημένα. Αλήθεια εδω μέσα γιατί δεν κέρδισαν;;; Έδωσαν δλδ 5000000 για ισοπαλία:;;; :2funny: :2funny: Για ρώτα τα κεντρικά τι γραμμή υπεράσπισης ακολουθείτε για αυτό;;

Για τη cosmote έχω να προσάψω ότι έχεις και εσύ. Περίπου το 15% ανήκει στον βγενοπουλο. Άρα είναι χορηγός και σε εσάς. Η μεγάλη διαφορά με την χορηγία της vivartia  είναι ότι το δικό σας ντηλ έγινε αμέσως μετά την εντός έδρα πούτσα από του λαγούς. Δεν με απαντάς όμως. Γιατί εμείς να δίνουμε παιχνίδια και εσείς όχι ενώ και εσείς έχετε τον βγενοπουλο χορηγό;;;;;

Μάλλον εσυ γίνεσαι ξεφτιλα εδω μέσα. Εγώ έχω απτά επιχειρήματα. Εσύ;;;;;; Απλές παπαρολογίες του θουπερ 3

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
[size=30pt]WARHOL ΚΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size]
Εχω ηδη απαντησει!!
Τωρα πες μας εσυ,

-Απο που και ως που ο γκαγκατσης σας εκπροσωπησε στην ουεφα για να μην τιμωρειθητε?
-Απο ποτε ανοιγουν οι τραπεζες ξημερωματα για να παιρνουν δανεια οι ομαδες?
-ποιος σας βοηθησε να παρετε το δανειο αυτο?
-Ποιος αγορασε το ξενοδοχειο ακροπολ και ετσι δεν δηλωσατε πτωχευση?
-Το ΚΡΑΤΙΚΟ της Πυλαιας απο ποιον σας εγινε δωρεα και ποιος το συντηρει?
-Γιατι δεν εφαρμοστηκε ποτε ο νομος για τα χρεη και μη χρησιμοποιηση των μεταγγραφων?

Μιλας για ρουφιανους,ενω εσεις πηγαινετε σε εφημεριδες φωτογραφιας απο κερκιδα αρειανων,εχοντας κυκλωσει ατομα και ζητωντας να αναρτηθουν απο εφημεριδες με την απαιτηση να συλληφθουν για επεισοδια!Μηπως στην φωτογραφια με το πανο στον Βολο αναγνωριζεις καποιον δημοσιογραφο?Ο κοκλας(η οπως αλλιως λεγεται) τι ομαδα ειναι?Για ποιο λογο ο Ραπτοπουλος σας αποκαλεσε ρουφιανους του Βορρα?

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ???ΟΕΟ.............. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• n1172766114_30252908_4241.jpg
    n1172766114_30252908_4241.jpg
    37,8 KB · Εμφανίσεις: 26

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ελα ρε που οι μπαοκτζηδες μαθανε και τους νομους του κρατους και το αρθρο 44..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Αλλα ειπαμε, στο Ελλαδισταν η αποψη ειναι σαν τη κωλοτρυπιδα, ολοι εχουν απο μια.......

Αντε ρε κοιταξτε τι θα κανετε με τα "χρεη κατω απο το χαλακι" και να σωθειτε ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ και μετα μιλατε, Γκεμπελς, πετρουλακηδες,ραπτοπουλοι και μυρτσοι.......

Υ.Γ. Αν θελει κανεις να σοβαρευτουμε, κοιταξτε πως θα γλιτωσετε με τα χρεη που ειναι "στο ψυγειο".....γιατι..... ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ..... θα τα βγαλουν απο εκει και θα  :headbang: :headbang: :headbang: σας!!!!!!! Ακομα δεν καταλαβατε τι παιζεται στην Ελλαδα!!!!! Και μετα, ο "μεγαλος λαος" :jerking: :jerking: θα αρχισει ΠΑΛΙ τα συλλαλητηρια για "την κακια Αθηνα που δεν αφηνει τον μπαοκ να μεγαλουργησει"....... ε ρε σανο που τρωτε!!!!!!!! :jerking:

Καλώς το παιδί. Πότε θα ξεφουσκώσει ο ΠΑΟΚ αλήθεια;;;;;;;

Έχεις και την ατυχία ότι είμαι και λογιστής άρα ξέρω κάτι παραπάνω από σένα για τέτοια θέματα.

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Δεν το θεωρώ σου ανέφερα τους αγώνες, αν θέλεις μπορούμε να θυμηθούμε και τις φάσεις. Εδώ δεν έδωσε πέναλντι στον γαύρο μέσα στο χαριλάου (απλά ανήκουστο). ΕΠίσης βγήκες και 16 πόντους κάτω απο την κουλα. Εγώ πέρσι ήμουν τραγικός αλλά επίσης έχασα πολλούς πόντους από τα κοράκια. Φυσικά όμως και δεν κλάφτηκα γιατί αξίζαμε την θέση που πήραμε με βάση τη μπάλα που παίξαμε. Φυσικά για να μη τρέφεις αυταπάτες αν πέρσι είχαμε π.χ. Μίετσελ θα σας περνούσαμε. Πρόπερσι αν θυμάσαι καλά στις 3 τελευταίες αγωνιστικές σας δώσαμε την 4η θέση γιατί είχαμε πρόβλημα με ουέφα. Ελπίζω να τα θυμάσαι όλα αυτά. Το καλοκαίρι ο βγενοπουλος έκανε το ντηλ της χρονιάς αφού μετά από χρόνια κερδισε παίκτη από τον μεγαλύτερο του αντίπαλο. Αυτός ήταν ο λόγος που έδωσε τόσα λεφτά. Για πες μου εσύ ο αβρααμακος αξίζει για 2500000;; Δν νομίζω. ¨Ομως μετά οι δοσίλογοι ήθελαν να δείξουν ότι έχουν λεφτά και χώνουν και πήραν τον μελίσση (ειλικρινά δν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στην παικτική τους αξία, ο μελίσσης πέρσι ήταν με διαφορά ο καλύτερος και σταθερότερος παίκτης μας). Απλά πράγματα. Επίσης σου απάντησα πολύ απλά ότι και στα 3 με το τέως ποκ στην αθηνα κάναμε το ίδιο παιχνίδι. Με τον λαγό απλά ήμαστε πιο άτυχοι αφού φάγαμε από στημένα. Αλήθεια εδω μέσα γιατί δεν κέρδισαν;;; Έδωσαν δλδ 5000000 για ισοπαλία:;;; :2funny: :2funny: Για ρώτα τα κεντρικά τι γραμμή υπεράσπισης ακολουθείτε για αυτό;;

Για τη cosmote έχω να προσάψω ότι έχεις και εσύ. Περίπου το 15% ανήκει στον βγενοπουλο. Άρα είναι χορηγός και σε εσάς. Η μεγάλη διαφορά με την χορηγία της vivartia  είναι ότι το δικό σας ντηλ έγινε αμέσως μετά την εντός έδρα πούτσα από του λαγούς. Δεν με απαντάς όμως. Γιατί εμείς να δίνουμε παιχνίδια και εσείς όχι ενώ και εσείς έχετε τον βγενοπουλο χορηγό;;;;;

Μάλλον εσυ γίνεσαι ξεφτιλα εδω μέσα. Εγώ έχω απτά επιχειρήματα. Εσύ;;;;;; Απλές παπαρολογίες του θουπερ 3
Δεν αναφερεις ενα πραγμα!!Περυσι ο Σκορδας ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ απο αντιπροεδρος την Σουπερ λιγκ!!Σε αυτο υπολογισε οτι τερματισα 15 βαθμους πανω απο σενα,εφτασα τελικο κυπελλου και η αποδοση της ομαδας στο πρωταθλημα ηταν πολυ καλη!Αν τωρα εσυ θεωρεις οτι σπρωχτηκα απο διαιτησια πες σε ποιον αγωνα!Γιατι μπορω να σου αναφερω αγωνες που αδικηθηκα!
Προπερσυ ειχα βγει ουεφα και δεν χρειαζοταν η τιμωρια του παοκ για το εισιτηριο!Και παλι ομως δεν αναφερεις οτι στην ουεφα σε εκπροσωπησε ο Γκαγκατσης!!!
Για την κοσμοτε σου απανταω,οτι ηταν για διαφημιση θυρας και ΟΧΙ για αγορα ποδοσφαιριστη αμφιβολου αξιας!Δεν ειναι το ιδιο πραγμα και το ξερεις!Επισης η κοσμοτε εχει κανει διαφημισεις σε παρα πολλες ομαδες!Α,και εγω εχω συνδεση κοσμοτε,ειμαι μηπως υποστηριχτης του βγενοπουλου? :2funny: :2funny: :2funny:!Ρε τι ακουμε βραδυατικα  :2funny:Και η κοσμοτε ειναι εταιρεια στην οποια ο βγενοπουλος εχει ενα ΜΙΚΡΟ ποσοστο!Η βιβαρτια ειναι εταιρεια ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ!!!!
Για τον αβρααμ,δεν θελαμε να τον δωσουμε,αλλα απο καποια στιγμη και μετα ηταν αναγκαιο με την τροπη που πηραν τα πραγματα!Ομως,ποσες συμμετοχες εχει ο αβρααμ και ποσες ο δικος σας??

Και τωρα απαντησε σε αυτα που ρωταω πιο πανω!!!Συνεχιζεις να αποφευγεις!!!!!!!!!!!!!

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Εχω ηδη απαντησει!!
Τωρα πες μας εσυ,

-Απο που και ως που ο γκαγκατσης σας εκπροσωπησε στην ουεφα για να μην τιμωρειθητε?
-Απο ποτε ανοιγουν οι τραπεζες ξημερωματα για να παιρνουν δανεια οι ομαδες?
-ποιος σας βοηθησε να παρετε το δανειο αυτο?
-Ποιος αγορασε το ξενοδοχειο ακροπολ και ετσι δεν δηλωσατε πτωχευση?
-Το ΚΡΑΤΙΚΟ της Πυλαιας απο ποιον σας εγινε δωρεα και ποιος το συντηρει?
-Γιατι δεν εφαρμοστηκε ποτε ο νομος για τα χρεη και μη χρησιμοποιηση των μεταγγραφων?

Μιλας για ρουφιανους,ενω εσεις πηγαινετε σε εφημεριδες φωτογραφιας απο κερκιδα αρειανων,εχοντας κυκλωσει ατομα και ζητωντας να αναρτηθουν απο εφημεριδες με την απαιτηση να συλληφθουν για επεισοδια!Μηπως στην φωτογραφια με το πανο στον Βολο αναγνωριζεις καποιον δημοσιογραφο?Ο κοκλας(η οπως αλλιως λεγεται) τι ομαδα ειναι?Για ποιο λογο ο Ραπτοπουλος σας αποκαλεσε ρουφιανους του Βορρα?

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ???ΟΕΟ.............. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ...................

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
1) Εσύ από όλα αυτά τα έγκυρα, ακριβή και απολύτως σαφή που ανέφερες καταλαβαίνεις ότι δεν έπρεπε να υπαχθεί ο ΑΡΗΣ στο 44. Το 44 μιλούσε το πολύ για 2 πιστωτές??? (Αν θες το πλήρες κείμενο του άρθρου, θα το έχεις σε επόμενο ποστ και θα αποδειχθεί όχι μόνο η αερολογία των επιχειρημάτων σου αλλά και το ψευδές αυτών). Άρα, σύμφωνα με τα παραπάνω που λες, το εφετείο που δέχτηκε την αίτηση του ΑΡΗ παρανόμησε ή ξεγελάστηκε.. Κρίνεσαι..
2) Οι πιέσεις του καραμανλή στον κοντομηνά από πού προκύπτουν ή εστω συνάγονται? Μόνο από τη θολή προπαγάνδα των αντιαρειανών λέω εγώ.
3) Εγώ δεν λέω ότι είμαστε άγιοι (άλλωστε ο χειρισμός των χρελων προς τους ποδοσφαιριστές, τα οποία δεν έχουν καμία απολύτως νομική σχέση με την υπαγωγή στο 44, δεν μου άρεσε καθόλου, αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες για το τιτους είχε προταθεί και τι απέγινε τελικά με αυτά). Αυτό που λέω είναι ότι εμείς καταφέραμε και βρήκαμε μια απολύτως νόμιμη και εντελώς νομική διαδικασία για να απαλλαγούμε από τα χρέη και δεν χρωστάμε χάρη σε κανένα πολιτικάντη. Σε εσάς δεν θα κάνου παρατυπία..θα κάνουν χάρη.
4) Η επικύρωση της βαθμολογίας δεν αποτελεί ούτε καν ένδειξη ότι είμαστε στο άρμα οποιουδήποτε, εντελώς άστοχο το επιχείρημά σου. Προεχόντως, επειδή ήταν απολύτως νόμιμη πράξη (έγινε μάλιστα μετά από την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων του Α. Καλαμαριάς από το CAS), η οποία δικαιώθηκε και από την όλη έκβαση της υπόθεσης Βάλνερ. Άλλωστε, και ο μέγας μαχητής των άνομων συμφερόντων δεν ψήφισε κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας, απλά δεν μετείχε στην ψηφοφορία (στην οποία μόνο η ΑΕΚ ψήφισε 'κατά', ακόμα και ο βάζελος ψήφισε λευκό)  
5) Όχι εγώ, αλλά πολύ μεγάλη μερίδα ουδέτερων φιλάθλων (ακόμα και παοκτσήδων) πιστεύει ότι εξαρτάσαι φέτος από το βάζελο. Οι λόγοι γνωστοί, χιλιοειπωμένοι και δυσαπόδεικτοι προς το παρόν. Πάντως, υπάρχει μια σκιά που σε βαραίνει.
6) Η cosmote ανήκει στον ΠΑΟ ή σε μέτοχο αυτού??
1. Εννοείται ότι μιλούσε για μέχρι 2 πιστωτες. Εϊχε βγει το 92 για την αγετ ηρακλης νομίζω. ΑΠλά για τις παε έγινε μια μικρή παρατυπία. Το εφετείο δέχτηκε την αίτηση γιατί έπρεπε να μπείτε. Το είχαν υποσχεθεί εξάλλου οι δεξιοί. Επίσης μάλλον δεν καταλαβαίνεις κάτι. Εγώ λέω ότι ο ΠΑΟΚ σίγουρα ευνοηθηκε και σίγουρα θα ευνοείται σε τέτοιου είδους θέματα. Όπως όμως και εσείς. Επίσης μάθε ότι για τα χρέη προς το δημόσιο ο πρώτος που έπρεπε να την φάει με προσωποκράτηση είναι ο διευθύνων σύμβουλος και το δ.σ. Φυσικά όμως κάτι τέτοιο στην Ελλάδα δεν γίνεται. Αν υπήρχε κράτος ο ΠΑΟΚ δε θα είχε τόσα χρέη. Εξάλλου τα χρέη προς τρίτους έχουν ρυθμιστεί. Σε αντίθεση με εσάς που ακόμα και αυτά τα βάλατε ετσιθελικά στο 44.
2. Δεν μπορώ να το αποδείξω αλλά πως ξαφνικά άλλαξε στάση ο Καναλάρχης;;; Μήπως σας φοβήθηκε;;; :2funny: :2funny:
Ευτυχώς πάντως που τα δικά σας λαμόγια του έφαγαν τα λεφτά και αυτός μετάνιωσε που ασχολήθηκε. Ήταν η μεγάλη σας ευκαιρία να γίνετε μεγάλη ομάδα. Κάτι τέτοιο έγινε και με εμάς και τον Μπατ.
3. Θεωρώ ότι καλά κάνατε και μπήκατε. Αλλά δεν ήταν και τόσο νομότυπη όσο θα θέλατε. Και αυτό χάρη λέγεται.
4. Εσένα δλδ δεν λέει τίποτα το ότι δεν παραστήκαμε καν στην ψηφοφορία;; Εμένα μου λέει την αντίθεση στο ποδοσφαιρικό σύστημα.
5. Σου θύμησα το 96 που και τότε μια σκια βάραινε αφου μας είχαν δώσει τον Φρατζέσκο. Αλλά τον πετάξαμε από την ευρώπη. Δλδ μας έδωσαν τόσα λεφτά και στην Τούμπα βγήκε χ;;; Περίεργο.
6. Η vivartia ανήκει στον παο ή σε όμιλο όπου διυθύνων σύμβουλος είναι μέτοχος του παο;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom