1) Εσύ από όλα αυτά τα έγκυρα, ακριβή και απολύτως σαφή που ανέφερες καταλαβαίνεις ότι δεν έπρεπε να υπαχθεί ο ΑΡΗΣ στο 44. Το 44 μιλούσε το πολύ για 2 πιστωτές??? (Αν θες το πλήρες κείμενο του άρθρου, θα το έχεις σε επόμενο ποστ και θα αποδειχθεί όχι μόνο η αερολογία των επιχειρημάτων σου αλλά και το ψευδές αυτών). Άρα, σύμφωνα με τα παραπάνω που λες, το εφετείο που δέχτηκε την αίτηση του ΑΡΗ παρανόμησε ή ξεγελάστηκε.. Κρίνεσαι..
2) Οι πιέσεις του καραμανλή στον κοντομηνά από πού προκύπτουν ή εστω συνάγονται? Μόνο από τη θολή προπαγάνδα των αντιαρειανών λέω εγώ.
3) Εγώ δεν λέω ότι είμαστε άγιοι (άλλωστε ο χειρισμός των χρελων προς τους ποδοσφαιριστές, τα οποία δεν έχουν καμία απολύτως νομική σχέση με την υπαγωγή στο 44, δεν μου άρεσε καθόλου, αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες για το τιτους είχε προταθεί και τι απέγινε τελικά με αυτά). Αυτό που λέω είναι ότι εμείς καταφέραμε και βρήκαμε μια απολύτως νόμιμη και εντελώς νομική διαδικασία για να απαλλαγούμε από τα χρέη και δεν χρωστάμε χάρη σε κανένα πολιτικάντη. Σε εσάς δεν θα κάνου παρατυπία..θα κάνουν χάρη.
4) Η επικύρωση της βαθμολογίας δεν αποτελεί ούτε καν ένδειξη ότι είμαστε στο άρμα οποιουδήποτε, εντελώς άστοχο το επιχείρημά σου. Προεχόντως, επειδή ήταν απολύτως νόμιμη πράξη (έγινε μάλιστα μετά από την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων του Α. Καλαμαριάς από το CAS), η οποία δικαιώθηκε και από την όλη έκβαση της υπόθεσης Βάλνερ. Άλλωστε, και ο μέγας μαχητής των άνομων συμφερόντων δεν ψήφισε κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας, απλά δεν μετείχε στην ψηφοφορία (στην οποία μόνο η ΑΕΚ ψήφισε 'κατά', ακόμα και ο βάζελος ψήφισε λευκό)
5) Όχι εγώ, αλλά πολύ μεγάλη μερίδα ουδέτερων φιλάθλων (ακόμα και παοκτσήδων) πιστεύει ότι εξαρτάσαι φέτος από το βάζελο. Οι λόγοι γνωστοί, χιλιοειπωμένοι και δυσαπόδεικτοι προς το παρόν. Πάντως, υπάρχει μια σκιά που σε βαραίνει.
6) Η cosmote ανήκει στον ΠΑΟ ή σε μέτοχο αυτού??